Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אקספלורר לא נכנס לכל האתרים לחלק מהאתרים הוא נכנס ובחלק מהם הוא פשוט זורק החוצה כלומר הוא סוגר את האינטנט אקספלורר והחיבור לאנטרנט נשאר עדיין מחובר ניתן להכנס שוב לתוך הדפדפן אבל כששוב פותחים את אותם אתרים דומים הוא זורק שוב החוצה אתר כדוגמת www.fibi.co.il אני משתמש במערכת הפעלה מסוג windows xp professional המערכת מעודכת מתוך אתר העידכון של windows update אני מחובר בחיבור adsl מפרט המחשב: פנטיום 4 2.4 זיכרון 256 תודהshiko
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הקספלורר שלי מציג מדי פעם מסכים לבנים כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים, כאשר למטה ב- status bar רשום: done - כאילו האתר כבר עלה. זה קורה בלי קשר לאתר מסוים או זמן מסוים, פשוט לחלק מהאתרים כן ולחלקם לא. ניסיתי למחוק את הקוקיס והקבצים הזמניים, אך זה בד"כ לא עוזר. כמו כן, לעיתים לאחר שעה זה כן יכנס לאתרים האלו. מישהו מכיר את הפתרון לדבר כזה? או אולי איך ניתן להתקין את האקספלורר מחדש?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות הקצאת זכרון חדשה בווינדוס עשר, שכן C קטן מדי בעוד D ענק בלי סיבה. האופציה הבסיסית בmanagment , לא נותנת לי להרחיב את c משום מה. איך פותרים את זה , עדיף בלי לאתחל את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם זה אפשרי להקצות מספר ליבות מסויים לתוכנה אוטומטית? אני הצלחתי רק דרך מנהל המשימות תחת "הגדרת קירבה", אבל בכל הפעלה מחדש של התוכנה אני אצטרך לעשות זאת מחדש. האם יש אפשרות לקנפג את זה שהתוכנה תרוץ כבר מההתחלה על ליבה אחת נגיד? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות Intel 180GB 330, לשים את הWIN 7 בכונן C יחד עם האנטיוירוס והדרייברים של המחשב ואת שאר הנפח לפצל לכונן אחר ולהתקין עליו את המשחקים היותר כבדים שלי. אז בעצם יש לי שתי שאלות: 1. כמה מקום ממולץ להקצות לC? 2. סתם עצה כללית, יש עוד תוכנות שקריטי להתקין דווקא בC?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שמריץ XP SP2 כאשר אני רואה סרט עם כתוביות (בנפרד) דרך התוכנה mv2player, כל מה שהווינדוז יכול (לא עברית) - הוא עושה להם narraitor- למשל סוגריים, כוכביות ומילים באנגלית. איך אני גורם לו להפסיק להגיד את זה?! זה משגע אותי!! אני מריץ 2 יוזרים בווינדוז במקביל אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שאלתי היא: כיצד ניתן להקשיח מחשב בסביבת WINDOWS? ז"א שלצורך העניין אם אני נכנס ל"מחשב שלי" (ב- WINDOWS) אני מזהה רק את הכוננים הקשיחים. ושאר הכוננים (CD,FLOOPY) וכניסות USB אינם זמינים (לא מופעים) ?
-
- 4 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנהל רשת מחשבים עם שרת Windows Server 2003. כרגע כל המחשבים מחוברים עם היוזר של Administrator. עכשיו, אני מעוניין לחסום את האפשרות של הכנסת DiskOnKey בכל המחשבים חוץ מיוזר ספציפי שאיתו אני אכנס. ( כמו ברשת הצבאית לדוג' ) אין לי בעיה ליצור לכל אחד יוזר משלו, אך אני מעוניין שלא תהיה אפשרות להכניס מדיה כל שהיא מבחוץ. יש למישהו רעיונות איך אני עושה את זה ? אני לא רוצה ליצור יוזר מוגבל ( אני מאפשר להם להתקין תוכנות וכו' בשביל עבודה ). תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בהרבה חברות וגם במחשבים הצה"ליים מקשיחים את הכוננים ובעצם מנטרלים אותם כך שלא יהיה ניתן להשתמש בהם(לא רואים אותם אפילו דרך המחשב שלי), רציתי לדעת איך עושים זאת ואיך מבטלים את זה. נ.ב. אני יודע בוודאות שלא עושים את זה דרך מנהל התקנים(device manager) כי שם הם מותקנים כמו שצריך.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם ישנו קשר בין מערכת הפעלה לדפדפן האינטרנט? האם שאני מחפש תשובה דיי מפורטת והייתי רוצה לקבל אותה מאנשים שמתמחים בתחום כדי להיות סגור על הנושא. תודה לכל העונים.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כחלק מהתערבות, האם יש קשר כלשהו בין שדרוג מחשב מ- XP ל- WIN 7 לבין ספק הכח הנמצא במארז? (מחשב נייח)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קישוריות אינטרנט בכל זמן ובכל מקום, חיי סוללה ארוכים ומחיר תחרותי יחסית - האם צריך משהו אחר במחשב נייד מודרני? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לקחתי את הדיסק של הווינדוס שלי ועשיתי כמו במדריך עם סרוויס פאק 2 והוספתי בוט והוספתי תיקיות של כמה תוכנות. בצריבה עשיתי overburn. לאחר החלק של הפירמוט יש את החלק של העתקת הקבצים, בחלק הזה כל המזן אני מקבל שגיאות שמלא קבצים לא נמצאים ושאני בודק הם שם. מה אני עושה? למה זה? יכול להיות שזה בגלל ה-OverBurn? אם אני אצרוב על דיסק גדול יותר זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לפני כחודש התחילו להופיע לי מסכים כחולים על כל פעולה שהמחשב ביצע... אפילו עם הוא עושה רסטרט הוא נתן מסך כחול עם המחשב הצליח לעלות והפעלתי מחשבון.. מסך כחול עם אני מכבה אותו אז מסך כחול... היתעצבנתי עשיתי פורמט ואז אחרי הרסטרט הראשון כשהמחשב נכנס למצב של שינה.. מסך כחול עושה רסטרט לעצמו עשיתי עידכון לביוס ועדיין אותו הדבר מה יכול לגרום לזה?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים , בזמן האחרון למחשב שלי הופיעו הרבה בעיות. אני יכתוב אותם בקטגוריות : 1. כשאני רוצה להפעיל את מנהל המשימות , ע"י CTRL+ALT+DELETE , מופיע לי הדבר הזה :http://img110.imageshack.us/img110/8315/dkdkdl0sx.jpg 2. לפעמים המקלדת לא מגיבה , וצריך לנתק ולחבר אותה למארז על מנת שתפעל ( המקלדת בסדר גמור וגם החיבור ). 3. לפעמים כאשר אני מזיז טיפה את המארז .. תופעה מוזרה מתקיימת : http://img160.imageshack.us/img160/8338/djdjkdi51cu.jpg 4. המחשב מתחמם בטירוף , אתמול לאחר יומיים שהוא פעל רצוף נגעתי בו והוא רתח! ממש רתח! המאוורר עובד אבל הוא לא ממש חזק למען האמת. אולי זה יעזור , המחשב הוא פנטיום 4 2.6 גיגה הרץ , 512 ראם , וכרטיס מסך רדאון ספייר 9600XT , ו128 מגה בייט. וינדוס XP …
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה-לוינדווס שלי לוקח הרבה זמן עד שהוא נכבה.. זה התיל מיום חמישי,שהתקנתי כרטיס מסך חדש שקניתי והתקנתי את הדרייברים שלו במקום הקודמים...לוקח לו מלא זמן לשמור את ההגדרות של המשתמש שלי ואז הוא מכבה-וזאת לעומת קודם,שהוא היה נכבה בשניה... יכול להיות שזאת בעיה של הדריברים?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
קמתי בבוקר והדלקתי את המסך וראיתי שיש מסך כחול עם קראש דאמפ. הדבר היחידי שהשארתי פועל זה את הכרום ואולי את תוכנת פופקורן. בכל אופן קיבלתי כל מיני סוגי דאמפ כך שאני לא יודע באמת איפה הבעיה. אני כרגע בסייף מוד. המחשב עולה גם במצב רגיל אבל אחרי כמה זמן מקבל מסך כחול. חשבתי אולי בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך אז הסרתי אותו וניסיתי להתקין חדש ואני מקבל מסך כחול בזמן ההתקנה כך שלא מצליח להתקין מחדש. הוצאתי סטיק זיכרון אחד וכרגע בסייף מוד פועל בסדר. לא יודע אם שייך. גם במצב רגיל עלה בסדר עד שניסיתי להתקין את הדרייבר לכרטיס מסך ושוב מסך כחול. אני מצרף קבצי דאמפ בקובץ זיפ, אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי. זה מחשב עבודה וכרגע לא יכול לבצע…
-
- 54 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מלא משימות פתוחות במנהל משימות ויש שם הרבה system שאין לי מושג מזה ולמה הם צריכים להיות שם- מצ"ב תמונה. יש לי זיכרון 2 ג'יגה ומשום מה הוא תמיד מלא והמחשב זז לאט. נכון, פירמוט תמיד עוזר, אבל זה לא פיתרון לבעיה. אני יודע, אנשים בעבר שאלו מזה כל משימה במנהל משימות והאם היא חשובה והפנו אותם לאתר מסוים. נכנסתי לאתר הזה שבין היתר קשור ל svchost.exe שפתוח מלא (כמו אצל כל אחד, אני מניח), ולא הבנתי מה אני אמור לעשות. מה להוריד, מה להשאיר. צירפתי תמונה של כל המשימות שמופיעות לי נכון לרגע כתיבת ההודעה. הדברים הפתוחים הם: avg, sbybot, firefox מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני אשמח מאד.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה מהסרטונים פשוט לא מתנגנים לי בגוגל כרום, מה שקורה זה כשאני לוחץ Play לא קורה כלום אז אני משתמש בתוסף של IE Tab שמשתמש באקספלורר ואז זה עובד. מישהו עוד נתקל בבעיה דומה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שאני בעל המחשב כשאני בא לעשות פעןךה מסויימת אני מקבל שגיאה שאני לא בעל המחשב, יש איזה קובץ REG שמתקן את זה? תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הרבה פעמים שאני גולש בINTERNET EXPLORER נפתחים לי מלא חלונות של "THIS PAGE CANNOT BE DISPLAYED" שמציפים לי את המחשב ואני חייב לסגור את כולם דרך לחצן ימיני בשורת המשימות על הIE וסגור קבוצה. ברוב הפעמים כתוב בכתובת של החלון אקספלורר שנפתח ads.msn ואז עוד כל מני דברים. איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר ששני שליש מהתוכנות שהשתמשתי בהן בXP לא מתאימות לויסטה, כולל פירוול, אניטיוירוס, נגני מדיה (חוץ מ WINAMP) איפה אני מוצא את התוכנות שמתאימות כבר לויסטה? למה שום נגן וידאו חוץ מהמדיה פלייר לא עובד?ולמה יש תוכנות שמתנהגות כל פעם כאילו זאת הפעם הראשונה אני מפעיל אותן? איך אני עושה קיצור לחייגן, או עושה שהוא יתחבר אוטומטית? למה ההתקנה של של נגן הפלאש לפיירפוקס קורסת? (מיקרוסופט מנסה למנוע שימוש בדפדפנים אחרים? ) משחקים אמורים לרוץ על ויסטה כמו על XP או שהם מושפעים מהמערכת?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי איזה כמה תוכנות שרצות לי ברקע בשם: xcommsvr.exe vsserv.exe csrss.exe SDMCP.exe עכשיו עם אני מכבה אחד מהם האינטרנט פשוט לא עובד! וזה משגע אותי כי זזה לוקח דיי הרבה זיכרון ומאט לי תמחשב!#!@$ סרקתי עם כול התוכנות של SPYWARE,ויש לי BitDefender כאנטי וירוס שאיתו גם עשיתי סריקות וזה לא מצא שום דבר חשוד [פרט לאיזה 6 טרואיאנים].
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ל xp וכמובן התקנתי אותה וזה עובד מצוין !!!!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-