עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מנסה להפסיק את הסנכרון עם שרת ווינדוס. לא מצליח. עזרה. תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. במחשב שלי מותקן ווינדוס אבל לפעמים אני מריץ לינוקס מתוך דיסק און קי, ותמיד אחרי זה כשאני מפעיל את ווינדוס השעון מאחר בשלוש שעות בדיוק יש לציין שבלינוקס השעון מכוון כרגיל רק כשאני מדליק את ווינדוס הוא מאחר. מה פשר התופעה?

3. Started by רון88,

היי אז הורדתי והתקנתי את הגירסה האנגלית של חלונות 10 במחשב. לא משנה איך הגדרתי השעון כל פעם מציג שעתיים קודם או שעתיים אחרי. לאחר שאני מסדר ועושה אתחול זה חוזר להיות ככה. מצרף תמונות מסך של ההגדרות. מה אני צריך לעשות כדי שהשעון יהיה מכוון?

4. משום מה השעון של הווינדוס משוכנע שאני גר בKabul בtimezone של +04:30 כל פעם שאני משנה זה משתנה בחזרה, מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? בתודה מראש, דור.

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by itelon,

השערות כמה ויסטה תעלה כסף?

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. אני כותב משהו באנגלית, לוחץ על סימניה אחרת ופתאום השפה מתחלפת לעברית. לא מצאתי שום סיסטמטיות בזה, נראה די רנדומלי. לפחות השפה לא מתחלפת בזמן שאני כותב משהו, אלא רק אחרי (לא בטוח) שאני לוחץ על העכבר. מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by dante123,

היי חברים.השפות בתחתית המסך נעלמו.אני יכול להחליף ביניהן,אבל הן לא מופיעות לי למטה (EN\HE) הוא גם לא מופיע ב''סרגלי הכלים''. יש דרך להחזיר את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי לכולם. אני מתכנן לשדרג עוד כמה שבועות את המחשב ורציתי לדעת האם זה אפשרי להשאר עם ההתקנה הנוכחית של ויסטה גם אחרי שאני אחליף לוח אם, זכרון ומעבד? הוא ידע להתמודד עם השינויים או שצריך להתקין מחדש?

9. Started by davidcohen,

היי, יש 2 סוגים של windows xp כמו שיש 2 סוגים של vista, יש 64 ביט ו32 ביט. רציתי לדעת איך זה משפיע על הפעלת המשחקים זה שיש לי windows xp 64BIT ולא xp של 32BIT כמובן שהמעבד הוא 64 ביט אבל לא על זה אני מדבר... תודה

10. Started by Guy Avni,

שלום, התקנתי סרבר 2012 על VMware. הקליינטים מצליחים לזהות את השרת אבל ברגע שאני מנסה לעשות פינג בין מהשרת לאחד הקליינטים אני מקבל הודעה request timed out. הגדרתי את הIP של השרת ושל הקליינטים כסטטי. הDNS של הקליינטים הוא הIP של השרת. כמו כן, בFirewall עשיתי enable בתוך הInbound Rules לכל מה שמופיע כICMPv4. תהילת עולם למי שיצליח לעזור לי לצאת מהפלונטר הזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zeroone,

שלום מערכת ההפעלה WINDOWS XP PRO ?SP1 א. פתאום העכבר אצלי מתחיל להשתולל (הסמן) לכל עבר. וירוס? בעיה מוכרת? ב. איך אני גורם לחלונות XP PRO?SP1ל הראות לי קבצי מערכת דוגמת COMMAND.COM ושאר הקבצים בשורש של C.

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  12. השתלט לי על אתר הבית שלי אתר בלתי רצוי של חיפוש שמקושר ל אתר שלmicrosoft שמציע לי תוכנה spyware להורדה. ניסיתי להוריד את האתר על ידי חיפוש spyeware עם תוכנה spyware adware גירסה 7 וזה לא הצליח ,המחשב שלי ניהיה מאוד מאוד איטי ואני לא מצליח להפטר מהאתר הזה . בבקשה איזה פתרון יש ואיך לבצע. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by .y.s,

אני לא מצליח לשנות את דף הבית בכל פעם שאני משנה את דף הבית יש אתר מסויים שהשתלט ולא רוצה לעזוב. איך מורידים את הנודניק?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yossi_d,

היי חבר'ה אם כונן הסי-די נפתח מעצמו ופעם גם שמעתי מוסיקה מתנגנת מעצמה(כמעט בטוח - סיכוי קלוש שזה היה פרסומת) אז זה סימן שהשתלטו לי על המחשב,נכון? מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. Started by kikkler,

האתר www.hughsearch.net הצליח להשתלט לי על הדפדפן בצורה די עויינת - כל הקלדה של כתובת, במקום להביא אותה לאתר גורמת לחיפוש של אותה כתובת באותו אתר, hughsearch.net אפשר לראות בתמונה המצורפת איך זה נראה זה מתבטא גם בכך שאותו אתר נקבע כעמוד הפתיחה שלי, וכל ניסיון לשנות את זה רק הופכת את עמוד הפתיחה לתוצאת החיפוש של העמוד המבוקש (ניסוח קצת נפתל, אבל אם נאמר שקבעתי באפשרויות את עמוד הפתיחה שלי כ www.hwzone.co.il, עמוד הפתיחה יראה כמו בתמונה המצורפת) יש למישהו מושג איך מעיפים את השטות הזאת ? יש לציין שהדרך היחידה להיכנס לפורום הזה למשל היא להכניס כתובת מדוייקת של טופיק - למשל http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=60740

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  16. היי, כנראה שהותקפתי ע"י וירוסים וספיי וורים, הגלישה והמחשב נהיו מאוד איטיים ופתיחת אקספלורר מובילה הרבה פעמים ל-100% CPU, מעבר לזה, כל חיפוש בגוגל ישראל מביא אותי לגוגל העולמי ונותן תוצאות לא רלוונטיות, לא, זה לא בעייה של חיפוש, צירפתי תמונה לתוצאות חיפוש לדפי זהב בעברית בגוגל ישראל, הופנתי לתוצאות באנגלית האלו, תראו מה מצאתי, תראו מה אתם מוצאים... הכנסתי את קספרסקי לפעולה וגם את SPYBOT S&S , קספרסקי מצא לא מעט וירוסים ולא הצליח להוריד את כולם, בעיות גישה. צירפתי גם לוג של HIJACKTHIS, בטח יש שם הרבה זבל... אודה אם תוכלו לומר לי מה ואיך למחוק, הייתי עושה חיפוש בגוגל אבל אין לי גוגל נורמלי כרגע . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. זה שינה כמעט את כל ההגדרות והאייקונים, הכל נראה מוגדל עכשיו בניגוד לכפתורים שהוקטנו, אין לי מושג מה עוד שונה. יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו או שאני בדרך לפורמט?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by jambo7,

אחלן אני יודע שיש כבר הודעה בנושא אבל מכוון שיאן תגובה [ בגלל השימוש במילים לא מתאימות ] אני מעלה את זה שוב גלשתי בכל מיני אתרים ואיזה שהוא אתר השתלט על אתר הבית שלי ואני לא יודע מה לעשות ואיך להחזיר את המצב לקדמותו תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. יש לי מחשב שאני צריך שיהיה לי גישה אליו מרחוק המחשב יעד הוא מערכת הפעלה VISTA יש דרך יעלה ובטוחה לעשות את זה? המחשבים לא נמצאים בדומין משותף אני צריך גישה בסגנון MSTC או אפילו SMS שאני אוכל לעשות הכל במערכת כמו משתמש ADMIN העירו את עניי

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  20. Started by shimon23,

איך אני יכול להשתלט על מחשב אחר באמצעות האינטרנט עם Remote Desktop Connection ? כמו כן, איזה פורטים אותו מחשב צריך לפתוח בשביל לאפשר את השימוש הזה?

• 15 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. שלום , יש לי שני מחשבים האחד בבית ויש לו את המערכת הבאה windows xp home edition ( pack 3) 2002 והמחשב השני ( הנייד) רץ על win 7 home premium אני טס לחול הרבה ואני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להשתלט על הנייח מחו"ל ? האם יש אפשרות להשתלט דרך התוכנה המובנית בווינדוס ? תודה ,

22. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי בבית מחשב נייח שאני מעוניין להשתלט עליו מרחוק באמצעות מחשב נייד שיש לי בבית;הנייח נמצא מאחורי ראוטר והנייד נמצא ברשת אחרת אציין שכשהנייד נמצא באותה רשת של הבית אין בעיה להשתלט על הנייח אבל כשמדובר ברשת אחרת אי אפשר השאלה שלי מה צריך לעשות כדי שאני אצליח לעשו ת זאת? על הנייח יש לי WIN 7 ULTIMATE ועל הנייד WIN 7 HOME PREMIUM אשמח לתגובה בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by nimni,

שלום רב, לפני יומיים שחזרתי הביתה גיליתי כי איזו תוכנה השתלטה לי על האקספלורר. נוספו מלא אייקונים ללוח העבודה אשר אותם מחקתי. בנוסף נוסף לי סרגל חיפוש לדפדפן ואני לא מצליח בשום דרך להוריד אותו. הורדתי את ה-SPYSWEEPER הוא מצא לי כ-20 תוכנות ומחקתי את כולן אך הבעיה הזאת עדיין נשארה. דבר נורא מעצבן שזה השתלט לי על כל ההגדרות ועשה לי מין DEFAULT להגדרות. שינה לי את ההגדרה להום פייג' ולא משנה כמה אני משנה את זה חזרה זה עדיין חוזר. כל שניה הספייסוויפר קופץ ומודיע כי יש שינוי בהום פייג'. העמוד הראשי שנקבע לי כל הזמן הוא של : www.prosearching.com . מישהו הצליח להבין מה כתבתי פה ? אני לא יודע איך מצלמים עמוד מסך אז אין לי דרך להראות לכם. הסרגל שדיברתי עליו הוא כחול וכולל…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. הבחנתי אתמול שהאיקון של המחשב שלי השתנה למשהו מוזר ניסיתי לשנות אותו בחזרה למקורי וזה לא עבד מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  25. אין לי מושג מה התקנתי אבל כל EXPLORER השתנה לי לכתב נטוי ובקושי קריא...מה אפשר לעשות כדי לתקן? תודה...אני אצרף תמונה.... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא משנה כלום...זה נשאר ככה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.