עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Drazick,

יש לי 2 הארד דיסקים במחשב. כל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות. מותקנת ויסטה (התקנה חדשה מיום שישי). משום מה כאשר אני מקלילק פעמיים כל אחד מהכוננים (מלבד C) הוא שואל אותי באיזו תוכנה להשתמש ע"מ לפתוח את הכונן (אותה תיבת דו שיח של פתיחת קובץ שאינו מוכר למערכת ולא משוייך לשום תוכנה). ברור לי שפרמוט יתקן את הבעיה (כנראה משהו בסקטורים הראשונים) אך יש פתרון אחר? ד"א, אם אני באקספלורר בוחר כתובת שניגשת לכונן אין שום בעיה (כלומר זו לא בעיית חומרה, רק הגדרה של המחיצה או משהו).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב. התקנתי במחשב משרדי מערכת XP. הבעיה: אין עברית. כאשר הלכתי להגדרות, וסימנתי התקנה של שפות מימין לשמאל, קיבלתי הודעה "אנא הכנס את הדיסק..." (או משהו כזה). אם כן, חסרים לי הקבצים עם ה Language Pack של השפה העברית, אם אני מבין נכון. היכן ניתן לקבל את אלו? והאם ניתן להעתיק אותם ל USB? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by evy,

שלום לכולם... יש לי כרגע מחשב חדש שרק הגיע והוא בצד.אני לא ממש יודע להתקין וזאת תהיה הפעם הראשונה שאני יתקין ווינדוס ודרייברים (לא לצחוק!) תלשם כך אני צריך את עזרתכם.... בהתקנת הווינדוס xp profesional : -איך אני הופך את ההארד דיסק שלי ל fat32? -ישנם עוד דברים שצריך לבצע חוץ מ next (במקומות שצריך)? -מאיפה ניתן להוריד את ה service pack 1 לווינדוס? (אמרו לי שזה מומלץ) -לפני שאני נכנס לאינטרנט יש משהו שצריך לעשות כדי שלא יכנס לי הוירוס (בלאסט) של ה xp? בהתקנת הדרייברים: -לוח אם:אני מאמין שלא אמורה להיות בעייה (abit is-7) -כרטיס מסך:הכרטיס שלי הוא sapphire atlantis radeon 9600 xt 128 ddr מאיפה אני מוריד דרייברים עדכניים ובטוחים לכרטיס? -כרטיס קול על הלוח(5.1 sound…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הכל התחיל אחרי שהתקנתי את המסנג'ר החדש (plus!) ואז נדבק לי הבר הזה ואיזה מנוע חיפוש להום פייג'. הסרתי את המסנג'ר והבר ירד אבל ההום פייג' נשאר! והוא לא עוזב.. יש למישהו דרך להיפטר ממנו? זה ממש מתסכל..

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם היום עישתי עידכון לנורטון אני וירוס וגם לראות אם יש עידכונים לוינדוס xp שלי והוא רשם לי שהתאריך לא מתאים וזה היה מוזר אני פתאום ראיתי את התאריך והוא היה בתאריך של היום אבל לפני שנה והיה גם בחודש אחר יענו כאילו שממש התאפס לי הביוס וזה היה מוזר עכשיו עישתי סריקה לוירוסים והוא מצא לי היום 4 וירוסים שנקראים Backdoor.Subseven.22.a וגם מישהו שלח יענו עידכון של נורטון לדואר שלי וזה גילה שזה וירוס שנקרא W32.Bugbear.B@mm שזה כבר ממש המפחיד אז השאלה אם מישהו מכיר את זה וגם קרה לו כזה דבר ואני לא יודע אם הביוס שלי התאפס או שהוא נמחק האם למישהו יש תשובה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by raorian,

שלום, הדלקתי את המחשב לא מזמן והגאדג'טים שלי (all cpu meter וnetwork meter) הפסיקו לעבוד כראוי. כל הכתוביות והגרפים נעלמו ואפילו, או עלו למעלה בצורה מוזרה והתכווצו). זה נראה כמו מלבן שחור עם פס צבעוני למעלה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cynicoren,

שלום, התקנתי את המקלדת כמתאימה לעברית, ויש לי גם אנגלית. הבעיה שניתן לעבור בין השפות רק ע"י בחירה ע"י העכבר ולא ע"י ALT+SHIFT, למרות שנראה לי שזה מוגדר כך. ד"א, על המחשב מותקנת רק מערכת ההפעלה כרגע, ללא אף תוכנה אחרת או דרייבר חומרה. איך אני פותר את הבעיה של ה ALT+SHIFT להחלפת שפה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. מוצר הדגל של היצרנית האמריקאית חושף את מלוא היכולות שלו - ואנחנו מתקרבים ליום שבו נראה גם מכשירי חלונות 10 המבוססים עליו לכתבה

9. שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת - אני צריך לאפשר שימוש במחשב גם ברוסית וגם בעברית , אבל בRAGIONAL OPTIONS לתמיכה ב- non-unicode programs אפשר לבחור רק שפה אחת כך שנגיד אני פותח קובץ טקסט ומקליד בעברית ורוסית יש סימני שאלה עבור השפה שלא מסומנת... יש דרך להגדיר את שתי השפות ע"י בו זמנית,אולי ע"י העתקה של פונטים לאנשהוא ... ?

• 8 תגובות
    • 862 צפיות
  10. Started by OmerS,

שלום, האם מישהו יודע כיצד אפשר להגביל משתמשים מסויימים או קבוצת משתמשים מלבצע את המשימות הבאות: 1. התקנה / הסרה של תוכנות (תתאפשר רק באמצעות סיסמת Administrator). 2. פתיחה של לוח הבקרה / לוח הבקרה של Internet Explorer 3. ביצוע Windows Update 4. שמירת קבצים בכונן C (אני רוצה שכל הקבצים כגון מסמכים, תמונות ומוסיקה ישמרו בכונן נפרד אך עדיין לאפשר התקנת תוכנות ב- C). ניסיתי להשתמש ב- Group Policy אבל הסתבכתי עם זה ולא הבנתי כיצד אני יכול להחיל את ההגדרות רק על קבוצת משתמשים מסויימת. כמו כן לא היתה שם אפשרות כלשהי להגביל התקנת תוכנות. המחשב אגב הוא Stand-alone ולא מחובר ל- Active Directory או משהו בסגנון. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. SP2 WIN XP PRO יש מצב הזכרונות הם האשמים ?כי כבר ניסיתי הכל :פירמטתי 50 פעם!!! :-.X WINDOWS עולה לעט:הרבה פסים כחולים עוברים וזה מציק ( :-\). בכל מקרה אם אני מחליף את המקומות של הזכרונות במקום חריצי A1 וB1 ל A2 וB2 יהיה שינוי כלשהו? כי כבר ניגמרו לי כל האפשרויות וזה מאוד מעצבן לחכות...

12. Started by shaulr,

שלום רכשתי מחשב "טושיבה" עם תוכנת VISTA. אני לא מצליח לפתות קבצים/תיקיות שנמצאות על שולחן העבודה. לא בחצי לחיצה ולא בלחיצה כפולה. אולם בשורת האיקונים בתחתית המסך אני כן מצליח לפתוח. האם זו בעייה של הנייד או משהו בתוכנה/חומרה? תודה שאול ???

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום לכולם. אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה במקום הנכון עם זאת.. יש לי מחשב נייד ישן יחסית Acer Extensa 5620z התקנתי עליו את מערכת ההפעלה החדשה Windows 8 ואני לא מצליח למצוא את ה-Drivers של המחשב מה אני יכול לעשות כדי להביא את המחשב Up tp date? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by WildFire,

אני משתמש בויסטה אולטימט בעברית, ויש לי בעיה מאוד מעצבנת, במשחקים [AC,Crysis וכו'..] הכפתורים מופיעים לי בג'יבריש, נגיד בתחילת Crysis יש Night vision[█] - וזה מה שאני רואה, ריבוע שקוף [לא הצלחתי לעשות אותו כאן], זה ממש מתסכל. יש לזה פיתרון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. המעבד(e8400) מגיע ל 50-60 אחוז מאמץ שהוא סתם בשולחן עבודה ומשחקים כמו פיפא התחילו לרוץ עם תקיעות.אני לא מבין מה יכל לגרום לבעיה כי אתמול זה לא היה המעבד היה מתאמץ 3-10 אחוז וgta iv רץ חלק.. היו לי 2 הפסקות חשמל בבית אז אולי זה קשור לזה .והמעבד באוברקלוק 3.6 . מה יכול לגרום לבעיה ומה אני עושה במצב שכזה . עריכה:סגרתי כמה תהליכים במנהל משימות וזה התחיל לעבוד רגיל הבעיה סגרתי הרבה דברים ואני לא יודע מה גרם לבעיה ושאני עושה ריסט אז הבעיה חוזרת מה זה יכול להיות(וירוס אולי)..??

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  17. אני עוברמ-XP32 לויסטה 64X המלצות לגיבוי דריברים ומידע קשורים לתוכנות ומידע יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. אני חושב שהנושא של הTOPIC מסביר את עצמו, אם היום הייתם בונים מחשבים חדש מה הייתם שמים כדי לספק את הדרישות של חלונות VISTA בצורה הטובה ביותר? מה לפי דעתכם המומלץ ביותר? (בטווח מחירים סביר), מהו הטוב ביותר? ומהו המינמלי בהנחה שיש מחשב ישן ורק משדרגים אותו על מנת שחלונות VISTA תפעל? (לא רק תעלה, אלא גם תהיה שימושית) ???

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  19. 1) אני רוצה לסדר בכונן את התיקיות לפי הסדר שאני קובע! (איך שאני גורר ככה אני רוצה שזה ישאר) מישהו מוכן לעזור? 2)איך אני מגדיר ל WIN שיראה לי את הסיומות של כל קובץ (TXT.MP3 ועוד..) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כשאני מפעיל את המחשב, במקום להכנס ישר לווינדואוז, הוא מראה את המסך של בחירת משתמש. איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  21. שלום לכולם. לאחר שנה של שיפוצים חזר אליי החדר עם המחשב. הבעיה היא שנאבדו לי דיי הרבה דברים בין כל הבלאגן, אחד מהדברים זה הקופסא שקיבלתי עם המחשב שבא נמצא הדיסק של הווינדוס. כמו שהבנתכם לא החכמתי ולא הדבקתי את המדבקה על המחשב, ומה שקרה עכשיו זה שיש לי ווינדוס חוקי אבל אין לי את הסריאל ( ווינדוס שעושה לא מעט בעיות, ולא יזיק פירמוט ). ניסיתי לחפש ופשוט לא מצאתי זכר לדברים שנאלמו לי. האם יש דרך לשחזר את הקוד מוצר דרך הווינדוס עצמו? תודה!

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום, ראשית, תודה לעוזרים. שנית, הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין service-pack 1 ב- windows 7. לפי המדריך הזה: http://windows.microsoft.com/he-il/windows7/troubleshoot-problems-installing-service-pack ודומיו. עכשיו אני מקבל שגיאה כזו: קוד 8024402F תודה לעוזרים, מיכאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by k_700,

התקנתי מחדש תווינדוס ואני צריך לעשות אקטיבציה, מישהו יודע איך ?

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by menis,

ל xp וכמובן התקנתי אותה וזה עובד מצוין !!!!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by dandy,

שלום לכולם אני קונה מחשב ואין לי מושג לגבי המערכת הפעלה ומה זה 64 BIT וכל הלאה אבל אמרו לי שVISTA עדיין לא שווה ושכדאי לי להישאר עם XP. אחרים אמרו לי גם שאנשים סתם מחפשים בעיות עם המערכת ושהיא כן טובה... הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות עכשיו XP ועוד חצי שנה לקנות עוד פעם VISTA. תמיד עלה 500 ש"ח?!??! אז יש לי כמה שאלות שאלה דבילית אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה עכשיו XP אז אני יכול לעשות UPGRADE לVISTA או יש איזו הנחה או שהן שתי מערכות לא קשורות? עברתי על הסטיקים ולא מצאתי איפה אני יכול לקרוא מה מתאים למפרט ולדרישות שלי, לא אם אפשר להריץ, מה כדאי לי? חשבתי להתקין את XP הישן שלי אבל הוא עדיין פעיל במחשב הישן ואמרו לי פה שזה לא עובד. אז מה לעשות?!?! אשמח לכל המלצה או הסבר או …

• 3 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.