עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BindeR,

שלום חברים. פתאום בלי שום התרעה מוקדמת אני מפעיל את המחשב, נכנס ליוזר שלי והפתעתי אין לי שום דבר בDESKTOP כלומר אין לי בכלל DESKTOP. אני מתכוון לכך שאין לי את הסרגל עם "התחל" ושעון בצד השני" אין לי איקונים פשוט התמונה של הרקע וזהו. אולי זה ווירוס אני לא יודע אבל לחצתי CTRL+ALT+DEL ונטרלתי את explorer.exe והרצתי אותו מחדש שום דבר לא השתנה. יכול להיות שזה ווירוס כי האקספלרור מופיע באותיות גדולות. בכל מקרה הפעלתי את הFIREFOX כדי לדון איתך בבעיה שלי. מה אתם חושבים ? פתרונות ועוד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by nadav_11,

שלום, אני חדש כאן.. ויש לי בעיה..): באמת שאני חושב שניסיתי כל תוכנה אפשרית שקיימת להעיף את הסקייפ הזה וזה לא עוזר! (יש לי גם סרגל מעצבן, וגם אתר שכל כתובת שאני מקליד הוא נכנס אליו!!!) בבקשה תעזור לי! תודה, נדב!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by FatherBoard,

ניסיתי להוריד את ה-JVM של סאן, ובכלל לא הבנתי מה זה הדבר הזה. ז'תומרת, זה לא פלאג-אין אלא תוכנה, וחוץמזה שזה בכלל אל עזר לי. הוינדוס עדיין מבקש JVM. מישהו מכיר JVM לא של סאן?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by shimronfio,

היי, האם קיים גאדג'ט של וינדוס או תוכנה שבה ניתן לכבות את המחשב לפי זמן. בXP השתמשתי בפקודה דרך הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מסך BENQ GL950. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WINDOWS XP SP3, הרזלוציה המוגדרת על המחשב היא הטבעית של המסך, יחד עם זאת הפונטים על המסך לא נראים כמו שהם אמורים להראות, אלא קצת חורגים מהפיקסלים, כלומר לפעמים נראים מרוחים. השאלה שלי היא איפה בהגדרות של XP ניתן לשנות משהו כדי שזה יראה חלק? לעבור ל WIN 7 זה לא אופציה כי המחשב לא הכי סוחב אותו. אגב המחשב המדובר הוא זה שבחתימה. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by arik100,

אהלן יש ברשותי לפטופ עם מסך מגע - LENOVO YOGA רציתי לדעת מה יותר מומלץ WIN10 או WIN8.1. כרגע יש ברשותי מע' הפעלה 8.1 אבל בגרסה הבסיסית וזה לא מספיק ככה שאני בכל מקרה מתכוון לעבור לPRO או ENT , אז חשבתי אולי כבר נעבור לWIN10 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכולם.... ניסית להתקין מערכת הפעלה XP במחשב P-3 עם מערכת הפעלה WIN98 מבלי לדרוס את מערכת ההפעלה WIN98 (שהיה לי אפשרות לעלות עם WIN98 או XP). לאחר שהמחשב העתיק את הקבצים של מערכת ההפעלה XP והמחשב עשה ריסטרט הוא לא מוצא את הקובץ שמאתחל את המערכת ההפעלה ורושם לי אין שאין קובץ כזה. אני מבקש את עזרתכם להציל את הנתונים שיש על ה-H.D . אני רוצא להחזיר את המצב לקדמותו שהיה לי רק מערכת הפעלה WIN 98. תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  8. אני בדיוק קונה 2 מחשבים משרדיים מה שירוץ פלוס מינוס על שניהם: תוכנת ניהול חשבונות (חשבשבת) ניהול מלאי אופיס - מייל, וורד, פאור פוינט דפדפן עוד תוכנות קטנות המחשבים יהיו מחוברים למדפסות.. וצריך לבצע עליהם שירשור של 2 נתבים אם זה משנה.. השאלה היא מה עדיף? WIN 7 או XP ? או בכלל כדאי ללכת על 8? תודה!

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס אני מקבל שגיאה שאומרת שווינדוס לא מזהה כונן קשיח כדיי להתקין עליו OS אבל הבאיוס כן מזהה את הכונן .. ממש מוזר.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by Or4more,

שלום, לפני חודש בערך קניתי מחשב חדש וחזק, והתקנתי עליו windows 7 64bit. משבוע שעבר התחילה בעיה שהמחשב נתקע וכל התוכנות (כולל הווינדוס) "לא מגיבות", ועל מנת לפתור את הבעיה יש לעשות ריסטרט למחשב. בהתחלה הבעיה הייתה ממש נוראית וקרתה ממש דקות ספורות לאחר הדלקת המחשב, ושחזור מערכת פתר את הבעיה עד למחרת. עכשיו התדירות של הבעיה פחות נוראית, אבל זה עדיין קורה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shay360,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית ברוב התוכנות הכול בסדר אבל יש תוכנות שבהן במקום עברית אני רואה ג'יבריש כמו: notepad++ , מדיה פלייר , מדיה סנטר ועוד... התקנתי את חבילת העברית והכול מוגדר בלוח בקרה ל"עברית" או "ישראל".... מה עושים? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני קונה מחשב חדש בזכותכם. עכשיו אני לוקח את ה-HD מהמחשב הזה למחשב החדש אז יש לי כמה שאלות 1. כל המידע לא נמחק כמובן ? שאני מעביר ממחשב מחשב 2. במחשב החדש איך אני עושה שה-HD הזה שאני לוקח יהיה מחולק לכמה חלקים (אני רוצה שה-HD הזה יתחלק ל-3 חלקים) איך אני עושה את זה? ואז על אחד החלקים להתקין את הווינדוס כמובן.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  13. אנ כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. יש לי מערכת הפעלה Win Xp - Home Edition בעיברית... המחשב שלי זה המחשב שמתואר למטה... כאשר אני מתחבר לאינטרט ואח"כ מנסה להתנתק אני לא מצליח לעשות זו בצורה "נורמלית", אני לוחץ על התנתק, ה- icon נשאר, ולאחר זמן מה אני פותח את ה- Task Manger ורואה כי התוכנית לא מגיבה. אח"כ אם אני מנסה לכבות את המחשב בצורה אוטומטית אז אני לא מצליח, אני לוחץ על כיבוי, הכיבוי האוטומטי מתחיל, זה מגיע ל: "שומר את ההגדרות שלך", ונתקע שם לנצח, עד שאני יבצע כיבוי "אגרסיבי". עשיתי התקנה מחדש של ה- Windos, והבעיה עדיין קיימת...!!!! מה עושים??? תודה מראש

15. Started by Ivan,

הבוקר ב 8 התחלתי נקוי דיסק בחלונות 8.1 זה נראה "תקוע" על ניקוי עדכון חלונות הוא סיים עכשיו - 10.15 וניקה 2.7 גיגה בתיקית WINSXS ! שווה. (לא יודע אם גם CCLEANER מטפל ב WINSXS כי אני לא משתמש בו.)

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by solo53,

איך כותבים במיקלדת n°5

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by 3db,

כדי שיראה כך: http://www.hanners.nildram.co.uk/test_1.jpg ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכם. אז ככה הייתי צריך להתקין WIN98 לזמן קצר, לכן נעזרתי בתוכנה MAGIC PARTION. באחת האפשרויות יש הוספת מערכת הפעלה, עשיתי הכל טוב ויפה, התקנתי WIN98 מיידית כמו שהיה כתוב. הווינדוס 98 עלה וכאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" מופיע לי רק הכונן החדש בגודל 2GB (זה מה שהגדרתי לו שיהיה). אז ככה איפה המחיצה השניה עם ה XP? מה אני עושה כדי להחזיר אותה? פירמוט יפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  19. מי שלא יודע, Media Center כבר לא חלק מ- Windows 8 ומי שמעוניין בו צריך לרכוש אותו בכ- $70. MS יצאו במבצע עד סוף ינואר 2013 לבעלי Windows 8 Pro, תוספת ה- Media Center בחינם. אפשר לקבל כאן את הקוד והסבר להורדה - http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/feature-packs

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Chamuelm,

יש לי מחש שעד לפני כמה זמן הריץ XP אבל נשרף לו אחד מהזכרונות, עכשיו הוא בקושי זז. אני רוצה להתקין עליו 95 אבל זה לא דיסק Boot ואין לי כונן דיסקטים.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. שלום רב... האם אני יכול להעתיק את המשחקים שבאים עם ה WIN XP ל WIN 98? (Pinball , Solitaire, Spider Solitaire) תודה L.A

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by TermiNal,

שלום לכולם ותודה.. יש לי בעיה בפרמוט אני נכנס להתקנה ורוצה להתחיל לפרמט עכשיו אני רוצה להתקין על כונן C (וגם כרגע הווינדוס מותקן ב-C) אבל הוא לא נותן לי לפרמט את C הוא נותן לי רק להתקין מחדש את הווינדוס בתיקייה שלו אבל לא נותן לי לפרמט את כל הכונן.. אבל שאני רוצה לפרמט כוננים אחרים הוא כן נותן לי לפרמט אולי זה בעיה כי יש לי שתי הארד דיסקים אחד מחולק ל2 ל-C וD והשני לכונן 1 H עכשיו כשאני נכנס להתקנה הוא בהתחלה אוטומטית רוצה שאני יפרמט את H אבל אני לא רוצה כי עליו מגובה כל המידע שלי.. אז אני מנסה לפרמט את C והוא לא נותן אבל את D הוא נותן.. הוא אומר שיש לו בC קבצי temporary אבל אני חייב לפרמט על C מה לעשותת? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by abarbotel,

היה לי ויסטה נוצרה בה תקלה והיא היתה צריכה תיקון הכנסתי דיסק בוט של אקס פי כי רציתי לפרמט ולשים אקס פי אבל הבוט לא עלה וההתקנה של אקס פי לא עלתה ניסיתי כמה דיסקים שונים אבל ששמתי את ויסטה זה כן עלה למה זה?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by mtnb,

שלום כולם! מותקן אצלי במחשב ווינדוס XP והוא לא כל כך פועל מהר... מפרט המחשב שלי הוא פנטיום 1500 לוח אם גריבלדי זיכרון 256 MB RDRAM .. כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB. למישהו יש רעיון איזה ווינדוס הכי יתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו יציב מאוד. תודה מראש. מתן

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by holly man,

התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.