עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dano,

מזה איחוי? מה זה עושה ומה זה עוזר לי?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by coben,

מותקן לי XP (הראשון שהתקנתי) בכונן C , ועוד XP בכונן G. אני רוצה לבטל את ה Dual Boot ולהשאיר רק את הXP שבכונן G (השני שהתקנתי) שמוגדר כדיפולטי. איך עושים ? המטרה לבסוף היא להתקין WIN 7 בכונן C ולקבל Dual Boot עם ה XP שב G.

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

At first, I had the "boot mgr is missing" problem. Because of that, I changed the boot-devices order to boot from DVD three times (There was no OS since I've changed the HDD). I then installed Windows 7, weirdly over and over and over again (I'm always drunk ). Then it turned out to me that I've installed Windows 5 times.I entered the BIOS and put the boot from devices order like this: DVD, DVD, HDD. I now entered the windows setup disk, and instead of installing it again I chose to repair windows. That's when I saw that I have 5 windows 7's. What should I do next? Could I delete 4 of the OSes? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2009 בשעה 18:55:52 עדכון:אפשר לנעול, סידרתי את …

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by galgalgal,

יש לי את windows me ואני רוצה לעבור ל- windows xp כדאי לי? יש לי p3 256mb זיכרון 667 מגה-הרץ זה מספיק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Semyon171,

שלום אני רוצה להתקין במחשב הנייד ויסטה (פירמטתי את המחיצה שבאה עם המחשב) אבל הכונן האופטי לא קורא DVD אלא רק CD, כך שעכשיו אני עם אקס פי .. רציתי לשאול איזה דרך יש לעשות boot שהוא לא מהדיסק אלה מדיסק און קי או מדיסק קשיח חיצוני ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום. לצערי הרב שחכתי את הסיסמה שלי בווינדוס... אני יכול להיכנס לחשבון אחר, אבל זהו חשבון מוגבל ולא ה-admin ... ניסיתי כבר להיכנס במצב בטוח אך הוא עוד פעם מבקש סיסמה... בבקשה אנשים תעזרו לי! אני לא רוצה לפרט את המחשב!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by amitroich,

[ATTACH=CONFIG]5714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5715[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5713[/ATTACH]שלום קניתי מחשב לפני כמה ימים HP PRO430 עכשיו שאני בא לחבר את דיסק קשיח חיצוני או דיסק און קי (USB3) הוא רושם שאין לי השראה ולפנות ללשונית אבטחה (שאין אופציה כזו באפשרויות לא בדיסק או קי לפחות) במחשב הנייח (win 7) אין את הבעיה והכל מזוהה ניסתי לעשות אתחול לדיסק און קי (לדיסק קשיח הנייד אני לא עושה יש דברים חשובים) וזה לא פותר את הבעייה מה עושים? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום חבר לי קנה כונן קשיח של WD 250gb 7200 16mb buffer בהתקנה של מערכת ההפעלה של win xp במסך הראשון הכחול הוא מציג לי רק 131gb מה הבעיה ואיך פותרים זאת ? החיבור הוא sata 2

9. יש לי כונן משני D ויש בו תקיית WINDOWS ששוקלת 2 ג'יגה האם ככה זה צריך להיות ? או שהמחיצה צריכה להיות ריקה ? (כי הווינדוס מותקן לי במחיצת C על HD מאסטר) ניתן למחוק את התקייה הזאת ?

• 8 תגובות
    • 942 צפיות
  10. יש לי בעיה קטנה עם ה BOOT.INI יש לי XP במחיצה C וסרבר 2008 במחיצה G איך אני אמור לערןך את הBOOT.INI כך שאני יוכל להפעיל את שניהם אגב עכשיו אני יכול להיכנס רק ל XP ויש לי רק דיסק קשיח אחד SATA

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  11. מגיע ל-70%40%(בגלל כפול ליבה) וזכרון של 25MB , לא זוכר מתי זה התחיל, אבל עשיתי סריקת וירוסים וSPYBOT , ניסיתי לבטל את ה AUTOMATIC UPDATES דרך ה SERVICES וזה גם לא עזר... תוכלו לעזור?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  12. שמתי לב שוינדוס 7 עושה גיבויים שונים ומיוחדים לוינדוס. השאלה האם אפשר לסמוך על זה או לעשות גיבוי פעם בחודש גם עם גוסט? אם אני משתמש רק בוינדוס 7 אבל יש בעיה והמערכת הפעלה בכלל לא עולה, איך אני משחזר את הגיבוי שוינדוס 7 עשו לי?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  13. יש לי מפתח לWindows7 Ultimate. התקנתי בטעות Proffesional לפני חודש. עכשיו אני לא יכול לעשות אקטיבציה. אני לא רוצה לפרמט, האם קיימת דרך לשדרג לUltimate באופן מהיר יותר? ניסיתי upgrade anytime וזה החזיר שגיאה the upgrade was not successful, please try again

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. שלום לכולם אני יודע שמזמן לא הייתי בפורום(יש לימודים והרבה)אבל אחרי הרבה זמן שלא הייתי באתי להתעדכן ורציתי להוריד ערכת נושא פירמטתי את המחשב ונתתי לו "רענון" קטן ועכשיו הכל טוב ויפה הורדתי את כל העידכונים והכל,ובא לי להוריד גם איזה ערכת נושא נחמדה,מעדיף צבע שחור(שיתאים למדיה)כמובן שהווינדוס חוקי וכל זה מבקש לעלות לפה ערכה אחת טובה או לתת לי קישור ואני יודע שיש סטיקי בנושא אבל פעם אחרונה שהתקנתי משם ערכת נושא(מהלינקים)הם החליפו לי מקומות של קבצים ואני לא רוצה להסתבך בזה שוב אני רוצה רק ערכת נושא(אני מתכוון רק שורת משימות בצבע שחור)תודה לכל העוזרים eli_Asus.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by at,

יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by IdanS,

שלום לכולם! לא הצלחתי למצוא פה שאלה בנושא הזה, אז אני מצטער אם זה כבר נשאל בעבר. האם מישהוא יודע כיצד ניתן להסיר או למחוק מאזור ההודעות של WIN7 סמלים שת תוכנות שהוסרו? הסרתי ומחקתי כמה תוכנות, אך כשפותחים את אזור ההודעות להתאמה אישית הסמלים הללו עדיין מופיעים שם. מכיוון שהתוכנות לא פעילות, גם אם אני עובר לאופציה של "הצג סמל והודעות", הסמלים לא מופיעים ולכן אין אפשרות לגרור אותם לשולחן העבודה וכך למחוק אותם. אז...האם מישהוא מכיר ו/או יודע איך ניתן למחוק משם סמלים של תוכנות שהוסרו ונמחקו? * ניסיתי את תוכנת tray cleaner והיא לא פתרה לי את העניין... תודה לעוזרים, עידן

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by Red-AnGel,

שלום אחי נעל את המחשב שלו ושכח את הסיסמא שנכנסים לXP יש מסך כחול שנותן רק את היוזר שלו .... השאלה שלי איך אני יכול להיכנס בתור administrator מבלי לפרמט את המחשב... יש מן מסך כזה שבו אתה רושם את היוזר ואז הסיסמא במקום שהמחשב יתן לך אפשרויות איך מעלים אותו? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. מהו הקובץ הזה? גם שאני צורב הוא מופיע במוסתר ואני מוחק אותו. מה זה הקובץ הזה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום, לפני כמה ימים קניתי לפטופ חדש, Asus Vivobook S451LN. המחשב הגיע עם כונן קשיח של 1TB ואני כרגע רוצה להחליף אותו ל-SSD. בגלל השדרוג הזה, הרי אני אצטרך להתקין מחדש Windows 8.1 על ה-SSD החדש, ופה נתקלתי בכמה בעיות: 1. על החשב אין מדבקה עם Serial Key (גם לא בתוכו איפה שהלוח, זכרונות וכו'), אז לאחר חפירה קצת ברשת הבנתי שה-Serial Key צרוב בביוס או משהו כזה, ושאפשר לבדוק אותו דרך תוכנה שנקראת Belarc Advisor, עשיתי את זה וזה באמת מראה שם Serial Key, לא יודע עד כמה אפשר להסתמך על זה. 2. אני צריך דיסק התקנה, או קובץ ISO שאוכל להתקין דרכו את ה-Windows, והאופציה היחידה שעומדת מולי זה להוריד כזה דבר דרך אתרי טורנטים וכדומה, באתר של מיקרוסופט זה לא מאפשר לי להוריד. 3. התקשרתי לת…

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by N-I-K-O,

לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by gifnooky,

שלום לכולם, יש לי Windows 8.1 והוא לא נכנס למצב שינה. בהגדרות הכל תקין אבל יש תוכנה שמונעת ממנו לישון כשהיא פועלת ואני רוצה לגרום למחשב לישון גם כשהיא פועלת. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי איך לעשות את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי עריכה: נ.ב powercfg -request מחזירה none בכל האפשרויות powercfg/energy מחזירה רשימה עם WMP ועוד כמה תוכנות אבל לא את התוכנה שמונעת מהמחשב לישון.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nehmia,

יש לי את זה במחשב וזה איזה 3 גיגה...מה זה עושה אפשר למחוק את ה או משהו???

• 17 תגובות
    • 18.6k צפיות
  23. Started by uuzar,

שלום לכולם קיבלתי היום מחשב נייד ממקום העבודה בעל כרטיס רשת אלחוטי ב - DEVICE MANAGER כרטיס הרשת לא מופיע החברת כנראה ב - registry או Group Policy סגרו את הכרטיס כיצד ניתן לפתוח את הכרטיס מחדש תודה מראש

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  24. הוא רושם במסך הקטן (איפה שה- REVIEW) "An error is prevnting this slide show from Playing" המפרט: E5200 9500GT 2GB OCZ 320GB W.D GIGABYTE GA-G31M-S2L ניסיתי הכל :s05: שמישהו יאיר את עיני... הדרייברים מעודכנים - הוויסטה נתנה ציון 4.8[br]פורסם בתאריך: 22.01.2009 בשעה 18:50:52 מישהו מכיר את התופעה ? :s05:

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by ohmega,

שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה?? ???

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.