Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית מידי פעם. הסיבה שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית היא שמותקנת עליו גירסה ישנה של מדיה פלייר כאשר נעשה למחשב "DRM Individualization", עם IBX ישן. בקצרה זה אומר שאני יכול להוריד DRM מקבצים מוגנים דבר שהוא לא אפשרי עם IBX בגירסה חדשה. אני לא מעוניין להחזיק את המחשב הישן יותר אבל לא רוצה לוותר עליו בגלל הסיבה הנ"ל. האם יש אפשרות ליצור image של כונן c במחשב הישן ולהפעיל אותו כמערכת הפעלה נוספת במחשב החדש ע"י שימוש ב"מכונה וירטואלית"? אני מניח שיהיו בעיות של תאימות חומרה וכדומה, אך האם יש דרך להתגבר על הבעיות ולגרום לזה לעבוד? במחשב הישן מותקן ווינדוס xp. במידה וכן, איך ובעזרת איזה כלים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד מפעילים את התמיכה של 4 גיגה (שכידוע עובדת יפה במערכת שרתי 2003 שהיא אותו קרנל כמו XP) הנה הטקסט מהבוט איני boot.ini timeout=10 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /PAE /basevideo /noexecute=optin /fastdetect אחרי שהכנסתי את הפרמטר PAE המחשב עדיין רואה 2.5 גיגה מתוך 4.למרות שנאמר שאחרי הכנסת המילה PAE לתוך המיסמך הזה זה אמור לאלץ את המערכת XP לזהות 4 גיגה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
זה נועד לעבוד על ווינדוס 95-98 וכידוע 2000 מבוסס על NT.... יש עוד דרך להפעיל את זה? (אין לי מקום לעוד מערכת הפעלה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ניד Dell Inspiron 1300 המכיל כרטיס רשת אלחוטי. התקנתי מ"ה XP hebrew professional והורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה. (המחשב הגיע מחו"ל עם מ"ה Vista אנגלית). הבעיה שכאשר נפתח החלון של הקונפיגורציה של כרטיס הרשת, אין כיתוב כי אם סימני שאלה (ג'יבריש). כמובן שלא ניתן להגדיר את הרשת האלחוטית ולא ניתן לגלוש באמצעותה. מה ניתן לעשות ע"מ שיופיע כיתוב באנגלית או בעברית ושניתן יהיה לגלוש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי HD של 80 שמחולק ל2 מחיצות והתקנתי על אחת XP שפעל מצוין שנה ומשהו ועכשיו עשה לי בעיה שעליה אני לא יפרט... בקיצור בשביל הפיתרון חשבתי להתקין XP חדש ומתוכו לפתור את הבעיה של הישן ובטעות התקנתי את הXP החדש על אותו מחיצה של הXP הישן ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את הXP הישן! אפילו לא עולה לי מסך בחירה בין שניהם! יענו במחיצה אחת מותקנים שני וידוסים ביחד ואני רוצה לדעת איך אני מחליף מאחד לשני? שניהם זה XP SP1 והמערכת קבצים היא NTFS.
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או אפשרות ב WINDOWS XP PRO עצמה שתתן לי להפעיל אפליקציות בעזרת קול, כלומר לפתוח את MY COMPUTER להקליד ב WORD, לפתוח קבצים ספציפיים וכו'.. מישהוא מכיר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לדעת איך להזריק קובץ batch לאירועי מערכת. למשל, ראיתי מישהו פה שכותב שיש לו קובץ שעובד עם הדלקת המחשב. בפירוט יותר- כרגע אני מעוניין שהמחשב יבצע פעולה (הודעה אופתיחת מסמך) בעת שליחת מסמך להדפסה. יש דרך לבצע אחד מהדברים? יש המלצה על אתר לימוד bbatch באופן מתקדם?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק גיבוי חיצוני של WD המגיע עם תוכנת גיבוי ומגבה את כל הקבצים שלי בווינדווס 7 יש אפשרות לגבות את המערכת וליצור תמונת מערכת יש אפשרות ליצור את הגיבוי הנ"ל על הדיסק החיצוני שלי השאלה: האם תהייה הפרעה\התנגשות עם תוכנת הגיבוי המותקנת בדיסק הגיבוי? האם יש כאן כפילות? האם לבחור רק "תמונת מערכת" ולא לגבות את כל הקבצים (המגובים כל הזמן ע"י תוכנת הגיבוי של הדיסק החיצוני) ? בקיצור מה לעשות?? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת איך עושים שמתי שאני מכניס דיסק לכונן במחשב.. הוא ישאל אותי מה בירצונך לעשות...!? תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום. סליחה על הכותרת המורכבת אבל היא מסבירה את מה שקורה לי בדיוק. יש לי לוח אם מבוסס אנפורס 4 A8N פרמיום ובמנהל התקנים כל רכיבי ה ACPI מזוהים תקין.אולם רכיב התוכנה ההיברנט ומצב סטנד ביי אינם מתפקדים כלל.גם המחשב כאשר פותחים את הפלוסבמנהל התקנים מסומן כמחשב ACPI מולטיפרוססור. אשמח לעצות ועזרה. מקווה שהסברתי את הבעיה בצורה נכונה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! פעם שהיה לי WIN7 בטא אז הפעלתי את המדיה סנטר ואז גם פעל לי המדיה סרבר והצלחתי לשתף קבצים בקלות עם ה-PS3. עכשיו יש לי WIN7 אולטימייט מלא, והפעלתי את המדיה סנטר וה-PS3 לא מצליח להסתנכרן עם המחשב. ואני לא זוכר מה עשיתי פעם בבטא שהצלחתי, אז בקשתי אליכם היא איך מפעילים את המדיה סרבר ב-WIN7? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שחיפשתי בפורום הזה ובפורום לינוקס ובפורום תוכנה וברחבי הרשת לא מצאתי תשובה מספקת לאיך אני מפעיל מחשב במצב דוס (המחשב כולל מערכת הפעלה) ללא התקנים חיצוניים כגון DOK וכו'. המחשב הנ"ל מיועד להתחבר למכונה והתוכנה של המכונה פועלת במצב דוס (בנוסף לזה שהמחשב מתחבר למכונה, המסך שאיתו עובדים הוא מסך מגע ואין לו עכבר או מקלדת) ולא בווינדוס, המחשב הקודם קרס/מת/התפגר וכרגע אני תקוע בלי מחשב ועם חוזה שעדיין לא נגמר על המכונה... תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי אני מקווה שאפשר להפעיל את "המחשב שלי" (כן המסך של הכוננים הקשיחים דיסקים וכו') דרך "הפעלה" (התחל--->הפעלה) אני רק לא יודע את הפקודה אז אשמח אם מישהו יוכל לתת לי אותה.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מיקרוסופט הציגו את חלונות 7 ב PDC אבל הגרסה ששוחררה לנוכחים על גבי דיסק קשיח של 160 ג'יגה היא ללא חלק מהיכולות היותר מרשימות של המערכת. בשביל אלה נצטרך לחכות לבטא שיצא בשנה הבאה. או שלא: http://windows7news.com/2008/11/03/enable-new-windows-7-taskbar-in-windows-7-m3-build-6801/ רפאל ריברה מצא דרך להפעיל את התכונות החדשות גם בpre-beta. תהנו. (הפיצ'רים לא נכללו כי הם לא מושלמים, אל תשכחו שזה טרום-בטא ואל תתפלאו אם יהיו בעיות) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
עדין לא החלה אצלי ההורדה של הוינדוס החדש , יש איזו אפשרות להפעיל אותה ולגרום לכך שכבר יתחיל לרדת אצלי ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, נתקעתי בסיטואציה שהווינדוס שלי ננעל ללא הפעלת מוצר וברצוני לטפל בכך. אך אני לא יכול להיכנס ללוינדוס בשום מצב (Normal, safe Mod). האם למישהו יש פיתרון ללא פירמוט? משה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מישהו הביא לי מחשב עם ווינדוס (חוקי) שננעל משום שלא הופעל, מישהו יודע איך ניתן להפעיל אותו מבלי להתקין מחדש ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה של ויסטה והורדתי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. התקנתי את הווינדוס 7 כשידרוג לווינדוס XP במחשב אחד וזה עבד מצוין. פשוט מחקתי את הקבצים של הווינדוס הקודם וזה אדיר. עכשיו אני רוצה לפרמט מחשב של ויסטה ולהתקין את את הווינדוס 7. השאלה שלי היא: איך צורבים את הדיסק בצורה כזו שהוא יפעל ישירות מהדוס (כאילו שמפעילים את המחשב) כמו בדיסק התקנה מקורי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שהתקינו לי עליו XP לא חוקי ויש לי סיראל חוקי. אני רוצה לשנות את סיראל בלי לפרמט ולהפעיל אותו באופן חוקי. האם זה אפשרי? תודה
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים קשיחים: C וגם D וינדוס XP מותקן על C אם אני מפרק את הדיסק הקשיח D אז וינדוס לא עולה בכלל! למה זה? איך אני פותר את הבעייה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד ניתן להפעיל משחק דוס ישן יחסית (ריימן 1) תחת חלונות 2000 או XP?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום יש מחשב עם מחיצת oem windows נסתרת ואני רוצה להתקין אותה , אני לא מציח לעשות את זה נכון אומרים שיש כפתור מיוחד לזה זה היה אצלי F6 , אבל אחרי שפרמטתי את ההמחשב והתקנתי אותו דרך דיסק התקנה , נעלם לי כפתור הF6 בתחילת המחשב המיצה עדין קיימת אני רואותה דרך חלון הCMD , רק איך אאני יכול להפעיל אותה? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום תוכנה, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום. איך אני מגדירה בווינדוס 98 שכל התיקיות יפתחו בקליק אחד במקום שניים ? בעיקר על שולחן העבודה. ישנה אפשרות כזו שהאייקונים מקבלים קו מתחת ואז ההפעלה היא בקליק בודד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר של לוגטק אשר עובד עם כול המערכות אבל הויסתה מזהה אותו ואינה מוכנה לעבוד איתו מה עושים כי ניסיתי עוד עכברים ומלבד עכבר אחד של TEAC אינה מזהה כלום
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-