עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שאני מנסה לסרוק התוכנה מודיעה לי שחסר הקובץ.מאיפה אני יכול להוריד אותו ולאיזה תיקייה הוא אמור להיכנס?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  2. Started by STi,

שלום חברים, יש לי כבר מספר שבועות מין כתם כזה על השולחן עבודה, כנ"ל גם על חלונות, בעצם על כל דבר חוץ מהסמן של העבר, בתחילה חשבתי שנשרפו לי פיקסלי במסך, אבל אחרי בדיקה פשוטה שעשיתי מסתבר שזו לא הבעיה, הכתם פשוט מסרב להעלם, יש לי תחושה שזה קשור לעידכונים האחרונים של האבטחה... אני לא יודע...שימו לב צירפתי תמונה פה, זה מופיע על התמונה, זאת אומרת שזו לא בעיה אצלי במסך...(מזל) תראו סימנתי את זה באדום http://img153.imageshack.us/img153/4836/printscreenmd8.jpg

• 9 תגובות
    • 862 צפיות
  3. Started by BABA_Z_Z,

יש לי מחשב P-4 מותקן גם WIN98 וגם XP כשמכבים את המחשב דרך 98 הכל תקין דרך הXP המחשב מגיע להודעה כעת ניתן לכבות את המחשב מה הבעיה שלו!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by a_a_aa,

פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס home-e בחיבוי המחשב ולפעמים בהפעלה המחשב מבקש לסגור את דלת כונן A ב"מחשב שלי" הוא מראה כאילו קיים כונן כזה מה עושים?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by maryyossi,

מדובר במערכת הפעלה וינדווס 7 קיימים אצלי שני מסכים אחד מסך מחשב פשוט והשני טלוויזיה של MAG 32" אני רוצה לעבוד עם שני המסכים הללו בתצורת הרחבת מסכים (שעל מסך אחד יהיה שולחן עבודה ועל השני יהיה המשך שלו ) ברגע שאני מחבר את הכבר HDMI /DVI שני המסכים הופכים שלחור ולא מקבלים שידור החלפתי גם כרטיס מסך מ גיפורס 9800 ל8400 רק כדי ליבדוק ושו דבר לא ישתנה למישהו יש אולי רעיון מה זה רפשר גם בפלאפון למקרה הצורך 0545549894 יוסי

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. Started by AmitT,

אני צריך להגביל כמה דברים באמצעות gpedit אבל אני לא רוצה שההגבלות יחולו על כל המשתמשים אלא רק על קבוצה מסוימת או על משתמש מסויים. איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  7. שלום לכם! אני מחפש מין אתר של Newibes שמסביר למשתמשים דברים בסיסיים בהפעלת המחשב - איך לשלוח דואר, גלישה, הורדה של דברים, התמצאות בחלונות XP ודברים כאלה. אני צריך אתר כזה בשביל חברה שלי, עדיף ורצוי בעברית(האנגלית שלה לא הכי טובה), היא קנתה לא מזמן מחשב והתחברה לאינטרנט והיא לפעמים מבקשת ממני עזרה בדברים ממש בסיסיים שלפעמים לאנשים "מבינים" שכמונו (בלי לזלזל חס וחלילה ושלום ובטח שלא בחברה שלי) זה נראה ממש מוזר להסביר דברים כאלה. גם אני לא תמיד יכול להיות לידי כי אני גר בנתניה והיא בחדרה ככה שזה בעיה... אפשר להסביר בטלפון או בICQ אבל זה לא תמיד יעיל ולפעמים זה עוזר לקרוא את זה מהכתוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. אני רוצה לנסות להתקין את ‏Windows ‎7 על מחשב עם "רק" 256MB RAM.כיצד ניתן לעקוף את המגבלה הזו? הבנתי שמספיק משתמשים התקינו גם על 64 ו128- RAM. אשמח לכיוון בנושא, תודה. נ.ב מדובר על גרסאת RC‏ מאתר מיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  9. הכל התחיל אחרי שהתקנתי את המסנג'ר החדש (plus!) ואז נדבק לי הבר הזה ואיזה מנוע חיפוש להום פייג'. הסרתי את המסנג'ר והבר ירד אבל ההום פייג' נשאר! והוא לא עוזב.. יש למישהו דרך להיפטר ממנו? זה ממש מתסכל..

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  10. היי פעם ראשונה שיש בעייה שאני לא מצליח לפתור הקיצר יש לי SP2 לווינדוס אקס פי בעברית...הקטע שלפעמים אני מנסה להוריד סתם קבצים מאתרים מוכרים ולא מוכרים וזה רושם לי שההגדרות האבטחה שלי אינן מאפשרות לי להוריד קובץ זה. אוקיי, נכנסתי להגדרות של האקספלורר ולהגדרות אבטחה, סידרתי את הכל בדיוק כמו אצל חבר שלי שאצלו אפשר להוריד הכל, אבל במדוייק. זה עדיין לא נותן להוריד. מה לעזאזל הSP2 הזה רוצה ממני???????? למה הוא חוסם לי ישר קבצים כל קובץ שאני מוריד מבלי לשאול אותי אפילו??????? מה הוא דפוק? אפילו הורדות מ DOWNLOADS.COM ואפילו הורדות מפה.

11. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  12. זה קורה כשאני מפעיל כל מיני ישומיים וזה קורה בישומיים שונים ולא תמיד

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  13. שלום לאחרונה הולך ונגמר לי המקום בקונן הראשיו שלי ניסיתי לבדוק לאן הוא נעלם ומצאתי שתחת USERS קיימת תקיה עם השם שלי שכללת את כל הספריות הרגלות Desktop,Documents, Favorites וכו החלק המעניין הוא שגודלן שכל כל אחת מספריות המשנה האלה לא עולה על 10 מגה ולמרת זאת גודל הספריה עצמה עובר את ה 10 גיגה אם משהו יוכל לגלות לי לאן לעלם המקום (קבצים מוסטרים וכו) ומה אפשר לעשות כדי לראות אותם או סתם לתפל בבעית חוסר המקום אני אשמח כעמור מערכת ההפעלה היא vista business

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  14. עשיתי F8 מלא פעמים הגיע לאיזה מסך כחול שהיו שם 3 אפשריות משהו ARAD DISK ועוד 2 אבל לא משהו שרשום שם BOOT או SAFE MOOD יש איזה פקודה לעלות את הסייף מוד כשמחשב דלוק סתומרת דרך פקודה בהפעלה ??

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  15. היום הופיע בעיה חדשה במחשב שלי... יש לי WIN XP PRO SP1 באנגלית ואני לא מצליח לקווץ חלונות... מה שקורה זה שכל פעם שאני מנסה לכווץ תוכנית/חלון/יישום זה במקום להתקווץ ולהופיע בשורת הזאת של ההתחל הוא פשוט נעלם.... מה עושים???

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין לשכפל למחשב אחר בדיוק כמו שמערכת ההפעלה נראית כרגע עם כל התוכנות שמותקנות וכל ההגדרות וכו'. אם אני יעשה IMAGE רגיל אוכל להתקין במקרה הטוב על מחשב עם לוח בעל אותה ערכת שבבים. אני מעוניין ליצור IMAGE של מחשב נייד ולהתקין אותה על מחשב שולחני רגיל. הבנתי שיש איזו דרך למחוק את הHAL וכך ניתן יהיה להתקין את הIMAGE על כל מחשב ללא תלות בערכת שבבים. כיצד מבצעים את זה ? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  17. קנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין תווינדוס ואין לי תידסקט שלו לי יש רק תדיסק זה מספיק תודה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  18. שלום לכולם.... ניסית להתקין מערכת הפעלה XP במחשב P-3 עם מערכת הפעלה WIN98 מבלי לדרוס את מערכת ההפעלה WIN98 (שהיה לי אפשרות לעלות עם WIN98 או XP). לאחר שהמחשב העתיק את הקבצים של מערכת ההפעלה XP והמחשב עשה ריסטרט הוא לא מוצא את הקובץ שמאתחל את המערכת ההפעלה ורושם לי אין שאין קובץ כזה. אני מבקש את עזרתכם להציל את הנתונים שיש על ה-H.D . אני רוצא להחזיר את המצב לקדמותו שהיה לי רק מערכת הפעלה WIN 98. תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של Acer, שקניתי לפני מספר חודשים. המחשב לא הכי מוצלח אבל זה לא העניין. מותקן לי עליו מערכת הפעלה Windows Vista (שהגיעה מותקנת עם המחשב), ופעם הראשונה שהדלקתי את המחשב עשיתי לו Recovery Disc לפי הוראות היצרן. אם אני משאיר את המחשב פועל ללא כל נגיעה בו במשך כחצי שעה, הוא פשוט נתקע, וכל שנותר לי לעשות הוא לכבות אותו ולהדליק, ובכל פעם מחדש הוא עושה ChkDisk. תוכלו בבקשה לתת לי פיתרון? (מבלי שאצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש עליו, אם יש כזה פיתרון כמובן עדיף) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by LOL,

אחותי השאירה את המחשב שלה שמותקן עליו וינדוז 7 בטא רציתי לדעת האם האימות של וינדוס תקף לבטא או לא? כי רשום שהוא לא מאומת והמחשב עושה כל מיני בעיות מוזרות (אקספלורר מסרב להעלות עמודים, מסנג'ר לא מתחבר...) אז רק רציתי לדעת אם צריך לאמת איכשהו את הבטא או שהסימן של לא מאומת מופיע לכולם?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במחשב שלו. כשהוא מדליק אותו אז הWINDOWS עולה והוא רואה רק עכבר ומסך שחור. אמרתי לו לנסות להפעיל בSAFEMODE, LAST GOOD KNOWN CONF, בSAFE COMMAND ושום דבר לא עזר. יש לציין שזה קרה אחרי שהוא מחק מההוספה/הסרה של תוכנית כמה משחקים. יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  22. יש לי כל מיני אנימציות קטנות בקיבצי גיף... וכשאני מפעיל אותם עם windows foto gallery זה לא מפעיל אותם.. סתם כזה תקוע וכשאני פותח אותם עם תוכנות אחרות כמו אקספולרר או משהו זה עובד

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  23. בהתקנת WINDOWS על לפטופ חדש של ASUS (VivoBook PRO), כשאני מגיע לשלב של חיבור רשת אלחוטית, הוא לא מזהה אף רשת (מחשבים אחרים כן מזהים). אין לי אפשרות להתחבר לרשת קווית... וההתקנה תקועה... איך אני מתגבר על זה? *** עריכה *** כבר ניסיתי את הפתרון הזה: [Notebook] Troubleshooting - How to fix no Wi-Fi network connectivity when installing Windows 11 | Official Support | ASUS USA זה לא עזר. רשימת הרשתות ריקה, ואין לי את האופציה לדלג....

24. Started by Aviram,

משום מה, שיחקתי במשחק מחשב ואחרי שיצאתי, הסמל של המחשב שלי השתנה: חשבתי שברגע שאני אפעיל מחדש זה יהיה בסדר, אבל זה עדיין ככה... מחקתי אותו משולחן העבודה והחזרתי ואותו דבר. זה בכלל לא מפריע לי, אבל אני רוצה לדעת למה זה בכלל קורה מה הבעיה שלו. תודה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by aviram20,

היום מקרה אני לוחץ על כפתוי הכבוי במחשב שלי לפתע קופצת לי הודעה מסג'בוקס של וינדוס ובה רשום: משתמשים אחרים מחוברים למחשב האם בכל זאת אתה רוצה לכבות את המחשב ואז הייה כן ולא משהו כזהה מישהו לעזאזאל יודע מזה ? פרצו לי למחשב ? אני לא משתף קבצים עם אף אחד למיטב ידעתי ואין משתמשים אחרים במחשב מלבדי ..... למישהו יש הסבר מוצדק?

• 8 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים