עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Oranl,

שלום, אני משתמש באאוטלוק אקספרס, רציתי לדעת אם אני עובר לויסטה האם יש אפשרות לשמור ולהעביר את כל תכתובות המייל+פנקס הכתובות למייל של ויסטה? הבנתי ששם יש איזו תוכנת מייל שונה, זה מתבסס על אותה מערכת קבצים? או שאאלץ להיפרד מהמיילים שלי במעבר? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by kikkler,

התקנתי ממש עכשיו את האקס פי, והתחלתי לקבל הודעות שגיאה בתכיפות גבוהה. תחילה מופיעה הודעה כזאת - Generic Host Process for Win32 service has encourtered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. זה מלווה בשטויות הרגילות של לשלוח / לא לשלוח ד"וח על התקלה למיקרוסופט וכולי.. מכוון שאני רגיל לקבל את ההודעה הזאת פעם בכמה זמן, לא ממש שמתי לב, אבל לאחר שלחצתי Dont send, הופיעה הודעה נוספת בזו הלשון - Windows must now restart because the Remote Procedure Call (RPC) service terminated unexpectedly ההודעה לוותה בשעון שספר דקה לאחור עד הבוט. בפעמיים הראשונות עוד הבלגתי, אבל אחרי הפעם החמישית זה כבר התחיל ממש לעצבן אותי. עזרה מאוד תוערך

3. Started by Y-T-M,

השאלה שלי זה אם אני יכול לפרמט רק את המחיצה של הוינדוס?מחיצה c אם אפשר גם הוראות איך עושים את זה בדרך כלל שאני שולח את המחשב למעבדה כדי שיפרמטו לי הוא אומר לי שים את כל מה שאתה צריך על כונן d יש לי שני כוננים c ו d ויש לי רק הארד דיסק אחד! זה פעם ראשונה שאני רוצה לנסות לפרמט לבד ובגלל זה אני שואל? את כל מה שאני רוצה שיישאר שמתי בכונן d עוד שאלה זה למה אני צריך שיהיה לי דרייבר של לוח אם או של כרטיס מסך? מה הם לא יעבדו אחרי שאני יפרמט? במילא אפשר להוריד אחרי זה דרייבר עדכני מהאתר של nvidia כרטיס מסך וללוח אם אני לא יודע? ואני מפרמט xp ומתקין xp תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  4. יש לי במחשב דיסק עם שני מחיצות: C ו-D. איך אפשר לבצע בדיקת שגיאות בשני המחיצות בפעולה אחת (כלומר ש-CHKDSK יבדוק את C ואחר כך את D באופן אוטומטי במהלך אחד, מבלי שאצטרך לחכות עד שהוא יסיים בדיקה של C ולהפעיל ידנית בדיקה של D בנפרד) דרך חלונות 7 ללא צורך להפעיל ידנית את CHKDSK כל פעם על מחיצה אחרת?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by Avi952,

מסיבה לא ברורה המסך שלי ננעל על 4 סיביות ורזולוציה 640x480. מדובר בצ'יפסט 405. בבקשה עזרה.

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

שדרגתי לSP3 במחשב אחד ברשת.. לפני זה היה לי ברשת שיתוף קבצים ועכשיו אין לי.. בדקתי וזה שינה לי את הקבוצת עבודה אז שיניתי חזרה.. וזה לא מראה שהמחשבים באותה קבוצת עבודה...ואם זה מראה לי שהם באותה קבוצת עבודה כשאני מנסה להתחבר למחשב השני זה אומר לי שהגישה נדחתה.. בעיה נוספת היא שניסיתי לפני שהצלחתי לעדכן להתקין SP3 ממקום אחר אבל היה קובץ חסר ועכשיו כל פעם שהמחשב עושה ריסט יש אפשרות של בחירה בין הווינדוס להתקנה של SP3 למרות שהוא כבר מותקן.. וזה בוחר בהתקנה תוך 3 שניות לבד ואז עושה ריסט כי חסר קובץ.. אני אני מוחק את זה כדי שהווינדוס יעלה לבד בלי בעיות אוטומטית? (בדקתי וזה לא מופיע בboot.ini)

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. Started by e.s,

אני רוצה להתקין מדפסת וברגע שאני לוחץ על הוסף מדפסת אני מקבל חלון שבו רשום: "השלמת הפעולה לא הצליחה.שירות ההדפסה ברקע לא פועל" מה עושים??

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by Spitted,

אני קונה עכשיו מחשב חדש ובו יהיה 4 ג'יגה זיכרון ראם בשביל שהוא יעבוד עם כל הזיכרון אני צריך Vista או שגם XP 64bit יספיק? או שאפילו XP 32bit יספיק? באופן כללי אני מעדיף להשאר עם XP כרגע מאשר לעבור ל-Vista, אז בקיצור איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת בשבילי?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by niv0us,

עד היום לא היו לי על המחשב יוזרים. אח שלי בא ופתח לי יוזר משלו בתור אדמין. איך אני יכול למחוק את היוזר שלו, בלי שהיה לי יוזר משלי(אני רוצה שהמחשב יעלה בלי שאני אצטרך לעשות לוג און לאף יוזר). איך אני עושה את זה? המון תודה,

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  10. לחבר שלי יש נוטבוק eeepc של asus עם windows 7 starter. אחרי העדכון האחרון של windows update כל פעם שהוא נכנס לפייסבוק(לא מתחבר לחשבון או משהו, רק נכנס לאתר עצמו) המחשב "קופא" אחרי פחות משניה והפתרון היחידי הוא לעשות hard reset. ניסיתי גם עם כרום וגם עם פיירפוקס ואותו הדבר קורה(בפיירפוקס אפילו יותר מהר, מספיק שלוחצים אנטר בשורת כתובת, האתר אפילו לא נטען). בדקתי עוד מספר אתרים שחשבתי שאולי יגרמו לאותה הבעיה(youtube לדוגמה) אבל זה קורה רק עם פייסבוק. עוד מישהו נתקל בבעיה? חיפשתי בגוגל כבר(facebook crashes windows 7) ולא מצאתי משהו רלוונטי. עריכה: אם כבר פתחתי כבר דיון, מה הקטע של asus שהם מביאים מחשב כל כך חלש עם מערכת הפעלה שדורשת יחסית הרבה כמו windows 7? לפי מה שאני יודע …

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  11. מדובר בקובץ WEBEXCL שנוצר כל פעם עם פתיחת INTERNET EXPLORER. הקובץ השני הוא DXVIA נקודה משהו שנוצר בתיקייה שנפתח בה קובץ וידאו כלשהו. מה זה? ;D

12. Started by DarkLloth,

בקרוב אני רוכש מחשב חדש מחו"ל עם כל הרעש והצלצולים (GTX, Q6600, CORSAIR XMS2) , מכיוון שיוצאים בקרוב משחקים חדשים שיהיו תומכי DX10 ואני רוצה להנות מהם תהיתי האם להתקין VISTA ואם כן איזו גרסה ( X 86, 32 bit) ? שמעתי שיש בעיות עם המערכת הזאת והאם היא בשלה כבר ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by udi,

הורדתי את הקובץ אבל כאשר אני פותח אותו לא רשום איך מתקינים אותו האם משהוא יודע איך עושים זאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, יש לי אפליקציה שאני רוצה שהיא תרוץ כסרביס על Windows XP Pro. איך אני מוסיף סרביסים למערכת? תודה מראש, ליאור ישראלי

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by irav,

אני לא יכל להתקין WINDOWS עם SP2 מובנה למה? איך אני יכל לשדר את זה?

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  16. יש לי בעיה בווינדוס כשאני מנסה למחוק תיקיה ריקה הוא מציג לי את השגיאה לרשום שהספריה אינה ריקה :\ הצעות ?

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  17. שלום לכולם! אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש WinXP Home. איך בדיוק לפרמט וכיצד אני מתקין את מערכת ההפעלה אח"כ? אודה מאוד לתשובות המפרטות, ככל שניתן, את השלבים השונים בדרך אל האושר. תודה רבה! נ.ב הצעה לצוות המיומן של האתר: כדאי לשקול הוספת מדריך שכזה במדור "מדריכים". תודה.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  18. לפעמים הייתי צריך לעשות רסט מהכפתור במחשב,השאלה היא האם מומלץ לפרמט בגלל כל מה שקרה? או שלא נגרם נזק? פעם אחת הוא כתב לי שהוא נכשל בטעינת הregistry והוא משתמש בregistry שנשמר בגיבוי מה זאת אומרת שחלק מהעדכונים של הוינדוס או משו כזה הלכו? יכול להיות שניזוקו קבצי מערכת או דרייברים?

19. Started by IG,

אני יודע שיש טבלה של כל הודעת שגיעה במסך הכחול (אלה עם המספר, הרבה אפסים, איקסים וכו...) כל מספר ותוספת של אות ליידו מציינת שגיעה אחרת, ואני רוצה לדעת מה בדיוק השגיעה. אני חושד שאחד הOCים אחראי לה, אבל אני רוצה לדעת בדיוק איזה... תודה.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  20. את הסיסמה כדי שתיהיה לי גישה לDATA בפנים

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  21. Started by eylonG,

כאשר אני מפעיל את הXP PRO לוקח לה המון זמן יחסית עד שהיא מעלה את התוכנה עצמה - היא מריצה את הריבועים הכחולים במלבן הרבה זמן וזה מציק.. אני מניח שזה נגרם מהעלעת דרייברים, למרות שהתקנתי אותה רק לפני כמה ימים.. יכול להיות שזה בגלל שבחלפתי בין חוטי ה-IDE? היה בלגן בכבלים וראיתי שהIDE הראשי היה מחחובר לCD והמשני לדיסקים. כמו- כן, האם יש חשיבות לסדר החיבורים של הדיסקים בכבל הIDE עצמו? תודה!

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by warsfear,

אני בטוח שכל אלו שיש להם AMD, או מתכוונים לקנות, או לקבל (כמוני), נכנסו כעת בשל הכותרת. נושא גרסה זו של הווינדוס מסומנת תחת סימן שאילה כעת אצל הרבה אנשים, כולל אני. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל למסור מידע חדש משמעית על הווינדוס הזה. מתי אפשר לצפות לזה? אתר עם מידע? אני שאלתי כמה אנשים ומישהו שאני מכיר אמר לי כי הגרסה יצא אך ורק לשרתים ולמחשבים ביתיים שרוצים להפוך אותם לשרתים, ולא למחשב הבסיסי. האם זה נכון? תודה מראש, דניאל

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  23. Started by asichen,

יש לי בעייה תמיד שאני מפעיל תמחשב אני מגיע ללא יודע איזה אתר זה כאתר דף הבית . לא משנה איך אני משנה את דף הבית אם זה מאפשרויות אינטרנט ועוד כשאני מפעיל מחדש את המחשב אני שוב מגיע לאותו אתר ... מה לעשות????? אני נואש....

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by motorishta,

לילה טוב.. מעוניין לקנות מחר אפילו ויסטה אך לא ברור לי עדיין איזה גרסה כדאי. המפרט שלי הוא E6750 4 ג'יגה זיכרון 8800 GT מעוניין למשחקים. מן הסתם חשוב שיהיה 64 ביט. הדרישות הם שאני אוכל להתקין על יותר ממחשב אחד. מאיפה מומלץ לקנות וגם מה המחירים? ד"א הבנתי שה-XP יותר קל ויותר ישן אבל יותר יקר משמעותית מה הסיבה לכך? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  25. Started by asdasdasd,

אני עושה כיבוי והמחשב לא רוצה להיסגר בגלל IEXPLORER.EXE והוא בכלל לא פועל .....משום מה הוא לא סוגר אותו .......זה איזה באג מוכר ב SP2 אולי ??......כי בדיוק התקנתי SP2...וזה התחיל רק לאחר כמה פעמים שעושים לו "סיים עכשיו"...הוא נסגר בסופו של דבר ואז גם עושה כיבוי . ? תודה.

• 7 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים