Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,לכל מי שיכול לעזור... ברשותי מחשב נייח יחסית חדש בן פחות מחצי שנה עם מערכת הפעלה windows xp home.היום כשהפעלתי את המחשב הא פשוט קפא עוד בטרם נטען ווינדוס. כיביתי דרך כפתור reset,וכשעלה המסך המורה לי לבחור באיזו צורה ארצה להפעיל את המחשב ניסיתי כמה פעמים להפעיל את ווינדוס normaly וגם כמה פעמים בשיטת safe mode.המחשב המשיך ליקפוא,ותמיד הפסיק לעבוד כשהגיע לטעינת הקובץ mup.dll חשבתי לנסות ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש אך הדיסק התקנה מריץ בדיקת מערכת ומגיע לשלב טעינת ווינדוס,ואז שוב המחשב קופא. שאלותי הן כאלו: 1.מה זה קובץ MUP.DLL,על מה הוא אחראי במעכת ההפעלה? 2.כיצד קורה שפתאום ביום בהיר המחשב יוצא מכלל תפקוד בגלל בעיית תוכנה כזו? 3.מה יכולה להיות הסיבה לקיפאון ולתקל…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עדיף להתקין בהפעלה מחדש שהמחשב עולה דרך הCD, או דרך וינדוס - להכניס דיסק ולומר לו להתקין (התקנה נקיה)? והאם זה בכלל משנה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי UPGRADE למערכת ההפעלה ובכל פעם שאני מגיע לקראת סוף הקטע שהוא כותב מתקין התקנים הוא עושה ריסט בדיוק באותו מקום. איך נין בכל זאת להתקין אותו? יש לי דיסק קשיח SATA 2 אם זה משנה. אגב המפרט Amd sempron 3000+ לוח: gigabyte ka-k8n51g עם כרטיס מסך מובנה, כך שכל מה שמחובר זה רק הארד דיסק וצורב DVD של NEC. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חברה המחשב נתקע שלי כל הזמן שאני פותח איזה תוכנה ככה סתם.. יש לי ג'יגה זיכרון ומעבד 3 ג'יגה...זה לא היה לי אף פעם רק עכשיו..בבקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני אוהב לראות סרטים ב-HD ומכוון את ויסטה לצבעי WIN AERO אבל שאני שם סרט הוא משנה את הצבעים בחזה לווינדוס בסיק ? כותב שכנראה יש לי מעט זיכרון אבל בפועל יש לי 2 GB כאשר 800MB פנוי איך מקבעים שהסרט ישודר עם צבעי WIN AERO ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול קיבלתי מחשב נייד חדש של לנובו עם ווינדוס ויסטה בייסיק. מכיוון שאיני מורגל לווינדוס החדש החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס xp (דיסק מקורי ד"א). כנראה שהדיסק היה דפוק מכיוון שבזמן התקנת ווינדוס קפצו חלונות שגיאה שהצהירו על בעיה בהעתקת קבצים מסויימים. לא הצלחתי לפתור את הבעיה לכן נאלצתי להורות להתקנה להמשיך בלי הקבצים הנ"ל. לאחר שהותקן הווינדוס הכנסתי את הדיסק שוב בכדי לתקן (repair) את מה שלא הותקן. לאחר שגיאות חוזרות ונשנות נאלצתי לפרמט שוב, ובזמן טעינת הקבצים מהדיסק קפץ לו מסך כחול נחמד ומפחיד שהכריז שעקב בעיה בהתקנה הוא נאלץ להעיף אותי בחזרה לשום מקום.... בכל מקרה, לאחר החלפת הדיסק יש לי בעיה כזאת: אם אני מחליט לתת לדיסק לעלות, מתחילה טעינת הקבצים של…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברה לפעמים נתקע לי המחשב לבד סתם ככה נגיד שאני באיסי או משהו כזה מזה?מישהו מוכן להסביר לי?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי המון דברים חשובים ב D וC לא אכפת לי לפרמט (שם מותקן הווינדוס) אחת האפשרויות שיש לי זה לפרמט רק את C ולהתקין מהתחלה,אבל אין לי עצבים לזה. למישהו יש מושג כאן אם REPAIR WINDOWS יעזור? זה הריי מתקין את הריכים הכי חשובים מהתחלה בלי למחוק כלום ועוד הווינדוס זוכר את כל ההתקנות ואפילו לא צריך להתקין מהתחלה דרייברים.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה רק היום התחילה הבעיה ואני לא למה כי לא התקנתי כלום בשבוע האחרון =\ הבעיה היא שהמחשב שלי מין תקוע כזה אני רק יכול להזיז את העכבר ולא לעשות יותר כלום ומופיעות לי מלא נקודות ופסים ירוקים על המסך והמסך נכבה לכמה שניות ונדלק לכמה שניות וכך הלאה עד שבאיזשהו שלב המחשב עושה לבד Restart ... מישהו יודע מה גורם לבעיה הזאת ?! פירמטתי את המחשב וזה לא עזרר !!! ניסיתי לסרוק לבדוק אם זה וירוס\טרויאן או מה שיכול להיות והמחשב נמצא נקי תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני משתמש בויסטה של 32 BIT כבר בערך שלושה חודשים וכל הזמן יש לי בעיות וזה. חשבתי עכשיו שאם אני אפרמט ואתקין מחדש ויסטה זה ייפתר אבל אז במקרה נכנסתי לאיזה מדריך שמראה דרך תוכנה אם יש לך 32 או 64 ביט וראיתי להפתעתי שיש לי 64 בזמן שהייתי בטוח שיש לי 32! (למרות שאין לי מושג מה זה בכלל 32 ומה זה 64) אז ככה: א. מה ההבדל באמת בין שניהם? ב. מה יותר טוב? ג. איזה מערכת כדאי לי להתקין עכשיו על המחשב? של ה 32 או ה 64? בתודה! נ.ב. תמונה של התוכנה cpuz אצלי במחשב:
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש באינטרנט להורדה חינמית את הסרגל כלים ISRAEL RADIO שמאפשר לשמוע רדיו של כל התחנות הישראליות. הבעיה היא שהסרגל יכול להיות מותקן רק ב IEXPLORER או ב WINDOWS EXPLORER ואם אני סוגר את החלון הפעיל אז אי אפשר לשמוע רדיו, האם יש דרך להעביר את הסרגל הזה לשולחן העבודה או לרשימת סרגלי הכלים שאפשר להפעיל משורת המשימות כדי שכל הזמן הדפדפן יעבוד - עניין של נוחות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את המשחק פיפא 2007. המשחק כבר היה מותקן על המחשב פעם והכל היה בסדר. אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי DX9 . עדכנתי את כל הדריברים של הכרטיס מסך,לוח אם. ויש לי מלא משחקים אחרים שרצים בסדר כמו גוסט ריקון 2 החדש. לעומת זאת כשניסיתי להתקין את פיפא 2007 בלפטופ שלי זה הותקן בלי בעיות. יש למישהו פתרון?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש דרכים חדשות לעזור לבן אדם בשליטה מרחוק שמתקשר עם הדבר הבא: "המחשב שלי איטי מדיי. נראה שהכל עולהלאט וזה משהו שנוצר עם הזמן" דברים שאנחנו עושים במוקד: 1 - מוחקים כל מה שיש ב התחל>הפעלה>%TEMP% 2 - מריצים התחל>הפעלה>CLEANMGR.EXE ומנקים את כל מה שאפשר (כולל נקודות SYSTEM RESTORE מלבד האחרונה) 3- מגדירים ידנית VIRTUAL MEMORY על פי 1.5 מכמות ה RAM במחשב (אם יש לו ג'יגה אז שמים 1500-2000נגיד ). 4 - מגדירים ב התחל>הפעלה>MSCONFIG שרק התועניות הנחוצות עולות עם המחשב (מוחקים כם מתיקיית STARTUP) 5) בודקים שבכונן המערכת (בדר"כ \:C) יש יותר מ 200 מגהבייט פנויים בשביל ה SWAP FILE 6 - ממליצים להפעיל את מאחה הדיסק = DEFRAGMENTER השאלה היא האם יש עוד משהו …
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
נגיד ויש לי XP בכונן C ואני רוצה להתקין ויסה בכונן D.. אני צריך שכונן D יהיה ריק לגמרי? או גם אם יש בו דברי םזה בסדר.. וזה לא ימחק אותם?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הבעיה עם העכבר תוקנה והנושא הקודם נפתח בטעות סליחה.... התקנתי windows 98 se , ואיכות הצבעים ירודה זאת מפני שאפשר לבחור רק 16 צבעים . בנוסף גם האינטרנט לא עובד ( יש לי רשת עם מודם alcatel שעבר הסבה לראוטר + switch ..) ובמחשב המרכזי יש xp. מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כאשר אני מגיע בהתקנה של ווינדוס 98 לשלב הזה : Now the License Agreement. Read it and if you agree click on "I accept the Agreement" and click Next. If you select "I don't accept the Agreement" then setup will end. אני מגלה שהעכבר לא עובד ואין ביכולתי ל"הסכים " כמה ריסטים לא עזרו מה אפשר לעשות ?? בעיה טיפשית אבל עדיין בעיה תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי מחשב שהיה בו לפני vista, הפירמוט הלך בסדר גמור בלי שום בעיות מיוחדות, כרגיל..(פרמטתי הרבה פעמים). הפירמוט הסתיים ואז התחילה ההתקנה של הקבצים של הווינדוס (xp), הסתיימה ההתקנה במסך דוס הזה, ואז כפי שזכור לי המחשב עושה ריסט ועולה ההתקנה הצבעונית. הבעיה היא שהמחשב נתקע במסך הראשוני של ההפעלה של המחשב (איפה שרשום ללחוץ del לסטאפ והסמל של החברה וכל זה). הוא נתקע במסך הזה ושום כפתור לא מגיב.. הדיסק של הווינדוס בפנים, הכל נראה בסדר גמור גם מבפנים.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים לגבי ויסטה עם אקספי ורק ויסטה. 1)ויסטה ultimate זה 32 ביט או 64? [או שיש גם וגם] 2)לא הצלחתי לבדוק עם המחשב שלי מריץ את הויסטה טוב(מפרט בצד) [עם התוכנה Windows Vista Upgrade Advisor זה עשה לי שגיאה כזאת וביקש לנסות שוב לבדוק] הצלחתי לבדוק בבדיקה נוספת אז השאלה פתורה 3)האם זה אפשרי להתקין אותה במקביל לXP? 4)האם זה בכלל כדאי? או לחכות עוד איזה חצי שנה ולהתקין אותה במקום XP? 5)כמה זיכרון בערך המערכת דורשת? 6)דעות אישיות? השתמשתם כבר? תודה מראש שאלה נוספת לאחר הבדיקה: הוא כותב לי משהו על החומרה ועל האנטי ווירוס וכאלה זה נותן טבלה וכתוב בצד ככה: There is no compatibility data available for this device. For more information, go to the…
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברתי מחשב כף יד שאתמול עבד לי והיום הווינדוס לא מזהה אותו. יש הודעה שהתקן USB לא זוהה . מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כבר כמה שנים לא עשיתי פורמט וקצת שכחתי... לפני שאני מפשמט אני רוצה ליצור מחיצות\להגדיר גודל למחיצות אז בFDISK אחרי שאני מוחק את המחיצות אני צריך ליצור 2 מחיצות חדשות... הראשונה היא Primary DOS השניה היא Extended? או Logical? (לפי מה שאני זוכר זה EXTENDED...אבל מזה הLOGICAL?) תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-