Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , בזמן האחרון למחשב שלי הופיעו הרבה בעיות. אני יכתוב אותם בקטגוריות : 1. כשאני רוצה להפעיל את מנהל המשימות , ע"י CTRL+ALT+DELETE , מופיע לי הדבר הזה :http://img110.imageshack.us/img110/8315/dkdkdl0sx.jpg 2. לפעמים המקלדת לא מגיבה , וצריך לנתק ולחבר אותה למארז על מנת שתפעל ( המקלדת בסדר גמור וגם החיבור ). 3. לפעמים כאשר אני מזיז טיפה את המארז .. תופעה מוזרה מתקיימת : http://img160.imageshack.us/img160/8338/djdjkdi51cu.jpg 4. המחשב מתחמם בטירוף , אתמול לאחר יומיים שהוא פעל רצוף נגעתי בו והוא רתח! ממש רתח! המאוורר עובד אבל הוא לא ממש חזק למען האמת. אולי זה יעזור , המחשב הוא פנטיום 4 2.6 גיגה הרץ , 512 ראם , וכרטיס מסך רדאון ספייר 9600XT , ו128 מגה בייט. וינדוס XP …
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה; לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד.. מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש.. מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך....... מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום.. זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה.. עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000. ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבל…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
רצית לשאול את זה בסטיקי אבל אני לא רואה שם"שלח תגובה"
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי של ווינדוס עם SP1 (כתום כזה עם הולוגרמות) בן שנה ומשהו ואיבדתי את המספר שבא איתו יש איזה סיכוי לשחזר אותו? :-\ :'(
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המחשב שלי השתגע. שום תוכנה שצריכה גישה לרשת (דפדפנים, יוטוררנט, מירק, גוגל, סקייפ) לא הסכימה להתחבר לרשת אבל העדכון של חלונות הצליח בלי שום בעיה. אי אפשר לגלוש או לתקשר בשום צורה דרך האינטרנט. גם פיירפוקס וגם אינטרנט אקספלורר, כלום לא עבד. גרסת ה64 ביט של אקספלורר גם הצליחה להתחבר אבל את זה גיליתי רק אחרי שמצאתי את הפתרון ואני כותב ממנה עכשיו. התוכנות היו קורסות עם ההודעה: Fault Module Name: StackHash_fd00 מזה הסקתי שמדובר בבעיה בניהול רשת אצל חלונות. חקרתי טיפה בגוגל ומצאתי שהסרת נוד32 והתקנה מחדש פותרת את הבעיה. אני רק משתף את כולם בפתרון. קרה בויסטה 64 ביט עם הגרסת 64 ביט של nod32.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי WINXP PRO. אם אני מסתכל באיזשהוא חלון שיש בו איזה כמה סרטים , או הרבה סרטים , אחרי זמן מסוים (בערך חצי דקה) מופיע לי ה ERROR של XP עם ה "DONT SEND" ו " SEND ERROR REPORT". וכמובן נסגרים לי כל החלונות והדברים ברקע. זה מאוד מעצבן , ואין לי מושג למה זה קורה. וזה קורה קבוע. אבל אם למשל אני יוצא מאותו חלון אחרי איזה 10-15 שניות בלי להסתכל הרבה , זה לא קורה. לעוזרים תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להריץ MEMTEST. הורדתי את התוכנה והבנתי שצריך להפעיל אותה ב-BOOT. שיניתי בביוס את ההגדרה של ה-BOOT כך שהוא יפעיל קודם כל מדיסק. צרבתי את קובץ ה-ISO של התוכנה והפעלתי מחדש, אבל הוא עלה כרגיל ולא מהדיסק. איפה טעיתי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את האפשרות להוסיף את hibernate לתפריט הכיבוי, אך האפשרות אפורה ולא ניתן לסמן אותה. איך אני יכול להוסיף? אני פשוט לא מבין מאיזו סיבה זה אפור ולא ניתן לסמן.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זכור לי שבתוך וינדוס יש משהו כזה (או שזה היה באופיס???). בכל מקרה, ישלי XP PRO, היה לי איזה וירוס שבגללו נאלצתי למחוק קובץ או שניים שאני לא מוצא משום מה בCD ההתקנה. יש איזו תוכנה שיכולה למצוא בשבילי איזה קבצים חסרים ולהוציא אותם מהCD? או אולי משהו פנימי בXP?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
פעם זה לא היה ככה. פתאום זה התחיל וזה ממש מעצבן. כאשר אני לוחץ רק על כונן C (למרות שזה הכונן היחיד שלי) הוא נפתח בחלון חדש במקום באותו החלון פשוט , כיצד ניתן לפתור את הבעיה המציקה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה כשאני נכנס לתהליכים אני רואה שיש לי לא אחד ולא שתים לפעמים אפילו שלושה פעמים את הדפדפן של אקפלור פועל למרות שהוא סגור כשאני עושה לו סיים תהליך הוא נסגר ונפתח מחדש שוב... מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה הזאת אנא עיזרו לי תודה!! הוספתי תמונה כדי שתראו שיש שני אינטרנט אקספלור פתוחים בו זמנית למרות שהם לא היו פתוחים ובאותו רגע האינטרנט היה סגור לחלוטין... ועוד דבר אחד.. לפעמים הוא מגיע לשימוש בזיכרון של כמעט 40,000 K - שזה לא הגיוני בכלל.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב שלי, יש לי בחירה של המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד. כשנכנסתי לUser Accounts כדי לראות למה זה ראיתי את הדברים הבאים: Computer Administrator - המשתמש שלי, מה שאני תמיד משתמש בו. ASP.NET Machine A.- שאין לי מושג מה זה, והוא לא מופיע בבחירת המשתמש בעת ההפעלה... מה אני אמור לעשות? זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי! היום הופיעו לי 3 מסכים כחולים בהבדלים של כמה דקות אחד מהשני עם הודעת כשל של TCPIP.SYS. מהרצה בגוגל ובאתר של מייקרוסופט זו בעיה של חיבורי הרשת או משהו כזה. למישהוא יש מושג איך פותרים זאת? תודה!
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שחווה תקלה זו.. לא מצליח להוריד קובץ מהאינטרנט ולשמור אותו על המחשב, בכל אחד מהכוננים. חשוב לציין שיש רק חשבון אחד וגם הוא מנהל .. מה ניתן לעשות ? ?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי אני לוחץ באתר של מיקרוסופט על COUSTOM או EXTREEM וזה ההודעה שאני מקבל: [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. For self-help options: Frequently Asked Questions Find Solutions Windows Update Newsgroup For assisted support options: Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues) אם מישהו מכיר את זה ויודע לפתור ?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים . התקנתי היום VISTA 64BIT על המחשב שלי . רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את קבצי הREGESTIRATION של הOFFICE 2007 PRO בREGEDIT ??? כי כאשר הייתה לי גירסאת ה32 BIT יכלתי להגיע לזה בצורה אחרת ! קצר אני רוצה להגיע לPRODUCT ID מתוך הנ"ל איך זה ? תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
הכנסתי דיסק התקנה של Windows לכונן הדיסקים, ולא עלה לי התפריט הכחול של הבחירת כונן ואני יודע לפרמט, אני מפרמט את המחשב פעם בחודש. מה אני עושה במצב כזה שלא עולה לי העמוד הכחול ? וכן לחצתי על F8 וזה לא עבד וגם ב-F5 זה לא עובד. אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה כי המחשב שלי חייב פרמוט וכמה שיותר מהר. גמר חתימה טובה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
Spymac Hosting -- 100 MB free and WebDAV access WebDAV Access: To access your free hosting space from your desktop using WebDAV technology, enter the following settings: Server Address: http://RoyShefy.spymac.net:81 Member name: RoyShefy Password: XXXXXXXX Make sure to upload into the HTML folder on your SpyDisk if you want the information/files to be available via the Web. מה זה אומר? אפשר איזה הסברון איך אני GET THIS THING TO WORK???
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא בטוח שזה שייך לכאן.. בכל אופן קניתי חלקים חדשים למחשב [ מעבד לוח כרטיס מסך ] חיברתי הכל טוב ויפה אבל בחיבור ה USB הוא לא מזהה לי הוא מזהה ב BIOS ועד לבחית מערכת [ SAFE MOD או רגיל וכו'] ישר שהוא נכנס לעמוד הטעינה כל מה שמחובר בחיבורי ה USB מתכבים ב BIOS כל מה שקשור ל USB על ENABLED [לא בטוח ככה כותבים] נ.ב לא יודע אם זה קשור אבל ה HD מהמחשב הקודם ולא התקנתי דרייברים כי אני לא יכול.. [ בעעית USB] מה לעשות? אני מתחרפן.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג HP עם ליבת דותן וGB זכרון יש גם תמונה של כל המפרט יש מצב שויסטה יזוז נורמלי הכונה לבסדר על מפרט שכזה או שחבל על המאמץ?? תודה מרואש... מנהלים במידה וזה לא המקום הנכון לשאלה אנה שנו..וסליחה! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-