עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by silver,

שלום לכולם יש לי windows xp pro שעולה ישר בלי יוזר וסיסמה כאשר אני מנסה להיכנס לרגיסטרי אני מקבל הודעה Registry Editor Registry editing has been disabled by your administrator. OK

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. את מערכת ההפעלהWINDOWS 7 , באופן עצמאי כדי ללמוד. מישהו יכול להפנות אותי למאמר, מדריך, אתר וכיוב' שיסייע לי להתקין את מערכת ההפעלה. מקור שידריך אותי איך לחלק את הזיכרון וכל הכרוך בהתקנת מערכת הפעלה במחשב חדש. רצוי בעברית תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. היה לי וינדוס אקס פי ופירמטתי לויסטה. עכשיו יש לי את התיקיה הזאת windows old. וכשפירמטתי רציתי שכל הקבצים שהיו על המחשב ישארו לאחר הפרמוט. איך אני פשוט מעביר את כל הקבצים בתיקיה הזאת לוינדוס הנוכחי? משחקים ותוכנות לא פועלים לי...איך פשוט אפשר להשאיר את מה שהיה קודם בלי תקלות? זה ממש דחוף תודה רבה וחיפשתי באינטרנט פתרון ולא מצאתי..

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  4. Started by isotoper,

שלום לכולם יש לי בעיה להתקין WIN7 על המחשב שלי, משום מה ההתקנה נתקעת בהתחלה לאחר הופעת הלוגו של Windows (מופיע מסך שחור). אין בעיה בDVD ובדיסק עצמו (ניסיתי להתקין גם מ-USB ואותו דבר) . לאחר הרבה נסיונות, וחקירה מעמיקה שעשיתי, התברר לי ש WIN7 לפעמים "נתקל" ברכיב שאין לו דרייבר בשבילו וזה מה שגורם להתקנה להיתקע. לפעמים אפילו ספק הכוח לא "מתאים" לו והוא נתקע ככה. פשוט הגעתי לסף יאוש בעניין, אני כבר שבוע מריץ התקנות אינסופיות ולא יוצא מזה כלום. אשמח לכל עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Xwized,

היי חברה, ניסיתי לחפש לזה תשובה בפורום אבל מצאתי רק משהו שקשור לאינבידיה.. בכל מקרה יש לי מחשב חדש מהקופסא, התקנו ויסטה 32 וזה כבר עשה לי פעמיים ביום וחצי האחרון מסך כחול והתחיל מחדש את המחשב. מה אני יכול לעשות? לאיזה פירוט חומרה/דרייברים אתם זקוקים ע"מ לעזור? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  6. שלום (: כמו שציינתי יש לי מחשב נייד/מיני נייד..שמותקן עליו ווינדוס 7. אין במחשב כונן CD שחכתי תססמא לווינדוס ואני לא יודע מה עושים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי, יש לי 2 ווינדוסים בכוננים שונים, XP וויסטה ואני מעוניין לפרמט את הכונן של הווינדוס XP. כשאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור לאיזה ווינדוס להכנס. הפירמוט של הווינדוס ישפיע על זה? ואם כן איך אני יכול לשמור את הבוט?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. הINTERNET EXPLORER לא פותח לי אותו מה שהוא בד"כ אמור לעשות...הוא מביא לי תחלון הבא (אהה וברור שמותקן אצלי פלאש 8)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shanibh,

באופן קבוע, או לאחר כמה דקות שימוש במחשב כשאני פותח את ה-IE ה-CPU USAGE קופץ ל-100% אם אני מסתכל ב-PROCESSES אני רואה שהוא לוקח הכי הרבה זכרון והכי הרבה אחוזים אני משתמש ב-WINXP עם SP1 ויש לי 512 זכרון SRAM יש פיתרון או פירמוט? ניסיתי פיירפוקס אבל הוא לא מספיק תומך באתרים שאני גולש בהם... תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. מקודם פירמטתי את הלינוקס מהמחשב(מחשב מדהים!) בכל אופן אחרי שפירמטתי את המחשב והוא העתיק את כל הקבצים לפני תחילת ההתקנה הוא רשם שגיאה NTLDR IS MISSING ושעליי ללחוץ על מקש ע"מ לכבות את המחשב. ניסיתי לרשום פקודות כגון copy drive:\i386\ntldr c:\‎ ‎copy drive:\i386\ntdetect.com c:\‎ אבל המערכת טענה שהיא לא מוצאת את הקבצים. מה אפשר לעשות. זה מאוד מאוד דחוף. תודה!

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  11. Started by Gohan,

אני לא יכול להשתמש בחיגן של WOW זה רושם שאני חייב JAVA SCRIPT מישהו יודע מקום להוריד ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב של חבר שלי (הוא משאיר את רוב הדברים החשובים על הדסקטופ...) מחשב נייד קטן של MSI U100 עם הארדיסק 160GB של FUJITSU יש בעיות באיתחול - עולה הווינדוס ואז מזהה בעיה -> מנסה לאתחל בעיות -> לא מצליח -> נכבה לבד ניסיתי איתחול רגיל - לא עובד ניסיתי איתחול מדיסק התקנה - לא עובד חיברתי את הכונן למחשב הנייד שלי (יש מקום ל-2 כוננים) - אני מזהה הכל כרגיל גיביתי את כל כונן C - העתקתי אותו כמו שהוא אלי למחשב עשיתי בדיקת וירוסים עם AVAST - הכל תקין עשיתי SCAN DISK מהווינדוס 7 שלי - הכל תקין כאשר אני מעלה את המחשב מהכונן שלו אותה הבעיה מופיעה, איתחול לא עוזר, איתחול מדיסק לא עוזר. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  13. אני צריך להתקין ווינדוס על מחשב שמותקן עליו SP2.. כשאני מנסה להתקין הוא מציג הודעה שהגירסא שאני מנסה להתקין ישנה מהגירסא הנוכחית ולא נותן לי להתקין את הווינדוס. משום מה המחשב לא עושה BOOT FROM CD בצורה אוטומטית, נכנסתי לBIOS וגם שם לא הצלחתי לסדר את הבעיה.. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by WinInc.dll,

צריך קובץ ראג (ריגרסטרי) שמזרז טעינת תוכנות

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by holly man,

שלום לכולם התקנתי את אופיס 2000 וכעת הוא הברירת מחדל שלי אני רוצה שכל המכתבים שלי יפתחו בכתבן ולא עם ה word ולכן אני לא יודע איך לשנות את ההגדרות אני רוצה שהמסמכים יפתחו לי על הכתבן ולא עם ה word איך אני עושה את זה איך אני משנה את זה תודה רבה וחבר'ה אחלה שבוע טוב ;D

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  16. יש לי רק את sp2 ו ie6 שמעתי טובות על אקספלורר 8 אבל מיקרוסופט דורשים להוריד הרבה עדכונים לפני הורדת הדפדפן... מה דעתכם? ערן

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. שלום, מישהו החליף לי את הגדרות השפה במחשב לערבית, כך שכל טקסט בעברית המועבר ממחשב אחר הופך לערבית, כך שאפילו שמות קבצים חדשים שאמורים להופיע בעברית - מופיעים בערבית. כיצד אני מחזיר את המצב לקדמותו ? (עברית/אנגלית) תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by ליאו,

שלום windows 7 updates אני מנסה לעדכן כבר כמה ימים ויוצאות הודעות שגיאה.....ולא ניתן לעדכן. 1..האם באמת העדכונים הכרחיים ? 2...מה עושים במצב כזה ? תודה ויומטוב

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by EnerGy,

שלום, יש ברשותי את המערכת הבאה: P4 2.6 1GB 6600GT האם כדאי להתקין את ויסטה למטרות של אינטרנט ואופיס ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Imtheman,

למה החיפוש של הWINDOWS הזה כל כך גרוע?? זה אצל כולכם או רק אצלי ?? הגעתי למצב שאני מחפש ב חלון דוס!! תגידו אין אזיה תוכנה אחרחת שמחליפה את הכישלון הזה???

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Satlan,

שלום, שיחקתי קצת עם sysprep על תחנה וירטואלית ואשמח אם מישהו יסביר לי מה בעצם קורה אחרי שאני מריץ את הפקודה עם generalize. חשבתי תחילה כי ביצוע של זה יגרום למחשב לעשות לו סוג של factory reset, ימחוק את כל היוזרים ולא ישאיר אחריו כלום כדי לעשות אח"כ WIM בצורה נקייה. אך כשעשיתי את הפקודה והעלתי את המחשב לאחר מכן בריסטרט, ראיתי שהיוזר שהתקנתי על המחשב בפעם הראשונה נשאר, כנ"ל הקבצים שלו. אז.. מה אני מפספס פה? איך הייתי אמור להכין את המחשב יעד שלי לביצוע של sysprep? תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by bd,

עשיתי פורמט לארדיסק.. תמיד אני מכניס דיסקט איתחול מתקין לי 98 וממנו מתקין תא'קספי.. כי לא הצלחתי להתקין מדוס תאקספי.. רציתי לדעת איך ומה אני עושה כדי שההתקנה תעבוד לי של האקספי?..מהדוס משהו לשנות בבוט?..איפה מפעילים תקבצים והסבר טוב יתקבל בברכה עשיתי לי דיסק XP-SP2 בלי הבוט של הדיסק..רק עם העידכונים..

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. שלום, יש לי מחשב בעל מפרט חזק (ניתן לראות פירוט בצד) וכאשר אני מנסה להעביר קבצים בין שני הארד דיסקים (למעשה אחד מפוצל), או כאשר אני מחלץ קבצים ב- WINRAR הוא פשוט נתקע לי, מחליט לשבות על דעת עצמו (כמו המורים) ואחר כך חוזר לעבוד כרגיל (כמו המורים) בסוף ההעברה. אני ממש משתגע מהתופע הזאת!!! זה פשוט נוגד כול היגיון, הוא לא מגיב לי לכלום אך הוא לא מראה שום סימן שהוא תקוע וכאשר הוא מסיים הכול חוזר לקדמותו!!! בנוסף עוד שתי בעיות קטנות נוספות: הויסטה מעביר מאוד לאט בין הכוננים וגם הסל מחזור תמיד נראה מלא למרות שאני מרוקן אותו. תודה לכול המגיבים!!!!!!!! :s05:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם ברשותי מחשב ישן וחלש ולכן כל תוכנה מיותרת שעולה עם הפעלת Windows מקשה על יציבות המערכת. אני מצרף 2 תמונות (התמונה השניה היא המשך הרשימה) של התוכנות שעולות עם הפעלת המחשב, אודה לכם אם תוכלו לומר לי אילו תוכנות להשאיר שהם חיוניות של Windows ואילו סתם תוכנות שמפריעות. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. זה בסיפריית SYSTEM32 של וינדוס אקס פי תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.