Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין ליצור חשבון נוסף, שיהייה מוגבל לאנשים מסוימים, וההרשאות היחידות של אותו חשבון יהיו, אך ורק אפשרות להתחבר לאינטרנט. אפשר לעשות דבר כזה? כי בחשבונות משתמשים הרגילים ב Windows לחשבון ה"מוגבל" כביכול, יש גישה לטכנים שאני לא מעוניין שיוכל לראות/ להתעסק בהם.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום אנשים התקנתי לא מזמן WINXP על המחשב האם כדאי להתקין WINDOWS 7 בנוסף? לא יהיו התנגשויות? איך להתקין WINDOWS 7 בBOOT או דרך הWINXP? ובמחיצה נפרדת נכון? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עשית פירמוט ועכשיו שאני רוצה להיכנס למנהל משימות הוא אומר לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך. http://www.2send.us/uploads/640cfd0d77.JPG
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם עדכון BIOS יכול לגרום לבעיות בהפעלת XP שכבר מותקן על המחשב? קראתי בהרבה מקומות שאין לעשות עדכון BIOS לתקנה קיימת של XP, ואם כן עושים יש לעשות REPAIR להתקנה לפי שהיא עולה. ואם מותקן XP SP2 - אפשר לעשות REPAIR עם דיסק של הXP המקורי?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב , כרגע יש לי windows xp ואני רוצה להתקין windows xp ולא לעבור לויסטה או משהו. הבעיה שלי היא שמזמן לא פירמטתי ושחכתי משהו, כשאני רוצה לפרמט רק את כונן C, ולהשאיר את D כמו שהוא, מתי אני עושה את הבחירה הזאת, זה במסך שהוא אומר לכמה לפצל את הכוננים ?! איך בדיוק זה הולך, אני לא רוצה להתקע באמצע , בבקשה תנסו להסביר טוב על מה בדיוק לוחצים, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ובכבקשה בלי התחכמויות כמו באתר של מייקרוסופט וכל זה כי מן הסתם כבר חיפשתי שם ולא מצאתי ככה שאם למישהו יש קישור ישיר להורדה זה יעזור המון, תודה. ואגב, אם למישהו כבר יש את המערכת, איך היא תומכת בתוכנות ישנות? (אפשר לשים עלייה אופיס אקס-פי או אי סי קיו וכל זה?)
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברשותי notebook lg x110. ניסיתי לפרמט אותו אך ללא הצלחה. הורדתי את התוכנה wintoflash התקנתי על הדיסק און קי את ההתקנה של הווינדוס. בביוס שיניתי את מצב הBOOT אך כאשר הוא מנסה לעשות BOOT הוא נשאר על מסך שחור עם מקף (-) מהבהב ולא מתקדם לשום מקום או שהוא כותב את האות J ככל הנראה של הכונן נשלף וגם כן לא מגיב. למישהו יש מושג מה לא בסדר או מה עשיתי לא נכון? אשמח לעזרה ועצות..
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
השארתי הודעה בטריידזון ומשיהו הגיע אליי למייל עם מספר פלאפון ומחקתי בטעות גם מהInbox וגם מDeleted items! יש דרך להציל את זה?? כי אני ממש רוצה ליצור קשר עם הבנאדם! תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ככה , מי שראה את התראד' הקודם שלי יודע, ומי שלא...אני מפרמט. THATS ALL U NEED TO KNOW בכל מקרה , אני רוצה לעשות את כל הדיסק מחיצה....עליה XP , ועוד מחיצה לזיכרון וירטואלי. עכשיו , המחשב שלי די ישן ככה שהמשחקים...אני מריץ אותם כרגע על 98 וכל השאר על XP. אבל אני עכשיו יעבור סופית ל-XP.....בקיצר אני מתלבט אם לפתוח כאילו עוד USER והוא יהיה בלי שום תוכנות מיותרות , ובלי הצבעים של האקס פי ככה שיתפוס כמה שפחות זיכרון , או לשים את המשחקים על אותו חשבון ראשי עם הגוונים והצבעים והכל (איטי יותר). זאת השאלה הראשונה...השנייה היא , איפה כדאי לי לשים את הזכירון הוירטואלי : 1) מחיצה בתחילת הדיסק 2)מחיצה בסוף הדיסק 3)לשים אותו על אותה מחיצה אחת גדולה שתופסת את כל הדיסק לדעתי הכי כדאי מחיצ…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ווינדוס XP על הארדיסק חיצוני. מכיוון שאני רוצה שזה גם יהיה מהיר, המחשבה היא לכיוון ESATA. נאמר לי בחנות מחשבים שESATA זה חיבור SATA לכל דבר, ולא אמורה להיות שום בעיה. האם זה נכון? כמו כן חשוב לציין שוב שמדובר בווינדוס XP המיושן, ולא ווינדוס 7 או ויסטה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
באמצע התקנת החבילה החדשה המחשב עשה לי ריסט ומאז המחשב לא עולה. מופיע פס הטעינה עם הלוגו של ווינדווס אבל אחרי זה נעלם ויש ריסט. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האלן חברים יש אפשרות לפמל כונן קשיח לשני כונן בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מזה תקופה שניתקלתי בבעיה הזאת. אם אני עושה איזה פעולה על קבצים בתוך תיקיה, אז מערכת ההפעלה משנה לי את התאריךוהשעה של התיקיה לתאריך ושעה של הפעולה שעשיתי. האם יש דרך למנוע את זה? זה לא היה לי לפני כמה חודשים, ופתאום זה השתנה, ולא מצאתי דרך את לעצור את זה. ???
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, כשאני מציג תמונות ב-IE6 והתמונה גדולה יותר מהמסך, הדפדפן אוטומטית מקטין את התמונה ומציג לי לחצן להגדלה. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התמונה בגודלה המקורי, בלי לשנות אותה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי מיני שרת עם Windows Home Server ניסיתי לחפש בכל גוגל / אינטרנט משהו בנושא זה, איזושהי כזרה, לצערי לא מצאתי כלום, אז ככה,,,,, התקנתי את מערכת הפעלה , ומשם אני נתקעתי, יש מישהו שכן מכיר את המערכת או מכיר איזשהו אתר בעברית שיודעה לתת קצת הסברים עם מדריך איזשהו.....?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
פשוט מופיע לי ה skin והמחשב מופעל מחדש... חשבתי לחבר עוד כונן ולשנות את זה אבל יש דרך מהירה יותר??? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
התקנתי משחק והוא אך שהוא שניה את הפונט בווינדוס. ועכשיו אין לי מושג אך לשנות חזרה ניסיתי דאך הDISPLAY PROPERTIES וזה אין שם אך לשנות חזרה.שמתי תמונה שאולי תסביר טוב יותר
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
i have: AMD64 3000+ 512 DDR MB GEFORCE 6600 GT 128MB windows vista can work on this computer? and whats the different between vista64 bit to 32bit? and sorry i dont have hebrew right now.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שיש בו ויסטה.. (מחשב חדש) והשאלה אם יש וינדוס שאפשר לפרמט איתו את הויסטה ואחר כך להתקין עליו את הXP. (דיסק שמועדכן עם דרייברים חדשים לניידים) אם יש כזה אשמח לקבל לינק .. ואם לא .. יש איזה דרך פשוטה למחוק את הויסטה ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, ברשותי וינדוס XP , לפני זמן-מה הוינדוס קרס וכל נסיונותי להפעיל אותו לא צלחו. עשיתי התקנה מחודשת של XP בלי פירמוט של הכונן ובהתקנה החדשה ניסיתי להכנס לחשבון משתמש הקודם שהיה ברשותי. הוינדוס מזהה את החשבון אך לא נותן לי אפשרות להכנס אליו כיוון שהחשבון היה מוגן בסיסמה. ניסיתי בהמון דרכים להכנס לחשבון משתמש אך לא הצלחתי, יש ברשותי את הסיסמה לחשבון הנ"ל. אודה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם היום גיליתי שנותרו לי 2 ג'יגה פנויים בכונן C... חיפשתי, וראיתי תיקייה בשם TEMP שתופסת לי 7 ג'יגה!!! אני מת לפנות את המקום הזה, השאלה אם זה לא יהרוס משהו... זו התיקייה: C:\Users\Omri Dadon\AppData\Local\Temp
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב עצמו מאוד מהיר, מעבד E6600 ו-4 ג'יגה זיכרון. עובד טוב כל הזמן, רק כשאני עושה אתחול\כיבוי הוא רושם shutting down בערך דקה וחצי ורק אחרי זה נכבה. יש לי Vista Ultimate 64bit SP1 האם זה איזשהו באג או משהו שניתן לשנות בהגדרות? תודה
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום היום נכנסתי למשחק STALKER אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליו. קיצר שיחקתי כמה דקות עד שהופיעו טישטושים על המסך והופיע מסך כחול. העלתי את ה MINIDUMP אם מישהו מבין מה רשום שמה אני אודה לו מאוד אם הוא יוכל לעזור לי .. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-