Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש עם המפרט הזה: Core 2 Duo E6600 Gigabyte GA-965P-DS3 2GB Dual Channel 8800GTS 640MB אז מה כדאי לי להתקין את ה XP או את הוויסטה? אני לא מתכוון לפרמט את המחשב בזמן הקרוב אז חשבתי יותר לכיוון של הוויסטה. מה אתם מציעים?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מתבלבל ונופל -------------- קפטן שלום, בעקבות עבודה אטית מאוד של המחשב נכנסתי ל"מנהל המשימות", שם גיליתי שימוש של עד 98% ב-CPU על ידי תהליך בשם "תהליך לא פעיל של המערכת". האם הוא האשם בעבודה האטית של המחשב, וכיצד ניתן להסירו (בטוב זה לא הולך)? בהצדעה, הקפטן משיב: ------------- מכל השאלות החוזרות, זוהי החביבה עלי ביותר ומקורה בניסוח בעייתי המבלבל את המשתמשים שלא לצורך. משמעות ה"תהליך לא פעיל של המערכת" היא שהמעבד אינו פעיל ב-98% מהזמן. במיקרוסופט רצו להשלים תמיד ל-100% וזה מה שיצא להם. אין מה לדאוג ואין מה להסיר. כדי לטפל בבעיית המהירות - הרץ אנטי-וירוס מעודכן, תוכנה נגד רוגלות, וודא שעדכוני החלונות שלך עובדים. כמו כן, בדוק מדי פעם את מנהל המשימות. אם תמצא שם משהו משמעותי…
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני מעוניין ליקנות את WIN 7 גרסאת הום פרמיום אבל לפני שאני מוותר סופית על XP אני רוצה לדעת מה בידיוק הביצועים של WIN7 VS XP מבחני ביצועים במשחקים כל מה שמצאתי בגוגל זה VISTA VS 7
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אחותי השאירה את המחשב שלה שמותקן עליו וינדוז 7 בטא רציתי לדעת האם האימות של וינדוס תקף לבטא או לא? כי רשום שהוא לא מאומת והמחשב עושה כל מיני בעיות מוזרות (אקספלורר מסרב להעלות עמודים, מסנג'ר לא מתחבר...) אז רק רציתי לדעת אם צריך לאמת איכשהו את הבטא או שהסימן של לא מאומת מופיע לכולם?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לצערי כשעשיתי פורמט לפני די הרבה זמן והתקנתי ויסטה לא חשבתי אני אשאר איתה הרבה זמן אז הקצתי לה רק 33 GB .. היום אני מצטער על זה כי אני אשאר עם ויסטה ככל הנראה אבל אין לי מקום על המחיצה שבה VISTA מותקנת . ואני רוצה "להלוות" ממחיצה אחת למחיצה של VISTA ... האם ישנה דרך לעשות זאת ללא פורמט ? מדריך א ותוכנה ייתקבלו בברכה ..
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
מנסה להתקין WIN XP 64 BIT ללא הצלחה לא מוצא ללוח שלי דרייברים RAID-0 בגירסה של 64 ביט האם יש פיתרון
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש ובמהלך התקנת מערכת ההפעלה XP עולה לי מסך כחול . מה יכול להיות הגורם ומה הפתרון ? תודה(קצת דחוף...)
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממזמן שידרגתי מWIN7 לWIN10 והתיקיית פרופיל שלי בC\USERS נקראת עומר החשבון שלי כרגע מקושר מיקרוסופט ובLOCAL USERS החשבון שלי נקרא OMER באנגלית ויש לי מלא משחקים שלא עובדים בגלל שהתיקיית פרופיל שלי היא בעברית האם יש דרך לשנות את זה לאנגלית כמו ב LOCAL USERS בלי לגרום בעיות במערכת הפעלה תודה
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על מערכת ההפעלה הזאת כגון האם היא תומכת בדרייברים כמו ווינדוס האם היא תומכת משחקים כמו ווינדוס כי ראיתי SCREENSHOTS וזה נראה כמו WIN95:
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחכה כבר חודשיים לדרייבר מותאם של hp לויסטה...כרגע המדפסת מושבתת. יש אפשרות להתקין את המדפסת על הויסטה גם ללא דרייבר?
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מוכר מחר XP HOME ב150 שקל שווה לי או שלא? תאכלס אני עובד עם PRO לא מקורי אז אין לי מה לעשות איתו
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה דיי דחופה בשעון ובתאריך. הוא פשוט מכוון את עצמו. אני לא מצליח למצוא מה עושה את זה. השעה נכונה אבל זה כאילו מראה לי שאני בדצמבר 2009. שאני מנסה לכוון תוך שניה זה חוזר למה שזה היה. עשיתי ניקוי רג'יסטרי, וירוסים, ספייווארים הכל הכל פשוט אין כלום. מה זה יכול להיות? תודה הסתדרתי תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הנפח בדיסק שמכיל את מערכת ההפעלה הולך וגדל כל יום באיזה חצי גיגה עשיתי סריקה עם מקאפי ואין לי וירוסים. כנ"ל לגבי רוגלות. כנראה שהנפח הזה נתפס ע"י הsystem restore.כשאני מוחק את restore points הנפח חוזר לגודל נורמלי. זאת תופעה חדשה שהתחילה רק בחודש האחרון, בגללה אני צריך למחוק את הנקודות שיחזור כל שבועיים. בזמנו היו מתווספות נקודות שיחזור אבל הנפח לא היה מתפוצץ. יש לכל זה הסבר? ומה לעשות כדי שההתנהגות תחזור להיות נורמלית?
-
- 10 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בזמן האחרון יצא לי יותר מדי פעמים שבזמן גלישה פתאום אני שם לב שחום המעבד מגיע ל 66 מעלות אז בדקתי וראיתי שגם שהאקספלורר נמצא בעמוד ריק אז הוא מעמיס על המעבד כ 60% (המעבד שלי P4 3G) וזה מה שמחממם אותו אז בדקתי עם איזו תוכנה מיוחדת של תהלכים וראיתי שהקובץ msxml3.dll גורם לעומס ושעשיתי לו kill process אז המעבד חזר לעצמו והעומס ירד. מישהו יכול לתת לי פרטים על הקובץ ואיך אפשר לסדר את הבעייה. ואם כבר פתחתי נושא האם לדעתכם חסר אצלי משחה טרמית למעבד כי ברגיעה הוא על 52 מעלות ובזמן עומס יכול להגיע ל 68 ויש לי 3 מאווררים (לא כולל ספק) ושלושתם עובדים .
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם שני הרדיסקים. אחד עם הרדיסק 160GB בחיבור SATA שממנו אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה - ויסטה. שני עם הרדיסק 200GB בחיבור IDE שעליו יאוחסנו בעיקר קבצי מדיה. האם יש הצדקה כלשהי לחלק את כונן ה-SATA למחיצות (partitions) ? פעם ההמלצה הייתה לעשות זאת תמיד בכוננים גדולים. אבל היום, עם ויסטה ו-SATA יש בזה בכלל צורך ?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו מחדש את מערכת ההפעלה. למחשב יש רשיון על Windows XP Professional SP1, אבל איבדתי את דיסק ההתקנה שבא איתו. האם אני יכול להשתמש בדיסק התקנה של SP2?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 500 גיגה עם 2 כוננים במחשב אחד C ואחד D אני רוצה להקטין את הנפח של כונן C - מערכת הפעלה ווינדוס 7 מבלי לפרמט האם אפשר לעשות את זה? חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה פרמטתי את ה-R דיסק הראשי שלי והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. חלק מהגיבוי שלי היה גם של קבצי הדואר האלקטרוני שניסיתי לשמור במטרה לשמר את ההודעות. מה שהצלחתי למצוא זה כמות קבצים שווה לכמות התיקיות בתא הדואר. (תיבת נכנסות, תיבת יוצאות וכו') שכל קובץ שוקל בהתאם לכמות תוכנו. שמרתי את הקבצים מסוג *.dbx וניסיתי להדביק אותם באותה תיקיה לאחר ההתקנה המחודשת של מערכת ההפעלה. אך אין קול ואין עונה- נתקעתי ואיני מצליח לשחזר את הקבצים. אולי מישהו מהאנשים החביבים שבאזור יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני פותח קבצים אלו? מה אני יכול לעשות איתם? ואם יש פה אדם חסר רחמים מספיק- שיגיד לי אם כל המיילים שלי פשוט -אבודים!!!-----??? שלכם, אביעד.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לילה טוב, תרתי באינרטנט בעיקר בגוגל בניסיון למצוא איך אפשר להוסיף קישורים שלי לסרגל התיקיות בסייר הקבצים, הכוונה למקום שמוצג שם: "המסמכים שלי" "המחשב שלי", "שכני הרשת" "סל מחזור" וגם ספריות שמופיעות על שולחן העבודה עצמו. חיפשתי רבות ולא מצאתי איך אני יכול להוסיף לשם קיצורי דרך שלי. מישהו מכיר איזה טוויק או דרך? d נ.ב. - אני עובד על ווינדוס2000
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, אני בעל WIN 7, משתמש עם REMOTE DESKTOP. המחשב התחיל לעשות מספר צרות, המחשב לא מפעיל לי את REMOTE DESKTOP או RDP ברגע שהמחשב עולה אלה רק לאחר כניסה ליוזר. מישהו מכיר פתרון לבעיה הזו? תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם . מחשב עם XP HOME לאחר פרמוט והתקנת רוב הדברים . ההודעה הזו עם הודעה נוספת על מציאת חומרה לא ידועה . את ההודעה השניה הסרתי אבל אני חושב שתופיעה שוב. במחשב לא שיניתי חומרה .ליפני הפרמוט לא הופיעה הודעה זו. מישהו יודע היכן ניתן להשיג דרייבר כזה ? נדמה לי שמערכת ההפעלה היתה צריכה להתקין את החומרה הזו. המון תודה אדי
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, ברשותי וינדוס XP , לפני זמן-מה הוינדוס קרס וכל נסיונותי להפעיל אותו לא צלחו. עשיתי התקנה מחודשת של XP בלי פירמוט של הכונן ובהתקנה החדשה ניסיתי להכנס לחשבון משתמש הקודם שהיה ברשותי. הוינדוס מזהה את החשבון אך לא נותן לי אפשרות להכנס אליו כיוון שהחשבון היה מוגן בסיסמה. ניסיתי בהמון דרכים להכנס לחשבון משתמש אך לא הצלחתי, יש ברשותי את הסיסמה לחשבון הנ"ל. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני עזרה בהתקנה כזאת כדי שהילדים הקטנים שלו יוכלו להמשיך לשחק בכל השטויות שלהם שהוא קנה לילד הראשון לפני איזה 6 שנים, מקלדת קומפי וכאלה.... שעובדים רק על וונידוס 95/98/ME. אין לי מושג איך עושים את זה, בכל אופן כבר בהתקנה הראשונה פיצלתי מחיצה נפרדת של 5 גיגה להתקנה.... אני אשמח לקבל הנחיות, קישורי לדרייבר SATA מתאים (מדובר בלוח AN7 של אביט והבקר הוא Sil 3112) לווינדוס 98[me=Dr. n00b]וכן הלאה.[/me] תודה!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מותקן לי XP (הראשון שהתקנתי) בכונן C , ועוד XP בכונן G. אני רוצה לבטל את ה Dual Boot ולהשאיר רק את הXP שבכונן G (השני שהתקנתי) שמוגדר כדיפולטי. איך עושים ? המטרה לבסוף היא להתקין WIN 7 בכונן C ולקבל Dual Boot עם ה XP שב G.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות להתקין מערכת הפעלה בסגנון Ghost, אבל שיהיה אוניברסלי כלומר יעלה על כל מערכת הפעלה בלי בעיות מסך כחול. אני מכיר שתי אפשרויות אחת מהם היא עם תוכנת acronis והשניה היא sysprep מה אתם יכולים להמליץ לי ואיך להשתמש בתוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-