Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום בימים האחרונים המחשב כולו תקוע, שום דבר לא זז, לוקח לו המון זמן לעלות, הקו למטה עם הstart תקוע ואי אפשר ללחוץ שם על כלום לכל תוכנה לוקח המון זמן לעלות, לאינטרנט לוקח המון זמן להיפתח, ואני בקושי כותב פה עכשיו.. הפעלתי במחשב על spybot ואת adaware ואת מה שהם מצאו מחקתי. יש לי נוד32 לא ממש מעודכן שלא פועל ממש טוב. מה לעשות? מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? אני לא רוצה לפרמט את המחשב בבקשה עזרה...
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום , אני כרגע במחשב של אחי... התקנתי אתמול את ה Vista Transformation Pack 6.0 הכל עבד מצויין , כיביתי תמחשב שיצאתי עם חברים ושחזרתי ניסיתי להפעיל את המחשב אבל במסך של ה welcome לפני השולחן עבודה המחשב עושה ריסט.....לא עולה.... זה קורה לי גם כאשר אני מנסה במצב בטוח.... יש לי כל כך הרבה דברים חשובים במחשב ואני לא יכול לפרמט....יש לי שם עבודות גמר והכל , אתם חייבים לעזור לי!! אני מתחנן!!!! זה הלינק להורדה של החבילה http://www.soft32.com/download_3720.html
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך radeon 9600 pro שעד עכשיו היה מחובר אליו מסך ה-CRT שלי בחיבור D-sub. היום קיבלתי את מסך ה-LCD החדש שלי, וניסיתי לחבר אותו באמצעות חיבור ה-DVI. אך לצערי כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי מסך כחול (פעם ראשונה מזה 6 שנים)!!! במסך הזה רשום: The problem seems to be caused by the following file: ATI2DVAG. כיצד אני יכול לחבר את המסך בחיבור ה-DVI ולמנוע את הופעת הודעה השגיאה?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התקנתי sliverlight בדקתי אותו דרך האתר והוא עובד אבל כשאני פותח אתרים כגון www.freestockcharts.com הוא נטען ונתקע , בכל דפדפן אפשרי[כולל אקספלרור] , מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, מחפש לדעת איזה משתמש התחבר בעבר לשרת בעבודה, מרחוק, בין אם ב- vpn ובין במשהו אחר. לוגים של check-point הוגדרו ליום אחד בלבד. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
כרגע מותקנות שתי מערכות הפעלה על המחשב (בDUAL BOOT) WINDOWS 8 RELEASE PREVIEW וWINDOWS VISTA כל מערכת מותקנת בpartition ניפרד אני רוצה לעדכן לWINDOWS 8 PRO http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy?ocid=GA8_O_WOL_Hero_ShopHP_FPP_Null ולהתקין אותו על הPARTITION של ויסטה ולפרמט את הכונן שמותקן 8 RELEASE PREVIEW האם מקבלים אפשרות כזאת בהתקנה או שהוא פשוט מעדכן על הגירסת ה8 הקיימת ?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לפטופ של העבודה שמחובר לדוקינג ואליו מחוברים 2 מסכי מחשב. בזמן עבודה הלפטופ סגור ואני משתמש בעצם ב2 מסכי המחשב שלי לצורך העבודה במסך הימני 90 אחוז מהזמן אני משתמש בטרמינל שדרכו אני מחובר למקום העבודה. כשאני לוחץ על חלון אחר שאמור להפתח במסך הימני הוא נפתח אבל מאחורי הטרמינל. מה שאומר שאני צריך למזער את הטרמינל כדי לראות אותו. אני רוצה שכל אפליקציה או חלון שאלחץ עליו יעלה לקדימה של המסך. לפעמים זה קורה אגב , אני פשוט לא יודע מה גורם לזה לקרות ומה גורם לזה שלא לקרות פתאום. אשמח שכל פעם שאלחץ על תוכנה/אפליקציה/חלון הוא פשוט יבוא ל FRONT אשמח לעזרה תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יצאה כותרת ארוכה קצת, אבל הנה, תראו בעצמכם - https://www.windowslatest.com/2022/02/14/microsoft-teases-windows-7-aero-like-design-for-windows-11/amp/
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הנייד שלי התחיל בבעיה מוזרה וחדשה חלק מהSERVICES פשוט הפסיקו לפעול ואי אפשר להפעיל אותם (גם לא ידנית) מדובר למשל בwindows audio וגם בWLAN AutoConfig ועוד תהליכים נוספים כתוצאה מכך אין שמע ואין אפשרות להתחבר לרשת (גם לא קווית) ויש עוד בעיות נוספות כשאני מנסה להפעיל אותם ידנית אני מקבל הודעה Windows could not start the WLAN AutoConfig service on local computer Error 1068: The dependency service or group faild to start. זאת דוגמה לתהליך אחד אך זה קורה גם בתהליכים נוספים מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
-
אוקי אני מדבר מהמחשב הישן למה אני מדבר מהמחשב הישן כי בחדש אני מתחבר לאיטרנאט כל מה שפועל על האיטרנאט לא פועל אני לא מצליח לגלוש כלום הינה ההוראה ארור שהוא מראה לי בהתחלת האיונדוס חסר לי קובץ וזה אם אני יפרמט הכל יהיה טוב אבל אני לא רוצה יש לי מלא דברים שאני צריך תודה!! לכל מי שעוזר הינה הארור http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/huxh.JPG
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ב XP PRO שלי ה TM נראה ככה וכאשר אני מכבה את המחשב זה לוקח יותר מדי זמן!
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה הגדרתי כמה מקשי קיצור לכמה תוכנות (וזה עובד) ואז חשבתי ועשיתי קיצורי דרך מוסתרים לאתרים מסויימים (יענו וואלה נענע HW וכאלה) וגם להם שמתי מקשי קיצור אבל של מספרים הבעיה היא שזה עובד רק בזמן שאני מגדיר ואם אני מתחיל מחדש ת'מחשב זה כבר לא עובד אבל שאני מסתכל בהגדרות ההגדרה עדיין קיימת
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה כיצד אני הופך WIN XP PRO בעברית (הותקן כך במקור ללא MUI) לWIN XP PRO באנגלית????
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
הבנתי שזה קשור לWINDOWS XP..שעושה בעיות כשמדובר בכרטיס רשת מובנה מישהו פה יודע איזה FIX פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
צצות לי בעיות חדשות בווינדוס xp home אני מנסה להכנס לשחזור מערכת בחלונות נפתח לי דף חלק ואין לי אפשרויות בו וגם בעידכון הווינדוס נפתח לי חלון העידכונים אבל כשאני מנסה ללחוץ על הלינק של עידכונים מומלצים אין תגובה פשוט נישאר באותו חלון וגם באתריי אינטרנט שיש תגובה של צופים { לדוגמא : ynet ,walla } אני לא מצליח לראות את התגובות כאילו לא לחצתי על כלום סרקתי את המחשב אם כול התוכנות האפשריות + אנטי וירוס וללא הצלחה אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המציקה הזאת אני מאוד השמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה http://www.konfabulator.com/ התקנתי אותה ו ? שום דבר לא השתנה מישהו יודע מה צריך לעשות כדאי שהתוכנה תעבוד...?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP MCE יש לי 2 כוננים קשיחים (SATA אם זה משנה). על כונן C מותקנת מערכת ההפעלה. הפנתי את הזכרון הוירטואלי לכונן D וביטלתי את זה שבכונן C. מערכת ההפעלה מתעלמת מהביטול וממשיכה להחזיק בקובץ למטרה זו בכונן C וגם בכונן D. חשוב לציין שקודם להתקנת חלונות XP עם SP2 יכולתי לעשות זאת. מה עושים? האם זה נכון שעדיף שהזכרון הוירטואלי ישב על כונן אחר מזה של מערכת ההפעלה? וכמה רצוי להגדיר אותו אם יש לי 1G זכרון DUAL DDR 3200? תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב לכולם... אני יודע שחלקכם יקפצו וירשמו לי חיפוש אבל חיפשתי ולא מצאתי מענה לבעיה הבאה: בכל פעם שאני מכבה את המחשב דרך ה-XP הוא לא נכבה אלא אחרי שאני מחכה קצת ולוחץ על הכפתור פתיחה של ה-CD ROM. את הסידי אני התקנתי בעצמי(יש לי אותו בנוסף לצורב די וי די שהתקינו לי בחנות). כמו כן אין לי שום התנגשוית חומרה או משהו כזה. תודה רבה לכל מי שעוזר...
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם.... ניסית להתקין מערכת הפעלה XP במחשב P-3 עם מערכת הפעלה WIN98 מבלי לדרוס את מערכת ההפעלה WIN98 (שהיה לי אפשרות לעלות עם WIN98 או XP). לאחר שהמחשב העתיק את הקבצים של מערכת ההפעלה XP והמחשב עשה ריסטרט הוא לא מוצא את הקובץ שמאתחל את המערכת ההפעלה ורושם לי אין שאין קובץ כזה. אני מבקש את עזרתכם להציל את הנתונים שיש על ה-H.D . אני רוצא להחזיר את המצב לקדמותו שהיה לי רק מערכת הפעלה WIN 98. תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי חלונותPRO XP גרבה אנגלית. יש לי בעייה לראות עברית ולכתוב בעברית בתפריטים של החלונות קאזא וכו' (באינטרנט אני רואה בסדא אחרי שאהי בוחר בקידוד הנכון). בדקתי בהגדרות אזוריות שלי ומוגדר אצלי אנגלית US, אבל התקנתי את כל הפונטים העבריים שמצאתי בהתקנה של החלונות. כאשר שיניתי את בהגדרות אזוריות ל עברית זה לא עזר זה עדיין מראה לי אותיות לא מובנות. מה עליי לעשות?? נ.ב אני משתמש גם בשפה הרוסית מה עליי לעשות שלא יהייה לי בעיה אם זה גם
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
(אני מקווה שזה הפורום המתאים) בכל מקרה, לא יודע מה קרה, אבל אי לי שורת כתובת. לחיצה על הימני בעכבר מראה לי שה-ADDRESS BAR מסומן, והוא אכן מופיע כמילה בימין ה-BAR, אבל השורה הלבנה לא קיימת. מה קרה ואיך אני מחזיר אותה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ההודעה קופצת עם העלאת ה windows xp Header: rundll error loading nview.dll A DLL initialization failed מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? ד"א ניסיתי לצרץ קובץ עם print screen אבל לא הצלחתי , כי האייקון של 'הכנס תמונה' רק הוסיף קוד html ולא לעשות browse לתמונות
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-