עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מקווה שזה המקום לשאלה העקרונית שיש לי בנושא ניצול זכרון: ידוע לי שוינדוס 7 גרסת 32 ביט יודעת לנצל עד 3.25 ג'יגה זכרון. ידוע לי גם שכרטיס מסך מובנה לוקח חלק מהזכרון. לכן, אם אני מתקין גרסת 32 ביט על מחשב עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך מובנה, האם הכרטיס מסך לוקח מהזכרון הלא מנוצל (היתרה של 3.25 ג'יגה)? תודה מראש 8)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי מותקן אצלי במחשב WIN 7 ultimate 64bit ואני משתמש בוא כל הזמן בחצי שני האחרונה היום בבוקר כשהדלקתי אותו היה רק מסך שחור ולא קרה כלום הפעלתי מחדש והפעלתי תיקון להפעלה של וינדוס כדי שלא יקרה עוד פעם כשנכנסתי למחשב הוא אומר לי שצריך לאקטב את וינדוס שמתי את הסריאל שלי והוא עושה לי שגיאה..לא של סריאל לא נכון אלא משהו אחר (צרפתי תמונה) איך אני מסדר את זה? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כשהתקנתי את ה windows בטעות רשמתי את השם משתמש ב user 1 במקום בשורה שהיתה למעלה יותר כך שכל פעם שה windows עולה הוא נעצר באמצע כדי כאילו לבחור משתמש ואז אני צריך ללחוץ על הסמל וזה נכנס אז איך אני מבטל את זה כדי שזה יכנס ישר ל windows ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם. צריכת הזיכרון ניראה לי קצת גבוה 61,076 K האם זה אמור להיות ככה או שיש בעיה? ועוד שאלה קטנה - עכשיו אני נמצא על ערכת הנושא האורגניל של XP ת אם אני מחליף אותה עי THENUP זה מעט את המחשב באופן משמעותי ? (אני לא מתכוון להתקנה של ערכת עיצוב חדשה אלא רק THEME לשורת ההתחל) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by rino,

התקנתי WIN LONGHORN במחיצה E ואכשיו אני מעוניין להסירה ללא השארת עקבות וללא פירמות המחיצה כיוון שיש לי עליה מידע נוסף. אשמח לקבל הנחיות ! :

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  6. שלום לכולם וערב טוב, יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 ומחשב חדש.. וה KEY GENERATOR משגע אותי שאני יתקין אותו ואז הוא "נועל" את האפשרות להורדת עדכונים מהאינטרנט... הדיסק של מחשב של דוד שלי ואני ביצעתי את ההתקנה הראשונה אצלי..(ויש לי ידע במחשבים). ניסיתי גם גרסאות אחרות אך ללא פתרון פשוט אותו הדבר.. 2.יש בלון מעצבן שמופיע בצד שמאל תחתון של המסך אדום שרוצה שאני יפעיל את העדכונים האוטומטיים במצב פועל תמיד..ואני רוצה "לסנן" את כל החרטות שהוא מוריד מווידוס חוץ מההורדות אבטחה ועוד אולי קובץ או שתיים..אני עזרה או קובץ שיפתור לי את הבעיה המעצבנת והמציקה הזו. המון תודה.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by ag43,

אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by the red dragon,

http://img17.imageshack.us/img17/6392/89799638.png לא מזמן התקנתי את המשחק COSSACKS והדיסק הזה כמו שאתם רואים בתמונה לא יוצא גם כשאני מכבה את המחשב ניסיתי להוציא אותו בכול הדרכים ולא עוזר כלום ניסיתי לעשות EJACT וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by sharmeiri,

windows 7 x64 ultimate שלום יש לי בעיה שאני מנסה להגדיר דרך gpedit.msc מספר קונפיגורציות לגבי חיבורי רשת DNS וכדומה. אבל אחרי שאני מגדיר ואפילו נותן פקודה ב CMD - gpupdate /force - וגם אחרי logoff הפוליסי לא מתרחש . המחשב הוא ב- workgroup ואינו מחובר ל-domain. מישהו יודע למה. תודה למשיבים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני יודע שהנושא הזה כבר "נטחן" אבל עשיתי חיפוש קראתי חומרים במשך שעה אבל אני לא כל כך בטוח מה לעשות :-\ אין לי הרבה ניסיון בתחום הזה ומקווה שאתם תוכלו לעזור. הגעתי לאתר הזה דרך אחד הדיונים פה : http://www.nu2.nu/pebuilder/start/ עשיתי הכל לפי ההוראות צרבתי IMG אבל כשאני מעלה מדיסק הוא מגיע לי לווינדוס מדומה כזה שעולה כאילו מתוך הדיסק אבל זה לא מה שאני צריך . אני קצת פוחד מכל העסק הזה אבל חייב לעשות. פליז איך אני מגיע למצב דוס, מה, זה כל - כך מסובך ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by shahar07,

לא יודע מה קורה אך פתאום הויסטא לא מזהה את ה דרייבר של ה dvd שלי ואין ביכולתי להתקינו מחדש כמו כן היא לא מזהה ולא מצליחה להתקין דרייברים נוספים שמחוברים ב usb בקיצור כמה וכמה התנגשיות עם דרייברים שאיני מצליח להתקין מחדש

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  12. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

מיקרוסופט הפיצה את העדכון המאסיבי הראשון עבור מערכת ההפעלה הטרייה שלה, ויש בו כמה וכמה תוספות מעניינות לכתבה: http://hwzone.co.il/7-חידושים-חשובים-בעדכון-נובמבר-הגדול-של/

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Internal,

ניסיתי לחשוב על כותרת יותר טובה... מערכת VISTA 64 כל פעם שאני עושה עידכון לדריבר מופיעים לי תיקיות מוזרות, העלתי תמונה למה זה מופיע? בתוך כל תיקיה כזאת יש קובץ שונה אבל לדוגמא יש btwavdt64.CAT וכל זה מופיע בתוך תיקיית יוזר וזה דיי מבלגן שם אז השאלה למה התיקיות מופיעות והאם מותר למחוק? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. שאני לוחץ על שילוב המקשים ctrl+alt+del אז מופיע לי הודעה שכתוב ככה "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע''י מנהל המערכת שלך" מה אני עושה? מדובר במערכת וינדוס XP תודה..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! יש לי win xp home באנגלית , איך אני הופך אותו לעברית? (אני יודע ש- win xp pro אני יכול להפוך אותו עם תוכנת mui, ב win xp home, התוכנה הזאת לא פועלת)? האם יש תוכנת mui גם לגירסאת home? בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. אני רוצה להתקין מחשב ברכב שלי. הבנתי שיש בעיות עם הרדיסקים שמותקנים במכונית (קריסות אחרי תקופה קצרה), אפילו כשמדובר על הרדיסקים ניידים. האם ניתן להתקין על Disk On Key בגודל 8GB מערכת הפעלה כלשהי? האם ניתן בכלל לעשות זאת? אם כן, אפשר לקנות שני USB ולהשתמש בהם במקום הרדיסק? כלומר אחד מערכת הפעלה והשני תוכנות ושירים. אם למישהו באתר יש ניסיון בנושא אשמח למידע נוסף (גם בנושא ההתקנה של המחשב במרכב וגם על התקנת מערכת הפעלה ב- USB) תודה, אלעד

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by stingeR-,

אתמול ביצעתי במחשבי פורמט , לאחר שהכרטיס רשת כל הזמן יתנתק ! והיו מלא בעיות , אחרי הפורמט הכל עבד בסדר אבל אחרי התקנת כל הדריברים והתוכנות פתאום האינטרנט מקרטע(ועדיין , בקושי הצלחתי לכתוב את ההודעה) פעם עובד פעם לא ומשהו מוזר קורה... הרשת לא עובדת וגם המחשב כל הזמן נתקע. אבל שאני סוגר את הSVCHOST שאחראי על הסקין של הוינדוס פתאום יש לשניה אינטרנט והקירטועים מפסיקים. את בעיה זו ניתן גם לסדר על ידי כיבוי המודם.. לדעתי מישהו פרץ לי למודם וקילקל בו משהו אז אני צריך לעשות שהוא יפעל כHOME ואחר כך בחזרה לפרו או איך שהוא לתקן אותו מה שעוד מעניין זה לא חשוב אם המחשב באינטרנט(כאילו אם אני גולש) או לא תמיד הוא מהבהב בנורות של הפעילות... כאילו הוא כל הזמן עושה משהו. עזרה בבקשה אני כב…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אלה בכותרת, המפרט בצד (מערכת ההפעלה על SSD). 8GB זה קצת יותר מידי בשבילי...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by aviran1989,

קיצור פתאום הייתה הודעה שהיה רשום שם שצריך להפעיל את המחשב מחדש טוב אז הפעלתי את המחשב מחדש ומאז הוא לא עובד !!!! זהו תעזרו לי בבקשה הא, וזה דחוף!!!(המחשב לא עובד)

• 14 תגובות
    • 706 צפיות
  20. רק לוודא, אין בעיה להתקין XP על גבי מחשב שכבר מותקן בו ויסטה נכון? הכוונה להתקנה על גבי אותו הארד דיסק מבלי ליצור פרטישן נפרד בשביל זה, אלא ששתי המערכות יתקיימו זה ליד זה ואני אגדיר כבר בBOOT איזה מהן אני רוצה להעלות, בלי שהדבר יגרום לסיבוכים כלשהם. תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by Tim_N,

אהלן ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX620 שהחלפתי חלק מחלקיו, וזהו המפרט שלו: Pentium D 930 3.0GHz Dual Core CPU nVidia 7600GS 3.0GB RAM WD 80GB SATA HDD אני לא משתמש במחשב למשחקים וכאלה, הדבר הכי כבד זה אולי גוגל ארת', אך בכל זאת הוא עובד לפעמים לאט ונתקע בצורה מציקה. פירמטתי והתקנתי WIN XP SP3 מעודכן לגמרי ונדמה כאילו יש שיפור קל מאוד- לא מה שציפיתי ממחשב מפורמט והתקנה נקיה. יכול להיות שזו בעית 'עייפות חומרה' או משהו בסגנון? לבסוף, הוצע לי להתקין WIN7 כי "זה ירוץ יותר חלק ומהר על המחשב", אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי אני לא בטוח שזה באמת יעבוד יותר טוב. האם המערכת שלי תתמוך בגירסת 64-ביט? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  22. Started by Ran B,

בזמן האחרון אחרי שאני מדליק את המחשב והוא מתפקד מצויין.. תוך כמה דקות איזה תוכנית ברקע מאמצת אותו ל100% כמו שמראה המודד של הXP והLCD שלי!! והסינק מתחמם בצורה משמעותית אני נוגע בו והוא רותח ואני יודע איזה תוכנית מאמצת אותו ושאני סוגר אותה זה מנתק אותי מהרשת (והרשת שלי זה לא רוטר זה אני מחובר למחשב של אח שלי ואח שלי מחובר לאינטרנט והוא חולק את זה איטי).. לתוכנית קוראים: CCPXYSVC.EXE אני לא רוצה לסגור אותה כי אז אני צריך לעשות ריסט/LOG OFF למחשב כדאי שיהיה לי שוב אינטרנט.. והמעבד פשוט 100% כל הזמן!! הוא זז ממש ממש לאט הוא נתקע הרבה התצוגת LCD גם נתקעת כל הזמן בגלל שהמעבד כל הזמן על 100% ואני פשוט לא ידוע מה לעשות בקשר לזה מישהו יודע איך לפתור את העניין? :'(

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by X-Viper,

במחשב הקודם של כאשר הייתי נכנס למצב שינה הוא היה נכנס למצב שינה ומכבה את המאווררים... במחשב החדש כאשר הוא נכנס למצב שינה המאווררים נשארים דלוקים.. כיצד ניתן להגדיר את המחשב שכאשר הוא יהיה במצב שינה הוא גם יכבה את המאוררים?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. לא יודע אם עדיין קוראים לזה scandisk אבל אני צריך את הלוג של זה דחוף. המחשב התעצבן אחרי עדכון דרייברים ועשה את הסריקה הזאת בהפעלה. מחק לי כמה קבצים ואני צריך לדעת איזה. נראה לי שניים של ה ווינדוס o_O תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  25. יש לי 6 ג'יגה זיכרון אמנם אבל זה נראה לי יותר מידי הכמות זיכרון הזו. ב-MSCONFIG רק האנטי וירוס, LOGMEIN ו-NETLIMITER מוגדרים לעלות כשהמערכת עולה. צירפתי תמונת מסך לכל מה שרץ לי על המחשב:

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.