Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
(שאלתי כאן לא מזמן אבל שכחתי לציין כמה פרטים) המחשב הוא מחשב חזק E6600, 8800GTS.. המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים.. נראה לי זה לא כזה משנה אם אני אתקין XP או ויסטה.. אבל המחשב עובד ברשת עם עוד מחשבים שבהם מותקנים XP, ונגיד שאני מדפיס זה מדפיס ממחשב אחר שאליו מחוברת המדפסת, אז אם אני אתקין ויסטה על המחשב החדש בטח יהיו בעיות תאימות לא?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך אני מתקין מדיסק על מערכת מיד לאחר ההרכבה בהדלקה הראשונה. פשוט מכניס את הדיסק ועולה לי ההתקנה? תודה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאתם יודעים המחירים של DDR2 ירדו וסביר להניח שהם יעלו בעתיד שDDR3 יהפוך להיות MAINSTREAM בדומה להתנהגות של DDR1 השאלה הנשאלת היא האם כדאי לשדרג ל-4GB לעבודה כללית ב-WINDOWS (לא למשחקים - שם השיפור ברור מאליו) תודות למנגנון ה-CACHE של VISTA? אשמח לתשובתכם, Euphoria
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעייה בתצוגה היא התחילה משלשום והבעייה היא שרואים ממש ממש בהיר הכל וזה ממש כואב בעיניים להסתכל אפילו שיש מסך שחור רואים קווים ממש חלשים אבל אפשר לראות אם מתקרבים, עכשיו זה לא בעיית חומרה 100% כי כאשר הווינדוס עולה רואים מעולה פתאום אחרי דקה הכל הופך לבהיר, עכשיו למשל שאני במשחקים רואים רגיל בלי הבעייה הזאת רק בווינדוס רואים ככה ואני משתמש בווינדוס ויסטה. עכשיו יש לי איזה משחק רשת שברגע שאני נכנס אליו ויוצא הכל חוזר לרגיל, אבל זה מעצבן כל פעם שאני נכנס למחשב להכנס למשחק הזה ואז לצאת ממנו כדי לסדר את הבעייה. אני משתמש בווינדוס ויסטה גרסת 64 ביט. אם מישה קרה לו הבעייה או שיודע מהי הבעייה בבקשה שיגיב כי זה משגע אותי, תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנות זדוניות לנסות ולהוציא שיחות פקס מהמחשב שלי. חשבתי על רעיון: להגדיר למחשב שיעשה עוד איזה פרוצדורה לפני שהוא מאשר לחייג, וכך אולי למנוע גניבת שיחות. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מחשב חדש. התקנתי ווינדוס -HOME EDITHION בהגדרת עידכונים הגדרתי שווינדוס יוריד עידכונים ויתן לי להחליט על התקנתם. ווינדוס הוריד את העידכונים אך לא התקין אותם עדיין ולמרות זאת הוא לא נותן לי את האופציה לברור את העידכונים אותם אני רוצה להתקין. כשאני מכבה את המכשב הו נותן לי אופציה במסך הכיבוי לכבות ללא התקנת עידכונים,או לתת למחשב להתקין את העידכונים ואז המחשב יכבה. לסיכום: איך אני מגיע למצב שאני יכול לברור את העידכונים שיותקנו במחשב ?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנסים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס- SENT לא מצאתי את מיקום התיקיה בה הם נשמרים וגם לא קיימתד דרך להעבירם באמצעות EXPORT הכוונה של כל הסיפור היא לגבות את הפקסים ששלחתי מחוץ לכונן C במקרה של תקלה וכד' , כמו שב- OUTLOOK אפשר לגבות את המיילים היוצאים באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיעה אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה OUTLOOK? אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (שאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו מכיר…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הרמקולים שלי ואין לי שום ישום פתוח אני שומע רעש מהרמקולים כאילו של מצלמה וזה מחרפן אותי איך בודקים האם מישהו פרץ לי למחשב? תודה מראש swg
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי עותק חוקי של Win XP Professional. יש לי CD מקורי. לאחרונה החלטתי לרכוש מחדש חדש, ואת הישן להשאיר לאשתי. המחשב הישן אמור לשמש רק עבור יישומי Office, ולהיות מנותק מהאינטרנט. כאשר באתי לחנות לרכוש מחשב חדש, המוכר טען שבגלל שזו גרסת OEM (יש לי מדבקה על המחשב, וכך גם רשום על ה CD שקיבלתי), הרי שאני חייב לרכוש שוב את מערכת ההפעלה, אלא אם אצליח לשכנע את מייקרוסופט ישראל לאפשר לי אקטיבציה נוספת. זה נראה לי ממש מטורף!! אשמח לעצות מבעלי נסיון מה צריך לומר להם? ואולי בכלל לא תהיה לי בעיה לבצע אקטיבציה פעם אחת נוספת? בתודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש . AMD ATHLON X2 3800 ASROCK ALIVESATA2-GLAN 1GB DDR II 667 MHZ. התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה. כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע. שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בתיקייה מסויימת יש לי כל מיני קבצים (בעיקר שירים) אחרי שפירמטתי הווינדואס החדש אוטומטית הפך את התיקייה לתיקיית אודיו (90% ממנה זה שירים) ובגלל זה אני יכול לסדר את התיקייה לפי אומן, טראק, שנה וכו'. הקטע הוא שאני רוצה לסדר את הקבצים לפי Modified ואין לי את האפשרות הזאת, ניסיתי כבר באפשרויות תיקייה להפות את התיקייה לתיקיית Documents, לא עזר. יש פתרון לבעיה הזאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה כאשר אני מנסה לראות נגיד תקציר של שערים באתר ערוץ ספורט 5 אני לא רואה הנה הקישור: http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59&docID=21595〈=he הוא כותב לי conecting to media ואחר מכן לא קורה שום דבר ררסומות פלאש באתר כמו וואלה אני רואה רגיל!
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מתקל בבעיה מאוד מוזרה כשאני מנסה לשתף חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים הרשת שלי מורכבת כך: 1) מחשב עם Vista 32, מחובר לאינטרנט דרך מודם שמתחבר מכרטיס רשת. יש בו כרטיס רשת נוסף בשביל לחברו למחשב השני. 2) מחשב עם Vista 64, מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב ישיר דרך כרטיס רשת (ללא ראוטר) שיתוף הקבצים והמדפסות בין המחשבים עובד מצויין, אבל אני נתקל בקשיים מוזרים בשיתוף החיבור לאינטרנט: הגדרתי את שיתוף האינטרנט, המחשב השני מזהה כי הוא מחובר לאינטרנט אבל החיבור לא עובד כראוי, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (עם Firefox או Explorer) אבל אני יכול להתחבר ליישומים כמו Steam ולהוריד דברים דרכם (דפדפן הפתיחה בSteam גם הוא לא עובד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הוא E6600, 8800GTS, מחשב חזק יחסית.. השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים ואינטרנט.. לדעתכם כדאי ויסטה או שזה מיותר?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה. מצטער שככה אני מצטרף עם בעיה פשוט הבעיה הזו דחופה לי להיום והמליצו לי על הפורום הזה לתמיכה טכנית. אז ככה: כל קובץ - ואני ממש מתכוון שכל קובץ במחשב של אחותי לא ניתן לצריבה. אני מנסה כל דבר אפשרי אבל אי אפשר לעשות כלום! אני מנסה לצרוב דיסק עם התוכנת דיפולט של המחשב (מה שמקבלים עם הווינדוס) - אבל זה מראה לי את השגיאה הזו: וברגע שאני פשוט צורב את זה עם נרו (במקום להשתמש בתוכנת הדיפולט של המחשב), אני מצליח לצרוב אך שאני מנסה לקרוא את הדיסק אני מקבל שגיאת מערכת. הבעיה מתרחשת בכל קובץ קיים במחשב, יש פתרון לזה?! אני באמת חייב תשובה לזה כי אני צריך לצרוב משהו דיי דחוף להיום ודווקא שאני צריך זה פשוט לא עובד! תודה ענקית מראש לכל העוזרים --עריכה: זה צורב…
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP SP1 בעברית עכשיו שאני מפעיל את העידכונים האוטומטיים אני לא מצליח להתקין את SP2 למה ככה? עד עכשיו היה מבוטל אצלי בגלל העידכון אוטומי רק עכשיו פתחתי אותו הכל התקין את כל העידכונים חוץ מ SP2 מה אני צריך לעשות בדיוק כדי להתקין טוב את ה SP2 ?
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני הבנתי ש WIN 2000 על שלל הגרסאות שלה ,הייתיה מערכת הפעלה לשרתים ולא לשוק הביתי ,חברים שלי טוענים שהיא גם הייתיה מערכת הפעלה לשוק הביתי מי צודק ? ואפשר להביא קישור לאתר כלשהו שמוכיח את זה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
המחיצה של מערכת ההפעלה (xp pro) היא C. מכיוון שגם שולחן העבודה הוא ב-C, נשאר לי מעט מקום פנוי. האם אפשר לקבוע שהשולחן עבודה יהיה במחיצה אחרת, D, לצורך הדוגמא?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי וויסטה כבר כמה חודשים וכל דווקא סבבה עם המערכת הזאתי, לא כמו הציפייה, אבל סבבה. בקיצור, ה-HD שלי מחולק ל-50Gb ב-C וב-D 250Gb. בהתחלה הכל עבד טוב, אבל פתאום התחילו "להעלם" לי GB מהכונן של ה-Windows. אני לא יודע לאן או מה קורה - זה פשוט נעלם. אין לי שום הסבר לך, ב-Program Files שזה כל מה שאני נוגע בכונן הזה בכלל יש 10Gb וזהו, אין eMule או משהו עם קבצים זמניים מבחינת תוכנות שיתוף - וזהו, אני לא נוגע שם בכלום. אז 10Gb + התיקייה Win וכמה שהמערכת הפעלה שוקלת וזהו, כמה זה כבר יוצא? ולאט לאט נעלם לי הכל, כבר אין לי מקום לכולם מישהו יודע מה מקור התופעה? אני עכשיו בודק על ה-System Restore אולי זה זה... תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
חבר רכש רשיון+דיסק XP HOME אבל לא השתמש בו מעולם. האם אני יכול להתקין אותו אצלי במשרד למרות שהרשיון הלך לאיבוד? (נשאר רק הדיסק עם ההלוגן)
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי process כזה שקוראים לו java.exe ואני לא מצליח לכבות אותו הוא לוקח 20-30 mb מהזיכרון בלי שום סיבה איך אני מכבה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת וינדוס ויסטה אוליטימט 32 ביט. אתמול התקנתי את העידכונים החדשים שיצאו להורדה לפני יומיים בוינדוס update , לאחר פעלה מחדש כונני התקליטורים שלי חדלו מלעבוד. תמונה שצילמתי: http://www.zix.co.il/images/6517201895.JPG ניסיתי לעשות הפעלה מחדש וזה לא עזר. תודה מראש לעוזים
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Win xp ,ביחד עם שתי כוננים של דיסקים קשיחים אחד עם 160 גיג'ה ואחד עם 250 גיג'ה יש לי שלושה כוננים על ה 160 יושב C ו F ועל ה 250 יושב לו כונן D השאלה שלי איך אני מאחד את כונן C ו F ביחד כי ב F יש 70 גיג'ה ואני משתמש רק ב 4 תודה מראש . .
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-