עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה אני עושה...?

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by Goolip,

אז ככה ,אתמול קניתי מחשב נייד HP שמגיעה איתו מערכת הפעלה מסוג ויסטה. אמרו לי בחנות שאני אמור להפעיל את המחשב ולתת להתקנה (שרצה אוטומטית)להתקין את עצמה. אחרי שראיתי שההתקנה רצה שמתי את המחשב בצד וסגרתי את המסך ("קיפלתי" אותו) כשפתחתי אותו הופיעה לי מסך כחול והודעה שההתקנה נעצרה ושהיא צריכה לעשות ריסטרט. המחשב איתחל את עצמו אבל לא חזר להתקין את שאר התוכנה. כרגע אני דיי בבעיה כי המערכת לא הותקנה עד הסוף והאפשריות שלי לעשות משהו הן דיי מוגבלות. אני מניח שאפשר לפרמט אבל חבל לי בגלל שאז זה אומר ש'התבזבזה' לי מערכת ההפעלה המקורית. למי יש עצה מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  3. Started by lader,

אתמול כשהייתי במחשב המחשב נתקע ולא היה אפשר לעשות כלום אפילו לא CTRL+ALT+DEL אז עשיתי ריסט וחיכיתי שהמחשב יעלה. כשהwindows התחיל להעלות את השולחן עבודה זה לא העלה את האייקונים אלא רק את הטפט ואת שורת המשימות. ככה הוא נשאר וכשאני מנסה לעשות CTRL+ALT+DEL המחשב נהיה ממש איטי כמעט נתקע ואי אפשר לעשות כלום. בנוסף לכך, התהליך EXPLORER.EXE תופס 100%. מה זאת הבעיה הזאת? ממה זה נגרם?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by falxori,

שאלה קצת מוזרה, אבל... אני בונה מחשב חדש, והחלטתי להיות אזרח טוב ולקנות ויסטה 64 home prmium , אבל... במספר חנויות שבדקתי, לא מוכנים למכור את זה בלי שקניתי מהם מחשב קומפלט (מה לעשות, קניתי חלקים מכל מני מקומות) אני יודע שיש את כל נושא ה OEM אבל לא נכנסתי יותר מדי לפרטים. בקיצור אני מחפש את האופציה הכי טובה וזולה לקניית ויסטה למחשב חדש בלי שקניתי מחשב חדש... תודה אורי

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by frenzy,

היי רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לרכוש רישיון לXP מבלי לרכוש את התוכנה עצמה? (רק את הCDKEY) מדובר על רישיון OEM למחשב חדש. תודה.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  6. במכירה של VISTA ULTIMATE כתוב בתיאור: Full Retail DVD Version Supports 32 and 64 bit processors ... This version supports both 32-bit and 64-bit processors. זו גרסת ה-32bit או 64bit?

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by Sp_RuS,

וואוו, פעם ראשונה שאני לא מצליח לפתור בעיה של "נדפק הוינדוס" ,הבעיה היותר גדולה שאני כרגע לא יכול לעשות פורמט, כי יש שם מידע חשוב, ואני לא יכול לעשות גם באק-אפ למידע, כי כרגע אין לי אפילו לאן!!! אז ככה, קודם כל מדובר בלפטופ, אני מרבה להשתמש בhibridination, ולא לכבות... שלשום הכנסתי אותו למצב hibridinate, ולא חיכיתי שהוא יסיים לטעון את המידע לכונן וכבר הכנסתי את המחשב לתיק תוך כדי זעזועים והכל.. כהדלקתי אותו, הוא רשם לי "שגיאת חומרה" והוינדוס לא עלה.. עשיתי איתחול, והיתה אפשרות להפעיל את המחשב מחדש בלי חזרה מhibridinate, בקיצור ככל הנראה השמירה של המידע מהראם להארדיסק נדפקה קצת.. לא משנה, המחשב עלה, הכל היה בסדר, בהמשך העבודה על המחשב, התקנתי 3d max, magicdisk ויש מצב לעו…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  8. 1. איך אני יכול להתקין את ויסטה כמערכת הפעלה שניה? 2. איך אני יוכל למחוק את ויסטה בלי לפגוע בXP? 3. כדאי לי בכלל לנסות אותה עם המחשב שלי?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by X-It,

אני צריך עזרה,על המחשב שלי יש ויסטה וXP ועכשיו נמאס לי מויסטה ואני רוצה למחוק אותה וניסיתי למחוק אבל אין לי הרשאות למחוק אותה כשאני נמצא בXP ואמרו לי שאפשר לעשות רק FORMAT ,אבל כרגע אני לא יכול כי אין לי מקום לגבות את הדברים שלי יש שם משהו כמו 60 גיגה של מידע שאני אצטרך לגבות וכרגע איני יכול... מה עליי לעשות? וגם הייתי רוצה להעיף את ויסטה מתפריט הBOOT כדאי שהמחשב ייכנס ישר לXP בלי לשאול אותי לאיזה מערכת הפעלה להיכנס... דרך אגב הויסטה על D וXP על C(אבל יש רק הארד דיסק אחד פיזית) ואולי יש איזושהי דרך לתת לי הרשאות כדי שאני אוכל למחוק את כל התייקיה של WINDOWS ופרוגרם פיילס מכשאני בXP...? תודה מראש בבקשה עיזרו לי!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  10. קבעתי במערכת ההפעלה בעת ההתקנה שלוש מחיצות שונות, עכשיו אני רואה שטעיתי בהקצאת המקום.. יש מה לעשות? (אני רוצה להעביר חלק מהמקום ממחיצה אחת לאחרת..)

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. כל פעם שמדליקים את המחשב יש את הנתונים של המחשב ובחלון הזה בצד יש ציון שהוינדוס נותן למחשב. 1.מה המשמעות של הציון הזה? 2.מה הציון הכי גבוה שיש? 3.מה הציון שלכם? תודה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  12. אז אני קונה מחשב חדש Q6600. 4 ג'יגה זכרון. הרד דיסק נפרד למערכות ההפעלה. עוד שניים לעבודה ברייד 0. התוכנות בהן אני משתמש בעיקר: MAYA, PHOTOSHOP, PREMIERE, AVID, AFTER EFFECTS, MUDBOX מבין כל אלה אני חושב שרק ל MAYA יש גירסה "טיבעית" של 64 ביט. הם דווקא מציינים באתר שVISTA לא נתמכת ע"י MAYA (אבל זה לא בהכרח אומר שזה לא יעבוד) מה שחשבתי עד עכשיו זה לעשות שתי מחיצות בדיסק של מערכת ההפעלה: האחת ל XP 32 והשנייה ל XP 64 אני לא משוכנע שאני עושה בשכל ואני קצת פוזל לכיוון הויסטה לשם הריענון ולכן כמה שאלות: 1. מה שאני הבנתי עד עכשיו שרק גרסאות ה64 ביט של XP ו VISTA יודעות לנצל את כל 4 הג'יגה של הזכרון, עד כאן נכון? 2. אם זה נכון, איזה גרסה של ווינדוס בוגרת יותר מבחינת דרייברים וכ…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. שלום. יש לי ויינדוס XP פרו. מותקנת מדיה פלייר 11. משום מה אין לי סאונד בסרטי וידאו מאתר YNET או NRG. ורק בסרטים שלהם. במאפייני הסרט נטען כי מדובר בקודק אודיו של WMP שמותקנת אצלי. מישהו יש מושג איך מתקנים את זה? אין לי שום בעיה עם סרטים ביו טיוב, או כל פורמט אחר שניסיתי. תודה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by oded6188,

יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6257eu אשר מגיע עם ווינדוס ויסטה לקח בידיוק יומיים עד שהוויסטה עלתה לי על העצבים והחלטתי להתקין XP. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום דרייבר מתאים באתר של HP הם נותנים רק את הדרייברים שייתאימו לוויסטה מה אני עושה? תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by גיא.,

עדיף להתקין בהפעלה מחדש שהמחשב עולה דרך הCD, או דרך וינדוס - להכניס דיסק ולומר לו להתקין (התקנה נקיה)? והאם זה בכלל משנה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eyalha,

במידה ואני קונה ויסטה אולטימייט על כמה מחשבים אני יכול להתקין אותה? וXP?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. פירסמתי את זה פה מזמן, אבל חלו "התקדמויות" ונערכו בדיקות... במקום שאני יכתוב פה שוב מה עשיתי ומה בדקתי - פרסמתי גם במקום אחד תבעיה שלי http://www.windowsforum.org/forums/index.php?showtopic=31597&st=0

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by boogie,

כל פעם כשאני עושה ריסט והוינדוס מתחיל לסגור את כל היישומים הוא מוציא לי הודעת שגיא על DWWIN.EXE למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by lipa,

האם מעבדי ה-Q מקבלים ציון 5.9 ?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by asaf999,

רציתי לדעת אם כבר הצליחו לפרוץ את הוויסטה?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. כל פעם שאני פותח לינק של אתר כלשהו והפיירפוקס סגור אז הוא מראה לי את השגיאה הזאת ורק אחר כך פותח את הלינק. אם הפיירפוקס כבר פתוח אז הוא לא נותן שום שגיאה. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, פתחתי משתמש מוגבל לאח שלי ויש בעיה. הוא לא מפעיל את המשחק קאונטר סטרייק. כאשר מפעילים את המשחק הוא מתחיל לעלות ואז יוצא אוטונטית . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. אז ככה, לגבי מחיקת קבצי הBOOT של המערכת הזאת, מה שאני אנסה זה פשוט לבצע repair בעזרת דיסק התקנה של מערכת ההפעלה windows XP. מה שאני רוצה לבצע בנוסף זה לעשות לבטל את השתלטות ההרשאות שהויסטה עושה ואת זה אני לא יודע איך עושים. אני אתן דוגמא. יש לי כונן שמחולק ל-3, על פרטישן אחד XP ועל השני ויסטה, השלישי מיועד לגיבוי ללא מעה"פ. כשאני נכנס ל-XP, אני מקבל שגיאות Access Denied כשאני מנסה לגשת נניח לתקייה של וויסטה, לקבצים ששמרתי מ"מסמכים שלי" בוויסטה ואפילו יש לי בעיית גישה ל"מסמכים שלי" במערכת ה-XP שלי! ניסיתי הרבה דברים וחיפשתי הרבה פונקציות בוויסטה, אך עדיין לא מצאתי כיצד לבטל זאת, מישהו יכול לעזור? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. יש לי מחשב ובו שתי מע' הפעלה, הבנתי שזה לא כ"כ מומלץ. מערכת XP ומערכת ווינדוס 2000. קיבלתי את המחשב עם מערכת ווינדוס 2000 והתקנתי עליו XP, בנוסף ל-2000, באי ברירה. הבעיה היא שאיני יכול לפרמט דרך דיסק אתחול מכיוון שה-BIOS אינו תומך בתקני אתחול, לכן אני חייב להפעיל את דיסק של מערכת ה-XP דרך ווינדוס 2000 - דבר היוצר קבצים זמניים (לשם התקנת ה-XP) בווינדוס 2000 הנוכחי ולא מאפשר את מחיקתו. מה לעשות? איני רוצה שתי מערכות הפעלה.[br]פורסם בתאריך: 27.07.2007 בשעה 18:46:01 מצטער על התגובה הנוספת אבל בטעות על הכפתור "ליידע" ולחצתי אישור והיה כתוב שזה לא יאפשר תגובה ולא שמתי לב..

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

חברה פירמטתי והתקנתי את החבילה שהופכת לעברית ומשום מה לא כל המחשב הפך לעברית .. תמונה:

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים