Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי מחשב עם לוח GA-965P-S3 עם ארד דיסק SATA II 500 GB, הרכבתי אותו והכל טוב אבל לא קניתי עם המחשב כונן תקילטונים, איך אני יוכל להתקין XP על כונן SATA2 בלי כונן תקליטונים??! (הרי צריך בתחילת ההתקנה של הXP להכניס את הדיסקט שמכיל את הדרייבר של הSATA 2 לא??) האם יש איזהשהי דרך אני אובד עצות חברים זה ממש דחוף לי.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת איך לשים רקע אחר ממה שהוינדוס נותן לי בכניסה לווינדוס (LOG IN ו LOG OUT )בXP אשמח לקבל הוראות כי אני לא מבין בזה כלום דוגמא של רקע בכניסה לווינדוס של CRYSIS http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5928
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מקור - http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=15340&catid=3 סוף סוף!, אבל לחכות שנה שלמה?... זה די מבאס! :-[
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, שאני בא לעשות SHUT DOWN למחשב שלי, לוקח המון זמן עד שהוא נכבה, הוא כאילו "תקוע" במסך "נא המתן עד שWINDOWS ייסגר..." יש דרך לפתור את זה חוץ מהלתקין את WINDOWS מחדש, כמו כן, זה קורה גם שאני מדליק את המחשב לכמה דקות, ולאחר מכן מבצע SHUT DOWN... תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היום היתי צריך לעשות System Restore , אני בא להפעיל אותו וזה לא עושה כלום .... אני לא בין את זה כי אני השתמשתי בו לפני הפירמוט, והכל היה טוב , משהו יודע מה עושים? וינדוס מקורי.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הויסטה, כשהשארתי את המחשב דולק בלילה זה היה מתנתק מהאינטרנט מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
סליחה מראש אם אני טועה בפורום.פשוט לא ידעתי מה מה מתאים. חזרתי לxp עקב כל מיני בעיות בויסטה. אבל יש לי כמה בעיות עכשיו.משום מה הXP לא מזהה מס' דיסקי DVD שצרבתי ככל הנראה בויסטה. אני מקבל הודעה "הדיסק אינו מאותחל" "לווינדוס אין אפשרות לקרוא מדיסק זה,ייתכן שהדיסק פגום,או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם לווינדוזס" האם יש אפשרות לפתוח בכל זאת את הקבצים בדיסק ? אלו קבצים מאוד חשובים לי ואשמח אם תענו לי בהקדם. מיותר לציין שהדיסקים והצורב תקינים לחלוטין,הויסטה קראה אותם בלי בעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ווינדוס 98 מבלי להסיר את הXP Pro x64 כל אחד במחיצה שונה, שניהם מקוריים, יהיה אפשרי? המפרט <<<
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יום בהיר אחד אחרי שמישהו היה במחשב פתאום חצי מהאיקונים נדפקו וזה נראה כמו בתמונה שהוספתי. נסיתי לשחזר ברירות מחדל בניהול אייקונים של תיקיות לא עזר. זה קורה עם קבצים של וינדוס וגם סתם תוכנות בצורה רנדומלית. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? נ.ב. אל תתיחסו לשיר הוא נמחק בדיוק הרגע אחרי שמישהי שלחה לי אותו : D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
קניתי מחשב Laptop ובו Windows Vista Home pre. בהרצה הראשונה נדרשתי לבצע מספר הגדרות כמו שם משתמש וכדומה, ולאחר מכן המחשב הכל לעבוד באופן רגיל. לאחרונה העתקתי קבצים לספריית C:/program files והחלטתי להעביר אותם לספריה אחרת, אך המחשב לא אפשר לי למחוק אותם. הוא אמר שאין לי הרשאה למחוק אותם. אני המשתמש היחיד במחשב. איך אני יכול להיות בעל ההרשאה למחוק ולהזיז קבצים באופן חופשי מבלי שהמחשב יסרב לבצע זאת ? בנוסף, אני לא מרוצה מהסדר שה VISTA עושה בתפריט ה run->programs ואני רוצה קצת לשנות. איך אני עושה זאת ב VISTA (אני יודע שב XP למשל האפשרות הזו נמצאת ב properties של ה Task bar למטה ומשם ל start menu ולאחר מכן customize ו advanced)? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכונן שבו מותקן הוינדוס צריך להיות FAT32 והשאר NTFS ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מזל נאחס רצח , התקנתי אתמול את התוכנה Ashton [בלילה] הלכתי לישון ובבוקר הדלקתי את המחשב ,פתאום המסך לא נדלק..נשרף\: מזל שהיה לי עוד אחד[הישן] אז חיברתי אותו נכנס לי פתאום הכל נתקע , אז מחקתי את התוכנה Ashton ועשיתי R הדלקתי את המחשב וזה מה שאני רואה... מישהו יודע איך אני פותר את זה?!?! כל מהלך שאני עושה אני צריך לעשות אותו דרך Alt Ctrl Delete=>new task... לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז שמתי את זה בפורום כללי , תעזרו לי בבקשה ! אני נואש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום עשיתי היום איחוי דיסק ובשני הכוננים שלי יש קבצים שלא מתאחים יש אפשרות לאחות אותם בכול זאת כי הם כמות די גדולה..... תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר זה יעיל , אם לא ניגשים למחשב מעמדת עבודה מרוחקת. במקרה ומישהו כן הצליח לחדור למחשב, השליטה שלו בו תיהיה די מוגבלת. אופן ביצוע: לוח בקרה>אשף הגדרת הרשת>לחץ על בטל שיתוף קבצים ומדפסות. חומת האש של windows תחסום שיתוף קבצים ומדפסות ברשת. אם קיימים קבצים ומדפסות משותפים, השיתוף שלהם יופסק>השלם את יתר האשף. להימנע מהתקנת תוכנות חשודות, העלולות לבטל כניסה ל- msconfig. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך משנים בהגדרות Primary\Secondery IDE channel את ה-Transfer Mode מPIO לDMA? אני בוחר בDma if Available אבל זה לא משנה.. חוץ מזה, איך אני יודע באיזה מהם נמצא הצורב שלי? (אני מניח שבמשני)
-
- 14 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני משתמש במערכת : xp sp2 home ביטלתי פעולת messenger ע"י שינוי שם קובץ: msmsgs.exe לשם: msmsgs.ex~ אם פעולה זו עלולה לפגוע בתפקוד מערכת ההפעלה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד dell inspiron 6400 עם windows vista home basic והבעייה שלי היא שכשאני מחבר התקני USB לפעמים האייקון של הסרת חומרה באופן בטוח מופיע ולפעמים לא. בטוח לא מדובר בסוג ההתקן מפני שניסיתי 3 זכרונות ניידים, בשניים מהם האייקון לא הופיע ובשלישי כן. יש לי הימור שזה אולי בגלל התקנים של USB 1.1 לעומת USB 2.0 אבל אני לא בטוח והייתי שמח אם מישהו מכם יכול לאשר את ההימור או להציע רעיון אחר ופתרון שיגרום להופעת האייקון של הסרת החומרה בכל פעם שאני מחבר התקן USB. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני עומד להתקין Vista אבל יש לי בערך 50 גיגה של של שירים על המחשב שמרוכזים בתיקייה אחת. אפשרי להשאיר רק אותה ולפרמט את השאר במעבר בין הגרסאות?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן התקנתי VISTA ULTIMATE 32BIT לפני שבועיים ככה.. ומההתחלה זה כבר עצבןן..כל פעולה שעושים הוא מבקש אישור מעפן כזה..נגיד להפעיל את הWINRAR עושה לך "התוכנית זקוקה לאישורך כדי להמשיך" למעלה בחלון.. יש לך "המשך" ו"ביטול" תלחץ המשך היא תעלה..יופי, יש גם כאלה שהוא רושם את זה..ואז מבקש עוד אישור..ואז עוד אישור לביצוע המשימה בקיצר הוא מחרפןןן! למה הויסטה כל כך דפוקה?? איאפשר פשוט לעשות משו בלי לבקש אישור?!?!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול דודה שלי קנתה נייד חדש, וקיבלתי אותו על מנת לבדוק שהכל בסדר ועובד. מותקנת על המחשב Vista Home Permium Hebrew, וכאשר אני מנסה לגשת לSpeech Recognation אני נתקל בשגיאה שאומרת שלא קיים הפיצ'ר הזה בגלל השפה. אני בכלל לא מבין מה זה קשור... למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
איך אני מבטל את ההודעה למטה "המחשב שלך עלול להמצא בסיכון"? שאני למשל מבטל את העדכונים האוטומטים של הווינדוס קופץ לי בלון כזה ליד השעון איך אני לעזעזעל מבטל את זה?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כוננים כאשר אחד מהם מפוצל לשתי מחיצות. התקנתי את ה XP על אחת המחיצות. אחרי ההתקנה כשבאתי לפרמט את המחיצה השני לא יכלתי ושמתי לב שהיא מצויינת כ"System". בדקתי, והיא ריקה לגמרי. למה אני לא יכול לפרמט? למה הכונן שהתקנתי עליו את ה Windows מצויין כ Boot ולמה לעזאזל הכונן השני מצויין כ System ולא ניתן לפירמוט? תמונה מצורפת למטה[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:20:16 אחרי בדיקה מעמיקה הבחנתי פתאום שהקובץ "ntldr" נמצא על הכונן שאותו אני רוצה לפרמט!למה הוא שם לי את ה ntldr על כונן אחר מזה שהתקנתי עליו את מערכת ההפעלה?! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה Win XP המערכת מעודכנת על כל הדרייברים הנדרשים מוזיקה אני אכן שומע דרך כל תוכנה אחרת כלומר Winamp או רדיו אינטרנט וכ"ו הבעיה היא שמיעה של צלילי המערכת כאשר אני נכנס דרך Control Panel ל- Sounds and Audio Devices בכרטיסיה Sounds אני בוחר תליל כלשהו שאפשרי מבחינת המרכת ומנסה להשמיע אותו אזי הכפתור "Play" בעצם צבוע באפור כאילו שלא מותקן לי כרטיס קול, אך ציינתי מראש שאכן הוא מותקן היטב וגם אני שומע דרכו מוזיקה אבל בכרטיסיה הVoice תחת קטגוריה Voice Playback ה- Default device לא מצביע על שום התקן, ברור שאני מגדיר את מה שיש לי במערכת (Realtek AC97 Audio) אבל כאשר אני לוחץ OK וחוזר לשם ההתקן כאילו לא נבחר ראוי לציין שאת כרטיס הקול התקנתי כבר פעמיים (הדרייבר) ושום…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי בשישבת XP PRO. מייד אחרי סיום ההתקנה הורדתי את הכונן אופטי מהאופציה של "BOOT FROM". ברגע שביטלתי את הכונן הופיעה הודעת השגיאה החביבה הזו. עכשיו לתעלומה: כשאני מחזירה את הסדר של ה BOOT FROM לכונן אופטי ראשון ורק אח"כ לדיסק הקשיח, מערכת ההפעלה עולה תקין למרות שכאשר הוא מבקש PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CDROM אני לא לוחצת על כלום ניסיתי לתקן את המערכת ההפעלה ע"י העלאה של דיסק ההתקנה ויישום פקודות ה FIXMBR ו FIXBOOT - ללא הועיל. בנוסף הרצתי גם CHKDSK ליתר בטיחות. כרגע המצב הוא כזה - אם הדיסק התקנה בכונן והכונן נבחר כאופציה ראשונה ב BOOT SEQUENCE, הכל עובד נפלא. ברגע שאני בוחרת את הדיסק הקשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה כראשון, השגיאה החביבה הזו מופיעה. אני …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-