עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה שכשאני לוחץ על לינק במסנג'ר או משהו כזה, יפתח לי maxthon ולא אקספלורר. (כל אחד והסטיות שלו... ) איך עושים את זה? הערה: הרצתי חיפוש, ולא מצאתי תשובה

2. Started by idan1836,

התקנתי וינדוס הום אדישן ועשיתי אקטיבציה ובקיצור הכל היה טוב ויפה עד שלפני כמה ימים הופיע לי שצריך לעשות אקטיבציה שוב. ההודעה הופיעה לי יום אחרי ההתקנה , אז ראיתי ששום דבר לא פותר את הבעיה אז הורדתי קראק מיוחד שמבטל את זה וניסיתי אותו והוא פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא הודיע לי שנשארו לי 22 ימים לשימוש בוינדוס. מה אני יכול לעשות? ד.א. לא שיניתי שום חומרה ולא שיניתי אז הגדרות של הביוס .. אבל יכול להיות שהורדתי את הSP1 . אז זה בגלל זה?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by alienboo,

שלום לכולם יש לי תוכנה סוררת שאני צריך להתקין ב 98 לבדיקה, אין גירסה שלה ל98 רק ל 2000 או NT לא זוכר איפה ואיך אבל יש אפשרות לעבוד על תוכנות כאלה כדי שיחשבו שהן מותקנות ב 2000 ולא ב 98. צריך לשנות משהו ב REGISTRY ... מי זוכר \ יודע ?? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  4. Started by Oranili,

אני רוצה להפוך רק את שורת התחל לשחור כמו בוויסטה וזהו ... איך עושים זאת ? תודה

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  5. פתחתי את המחבש כדי לנקותצ אבק ולסדר כבלים ושחיברתי את המחשב שלי חזרה קיבלתי את ההודעה הבאה: NTLDR is missing וללחוץ על אלט+קונטרול+דיליט לעשות ריסט ואז ההודעה חוזרת!!!!! והיום אבא שלי אמר לי לא להתעסק עם המחשב כי הוא ראה שאני פותח אותו ומנקה!!!!! חייב עזרה דחוף!!!!!!!! ממש תודה למי שיעזור!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  6. Started by LORIANTA,

has been shut down to prevent damage וכו... רשום להסיר אנטי וירוס לעשות אפ דיט וינדוס אבל הכל טוב ויש אין אפשרות כניסה לוינדוס גם לא בSAFE MODE עצות?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by אוריפ,

מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת ה64 ביט של ווינדוז? זה פשוט מה שמעכב אותי בקניית מעבד 64 ביט של AMD... אפילו השערות מבוססות יעזרו!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by enosh05,

שלום וברכה ! יש לי בעיה במשלוח וקבלת פקסים . משתמש במערכת הפעלה XP הום בעברית . תוכנת אופיס 2003 . חיבור מהיר ADSL . הוספתי תוכנת הפקס המובנת ב-XP . יש לי גם מודם פקס מסוג HSP56 MicroModem במערכת שהוא תקין . ואני מצליח דרכו לשלוח פקסים דרך אופיס 2003 . אולם כשני רוצה לקבל ולשלוח פקס דרך התוכנה המובנת ב- XP תמיד יש הודעה שהקו תפוס ! הגדרתי נכון את התוכנה וכן המדפסת בכל זאת מקבל אותה הודעת שגיאה !! מה יכולה להיות הבעיה ????? אנא תשובה בהקדם !!

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by DannyBoy1904,

כמה תוכנות שניסיתי להתקין אמרו לי שיש לי בעיה ב COM שאי אפשר לאתר אותו או משהו! והתקנתי את התוכנה uICE וכשאני בוחר ביציאה COM1 המחשב נתקע! יש לי לוח ג'יגבייט K8NF-9 מה לעשות

10. Started by Bessmertniy,

יש לחבר שלי וינדווס 98 ויש לו עכשיו בעיה שכמה המהאייקונים שינו מקום ה my computer קיבל icron של messanger ועוד כל מיני שינויים השינויים הם רק חיצוניים ולא פיזיים האם יש דבר לפטור את זה? או פשוט לשנות אייקונים אחד אחרי השני...?

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  11. היום כאשר התיישבתי במחשב שלי בבוקר לאחר שקמתי, ראיתי כי חלק מהסמלים על שולחן העבודה נעלמו ממנו. נאלצתי לבצע שחזור מערכת, על מנת לשחזר את הסמלים שנעלמו. מה הסיבה לבעיה? יש לציין, כי במהלך הלילה המחשב היה מופעל ו-Chkdsk בדק את מחיצות C ו-D. האם יש קשר בין הפעלת Chkdsk להיעלמות הסמלים?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by Dr. n00b,

דוד שלי ביקש ממני עזרה בהתקנה כזאת כדי שהילדים הקטנים שלו יוכלו להמשיך לשחק בכל השטויות שלהם שהוא קנה לילד הראשון לפני איזה 6 שנים, מקלדת קומפי וכאלה.... שעובדים רק על וונידוס 95/98/ME. אין לי מושג איך עושים את זה, בכל אופן כבר בהתקנה הראשונה פיצלתי מחיצה נפרדת של 5 גיגה להתקנה.... אני אשמח לקבל הנחיות, קישורי לדרייבר SATA מתאים (מדובר בלוח AN7 של אביט והבקר הוא Sil 3112) לווינדוס 98[me=Dr. n00b]וכן הלאה.[/me] תודה!

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  13. שלום חברים איך אני מתקין שני מע הפעלה יחד על דיסק אחד ויסטה וXP יחד ? PM8 לא מאפשר הוא נותן לבחור את מע ההפעלה כמו 98 95 2000 NT ניסיתי את שני הדרכים ולא הצלחתי התקנתי את ויסטה ובכלל PM8 לא מצליח להתקין עליו אי תאימות מישהו ניסה ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by _dudi_,

השגיאה הזו מופיעה כל הזמן גם ברגע שווינדוס עולה גם כל דקה כשאני עובד על המחשב וגם כשאני לוחץ על המחשב שלי אני משתגע אני לא יודע מה לעשות ההודעה לא נעלמת וזה לא הבלאסטר כי זה לא נתן 60 שניות ומפעיל מחדש את המחשב פשוט ההודעה כל הזמן מופיע ותוקעת את המחשב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  15. למשל הורדתי איסיקיו בעיברית והוא כולו בסימני שאלה

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by MasterGal,

היי ברשותי מחשב AMD 64BIT 3000 יש לי אותו כמעט חודש, בשבוע האחרון קרה לי ש ה CPU USAGE בWINDOWS TASK MANGER הגיע לי ל 100% ופשוט נתקע ורק RESET עזר השאלה שלי מה גורם הבעיה והאם יש תוכנה שמונעת תקלה כזו בעתיד. מקווה שרשמתי את זה בפורום המתאים. גל

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  17. בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל ואני משתמש באקספלורר 6 כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  18. Started by dids22,

it`s not found on Control Panel -> Regional and Language Options -> Languages -> Details -> Add :-\ ty

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by blitz,

אפשר להתקין את SP1 או SP2 לא ע"י WINDOWS UPDATE . אם כן מאיפה אני מוריד ואיך אני מתקין.

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  20. יש לי מחשב שהגיע עם ויסטה 32 ביט, אבל אני רוצה להתקין 64 ביט. אז אני יכול להתקין את ה64 עם הסריאל שיש לי של ה32?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by civic,

אתם זוכרים שבוויסטה אפשר להפעיל את המדיה פלייר ולהקטין אותו למצב שרואים בר שיש בו לפיי פאוס קדימה אחורה ? איך עושים את זה בווינדוס 7 ?(במקום לכווץ לחלוטין)

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  22. Started by X-BLADE,

שלום. יש לי ווינדוס XP פרופשיונל. יום בהיר אחד הוא הפסיק לעלות ובמקום זאת הוא מודיע לי שיש לי קובץ פגום ושעליי להכניס את הדיסק של הווינדוס ומשםלהכנס לREPAIR ולתקן את הקובץ. הקובץ הוא: system32/DRIVERS/pci.sys עכשיו כשאני מכניס את הדיסק ונכנס לREPAIR אני מקבל חלון דוס שחור שאין לי מושג מה לכתוב בו על מנת לתקן את הקובץ. (כשאני כותב פשוט את שם ומיקום הקובץ אני מקבל הודעה שזו פקודה לא חוקית). כיצד מתקנים אותו? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by 1,

בדקתי בהגדרות של הSECONDARY IDE וראיתי שהסי די רום היה על PIO אז סימנתי DMA MODE IF AVAILABLE והוא שם את הסי די רום שהוא על SECONDARY SLAVE על molti-word dma mode 2. מה זה בדיוק והאם זה תקין? אם לא איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  24. אני מעוניין להוסיף שפת כתיבה עברית על ווינדוס XP PRO בצרפתית,ניסתי להתקין את ה MUI בעברית אבל זה לא נותן לי זה אומר שאפשר רק על ממשק אנגלית, יש אולי למישהו פיתרון? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by ran1809,

שלום יש לי ויסטה home premium(32) עכשיו אני מנסה להתקין את המשחק Kelly Slater's Pro Surfer והוא אומר לי שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. לחצתי לחצן ימני ובתאימות בחרתי לו שיתאים את התוכנה ל XP וזה עדיין לא עוזר הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. יש עוד דרך לגרום לו "להתאים"?? תודה רן

• 10 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים