עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 1,

בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by rino,

נתקלתי בגרסת Windows XP Media Centre Edition MCE מישהו מכיר גרסה זו? מה מיוחד בה ולמה היא משמשת? ???

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  3. Started by dante123,

שלום. כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם ל''מאפייני צלילים והתקני שמע'' הווינדוס כותב תחת הTab של ''עוצמה'' ''אין התקן שמע'' החיבור של הרמקולים (+באס) הוא לא מוציע שום צליל. כשניסיתי לשמוע משהו במדיה פלייר הוא כתב שאין אפשרות משום שהוא לא מזהה את התקן הקול. אני חושב שזה בגלל שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ההתקנה נתקעת =\ (Asus M2N-E,כרטיס אונבורד) אז הווינדוס אף פעם לא מזהה את התקן השמע. יש דרך לפתור את זה?כמו שאמרתי,שאני מנסה להתקין את הדרייבר דרך הדיסק המחשב נתקע. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by erez_levy,

שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. מישהו יודע מה הבעיה? אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. תודה ענקית לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  5. הי, אני מתכנן להוסיף עוד דיסק למחשב, והוא יהפוך להיות כונן C אני מעוניין לשמור על ה-XP הקיים כמערכת הפעלה לגיבוי, אבל הכונן שלו יהפוך להיות D האם זה אפשרי? אם כן, איך עושים את זה? תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  6. בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי ובין היתר גם את האינטרנט, בכל מקרה נכנסתי לכמה אתרים שלא הייתי צריך להכנס (אחם אחם) ניסתי להיפטר מהבעיה בכמה תוכנות: norton antivirus ad-aware trojan hunter spybot spy-ad exetrimonr free עשיתי גם restore לאתמול וגם לא עזר. אני חייב עזרה למה נראה לי אבא יהרוג אותי אם הוא יגלה שיש כבר וירוס. מצורפת תמונה תודה מראש דניאל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  7. Started by benor,

האם כל הוירוסים שנכתבו ל- XP/2000/NT, משפיעים באותה מידה גם על ויסטה?

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי ויסטה RC1 וכשאני מנסה לעשות אפדייט הוא כותב לי Widnows could not search for new updates error found code 80245003 למישו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. רציתי לדעת איך ניתן לשמור נקודת שיחזור ספציפית מנקודות השיחזור של וינדוס XP, לתמיד (אולי אפילו לצרוב אותה איכשהו), האם ניתן הדבר ?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה... הטקסט גדול מידי בווינדוס, מה עושים? הנה תמונה: אחים שלי שינו משהו, איך אני מחזיר את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. היי חברים, החודש אני מתכנן לקנות את המחשב המיוחל שיכלול מעבד CORE 2 DUO 6600 או 6420, וכן כרטיס מסך 8800GTS 320MB ככל הנראה. אני מתכנן לקנות ויסטה יחד עם המחשב - השאלה היא איזו גירסה - כמובן שHOME PRIMIUM השאלה היא אם 32 או 64 BIT, אני ישתמש במחשב גם למשחקים כמובן. (,PRO EVO 2007C&C 3, NEED FOR SPEED CARBON,CRYSIS...).

• 12 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by E-Bear,

קניתי מחשב חדש עם המעבד הזה ורוצה לדעת איזו מערכת הפעלה להתקין. האם כדאי להתקין 32 או 64 ביט? תודה.

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  13. ההתקנה של הויסטה לא רואה את ה250 ג'יגה SATA יש איזה שהם דרייברים שצריך להתקין כמו בXP?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. המחשב בעקרון נתקע והמסך ניהיה שחור, ובמקרים הגרועים הוא גם עושה לעצמו ריסט.. ואז שאני מאתחל את המחשב מופיע הדבר הזה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" זאת הייתה ההודעה, ומצורפות הודעות השגיאה והחתימה שלהן. http://img507.imageshack.us/img507/9364/1rc0.jpg מה לעשות? ההודעה הזאת חוזרת כבר כמה פעמים, כנראה יש משהו שגורם לשגיאה חמורה בכל פעם, אולי וירוס? אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך מתקינים את חבילת העיברית ל xp??

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  16. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! יש לי מחשב שמותקן עליו ווינדוס XP PRO. אני מעוניין להפוך את הממשק הוויזואלי לעברית. לדוגמא "התחל" במקום "START". אין לי בעיה עם הפונטים והכיתוב בעברית, אני רק מעוניין בתפריטים וויזואלים בעברית. תודה !! :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by avi2014,

אני מחכה כבר חודשיים לדרייבר מותאם של hp לויסטה...כרגע המדפסת מושבתת. יש אפשרות להתקין את המדפסת על הויסטה גם ללא דרייבר?

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  18. יש לי תיקיה ששוקלת 21 גיגה. וכל פעם שאני נכנס אליה החלון לא מגיב ורק אחרי דקה רואים את תוכן התיקיה. למה זה בכלל קורה?יש דרך לסדר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  19. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי-</p><p>אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר</p><p>כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם.</p><p>משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה .</p><p>ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי.</p><p>חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים</p><p>אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור.</p><p>אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פת…

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  20. שלום אני יודע שהנושא הזה כבר "נטחן" אבל עשיתי חיפוש קראתי חומרים במשך שעה אבל אני לא כל כך בטוח מה לעשות :-\ אין לי הרבה ניסיון בתחום הזה ומקווה שאתם תוכלו לעזור. הגעתי לאתר הזה דרך אחד הדיונים פה : http://www.nu2.nu/pebuilder/start/ עשיתי הכל לפי ההוראות צרבתי IMG אבל כשאני מעלה מדיסק הוא מגיע לי לווינדוס מדומה כזה שעולה כאילו מתוך הדיסק אבל זה לא מה שאני צריך . אני קצת פוחד מכל העסק הזה אבל חייב לעשות. פליז איך אני מגיע למצב דוס, מה, זה כל - כך מסובך ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  21. Started by EToPaN,

שלום לכולם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי. התקנתי Windows XP Pro והכל עלה יפה. להלן המפרט: AMD Athlon II dual core 3.0 GHZ 2.0 MB Chache Gigabyte GA-MA770 UD3 Powercolor AX4850 512MB WD 500GB - 32 MB AADS 4 GB Kingston DDR2 Arctic cooling highend low noise(AMD 64) Thermaltake Matrix התקנתי כמובן דרייבים מעודכנים ללוח אם, לכרטיס הקול על הלוח, כרטיס הרשת, .net (דוטנט) ואז את הדרייבר לכרטיס מסך. לאחר כל אלה, שמתי לב להתרסקויות חוזרות ונשנות של המערכת. ניסיתי להתקין את הדמו של Crysis ולראות האם איכשהו יש קשר לכרטיס המסך במאמץ. תחילה המשחק אכן התרסק, אבל בניסיון שני ושלישי הצלחתי לשחק בצורה חלקה מאוד על high עד ההתרסקות. אציין שגם בעבודה לא מאומצת כגלישה באינטרנט המחשב מתרסק…

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by roeesnir,

מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו? יש לי קבצים שאני מוחק מ-DOK, וכשאני נכנס שוב אליו, גם ממחשב אחר, הקבצים מופיעים. אי אפשר להפעיל אותם (לדוגמא סרט) אבל הם "נמצאים שם" ותופסים מקום. אני מוחק שוב, ושוב הם חוזרים. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  23. כותרת. ניסיתי עם UNLOCKER ולא עזר

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by yossik17,

שלום אני מתכוון להתקין וינדוס 7. מצאתי את הדרייברים התואמים של הכרטיס מסך מובנה,כרטיס קול מובנה ולוח אם. עכשיו מה שחסר לי זה דרייבר למצלמה שלי אני מוצא רק דרייבר של ויסטה למצלמה. והכי חשוב זה שחסר לי דרייבר למודם כבלים THOMSON 425 ואני לא מוצא של ויסטה או 7. אז מה שמעניין אותי זה עם המצלמה תפעל על דרייבר ויסטה ואם אתם יכולים למצוא דרייבר של המודם.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.