Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני אנסה להסביר את הבעייה: בכל פעם שאני גולש באיזשהו אתר וצופה בכמה דפים ממנו אני כבר לא יכול לכתוב בתוך האקספלורר ואני גם לא יכול לצאת ממנו(אני צריך לעשות אלט+קונטרול+דיליט) וגם יש לי לעיתים קרובות פעולה לא חוקית מהאקספלורר שנגרמת מ mshtml.dll
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה,לפני כמה זמן ניסיתי להתקין את הווינדוס החדש[7] ... והכל עבד חלק... רק מה, לא היה אינטרנט,לא היה לי קול. קצת התעמקתי בעניין,ומסתבר שהדרייבים של הלוח אם לי,לא מותאמים ל. WIN7 הלוח אם שיש לי הוא מאוד ישן כמו המחשב שלי... בערך לפני 3 שנים.. הסוג של הלוח אם הוא : Ga-7n400 Pro . עכשיו,השאלה שלי היא,אם יש איזשהי דרך להתקין את הדרייבים בכל זאת? כי אני באמת מאוד מאוד רוצה להתקין WIN7 ושהכל יעבוד טוב. עריכה : הרבה אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ווינדוס ישר אחרי שאני מתקין את הווינדוס. אבל הבעיה,שאני לא יכול לעשות את העידכון מכיוון שאין לי אינטרנט.[כי לא התקנתי את הכרטיס רשת] תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקנתי במחשב את הIIS דרך הדיסק התקנה של הווינדוס, הכנסתי את תקיית האתר שלי לתוך wwwroot ועדיין שאני מנסה להריץ קוד ASP זה פשוט לא פועל. הקוד תקין, ניסיתי כמה (הכל עבד במחשב בבית ספר). למישהו יש פיתרון בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקנתי אתמול ויסטה וכשאני מחבר דיסק און קיי הוא מזהה אותו, מנסה להתקין דרייבר והוא לא מוצא, הוא דורש דיסק
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
מזה הדבר הזה ?! בנוסף מופיעים לי שם כל מיני דברים לא מוכרים וכאשר אני מסיר את הV מהם ועושה ריסטרט אז הV עדיין נשאר. בברכה, יובל
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי,התקנתי WIN 7 על המחשב של אחותי,הכל עבר חלק וביום הראשון הכל העבד,אחרי כמה שעות התחילו פריזים לעיתים דחופות.לפעמים כל כמה דקות ולפעמים 40 דקות.מה לעשות?יש לציין שעד הפריז הוא עובד חלק ומהר וזה קורה באופן פתאומי.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך כבלים כאשר אני מפעיל OUTLOOK EXPRESS קופץ לי ה MESNGER ומתק אותי מהאנטרנט אני לא משתמש בו, ואני רוצה להעיף אותו מהמחשב או שלפחות לא יעלה לי איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך להתקנה של תוכנות , יעול ווינדוס 10 שכדאי להתקין במערכת . זאת לאחר שהתקנתי מחדש את ווינדוס כל הדרייברים הותקנו
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי ובין היתר גם את האינטרנט, בכל מקרה נכנסתי לכמה אתרים שלא הייתי צריך להכנס (אחם אחם) ניסתי להיפטר מהבעיה בכמה תוכנות: norton antivirus ad-aware trojan hunter spybot spy-ad exetrimonr free עשיתי גם restore לאתמול וגם לא עזר. אני חייב עזרה למה נראה לי אבא יהרוג אותי אם הוא יגלה שיש כבר וירוס. מצורפת תמונה תודה מראש דניאל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 844 צפיות
-
-
פתיחה. אני מנסה לשנות את מסך הפתיחה של חלונות XP ואני מקבל את הודעה אשר אומרת שאני חייב להסיר את הקלינט הנ"ל מיכיוון שהוא מונע ממיני לשנות את מסך הפתיחה. איך אפשר לעשות לזה UNINSTALL?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
הנושא בעצם אומר הכל.. יש לי 2 יוזרים באקספי פרופשיונל. אני מעוניין שברגע שאני יוצא מיוזר X, שבו אני מחובר לאיטנרנט והכל, המצב ישאר כמו שהיה, התוכנות והכל פתוח ושהאינטרנט ישאר זמין.. ז"א שהאינטרנט יהיה מחובר לכל המשתמשים ולא שאני מחליף משתמש זה מנתק לי את האינטרנט.. זה קצת מעצבן.. אפשר לעשות שאני מחליף מיוזר X ל Y האינטרנט לא יתנתק ויופיע ישר כמחובר ביוזר השני? אשמח לתשובה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט כול אתר שאני ניחנס אחרה כמה זמן עושה בעיות ויוצא מי האתר שניחנסתי ורושם לי ככה סמתי תמונות מה שהוא רושם http://img245.imageshack.us/img245/2482/42798789.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5216/21632381.jpg
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
כמה ג'יגה אני צריך בשביל ה-VISTA ULTIMATE נטו? והאם מומלץ להתקין תתוכנות בכונן של הווינדוס ביחד...? ואם כן, אז כמה ג'יגה אתם ממליצים לי להשאיר ל-VISTA+תוכנות, דרייברים
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התקנתי sliverlight בדקתי אותו דרך האתר והוא עובד אבל כשאני פותח אתרים כגון www.freestockcharts.com הוא נטען ונתקע , בכל דפדפן אפשרי[כולל אקספלרור] , מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
What programs are recommended in order to save the whole comp in good shape...? I mean in each and each area.. registry, comp cleaning, defrag.. give me the names or links to the needed programs i really want to avoid the possibility to make format Thnx !
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, יצרתי USER חדש במחשב עם חלונות XP והגדרתי אותו כמנהל, כדי שאוכל למחוק את ה-USER הראשי שלי. עשיתי מחיקה כולל מחיקת קבצים, האם כל הקבצים שלי שהיו לי במחשב (בהנחה שאחסנתי אותם ב"מסמכים שלי" ועל שולחן העבודה) נמחקו לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם היום שמעתי מוזיקה במחשב וכשהגברתי מהרסיבר החיצוני שלי המחשב נתקע לפתח הראה רק חצי מסך וחצי השני היה שחור ונשמע צליל קבוע בתדר גבוהה צליל מעצבן כזה עשיתי ריסטארט ישר חשדתי שזה בגלל שהגברתי אז ניסיתי להגביר שוב כדיי לראות מה יקרה וזה שוב קרה אני לא יודע מזה ..אוליי זה הדרייברים של הכרטיס קול..? לא יודע.. help please..
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם לפניי יומיים לאחר כיבוי המחשב עקב תקלה חוזרת ונשנת של קובץ DLL חסר בכול התוכנות שניסיתי להריץ עשיתי ריסט, אחריי הריסט המחשב עלה באיטיות (בחלק של ה WINDOWS IS STARTING UP) ולאחר מכן בבחירת המשתמש מופיעה לי סיסמה, אפילו אם אני סתם רושם משהו בפנים אני מקבל שגיאה שאי אפשר להתחבר כי הדומיין (שם המחשב) אינו זמין, עשיתי מחקר בתחום וניסיתי SAFE MOD, ניסיתי להקיש ידנית תמשתמש Administrator, עוד מעט אני אנסה את ה LIVE CD של ophcrack (תוכנה שמשנה תסיסמה במחשב אם שחכים). כרגע יש לי גישה למחשב ולכול הכוננים כי הכנסתי קשיח נוסף והתקנתי עליו XP זמנית, הקשיח ההו חשוב לי מאוד ואשמח לכל עזרה של איך לשחזר תמערכת הפעלה ולהעיף תסיסמה.
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי. בעקבות כתבה בווי-נט, אני מתעניין בפעולה הזאת. מישהו יכול לכוון אותי בנוגע לסיכונים שפורטו ? לא כ"כ הבנתי. או שאולי זה בעצם בלוף ? יש לי מחשב נייד עם ויסטה בייסיק שמחובר רוב הזמן לחשמל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html ותודה מראש לעונים. 8)
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
-
יש לי מפתח לWindows7 Ultimate. התקנתי בטעות Proffesional לפני חודש. עכשיו אני לא יכול לעשות אקטיבציה. אני לא רוצה לפרמט, האם קיימת דרך לשדרג לUltimate באופן מהיר יותר? ניסיתי upgrade anytime וזה החזיר שגיאה the upgrade was not successful, please try again
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התקנתי WIN LONGHORN במחיצה E ואכשיו אני מעוניין להסירה ללא השארת עקבות וללא פירמות המחיצה כיוון שיש לי עליה מידע נוסף. אשמח לקבל הנחיות ! :
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, יש הרבה תוכנות עיצוב לXP למשל Aston,Customizer XP,Style XP ועוד אז איזה מהן הכי טובה הכי נוחה ולא מאטה את הביצועים של המחשב... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
I have a new computer and I just installed winXP pro and I can only see hebrow but I can't write what to do?
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת faststone ומשום מה שמות מחיצות בעברית יוצאים כסימני שאלה שמתי ממשק עברית לחלונות 7 והורדתי עדכונים בכל זאת לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-