עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי ויסטה בגלל שרציתי לבדוק אותה אומנם יש קצת בעיות אבל בתכלס היא ממש סבבה הבעיה הכי גדולה שלי זה שניסתי להתקין אילו 2 אז הוא אומר שהציון שלי פוגע בי- משהו במהירות מעבד נמוכה. http://img223.imageshack.us/img223/5514/halozm6.jpg המחשב שלי זה: AMD 5600 8800 gts 640 mb 2 gm ram 250 gb hd איך אני מסדר שזה לא יראה לי שהציון שלי במעבד נמוך ? (5.3 ) בעיה שניה אני לא מצליח לעבור בין שפות בווינדוס יש לי עברית ואנגלית ושאני לוחץ אלט+שיפט זה לא עובר... למרות שבהגדרות כתוב שם שזה אמור באפשריות

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה בהרד דרייב התקנתי וינדווס ויסטה ועכשיו כל פעם שאני מתקין משהו הוא שומר לו כמה GBים כדי שיוכל להתפרס כשהוא נפתח אבל הבעיה היא שגם כאשר הוא לא פתוח הוא עדיין שומר אותם ובגלל זה על כול תוכנה שאני מתקין יורד לי GB בכמויות , מה אני יכול לעשות, הבנתי שזה קשור לדחיסה והתקבצות אבל אני לא ממש יודע מה לעשות, עזרו לי בבקשה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by alonkl,

sorry for writing english i can't talk to you in hebrew i just bought Windowx XP x64 Edition and it's in english (also not hebrew enabled) can i install the hebrew MUI of 32 Bit On this operating system? thank you very much for patience

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  4. שלום פירמטתי את המחשב היום ועכשיו שאני נכנס לווינדוס אני צריך להכניס סיסמא למשתמש המשתמש זה המשתמש שאני נתנתי אבל הסיסמא אין. אז אני פשוט לוחץ אנטר וזה נכנס איך אני עושה שאני לא צריך להכניס?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. נתקלתי במשהו שבחיים לא קרה לי מה זה יכול להיות ? שאני לוחץ ALT?CTRL?DELETE זה מה שאני רואה מה זה יכול להיות איפה כל הלשוניות למעלה נעלמו ?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  6. הוא לא מופיע בביוס ... אין לי שם Cool n Quiet יש איזה דרך לבטל?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by boogie,

היה לי SPYCRUSH במחשב (למי שלא יודע זה SPYWARE מעצבן ביותר שקשה רצח להיפטר ממנו) וניסיתי למחוק אותו עם מלא תוכנות ריגול שונות וגם עם אנטיוירוסים ושום דבר לא הצליח למחוק אותה לגמריי אז מצאתי אתר http://www.schrockinnovations.com/removespycrush.phpשמסביר איך להיפטר מהקרציה הזאת ע"י התוכנה הזאת smitRem.exe ולאחר שניסיתי להשתמש בה כל הWINDOWS קרס לי ולא היה מוכן לעלות בשום מצב (אפילו לא בSafe mode) פשוט בזמן העליה הוא היה מראה את המסך הכחול הידוע ועושה RESET, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי WINDOWS מחדש ואז גילית שצצו בעיות חדשות: 1. לפני שהWINDOWS מתחיל לעלות מופיעים לי למטה הרבה פסים לבנים (סוג של תהליך שרץ) ורק אז הWINDOWS מתחיל לעלות - מה שמאריך את זמן העליה בכחצי דקה. 2…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ראשית עליי לציין, שבאתי לפה מאחר שלא ענו לי בפורום אחר (חומרה - תמיכה טכנית), ויש אפשרות שהבעיה נובעת דווקא מה- Windows. יש לי בעיית התקנה עם כרטיס טלוויזיה חדש שרכשתי לאחרונה. הכרטיס נקרא FM 7130. מערכת הפעלה: Windows XP SP2. במהלך ההתקנה, מיד לאחר שאני מפנה את המחשב לדיסק, בו נמצא מנהל ההתקן (דרייבר) של התוכנה, קופצת הודעה: TV Card 7130 has not passed Windows Logo testing to verify its compatibility with Windows XP לאחר מכן ההתקנה ממשיכה, אך בסופה מודיעים לי, שהתהליך נכשל, והחומרה לא תעבוד כראוי (ואכן כך). כשדיברתי עם התמיכה הטכנית של ספק המוצר, אמרו לי לבוא ולהחליף את הכרטיס בחדש, בהנחה שזה שברשותי פגום. החלפתי את הכרטיס בחדש, אך כפי שששיערתי, אותה הבעיה …

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. יש לי הרדיסק מסויים שממש ממש ממש ממש לא אכפת לי שנשאר לי שם רק 20 מגה פנוי, טוב לי עם זה. וכל הזמן הוינדוס מקפיץ לי הודעה שבכונן הזה נשאר מעט מקום פנוי. איך לאזעזל אני מעיף את ההודעה הזאת? (ותגובות כמו "מפנה מקום" ממממממממהההההה זההההההה לאאאאא מצחיקותתתתתתת אותתייייייייייי). תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PayneBack3251,

שלום רב הורדתי את הדמו של המשחק החדש של הארי פוטר אני בא להתחיל להתקין ואז אני מקבל הודעה שאני צריך להשתמש ב directx 9 ומעלה ואני עובד עם ויסטה יש פה דירקט איקס 10 |: אין לי מושג מה אני עושה מכאן עשיתי כבר חיפוש בפורום ואין תוצאות תודה לעוזרים [=

11. AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box Asus M2N-E G.Skill DDR2 2048MB (1024X2) 800Mhz CL5 Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E Arctic-Colling Freezer Pro 64 For AMD Enermax Liberty 400W חשוב לציין שהמערכת צריכה להריץ משחקים חדשים מאוד. מה לקחת, XP 32, XP 64 או Vista? תודה

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by hutc,

שלום, מישהו יכול להסביר לי איך לקנפג מצב S3 בXP שיניתי בביוס, אבל גם במצב ד המאוורר עדיין עובד. יכול להיות שבגלל שהחיבור של המאוור (של ספק הכוח ועוד אחד שהוספתי למארז) גם לא מופיעים בתוכנה של בקרת חום ומהירות מאוררים אז הם גם לא נכנסים למצב S

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by lotus,

עשיתי סיסטם ריסטור לוינדוס אקספי, גיליתי שיש קובץ שמן של 5 ג'גה שהתוסף מהריסטור. 1. המותר לי למחוקו? 2. איפה הוא ממוקם, כדי למחוקו?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by TheReaper,

צריך אנשים שיודעים להשתמש עם FRAPS+כרטיס מסך תומך DX10+משחק כמובן DX10 נכנסתי לאתר של fallingleaf וגיליתי שיצאו מספר preview ורציתי לראות את זה באמת עובד ומה ההשפעה על הביצועים אבל בגלל שאין לי כרטיס DX10 אני מחפש מישהו שמוכן לעשות בנצ'ים http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaioxp_b2r3.4_feb02.zip הורדה http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaio_documentation_r4.zip מסמכים לקריאה למיניהם --- טוב קראתי את המסמכים והם דיי מוזרים... הם באמת טוענים שזה DX10 על XP אבל משומה זה נוצר יותר בשביל לנסות להביא את הפיצ'רים למיניהם של וויסטא לXP בלי הדרישות המוגזמות (לא כולל AERO) אני לא בטוח אם אפשר להפעיל עם זה DX10 על XP אבל יש לזה הסרה נורמלית אז אפשר להת…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eyalha,

אהלן, אני רוצה לעשות תיקייה משותפת בין שני מחשבים אצלי בבית (ברשת אלחוטית), באחד מותקן XP ובאחד ויסטה.

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by waizman,

פתאום כל מה שאני מנסה להפעיל מציג לי הודעת שגיאה שכתוב בה: "this file does not have a program associated with it for preforming this actrion. Create an association in the folder options control panel" וזה תוכנות כמו אינטרנט אקפלורר והכל בעצם! לא יודע למה, אבל הוא נתן לי להפעיל את הדפדפן מהדסקטופ... כל קיצור דרך אחר לא עובד! מישהו?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 10:51:11 נפתר, תודה לגוגל

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. חלונות מפסיק להגיב אחרי פתיחה מרובה של חלונות, וחוזר להגיב אחרי סגירתן, הסבר: נגיד אני פותח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר (עם כמה טאבים בתוכן) ועוד כמה חלונות של Windows Explorer נוצר מצב ממש מעצבן ששום דבר לא מוכן להפתח יותר, כל דבר שאני מנסה לעשות (למשל ללחוץ על קישור), כל תוכנה או חלון שאני מנסה לפתוח או שלא מגיב או שנותן שגיאה, למרות שהחלונות שכבר פתוחים עדיין מגיבים, באופן חלקי. אפילו Task Manager לא יעלה במצב הזה. המחשב יחזור להגיב אך ורק אחרי שאסגור חלון או 2 (לא משנה איזה), ממש כאילו שיש משהו שמגביל את כמון החלונות שאני יכול לפתוח ויש לי הרגשה איכשהוא שזה קשור לIExplorer כי תמיד שזה קורה הIExplorer פתוח. אשמח לקבל איזה שהוא כיוון, בעיה מרגיזה ביותר.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. 3 דברים שזקוקים להם בעת חיבור רשת? מה זה sfc ועל מה בדיוק הוא אחראי? איזה קובץ טוען את הגדרות מערכת ההפעלה? Spinrite מה עושה מתי מומלץ להשתמש בו? איזה קבצים תהיה להם בעיה בעת נפילה הנגרמת מבעיית זיכרון? חיבור מהופך לפלופי איפה מחובר? זיכרונות איזה מותר לשלב יחד ואיזה אסור? מהו dectcrash.log ב 9x ? Dr Watson מתי משתמשים בו? היכן נמצא מידע על הביצועים ועל הזיכרון הווירטואלי של המחשב? תודה לעוזרים וזה ממש ממש דחוף לי [= אפשר שרק המבינים באמת יענו P:

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  19. שלום. אני עובד על מחשב נייד עם windows xp home בעברית. הודתי היום שתי תוכנות מ- download.com וכשניסיתי להריץ את ההתקנה קיבלתי בשתיהן הודעת שגיאה שהתוכן שלה היה רק סימני שאלה. יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by mazoneli,

מבחינה תוכנתית כאשר אני מנסה לבצע אחת מהאופציות בכותרת המחשב פשוט לא עושה כלום ואני נאלץ לכבות את המחשב פיסית !!!!!. יש למישהו מושג איך פותרים את התקלה ?. תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  21. יש לי הום פרימיום בעברית והזיהוי דיבור לא עובד משהוא יכול לעזור לי להפעיל את זה

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. היום נתקלתי בסרטון ה youtube הזה: ואז התחלתי בעצמי לשחק בזה, אני חייב לציין שאם אתה רוצה לנווט במערכת ההפעלה, זה דווקא נוח. אבל כשאתה בא להכתיב משהו למחשב, הוא לא מבין חצי ממה שאתה אומר לו, חשבתי אולי יש לי ביטויי לקוי בשפה האנגלית, אבל גם בסרטון עצמו יש לו קצת בעיות מה שכן, זה דבר מאוד נחמד ושימושי, אני מאוד מקווה שייפתחו את זה גם לעברית.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by vipnisim,

האם קיים MUI לוויסטה הום ?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. שלום רציתי להוסיף עוד כמה ג'יגות לכונן D, אז עשיתי את זה בpartition magic. אחרי שעשיתי ריסטרט והגעתי לשלב 3\5 נראה לי, זה לקח יותר מדי זמן וכיביתי אותו ידנית. כונן D זה הכונן שבו יש את כל המשחקים\סרטים\מוזיקה שלי. אחרי הכיבוי הידני הווינדוס עשה סריקה לכונן C (לפני הכניסה לווינדוס) ולא היה נזק. עכשיו שאני מנסה להפעיל שירים זה לא מצליח לכמעט רובם, ואם אני מנסה להפעיל סרטים זה משלב את המוזיקה בסרטים. בקיצור, בלגן גדול (גם המשחקים לא עובדים, משום שהקבצים במשחקים לא פועלים). ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל הוא אמר שהוא לא הצליח ולא שחזר פרטים :-\ הנזק הוא בלתי הפיך?מישהו יודע? תודה על התשובה...

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by arik100,

אוקיי אז ככה נכון שעושה על קובץ הסתר/HIDE אז הוא לא תמיד מוסתר כאילו אם בהגדרות כתוב SHOW HIDDEN FOLDERS אז הוא יהיה כזה שקוף ואם כתוב HIDE FOLDERS אז לא תראה אותו אז אצלי יש בעיה ברגע שאני עושה על קובץ HIDE אז אני לא רואה אותו וכשאני הולך להגדרות תיקיה אני רואה שזה על SHOW HIDDEN FOLDERS וכשאני מנסה להעביר את זה ל HIDE FOLDERS זה לא עובד ונשאר על SHOW FOLDERS אבל זה לא מראה את המוסתרים למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים