עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המעבד שלי כל הזמן עובד על 100% ואז המחשב איטי רצח.... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב עכשיו זה לא היה לי מאז שפירמטתי אותו זה קרה לי מאתמול בלילה ככה... אז מה שאני ניסיתי לעשות זה להוציא סוללה ולהחזיר להוציא מעבד ולהחזיר אנטי וירוס וזה לא מצא לי וירוסים.... אז מה אני יכול עוד לעשות? תודה ענקית לעוזרים

• 14 תגובות
    • 789 צפיות
  2. טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. מערכת Windows XP. לדוגמא אם עכשיו אני משנה את תצורת View של האיקוני קבצים ל- List או כל אחד אחר ברשימה. ובאפשרות של Arrange Icon By ל- Type או כל אחד אחר ברשימה. כשאני מפעיל את המחשב Restart באופן מסודר כל המחשב חוזר לתצוגבה מבולגנת של קבצים לא ע"פ Type. ולתצוגת View של Icons. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו? שהתצוגה שאני שומר תשמר על כל התיקיות גם לאחר הפעלת המחשב מחדש. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by e.t,

אני מחפש את ההתקנה המלאה של ה-IE6 (אפשר גם SP1 שלו) - אבל כל הקבצים. לא החצי מגה שמתחבר לאינטרנט ומוריד הכל. למה? ככה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  5. Started by 888,

וכמה עולה XP MADIA CENTER? ומשהו יכול לתת לי קצת הסבר על XP MADIA CENTER?

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by elior021,

אהלן יש לי וינדוס ויסטה הום פרמיום בעברית ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט תמחשב אני יודע שיש חבילת שפה MUI אבל אני לא יודע מאיפה מורידים אותה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. היי, יש לי בעייה בזמן האחרון קופצים לי פופאפים של אקספלורר אפילו אם האקספלורר היה סגור קודם בנוסף עמוד הבית הוא קבוע על about:blank למרות ששיניתי אותי ב-internet options קספרסקי, spybot seek and destroy, Ad-aware לא הצליחו לעזור, קספרסקי קורס ואומר שיכול להיות שזה תוצאה של וירוס צירפתי processes ולוג של hijackthis מישהו רואה משהו שאני יכול לחסל מפה? תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by gilp123,

שלום, אני רוצה לעשות קובץגיבוי למערכת הפעלה שלי על דיסק קשיח נייד, במידה ותהרס לי מערכת ההפעלה או הדיסק הקשיח הבמחשב שלא אצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה מתהחלה. הדגש הוא שאני לא רוצה לצרוב את זה על דיסק אלא ישר מהדיסק הקשיח הנייד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, גיל

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין לעשות פירמוט למחשב שלי מהעדכון של ווינדוס 10 ל7 עכשיו אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות. 1: האם יש פה בפורום מדריך שמסביר איך להתקין ולעשות פורמט של ווינדוס 7. 2: האם יש אפשרות לעשות את זה דרך דיסק און קיי ולא לצרוב דיסק? 3: איפה אפשר למצוא הורדה חוקית ומלאה של ווינדוס 7 X64 (אני עם מחשב נייד ואין לי דיסק מקורי הוא פשוט הגיע עם מערכת הפעלה וקוד מאחורה) מקווה שזה המקום לשאלות האלה פשוט לא מצאתי מקום שנראה שאפשר לשאול את זה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Treack,

שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64BIT 3200 SOCKET 939 עם לוח אם תואם. דיסק קשיח SATA של WD, הגדרנו הכל, חילקנו ופירמטנו את הדיסק ל-5 מחיצות. קודם ניסנו להתקין Windows XP PRO (צרוב), אך באמצע תהליך ההתקנה אירעו הרבה שגיאות והסידירום לא יכל לקורא הרבה קבצים. אחרכך, שהXP לא הותקן בהצלחה, הפעלנו דרך הBOOT את וינדוס 98 מקורי שיש לי. הכל נטען, הוא עושה SCANDISK אך כשהתקנה עולה - המחשב נתקע, הנורה בסידירום לא דולקת וכנ"ל המחשב.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  11. שלום, מותקנת אצלי במחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate באנגלית. ישנו דבר שנורא מפריע לי - תמיד ההארד דיסק "עובד" ונמצא בפעולה ויש לי הרגשה שתמיד משהו פועל ברקע, גם כשלא פתוחה אצלי שום תוכנה או דפדפן. לפי דעתי זה משהו שפועל תמיד ברקע בגלל תזמון מראש של משימות (schedule tasks). למישהו יש אולי מושג איך אני מבטל משימות כאלו שהוגדרו מראש והאם זה בטוח? (אני מצד שני לא רוצה להגיע למצב שביטלתי משהו בטעות). תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  13. רציתי לשאול שאלה מה הם 2 האפשרויות הראשונות שמוקפות באדום בתמונה מה הם עושות ומה על מה לסמן ת'נקודה על הראשון או השני (האפשרות השלישית ברורה זה נגד AA שמתי לב) http://img161.imageshack.us/img161/1732/64240496ub4.png

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by neil4,

איך אני עושה שכל פעם שאני אפתח חלון חדש זה ייפתח לי על המקסימום ולא בתוך איזה חלון קטן מהמקסימייזד? יש לי אקס פי אם זה משנה.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני רוצה לעשות פורמט לכונן C ולהתקין WINDOWS מחדש, הבעיה היא שאני רוצה לעשות את הפורמט עם PartitionMagic 8.0 אבל אני לא יודע איך אפשר להעלות את המחשב ישר לתוכנה, אני יודע לשנות ב BIOS את האפשרות של אתחול המחשב מה CDROM אבל איך אני מעלה את התוכנה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, לפני המון זמן העדכונים של ווינדוס יצרו לי 2 תיקיות בכונן D לשעבר עכשיו E: 786ee267a9ba31adca 938a4efc7713e7f0dc601c00 בכל אחת מהתיקיות יש תיקיה שנקראת UPDATE ואני לא חושב שיכול להיות שאיזשהי תוכנה אחרת הייתה עושה את התיקיות האלו. הבעיה היא שלא ניתן להסיר את התיקיות.. הוא רושם שאין לי גישה (Access Denied) אפילו כשאני במשתמש של המנהל. ניסיתי גם במצב בטוח וגם שם אי אפשר.. איך ניתן להסיר את התיקיות המעצבנות האלו? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. לפני כמה ימים פירמטתי והתקנתי XP pro sp3 אבל משום מה הייתי לי בעיה עם הדרייברים של הלוח-אם , מכיון שלא היה לי זמן להתעסק עם זה - התקנתי ויסטה וכמובן בעיית הדרייברים נפתרה ( כמה כיף שזה מוצא הכל לבד הא ? ...). בכל מקרה , השימוש העיקרי שלי למחשב זה צפייה בhigh def... יש לי שני מסכים מחוברים לx1950 pro ואני מנסה בויסטה, להפעיל את שני המסכים ב-clone אבל ברזולוציות המתאימות לכל מסך - כלומר בשביל שהתכנים יתנגנו כמו שצריך אני צריך שבlcd יהיה לי 1920 על1080 ובמסך של המחשב רזולוציה אחרת כי הוא כמובן לא תומך בזה... ניסיתי לסדר את זה מהווינדוס , אח''כ מהקטליסט , וגם עם תוכנה בשם : Ultramon ללא הצלחה .... ממעט החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם ה-mirror…

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by The Dom,

i restarted my comp from the restart button and when i tryied to write in hebrew it didn't work what happend??!?! untill now i wrote in hebrew but.... pls help me

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by stingeR-,

טוב , היום בבוקר אחרי שהדלקתי את המחשב אז בטעות נגעתי איפה שמחובר המאורר החדש שלי וזה עשה קצר וכיבה את כל המחשב , המחשב לא עבד , עכשיו הוא עובד אבל שאני מנסה להיכנס לוינדוס הוא עושה את הטעינה של הBOOTSCREEN ואז פשוט לא עולה.... אני עכשיו כותב לכם מSafe Mode With Networking... אני ינסה עכשיו system restore , אבל אם זה לא יעבוד יש למישהו רעיון? החומרה שלי תקינה לגמרי למיטב ידיעתי כל כונני הIDE פועלים מצויין הכרטיס רשת פועל , המעבד פועל(אני כותב אז איך לא) והזיכרון גם פועל כי אני כותב כאן... אז מה יכולה להיות הבעיה?< למה הוינדוס המטומטם לא עולה?

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by nivezrati,

שלום לכולם התקנתי דיסק של XP PRO ללא בוט עצמי דרך הדוס במחשב עם XP HOME המחשב הוסיף את כל הדריברים של ההתקנה והכל ואז הגיע חלון שהוא שאל אותי 1. set up a new installation..... 2.repair .... 3. exit בקיצור זה החלון שעולה שאתה נכנס שוב להתקנה רצוי לציין שבחרתי באפשרות הראשונה והוא שאל אותי על איזה מחיה והכל אבל הוא לא נתן לי להתקין אותה על C וגם לא נתן לי למחוק את C ולעשות מחיצה חדשה כי אני רוצה לפרמט את הכונן הזה! אני לא יודע מה לעשות כבר וזה דיי דחוף לי! בתודה ניב!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כותרת! עכשיו השעון הוא על pm ו am ואני רוצה שהוא יהיה שעון 24 שעות....

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by alons126,

הי רציתי לדעת מתי יצא כבר הSP2 של וויסטה בעיברית?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Pini Mizrahi,

שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by isotoper,

שלום, יש לי 2Gb זכרון RAM , וכן 1Gb זכרון על הכרטיס מסך. משום מה אני רואה ב-WIN7 שהכרטיס מסך לוקח עוד 780 מגה בערך מהזכרון RAM, כלומר shared memory. ביטלתי בביוס אפשרות ל-shared memory אבל זה עדיין קיים. איך אני מבטל את זה ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היום כאשר התיישבתי במחשב שלי בבוקר לאחר שקמתי, ראיתי כי חלק מהסמלים על שולחן העבודה נעלמו ממנו. נאלצתי לבצע שחזור מערכת, על מנת לשחזר את הסמלים שנעלמו. מה הסיבה לבעיה? יש לציין, כי במהלך הלילה המחשב היה מופעל ו-Chkdsk בדק את מחיצות C ו-D. האם יש קשר בין הפעלת Chkdsk להיעלמות הסמלים?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.