עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הורדתי באתר יצרן HP דרייברים. בחלונות XP היתקנתי דרייברים של מחשב נייד. נישאר לי רק אחד לא מותקן דרייבר שכתוב לא מזוהה עם סימן קריאה עיגול זהוב. וחסר לי דרייבר כזה. היחסכלתי במאפיינים --> מנהל --> ורשום שם דרייבר הוא: microsoft ACPI-compliant system באתר של יצרן HP מחשב נייד ראיתי דרייברים ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון והמתאים לדרייבר הזה. אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום.אני לא יודע איפה אוכל להשיג דרייבר כזה. איך אפשר לימצוא דרייבר כזה? בתודה מראש מיכאל יש לי בקשה האם קיים גם דרייבר לחלונות 7,אפשר לקבל עידכון דרייבר?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  2. שלום חברים, הופיעה לי בעיה בזמן האחרון, כאשר אני מנסה להעביר קבצים מהמחשב לHD נייד או להיפך, יוצא מסך כחול, מתחילה ספירה עד 100 בקפיצות של 5, נדמה לי שזיהיתי שכתוב בתחתית המסך dumping memory או משהו דומה לזה. יש למישהו מושג מה יכול להיות הפתרון?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. אני בדיוק קונה 2 מחשבים משרדיים מה שירוץ פלוס מינוס על שניהם: תוכנת ניהול חשבונות (חשבשבת) ניהול מלאי אופיס - מייל, וורד, פאור פוינט דפדפן עוד תוכנות קטנות המחשבים יהיו מחוברים למדפסות.. וצריך לבצע עליהם שירשור של 2 נתבים אם זה משנה.. השאלה היא מה עדיף? WIN 7 או XP ? או בכלל כדאי ללכת על 8? תודה!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by yp3,

יש לי חשבון ב OPENDNS.COM (למי שלא יודע זה שירות סינון אינטרנט שפועל על DNS) הגדרתי אותו בנתב אחד שלי שמחובר לכיתה מסויימת. השירות עובד טוב, רק בעיה אחת, אתרים שכבר נכנסו אליהם פעם עדיין אפשר להכנס אליהם(למשל ynet.co.il). הפעולות שעשיתי: ipconfig/flushdns מחיקת כל האפשרויות בהיסטוריה של IE8 הפעלת המחשב מחדש וכלום, עדיין הוא נכנס לי לאתרים שנכנסו אליהם בעבר. נכנסתי לNSLOOKUP ושם אני מקבל את הכתובת של החסימה כאשר אני נכנס לipconfig/displydns אני בכלל לא רואה שם את ynet.co.il למרות שלפני שניה נכנסתי עם הדפדפן לשם לי זה נראה כאילו הדפדפן שמר לעצמו את הכתובת של האתר והוא בכלל לא ניגש לDNS, אבל מחקתי מה שאפשר למחוק וזה לא עוזר. אם למישהו יש רעיונות - אני אשמח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by וינצי,

יש לי בעיה ברישום שלא נתנת למחיקה משום מה.שתי התוכנות החינמיות שלי מזהות אותה,מציעות תיקון אבל בסריקה הבאה היא מופיעה שוב. האם איפוס עוזר או יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ליבות עם זכרון 4GB ועליו שמתי ויסטה אולטימייט. הבעיה בה אני נתקל היא שאם אני רוצה להדפיס מהאקספלורר 7 (קובץ->הדפס), כל המחשב נתקע ואחרי כדקה יש הודעה שהאקספלורר נתקל בבעיה ועליו לאתחל את עצמו ואז מתרפרש הדף (זמן של עוד כדקה). אין בעיה עם הדפסה של קבצים שאינם נפתחים מהאקספלורר. וידאתי שאני עובד עם דרייבר נכון של המדפסת. יש לי HP 840C. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  7. Started by menyd1,

מישהו יודע מתי יוצאת הגירסה הסופית של SP1 לווינדוס 7?

8. Started by catsmonster,

יש לי את המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ו- windows 7 ultimate 64bit ולבן דוד שלי יש בדיוק את אותו המפרט (חוץ מהזכרונות) ואותו עותק של windows, לשנינו יש בעיה מאוד הזוייה, העכבר עובד בסדר עד לשלב מסויים ואז בלי כל סיבה ברורה הוא הופך לענקי... שום דבר לא מושפע מכך, רק העכבר הופך להיות פי 5 בערך יותר גדול. למישהו זה גם קרה והוא יודע איך לפתור את זה? (זה כנראה קשור ל- I5 או ללוח אם או לכרטיס מסך, כי את כל השאר היה לי גם במחשב הקודם ולא הייתה לי את הבעיה הזאת).

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by adam99,

שלום! היום אני פותח את המחשב והווינדוס מגיע לחלק של הפס הרץ ואחרי זה כשהוא אמור להעלות את המסך הכחול של ההתחברות אז המסך נכבה והווינדוס כאילו ממשיך לעלות(המנורה האדומה נדלקת והכל). בדקתי במסך אחר וזה אותו דבר. זה יכול להיות כרטיס מסך? המחשב עולה במצב בטוח ובמצב VGA וכשהווינדוס אומר לי שהרוזולוציה לא מתאימה אז אני מאשר שיתקן ואז המסך נכבה. עשיתי תיקון ע"י הדיסק של הווינדוס וזה לא עזר... מה אני עושה? תודה!

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by Grihan,

יש לי win XP SP2 אנגלי שעליו מותקנות גם עברית ורוסית. האנגלית והעברית עובדות בסדר, אבל ברוסית במקרים מסויימים כמו חלוניות dialog של המערכת, הכל מופיע כסימני שאלה. עד עכשיו הסתדרתי עם זה, אבל עכשיו יש לי תוכנה רוסית מסויימת, וגם שם הכל מופיע כסימני שאלה! האם יש איזשהו פתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  11. אני ניסיתי לעדכן את הווינדוס שלי והוא כתב לי שגיאה 80244019 וגם כל פעם שאני מנסה להוריד מהאתר של מיקרוסופט נהיה לי שגיאה בדפדפן !!

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. מחפש ולא מצליח למצוא gadget לויסטה שמראה שימוש במעבד הגרפי (GPU Usage). למה אין כזה ??

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  13. היי... ברשותי מחשב ישן עם מערכת הפעלה באנגלית (WINDOWS 2000). האם יש דרך להתקין משהו ושהמערכת הפעלה תהיה בעברית מלאה? (תצוגה וממשק). תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. שלום לכולם לחבר שלי יש תקלה שהוינדוס XP עושה ריסט כול כמה זמן .. המחשב יכול לעבוד שעות בלי ריסט אבל שהוא מפעיל למשל xplorer ומנסה ליגלוש המחשב פשוט עושה לו ריסט עכשיו אני זוכר שיש פקודה שאפשר לבטל שהמחשב יעשה ריסט ויראה חלונות כחולים כדי לזהות את הבעיה מישהו זוכר איך עושים? אבל אני יודע שיש גם פקודה שאפשר לראות את ההסטוריה של התקלות שהיו בוינדוס פשוט שכחתי מישהו יכול לרעננן את זיכרוני?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  15. שלום לכולם אחרי שהורדתי חבילה לשיפור המראה בוינדוס התקנתי אותה , עשיתי ריבוטט והופה מסך שחור אני לא רואה כלום ניסיתי דרך שורת הפקודה EXPLORER לא עולה , זה רושם EXPLORER IS NOT A VAIL WIN32 APPLOCATION אז אני נכנסתי דרך הדפדפן של האקספלורר למחשב ולתיקיות ניסיתי להוריד עוד חבילת סקינים אחרות לא הלך ב SYSTEM RESTORE אין אפשרות לשחזר אחורה ... לשחזר למקור לא כל כך הצלחתי ... עזרה בבקשה ! שבוע טוב ! מערת ההפעלה היא xp pro 64 bit [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by Leo101,

אני רואה בפיירוול אנשים תמיד מנסים לפרוץ לי דרך פורט 445 מזל שיש לי פיירוול תותח עוצר את כולם חחח... ;D ;D אבל נמאס לי יש למשהו מושג איך אני סוגר אות הפורט הזה??

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  17. בכל פעם כשאני נכנס לתיקיה מסויימת(איפה שיש לי כל מיני הורדות מהאימיול ומהביטורנט) נפתחת לי ההודעה הבאה וכל החלון נסגר. עשיתי סריקה עם האנטי וירוס 2004 ולא מצאתי כלום. מה זה יכול להיות? עריכת המודר: כותרת שונתה למשהו יותר ענייני. להבא קרא את חוקי הפורום.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by dark_zero,

איך אני יכול לדעת אם יש לי 98 רגיל או 98SE כי הורדתי MEDIA PLAYER 9 היה כתוב שם שהוא מתאים רק לSE וכשניסיתי להתקין הוא אמר שאין לי מערכת הפעלה מתאימה

• 14 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, לפני כמה ימים נתקלתי במחשב שהיה עושה מידי פעם ריסטרטים לא צפויים ונתן הודעות שגיאה, הבעיה אותרה כבעיית דרייברים של הכ.מסך ונפתרה על ידי החלפת הדרייברים. אמנם בעיית הריסטרטים נפתרה, אך פתאום צצה לה בעיה חדשה! המחשב אינו מבצע כיבוי או ריסטרט כשמבקשים ממנו.... זאת אומרת שכשאני הולך להתחל>כיבוי המחשב>כיבוי\הפעלה מחדש לא קורה כלום!!! אני יכול פשוט להמשיך לעבוד רגיל..ואין שום דרך לכבות את המחשב! יש לציין שהמחשב רץ על Windows XP pro+SP2 אשמח לקבל עזרה והצעות ניר

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by RayZ,

ישנה תופעה חדשה ודיי מוזרה בווינדוס אקס פי (פרופסיונל בלבד) עדיין לא הבנתי אם זה וירוס,באג,או שזו סתם קריסה נפוצה. זה קרה כבר ל 5 ששמעתי מהם ואתמול תיקנתי מחשב של דוד שלי שבו היית התופעה. תיאור התופעה: * קבצי ווינדוס נעלמים לגמרי * הווינדוס XP פרופסיונל מחליף שפה (מאנגלית לעברית ולהפך מכך) * כתחילה,לפני שאתם רואים זאת,אתם מקבלים שגיאה מווינדוס שקבצים פגומים (וזו לא הבעיה,בדקתי. זה איזשהוא באג או וירוס או.. נחקור אחר כך.) ורק אחרי ריסט תוכלו ליראות את התוצאות. אז מצאתי פיתרון טוב, שיחזור מערכת. תוכלו ליקרוא עליו בת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94337.0 בהצלחה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by אבינועם ג,

שידרגתי את מערכת ההפעלה xp ל sp2 . לאחרונה עם הפעלת Msconfig בנסיון לא לאפשר למספר תכנות להיטען באיתחול , בכל זאת הן נטענות למרות שהן לא מסומנות. כמו כן למרות ההוראה בחלון של System configuration utiliy לא להראות חלון זה שוב באיתחול הבא (מסמן וי) החלון ממשיך להופיע וכל התכנות שביקשתי לא להיטען נטענות שוב. מקווה לקבל סיוע ועזרה בנידון בתודה אבינועם

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  22. Started by בנימין,

יש לי מחשב עם וינדוס 98 שכמעט ולא פועל בכלל יש לי גם וינדוס אקס פי על דיסק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב ריק איך אני מוחק את הינדוס הישן ומתקין את החדש מעריץ של התוכנית בני

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

לאחר שהתקנתי Directx 9 משחקים מתחילים לעשות לי בעיות או שלא עובדים כלל... למשל התקנתי Desperados וזה עושה כאלה קווים סגולים והעכבר נעלם לי ! אצל חבר שלי הכול פועל בסדר (כי יש לו מחשב שהכרטיס שלא תומך מספיק טוב בDirectx 9) ולי יש כולה Riva Tnt 2 Model 64 16mb שאני בטוח שאפילו משהו קטן זה לא מעדכן וכשעדכנתי את הDirectx זה לא עשה לי שום בעיה... בבקשה אין שום דרך או משהו למחוק את הDirectx 9 ולהתקין את 8.1 או משהו... ולא משהו כמו Restore Point או איך שקוראים לזה כי פעם אחרונה שעשיתי זאת זה סתם הרס לי... אז בבקשה עם למישהו יש דרך כולשהיא (והדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה פירמוט ) :-\ תודה,

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  24. איך אפשר למחוק את קבצי ה-SYSTEM RESTORE ?? ושאלה לא קשורה...איך אפשר לבטל את האפשרות של שמירת קבצים זמניים מהאינטרנט??

• 4 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.