עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לאחרונה התקנתי boot screen הזה על המחשב שלי (Windows XP Pro, SP3). (זהו הבוט-סקרין: http://www.themexp.org/preview.php?mid=31925&type=boot&view=downloads&page=&cat=&name=Simpsons+Bart+Chalkboard.zip&proddesc=Boot%20Screens&catdesc=TV/Movies&namedesc=Simpsons%20Bart%20Chalkboard זה לא עבד, וניסיתי להסיר אותו (לדרוס את הקובץ ntoskrnl.exe ע"י הקובץ המקורי) כאשר ניסיתי להכנס ל-safe mode על-מנת לדרוס את הקובץ, המחשב לא הסכים להכנס, והחזיר אותי שוב למסך האפשרויות של ה-boot. בסופו של דבר דרסתי את הקובץ במצב רגיל, אבל עדיין אני לא יכול להכנס ל-safe mode שאלות: 1. האם יתכן שחוסר תאימות בין הגרסה של הבוט-סקרין למחשב שלי יצרה את הבעיה? 2. איך אפ…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by sarkise,

אז ככה, אח שלי הוא קרצייה מדרגה ראשונה, אני שמתי סיסמא למחשב דרך הווינדוס (ויסטה), כל בוקר אני רואה שהוא מצליח להכנס לי לחשבון ולפתוח משתמש חדש. אני כבר על סף ייאוש, הוא מתקין לי שטויות על המחשב ואין לי דעה בעניין, אני משנה סיסמא, ומוחק את החשבון שהוא יצר, וכל בוקר זה חוזר על עצמו. האם יש דרך לעשות סיסמא אפילו לפני הווינדוס בלי הסיסמת ביוס שצריך לאפס את הביוס עם הסוללה ? אני על סף ייאוש, בבקשה !

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

כשאני מחובר לאינטרנט אז תמיד קופצות לי ההודעות מסנג'ר האלו מישו יודע אולי איך להעיף את זה שזה לא יקפוץ לי יותר תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  4. אחרי שהתקנתי Windows2000 כשרת בבית , אני נתקל בבעיה , כאשר אני מנסה לגשת לכוננים במחשב. התקנתי ServicePack 3 וTightVNC .

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by draak31,

חבר שלי החליף מסך.. ולא יודע מה קרה הויינדוס הפסיק לעלות.. הוא מגיע למסך פתיחה כשהבאר רץ.. הווינדוס עולה בסייף מוד וכבר ניסינו לעשות ריסטור.. מה הבעיה??

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by shanibh,

היי לכולם רציתי לדעת...יש איזו דרך ליצור קיצור דרך לתיקייה מסויימת ברג'יסטרי, זו תיקייה שאני משחק איתה דיי הרבה והייתי רוצה שהיא תהיה יותר נגישה, אם אפשר... תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by BlackTalon,

אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Xp במחשב חדש לגמריי תוך שימוש בתוכנה MADBOOT 5.0 וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר לחלון הכחול של התקנת ה-Windows Xp אבל כתב (ציטוט) : The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup יש לציין שבמחשב הישן יותר שלי לא היתה לי שום בעיה להתקין את ה-Windows גם אחרי שזה הראה לי ת'הודעה הזו במחשב אחר. לאחר מכן ניסיתי לבחור באפשרות Install Windows Xp Manually ואז המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה בדיוק כמו קודם רק שהפעם הוא כתב לי בהודעה כזאת באנגלית שבאחד הכוננים במחשב חייב להיות לפחות 426 MB פנויים ומכיוון שאין (כביכול) לא ניתן להמ…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by almogk4,

אני צריך קובץ dll ששמו rwl20.dll וכבר חיפשתי בכל מקום אפשרי הרצתי חיפוש בגוגל ובאתרי הורדת קבצי Dll ולא הצלחתי למצוא אותו אז אם למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול למצוא אותו אני ממש יודה לו :s05:

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by avi2014,

אני מחכה כבר חודשיים לדרייבר מותאם של hp לויסטה...כרגע המדפסת מושבתת. יש אפשרות להתקין את המדפסת על הויסטה גם ללא דרייבר?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  10. הההתקנה של XP וויסטה היא אותה התקנה יעני באותה דרך?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  11. יש לי 3 HD במחשב ו2 מהם הוא על FAT32 בעת פירמוט המחשב הוא לא מזהה לי תFAT32 למה? הHD הם 200 ויותר יכול להיות בגלל שFAT32 לא מזהה HD עם גודל מעל 200?

12. Started by Cranchh,

מישהוא שיחק לי במחשב (כי שכחתי לנעול אותו) ושינו לי את כל ההגדרות של התצוגה בווינדווז אתם יודעים התפריט של הProperties בשולחן עבודה... אז חשבתי ששינו לי רקעים וצבעים וכאלה אבל מסתבר- ששינו לי גם את הגדלים של החלונות ושל האייקונים והכל ואני לא מצליח להחזיר את זה להראות נורמאלי... אז אני צריך את כל הפרמטרים של הגדלים שיש בתפריט desktop>properties>appreance>advanced ניסיתי להגדיל וזה היה יותר מידי ובכלל אין פרופורציה בין הדברים במחשב ויש אייקונים מפוקסלים...

13. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מנסה לרשום כתובת ב adress bar האקספלורר אינו מגיב. כאשר אני לוחץ על ה favorites , האקספלורר נתקע. ריסטרט למחשב מסדר את זה מדי פעם. הרצתי סריקת וירוסים ומצאתי וירוס בשם welcia אך הורדתי אותו ןסרקתי שוב והוא אינו שם ועדיין יש לי את הבעיה הזו. אגב, כאשר אני לוחץ על לינקים בדף רשת אין את הבעיה. כמו כן כאשר אני פותח עמוד דרך מקש ה "GO" במקלדת- אין בעיה. ( ווינדוס XP ) יש למישהו מושג ממה זה נגרם ואיך אני יכול לפתור את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  14. http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html מישהו ניסה להתקין את כל העדכונים ביחד? עשיתי ריסט אחרי הראשון ולא הצלחתי להתקין את השניים האחרונים. הוא כותב לי "העדכון לא חל על המערכת שלך" יש לציין שהווינדוס ויסטה שלי הוא בעברית. עוד מישהו נתקל בזה?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by alienboo,

שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  16. אוקיי יש לי בעיה ממש בעיה כל שנייה בערך קופץ פופ אפ...כמובן שיש לי אינטרנט מהיר ככה שאני מחובר תמיד וזה מפחיד, אני הולך ל חצי שעה , חוזר וכל המסך מלא בפופ אפים.... תעזרו לי אם יש לכם תוכנה או משהו שצריך לעשות כי זה לא סתם פופ אפים זה ממש מפחיד כל שנייה תודה

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by mickeyk,

שלום, מחפש לדעת איזה משתמש התחבר בעבר לשרת בעבודה, מרחוק, בין אם ב- vpn ובין במשהו אחר. לוגים של check-point הוגדרו ליום אחד בלבד. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  18. אז ככה: איך מבטלים את ההודעות האפורות האלו שקופצות לי? שזה סוג של מסנג'ר מובנה, שכחתי איפה.... איך משנים את האותיות של הכוננים? כאילו, מיזה D, ומיזה F וכ'ו...... ועוד כמה דברים, כשאני אזכר, אני אשאל. בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. נכנסתי ל To set Windows XP now press ENTER עברתי לחלון של הסכם הרישיון F8 עכשיו שאני מגיע למחיצות אין אפשרות של repair R מה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by kikkler,

התקנתי ממש עכשיו את האקס פי, והתחלתי לקבל הודעות שגיאה בתכיפות גבוהה. תחילה מופיעה הודעה כזאת - Generic Host Process for Win32 service has encourtered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה מלווה בשטויות הרגילות של לשלוח / לא לשלוח ד"וח על התקלה למיקרוסופט וכולי.. מכוון שאני רגיל לקבל את ההודעה הזאת פעם בכמה זמן, לא ממש שמתי לב, אבל לאחר שלחצתי Dont send, הופיעה הודעה נוספת בזו הלשון - Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) service terminated unexpectedly ההודעה לוותה בשעון שספר דקה לאחור עד הבוט. בפעמיים הראשונות עוד הבלגתי, אבל אחרי הפעם החמישית זה כבר התחיל ממש לעצבן אותי. עזרה מאוד תוערך

21. Started by bora-aa,

שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב החדש מSKY-PC , בזמן התקנה WINDOWS 7 64 BIT,הגעתי לחלון של המחיצות. חילקתי ל2. 125 GB וכל השאר במחיצה אחרת (850GB ),בחרתי להתקין את הWINDOWS 7 על 125 GB . אחרי סיום התקנה ,שלחמצתי על מחשב שלי לא ראיתי את הכונן השני עם 850 GB. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by natla,

האם אני יכול להמיר רק partition אחד ולא את כל ההארד דיסק ? האם ההמרה הזו אפשרית בכלל או שזה אפשרי רק בכיוון השני (Fat->NTFS) ?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by Atlon-Xp,

לאחר שהתקנתי Directx 9 משחקים מתחילים לעשות לי בעיות או שלא עובדים כלל... למשל התקנתי Desperados וזה עושה כאלה קווים סגולים והעכבר נעלם לי ! אצל חבר שלי הכול פועל בסדר (כי יש לו מחשב שהכרטיס שלא תומך מספיק טוב בDirectx 9) ולי יש כולה Riva Tnt 2 Model 64 16mb שאני בטוח שאפילו משהו קטן זה לא מעדכן וכשעדכנתי את הDirectx זה לא עשה לי שום בעיה... בבקשה אין שום דרך או משהו למחוק את הDirectx 9 ולהתקין את 8.1 או משהו... ולא משהו כמו Restore Point או איך שקוראים לזה כי פעם אחרונה שעשיתי זאת זה סתם הרס לי... אז בבקשה עם למישהו יש דרך כולשהיא (והדבר האחרון שאני רוצה לשמוע זה פירמוט ) :-\ תודה,

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  24. שלום, יש לי ווינדוס 10,לא עשיתי שום שינוי לאחרונה. משום מה שאני מחליף בין משתמשים פתאום יש מסך שחור לבערך חצי דקה, עד שזה עובר למשתמש המבוקש.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by rambo,

שלום! יש לי בתיקיית TEMP כל מיני קבצים עם שמות מוזרים כמו Pxu8124, Qg4283..... הם שוקלים בערך שמונים ומשהו קילו בייט. המחשב שלי עושה כל מיני בעיות מוזרות, ונראה לי שזה בגלל הקבצים האלו שהם אולי ווירוסים. מישהו אמר לי שהקבצים זה שטויות ושאפשר למחוק אותם... אבל אני פוחד שיקרה משהו למחשב אם אמחק אותם. אפשר עזרה?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים