עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dbx22,

שלום עד היום היה לי XP, והיום התקנתי 7. יש לי מסך 23 אינצ' ובXP הייתי עובד עליו ברזולוציה של 1280X720, לאחר שהתקנתי את 7 קודם כל ברזולוציה הזאת כל הדברים במסך נראים הרבה יותר גדולים ממה שהם נראו בXP ורק שינוי ל1600X900 מראה גודל דומה למה שהיה ב1280X720 בXP. ודבר שני זה כל רזולוציה שאני שם מתחת ל1920X1080 הכתב נראה מטושטש, מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by NIR-T,

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/whatsnew.mspx#ECAA זה המדיה סנטר 2005.... מזה בעצם הווינדוס מדיה סנטר מה הוא נותן והאם הוא נוח לשימוש.. תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by רוני1,

מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. של אדימקס 7128G שפותר בעיה של קפיאת המחשב בהתקנת חומרה חדשה במחשב עם ווינדוס 7. לא מצליח למצוא את זה ואודה אם מישהו יוכל לעזור תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. ^ ניסיתי להתקין דריבר, אך התכנה סירבה בטענה שכרטיס של נבידיה לא מותקן על המחשב המדובר. אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by צביקהה,

כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, אין לי את שורת המשימות ואני צריך לעשות restart לwindows explorer (סייר ווינדוס) חיפשתי איך לתקן את זה ושום דבר לא עבד יש למישהו רעיון לפני שאני מתקין את הווינדוס מחדש?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  7. הי השתגעתי מויסטה ולא הסתדרתי עם לינוקס, חזרתי לXP64, הבעיה היא שגם אחי הקטן משתמש במחשב ואין עברית מעבר לקריאה וכתיבה. לכן אני רוצה לדעת אם כדאי להשאיר את הXP64 או למחוק ולהשאר עם 32 ביט, אני מקודד הרבה סרטים בFHD, לכן חשוב לי לדעת את ההבדל בניצול המעבד. דרך אגב, אני לא חושב שזה קרה לי גם בויסטה, אבל כשהתקנתי את הדרייבר של הכ. מסך (gainward 9600GT( הדרייבר של גיינווארד מגדיר את המהירות שעון של הליבה הגראפית, מקבל שגיאה, ריסטרט, ואז מודיע לי על הכשל ושואל אותי אם לנסות שוב, במנדריבה זה לא קרה לי, יש הסבר לזה? תודה מראש, אורי

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  8. Started by anri,

יש הרבה פרטים שאני לוחץ עליהם (שאני גולש עם האקספלורר כמובן) וזה פשוט לא נותן לי ללחוץ וכותב לי למטה Pup-up window blocked מה זה הקישקוש הזה ?? אני כבר משתגעעע.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. למה העתקת קבצים נכשלת ומתקבלת הודעה לא ממש מובנת? כמו בתמונה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kobiro,

ויש לי כונן אחד של 232 גיגה בייט ואני רוצה לפצל אותו לעוד כונן-יענו שיהיה גם c-וגם d איך אני עושה את זה?, כל זה בגלל שאני רוצה להתקין ויסטה על הכונן השני כאילו עריכה:אני יכול להתקין את זה בלי ה-bios? יענו רק מהדיסק לעשות next next next וכ'ו תודה

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  12. Started by Emms12,

שלום! הבעיה שלי היא כזאת: הייתה לי בעיה במחשב, כדי לנסות לתקן אותה התקנתי על דיסק קשיח נוסף התקנה נקייה של WINDOWS, עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול לגשת לתיקיית של המשתמש הישן שלי שהפכתי לPRIVATE מתוך ההתקנה החדשה של חלונות (אני לא יכול להריץ את ההתקנה הקודמת, יש מסך כחול)? יש לי את הסיסמה של המשתמש הישן. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 08:49:42 למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. אז ככה התקנתי ווינדוס וויסטה על כונן נוסף שפתחתי (עם התוכנה PartitionMagic 8.0) במקביל ל XP ולאחר שהתרשמתי רציתי למחוק (כי לפי דעתי הוא לא מצדיק לשדרג את כל המחשב אליו). בקיצור לא ידעתי איך למחוק את וויסטה אז מחקתי את הכונן עם אותה תוכנה ומה שקורה זה שבהתחלה כאשר מדליקים את המחשב יש מסך שחור ששואל עם להיכנס לוויסטה או לגרסאות הישנות יותר של ווינדוס ואם לא נוגעים בכלום אז אוטומטי הוא נכנס לאפשרות של וויסטה ומציג שגיאה. עכשיו מה שאני רוצה זה לבטל את זה שפשוט הוא יכנס לXP מה עושים??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by daniel0089,

שלום, אני עכשיו מנסה להפעיל את התפריט התחל בXP ופתאום הוא לא נפתח לי..(ניסיתי גם דרך הכפתור WIN של המקלדת..) אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Ameralis Zaiir,

אני לא בטוח אם זה צריך להיות בפורום Windows או פה. בכל מקרה, אני משתמש בחלונות XP ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אבל עכשיו, המחשב עשה לי ארור בהעלאה, אז שיחזרתי את הקבצים מהתיקייה Repair ועשיתי את הנוהל ה"מקובל": העתקתי את הקבצים של הSystem Restore מתוך ההתקנה "הקודמת" (מדובר על לפני ששחזרתי את קבצי הRepair שאפסו את החלונות כאילו רק התקנתי את המערכת), והפעלתי את התוכנה. התוכנה שחזרה כרגיל, ואז עשיתי ריסטרט וזה לא שינה כלום, רשם שזה לא עבד. אחרי עוד פעם כזאת, שאני בוחר נקודת שחזור הוא לא עושה כלום (אני עושה Next והוא נשאר במסך שאומר לאשר את הנקודה) למישהו יש פתרון? כי לא בא לי להתקין הכל מחדש :-\ תודה מראש, Ameralis Zaiir

16. המצב עכשיו שבכל תקייה מראה לי משהו אחר ואם אפשר הסבר ל NEWBIE תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by manenbu,

קיבלתי מחשב נייד עם Win7 Home Premium בעברית. המחשב מלא בזבל, ואני רוצה לפרמט ולהתחיל מחדש. האם אפשר עם מפתח המוצר הקיים (מה שמודבק במחשב מלמטה) להתקין Win7 באנגלית? כרגע יש שם 32 ביט. האם אפשר להתקין 64? בהנחה והכל אפשרי - מאיפה אני מוצא התקנה של זה? אין לי דיסק ועל הדרך - מותקן שם גם אופיס 2007 בעברית מקורי לגמרי, יש לי את הדיסק ואת קוד המוצר המקורי. האם אפשר להתקין אותו באנגלית או שהוא יכריח אותי בעברית?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by ארקדי גאיידמק,

מה עושים? [attachment deleted by admin]

19. Started by Lancer,

אחריי שאני מתחבר לאינטרנט לא עוברות 5 דקות איך שפתאום המחשב מתחיל לעשות בעיות כגון: כשאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי" אז מופיע לי אייקון של פנס כזה אבל הוא לא מצליח לראות את התוכן,ועוד כל מניי שטויות. כמו כן שמתי לב שה אפליקצייה svchost.exe רצה אצלי 5 פעמים: 3 פעמים בתור SYSTEM פעם אחת LOCAL SERVICE ופעם אחת ב NETWORK SERVICE. למישהו יש איזה עצה בשבילי? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. האם יש נגן יותר טוב מ media player 10 תודה לכם

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by no43189,

כולם מדברים על VISTA על המממשק שלה על כל מה שחדש בה אבל שוכחים לשאול תשאלה הכי חשובה מה המחיר שלה??? שלפי דעתי יגיע ל סביבות ה 1500+ מה אתם חושבים ?

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by avihai007,

שלום, אני צריך לפתוח סיסמא במחשב נייד שיש לו סיסמת כניסה (הקוד עובד ע"י טביעת אצבע). (מי שהיה בעל המחשב נפטר, ואני מנסה לעזור לפתוח את המחשב) תודה רבה לכולם!!!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. לא ידעתי איזה כותרת לעשים .. אז ככה לחבר שלי יש בעייה שפתאום צצה לו.. הוא עושה מקש ימני בשולחן עבודה סתם כדי לעשות רענן וזה מופיעה לו באנגלית יש דרך לסדר את זה לעברית? שאלתי אותו עם הווינדוס שלו באנגלית או שזה סתם קרה פתאום הוא אומר שזה פתאום התחיל.. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש:]

24. אהלן! התקנתי SP1 לא מזמן.. עכשיו מאז שאני עושה ריסטרט ונכנס לויסטה.. אז הוא עושה את הקו הירוק צהוב הזה.. ואז באמצע פתאום מסך כחול לחצי שניה ובום ריסטרט! אני לא מבין למה זה.. חשבתי בגלל ה-OC.. אפסתי את כל ה-CMOS, וזה לא זה! אני פשוט אובד עצות. זה קרה בתכלס אחרי ה-SP1. מה עושים!? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.