עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by a.s,

משהו מוזר קרה למוניטור הביצועים של ה-XP. (האפלקציה שעולה כאשר לוחצים CRL-ALT-DEL ) הוא עולה לי ישירות על מצב של TASK-ים. ואין לו את הטאבים למעלה שמאפשרים לראות ביצועים ויותר חשוב פרוססים. אין לו גם את ה-BAR עם WIEW וכו'. פשוט חלון קטום מלמעלה. האם מישהו יודע, כיצד מחזירים את המצב הקודם. אני כן מקבל למעטה את האייקון של מצב ה-CPU , ורואה שהוא עובד על 100%. אבל אין לי גישה לפרוססים ע"מ לבדוק מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קניתי היום מחשב HTPC, הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤367 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤555 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤124 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤550 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤384 איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? VISTA ?WINDOWS 7? 32 או 64 ביט? יש גירסאת MEDIA CENTER שאולי כדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. אני כבר יותר משנתיים עם המחשב שיש לי כרגע ( 2400MHZ / 9600PRRO / 512MB) לא נראה לי זה ממש חשוב.. ויש לי Windows XP Home Edition - Hebrew מקורי.. אני פעם בחודשיים בערך מפרמט.. ואני בכלל לא משתמש בדיסקט איתחול.. אין לי בכלל כזה אני פשוט מכניס את הדיסק של הווינדוס וביחד עם ההתקנה יש לי Format.. הוא מפרמט וישר מתקין.. עכשיו מה הקטע של הדיסקט איתחול? במה הוא תורם? ומאיפה אני משיג כזה? תודה..

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by Santa,

לפי הסברים ברשת וגם בעזרה ותמיכה של הויסטה עצמה עם SP1 אופצית ה REPAIR נוספה לתפריט של "מצב בטוח" אותו תפריט שנכנסים אלין עם F8 ואין יותר צורך בתקליטור לבצוע התקון. חשוב למי שאין ברשותו תקליטור התקנה. בשתי מערכות אצלי שהתקנתי SP1 ה REPAIR איננו מופיע בתפריט. האם אצלכם נוספה האפשרות הזאת ? אשמח אם מישהו יוכל לבדוק זאת. אני מסודר - יש לי תקליטור. (בשתי המערכות יש לי MULTIBOOT עם לפחות XP אחד ואני חושד שזאת הסיבה לבעיה למרות שבעזרה המובנית בויסטה מוסבר איך להכנס ל F8 בויסטה גם עם MULTIBOOT ) [br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 05:34:42 אופסטעות שלי בהבנת הנקרא - החמצתי כמה מילים בהסבר. האופציה הזאת תופיע רק אם יצרן המחשב שהתקין עליו ויסטה דאג להוסיף אותה לתפריט הנ"ל. עדיין ח…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. רכשתי מחשב חדש - אולם לא הותקנה העברית ע"י הטכנאי. התקנתי את העברית אולם קבצים שהיו בכונן הישין שלי וגם על CD מופיעים עם סימני שאלה במקום אותיות והכי חשוב - לא ניתן להריצם או למוחקם לדוגמא: mp3.????? ?????? לעזרתכם האדיבה אודה ניר המודה... ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by noam_moshe,

שלום לכולם. אני רוצה להכין דיסק (שיהיה בוטאבל) של WinXp כולל חבילת שירות 2. עכשיו ... המילכוד הוא שאני רוצה להכניס גם הגדרות מותאמות אישית ! כלומר המדריך מספק את הצרכים, אבל אני שהדיסק יהיה כאילו זה Ghost של המערכת. (דוגמה: לינק. אל תשימו לב לזמן ההתקנה והצ'יפסטים. זה לא העיקר). ישנה דרך כזו ? אפילו אם צריך לשחק עם הרג'יסטרי (אני מעדיף שלא..)... אשמח לתשובה, נעם בן-שבת.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by asaf_a,

יש לי בעיה.. נכון אחרי שלא נוגעים במחשב כמה זמן זה מגיע לחלון ואז המחשב כאילו נעול... אז כל פעם שזה מגיע לי לחלון הזה האייסי, המסנג'ר והביטקומט מתנתקים לי. יש דרך שזה לא יגיע לי בכלל לחלון הזה או איזה דרך שהתוכנות האלה לא יתנתקו? אני משתמש ב-64 ביט אולטימט

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by david86,

אני מחפס לינק של וינדוס Windows 2000 Pro אם יש לכים לינק שאני יוכל להוריד לאימיול אז תנו לי כי אני לא מוצא וגם שהיה בשפה האנגלית

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  9. עכשיו חכו רגע לפני שאתם קופצים מעל הפופיק. יש לי שני דיסקים מקוריים של Vista ש Microsoft סיפקה לחברה שלי בקנדה. אחד מהם באנגלית והשני בעברית (כן, פאקינג מוזר! Vista בעברית!!) הדיסק שבעברית הוא לא bootable והדיסק שבאנגלית כן. איך אני יכול להפוך אותו ל Bootable??

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  10. יש לי דיסק מקורי של Vista. האם אפשר ליצור דיסק התקנה עם sp1 ? אני יצרתי לי דיסק של xp עם SP2 , האם אפשר לעשות אותו הדבר?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by dror_gh,

שלום. יש לי דיסק של וינדוס XP SP2 שאיתו אני תמיד מפרמט ומתקין את הוינדוס אני כרגע מפרמט נייד של מישהו ואחרי הפירמוט וה copying files הוא עושה כרגיל REBOOT הבעיה שאחרי ה REBOOT הוא שוב מעלה לי את המסך של הוינדוס לפירמוט וטהתקנה במקום להמשיך כרגיל להמשך התקנה של הוינדוס הגדרתי בביוס את ה BOOT PERIORITY וזה לא עוזר

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by tomer_et,

בימים האחרונים משום מה איני יכול לראות את הקבצי התמונות שלי בתצוגת THUMBNAIL במחשב. הבעיה מתחילה ב-EXPLORER של WIN אך קיימת גם בתוכנות אופיס כאשר אני רוצה להציג את התמונות במצב זה (כאשר אני רוצה להוסיף תמונה למשל). כאשר אני משנה את תצוגת הקבצים למצב THUMBNAIL אני רואה את קבצי הצמונות כמו קבצים אחרים ולא רואה את התמונה עצמה - כמו שהיה עד עכשיו. מישהו יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו ? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. הי ה-Windows מודיע לי כל הזמן שהוא צריך ריסטרט בשביל להתקין את העדכון Upgrade to Windows 10 Home, version 1511, 10586. עשיתי ריסטרט כמה פעמים, כיביתי והדלקתי את המחשב, אבל אני עדיין מקבל את אותה ההודעה. המחשב גם עולה ממש מהר - ללא שום התקנה כמו שיש בדרך כלל להתקנת עדכונים. ניסיתי להפעיל את ה-windows update troubleshooter, הוא אומר שהוע עשה איזשהו תיקון, אבל זה לא פותר את הבעיה. איך אני גורם לו להתקין את העדכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://img155.imageshack.us/my.php?image=9281cp6.jpg זה מופיע די הרבה בזמן האחרון...אז למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת???

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Frequency,

בכונן C יש לי XP וב D יש לי באלגן שלם + ויסטה אז החלטתי לפרמט. נכנסתי ל CMD בחרתי "yes" כמובן ופתאום במקום לפרמט הוא כתב לי העוד הודעה עם השאלה הבאה: format cannot run because the volume is in use by another procces. format may run if this volume is dismounted first. all opened handles to this volumewould then be invalid. would you like to force a dismount on this volume? בחרתי "yes" ואז הוא כתב עוד הודעה: volume dismounted. all opened handles to this volume are now invalid. cannot lock the drive. the volume is still in use. רק הפעם נשללה ממני זכות הבחירה ): יש לי הרגשה שזה קשור לויסטה. דחוף לי מאוד לפרמט, מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by lior_1509,

שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יד ThinkPad T43 של IBM. משום מה כל פעם שאני מתקין ווינדוס 7 הוא כותב לי כך: Windows could not set the offline locale information. Error Code: 0x80FE0000 ניסיתי כמה דיסקים של ווינדוס. פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מחדש. ניתקתי את כל ה USB האפשרי. כלום לא עוזר.. אני עוד שני'ה מתי'יאש! עזרה בבקשה! (אם עברתי על חוקי הפורום - אני מצטער. ניסיתי לקרוא אותם והי'ה כתוב לי "אזור זה מחוץ לתחום בשבילך".. תמיד אמרו לי שאני פושע ) תודה מראש!

17. אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. במחשב יהיו 2GB של זכרון, ו- HD בגודל 160GB. המליצו לי ליצור בהארד דיסק מחיצה שתהיה מיועדת לזיכרון וירטואלי בלבד. לצורך העניין, תהיה מחיצה C בגודל 20GB עבור מערת ההפעלה (XP), מחיצה D עבור תוכנות, משחקים ושאר ירקות (בגודל של 130GB~), ומחיצה E בגודל של 4GB לזיכרון וירטואלי. על מחיצה זו לא יהיה שום דבר (היא תהיה "ריקה"), והזכרון הוירטואלי יוגדר כך שהוא "יישב" רק במחיצה E. מישהו מכיר את העניין הזה / יודע אם זה כדאי?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Gasi,

האם יש איזו שהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by uzi230,

אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט? האם ישנה אפשרות ב-XP ל-repair, והאם זה יכול לעזור לי?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  20. לא מצאתי את האפשרות הזאת יש לי רק אפשרת לצרוב כקיבצי DATA או לצרוב כקיבצי אודיו אבל דרך windows media player

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by th£»Light,

אז ככה.. נעלם לי הסמל הפעלה מהירה של השולחן עבודה זה שלוחצים עליו והוא מגיע ישר לשולחן עבודה... רציתי לדעת איך יוצרים אחד חדש ואיזה פקודות לרשום.. ישנה עוד בעיה.. התקנתי דרך אתר זה http://www.topthemes.com/ theme לשולחן עבודה שלי ומשום מה אי אפשר להסירו ככה שנשארו לי הסמלים של התיקיות בצורה של החדש ואני לא יודע איך להחזיר לקודם ניסיתי להיכנס לאפשרויות ואז התאמה אישית ואז לשנות דרך שם ולא הלך זה לא שינה.. אז אשמח אם תעעזרו לי תודה! עריכה: התסדרתי עם הבעיה הראשונה עם השנייה לקחתי מבן דוד שלי את הקובץ\shell32.dll ניסיתי להלחליף והוא אומר שאי אפשר שיש תהליך שצריך לסגור קודפ

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  22. אכן רבות ונפלאות הן תקלות החלונות. בכל אופן, בכל פעם שאני מנסה למחוק קובץ עם shift+del, המסך נחשך לשניה, ואז חוזר. הקובץ נמחק בסוף, כך שזאת לא ממש תקלה. לעומת זאת, כשאני מנסה למחוק את הקובץ באופן מסורתי, רק עם del, אז עסקים כרגיל, והקובץ נשלח בשמחה לפח (סליחה, סל מיחזור). יכול להיות שהshift+del מפחיד אותו, כי זה באמת למחוק, ולא סתם בכאילו? :s05: אשמח לדעת אם מישהו יוכל לחשוב על הסבר הגיוני (אם יש דבר כזה בwindows), או שאולי אחד מכם נתקל בזה.

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  23. מערכת ההפעלה החדשה הצליחה לצבור 400 מיליון מערכות שמופעלות על ידה, בתוך כ-14 חודשים בלבד מאז הושקה לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by lidor_abo,

hvra yas li windows xp myohad aim tohnot nosafot vlo mzlih lafoh laivrit bbksa tazro li gam at asafa lo azlahti tmona sal awindows:

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  25. WIN10. פעם בשבוע בממוצע הוא מחליט שהוא חייב לאתחל כדי להתקין עדכונים. זה מחשב המשמש כסוג של DVR של מצלמות אבטחה, ואסור שיהיה לא זמין כל שבוע למשך דקות ארוכות. הייתי מוכן לקבל את זה פעם בחודשיים שלושה, אבל לא ככה. בעבר (וגם בכל המחשבים האחרים שלי) העדכונים בכלל מושבתים, אבל במחשב הספציפי הם צריכים להיות מופעלים מגחמה כלשהי. יש אפשרות למנוע מוינדוס לבצע איתחולים על דעת עצמו? ועל הדרך גם לא להציג הודעות שמחשיכות מסך על הקשקוש הזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.