עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ofir2808,

אני מנסה למצוא דרך לבטל את שמירת ההיסטוריה בדפדפן. האם יש דרך? אני לא רוצה שבהיסטוריה יראו משהו. איך אני עושה את זה? תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  2. כרגע אני עובדת עם שני GB וזה לא מספיק האם אני יכולה להוסיף עוד 2 עם ויסטה 32bit או שאני צריכה להחליף ל64 bit?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  3. יש לי במחשב שני כוננים אחד של 80 ג'יגה - ואחד של 320 ג'יגה שניהם sata 2 - והייתה לי בעיה היה לי מסך כחול כל פעם עוד לפני שהווינדוס עולה - אז לצערי הייתי צריך להתקין את הווינדוס מחדש על ה80 ג'יגה בלי שאין לי גיבוי ואין לי כלום.. עכשיו הווינדוס מזהה רק את ה80 ג'יגה שעליו הוא מותקן..ורק 137 ג'יגה מהדיסק של ה320 ג'יגה - ואני יודע שזה בגלל שאני עוד לא התקנתי סרביס פאק 2 ורק אחרי שאני אתקין זה יסתדר.....עכשיו השאלה שלי היא..איך אני מחזיר את כל המידע שלי ?????? :'( :'( את הדיסק של ה320 ג'יגה אני לא פרמטתי וכל המידע שלי עליו - שירים שאספתי שנים ואין ספור דברים - אחרי שאני מתקין את הסרביס פאק 2 ומריץ את ה data lifeguard של ווסטרן דיגיטל שגורם למחשב לזהותת את כל הגודל של הכונן ..…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  4. כל פעם שאני פותח לינק של אתר כלשהו והפיירפוקס סגור אז הוא מראה לי את השגיאה הזאת ורק אחר כך פותח את הלינק. אם הפיירפוקס כבר פתוח אז הוא לא נותן שום שגיאה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by Builds,

היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש! נ.ב. - חשוב לציין שאל תנסו לעזור בזה שתגידו לי להוריד דרייבר. יש לי את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס וללוח שלי

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  6. לכל מי שיכול לעזור. ברשותי מחשב חדש עם WINDOWSXP ובכל פעם שאני מכניס מתקן כמו DISK ON KEY או כל דבר אחר המערכת לא נותנת לנתקו דרך SAFELY REMOVE. המערכת מודיעה ש "A PROGRAM IS TRYING TO ACCESS IT". לא משנה אם שום אפליקציה אינה פועלת דרך ה- TASK MANAGER ויצאתי מתוכנות האנטי-וירוס, שום דבר לא עוזר. הורדתי את תכנת UNLOCKER בשביל לנסות לנתק את מתקן אך התכנה שאמורה לנתק תיקיות ומתקנים מודיעה לי שאין מה לנתק. אשמח אם למישהו יש רעיון שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by alonpartuk,

כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by QQQ,

יש בווינדוס אפשרות לקבוע שמשימות מסויימות ירוצו בשעה מסויימת ביום/ימים מסויימים (יענו schedule) אז זה מה שקורה לי: אני מוסיף את המשימה, קובע מתי תרוץ, ואז יש חלק שזה מבקש ממני סיסמא (למרות שאין לי בכלל בויינדוס סיסמא), ולמטה כתוב: "אם לא תזין סיסמא, המשימות המתוזמנות לא תפעלנה", ואז אני עושה הבא, ואז יש שגיאה: "המשימה החדשה נוצרה אך ייתכן שלא תופעל מאחר שלא היתה אפשרות להגדיר את מידע החשבון. השגיאה הספציפית היא: *קוד*: הגישה נדחתה נסה להשתמש בלחצן עיון בעמוד משימה כדי לאתר את היישום" ואז המשימה אכן לא רצה ניסיתי בחלק של הסיסמא לחרבש משהו אבל השגיאה עלתה בכל זאת אז מה הדרך שהמשימה כן תרוץ בלי שאני אשים סיסמא בווינדוס? תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. רציתי לדעת עד כמה וויסטה 64 ביט בעייתי היום מבחינת תוכנות \דרייברים לחומרה -חדשה- ובעיקר מבחינת תאימות למשחקים. האם כל משחק שיצא למשל בשנה האחרונה, יפעל על וויסטה 64 ביט תחת Program Files של 64? אני פשוט ממש מתלבט אם לשלם על 32 ביט ואז להדפק מבחינת שידרוג זכרון לעתיד ומבחינת ניצול של המרובע ליבה שלי [שאמור לעבוד טוב יותר תחת 64ביט], כי אחרי זה לקנות את וויסטה 64 ביט זה יהיה בזבוז של עוד 600 שקל.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by crovei,

היום בצהריים החלפתי את מסך המחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. המסך החדש הוא L1970HR של LG. אחרי ההתקנה כל כמה זמן התחילו לי ריסטרטים ללא קשר לפעולות שביצעתי עם המחשב. המחשב לא באוברקלוקינג ולא הפעלתי איזה משחק/תוכנה כבדה במיוחד. גם המחשב וגם המסך מחוברים ל-UPS. גם המסך הקודם היה מחובר אליו אבל הוא היה מסך 15 אינ'ץ לעומת המסך החדש שהוא 19 אינץ'. יכול להיות שפשוט אין לאל-פסק מספיק כח? ואם כן האם כדאי לחבר את המסך ישירות לחשמל? האמת אני לא בטוח שזאת הבעיה.. אבל זה מה שנראה לי. המחשב פורט לפני חודש בערך ולא היו איתו בעיות מיוחדות. צירפתי קובץ מינידאמפ שלצערי אני לא יודע איך לקרוא אותו.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by polpot,

בזמן שאני מנסה להתקין ויסטא מיד כשאני עושה את הבוט מהדיסק אני מקבל את השגיאה stop (0x000000a5 0x0001000b,0x50434146,0xffd05180,0x00000000 שאלתי ואמרו לי שצריך כנראה לעדכן את ה-bios הבעייה שאני לא מצליח לזהות אותו גם בתוכנות כמו sisosandra זה מה שהתוכנה אומרת לי בבדיקה Mainboard: RS485-SB600 System BIOS: Phoenix Technol 6.00 PG

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by Chamuelm,

Error SU-0013 Setup could not create files on your startup drive and cannot set up Windows. If you have HPFS or Windows NT file system, you must create an MS-DOS boot partition. If you have LANtastic server or SuperStor compression, disable it before running Setup. See SETUP.TXT on Setup Disk 1 or the Windows CD-ROM. זה אחרי פרמוט הדיסק הקשיח לFAT32

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by Eden 6600,

אני משתמש ב-IE7 ורוב הפעמים שאני מחליף בין טאבים הסימן של העכבר משתנה למין לוגו של "אין גישה" או משהו כמו זה ואני חייב ללחוץ סתם לחיצה אחת בשביל שזה יעלם ושאני יוכל לחזור לפעילות רגילה עם העכבר. אני חושב שזה בגלל שאני לוחץ על טאב מסוים וגם בטעות גורר אותו קצת, יש דרך לבטל את הדבר הזה? (אני יודע שזה מנוסח בצורה דפוקה אבל אני זה לא ממש קל להסביר את השטות הזאת. אם אתם לא מבינים רק תגידו ואני ינסה לנסח את זה אחרת)

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. בשבוע האחרון המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש לפעמים בלי שום סיבה אבל בד"כ בזמן שאני מפעיל משחק ולפעמים שאני מפעיל את הוינדוס(זה לא מגיע לוינדוס). ממה זה יכול להיגרם? בדקתי טמפ' ומאוררים הם פועלים טוב והטמפ' בסדר.

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  16. זאת בעיה קלה שקל לפתור פשוט שכחתי לאן ניכנסים בשביל להפסיק את הבעיה הזאת... הבעיה היא כשמפעילים את המחשב אז רואים שני וינדווסים וצריך לבחור באחד שאנחנו רוצים להיכנס אליו... עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב יפעיל ישר את הוינדווס שאני רוצה בלי לשאול אותי את שתי האפשרויות... אם אני זוכר טוב זה דרך ניהול במחשב שלי אבל שכחתי כבר איך.. בטוח מישהו יודע אז תודה מראש על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by haimon_v,

שלום, אני מעוניין לבחון את ויסטה. הבנתי שאפשר להתקין אותה על מחיצה אצלי בדיסק הקשיח מה המשמעות של זה? אם אני נכנס לויסטה - אין למעשה שם שום תוכנה שקיימת עכשיו אצלי ב XP? אם יש לי משחק וכו' אצטרך להתקין אותו גם (או רק) על ויסטה? עוד דבר - האם ההתקנה הזאת תשפיע על ביצועי המחשב כשאני עובד על ה-XP? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by boogie,

כל פעם כשאני עושה ריסט והוינדוס מתחיל לסגור את כל היישומים הוא מוציא לי הודעת שגיא על DWWIN.EXE למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  19. השתמשתי בפיצ'ר Disk Management שקיים מובנה בויסטה בשביל להקטין את מחיצה C וליצור מחיצה נוספת. הבעיה היא שאני רוצה להקטין את מחיצה C לכ-40GB, ומשום מה לא ניתן להקטין אותה מתחת ל125GB. מישהו יודע איך להתגבר על הבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by EnerGy,

שלום, יש ברשותי את המערכת הבאה: P4 2.6 1GB 6600GT האם כדאי להתקין את ויסטה למטרות של אינטרנט ואופיס ?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. Started by fachimoo,

שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32BIT ואז הוא הפעיל את התוכנה שנקראת TEAMSPEAK שתואמת לוידוס 32BIT, עכשיו בזמן שהוא משחק RAINBOW SIX VEGAS ומפעיל את התוכנה בו זמנית על מנת לדבר במשחק, כי הרי TEAMSPEAK היא תוכנה לדיבור עם המיקרופון, לא שומעים אותו במיקרופון. מישהו יכול לעזור לי זה דחוף אני מת לשחק איתו !!! :s05:

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  22. שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. 64 ביט או 32 ביט? המחשב בעיקר למשחקים כבדים ולעבודה מינימלית בפוטושופ [בלי רינדורים ודברים רציניים, סתם עריכות פשוטות, העיקר שהתוכנה תעבוד]. שמעתי ש 64 ביט לא נותן להתקין תוכנות בלי חותמת דיגיטלית או משהו בסגנון וזה עלול להיות מאוד מתסכל ושהמון משחקים לא פועלים.. :\ מצד שני 2 ג'יגה ראם על 32 ביט וויסטה יהיה לא הכי משהו לא? Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX CPU Cooling: Thermaltake Big Typhoon VX Monitor: Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel Motherboard: Gigabyte GA-P35C-DS3R Case: Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel GFX Card: Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Memory: OCZ 2GB DDR2 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite Pow…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  24. קראתי את הביקורת על הנייד של אסוס מוזכר שם שישנו עידכון: http://hwzone.co.il/articles/napa_article/7/ שבעצם מאריך את זמן הסוללה בנייד שרץ על ווינדוס אני רוצה לעשות את העידכון אבל אני לא בטוח שאני צריך זה המחשב: http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-Megabook-S262.1293.0.html מישהו יכול לעזור בענין? תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.