Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אני מוסיך שפות לווינדוס שלא מופיעות לי ב Ragional Settings, כמו לדוגמא, רוסית תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
טוב הורדתי קראק לאיזו תוכנה זה היה בדיוק אחרי התקנה של ווינדוס ככה שלא היה לי עוד אנטי וירוס.. והקובץ פשוט נכנס לי לקבצי הפעלה שפועלים עם המחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן לו הוראה להתכבות ככה שאני אפילו לא רואה את שולחן העבודה שלי.. פעם קראתי על זה משהו והבנתי שאפשר איכשהו במצב דוס למחוק איזה קובץ ולשנות משהו כשאתה במצב דוס.. תוכלו להנחות אותי מה כמה איך למה..תודה..
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ומה שהייתי רוצה מעבר לדברים הרגילים זה שאני אוכל להתקין עליו דברים (כגון אופיס למשל) ולשנות דברים ושזה יהיה מעיין מחשב away from home. האפשרי? ואם כן, כיצד?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, היום התחילה בעייה מאוד מוזרה שעדיין לא מצאתי לה פתרון. אני שם את המחשב במצב שינה ואחרי כחצי דקה-דקה, הוא נדלק לבד. הבעיה לא הייתה קיימת לפניי. העכבר נמצא אצלי כחצי שנה והמקלדת אפילו יותר. כמו כן ניסיתי לבדוק את האפשרויות רשת במנהל ההתקנים והכל מוגדר כראוי. איך פותרים את זה? ??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביצעתי איחוי דיסק לשני הכוננים במחשב שלי ויש קבצים שלא ניתנים לאיחוי. כיצד ניתן לפתור את זה ? ראו קבצים מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה במחשב ווינדוס 98 והוא באנגלית איך אני יכול להפוך אותו לעברית?????
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי ובו חמישה משתמשים, תמיד שהייתי פותח את המחשב לפני הכניסה היה נפתח רקע כחול וחמשת המשתמשים ברשימה וליד כל אחד ציור, פתאום זה נעלם והופיע לי מסך שחור עם מסגרת שאני צריך לרשום את שם המשתמש הרצוי ואם יש סיסמא אז סיסמא, למה זה קרה? נכנסתי ללוח בקרה ומשתמשים ניסיתי לשנות שם את סוג הכניסה והוא אומר לי משהו על NetWare שיש לי משהו כזה מזה ואיך אני מסיר אותו כדי להחזיר את כניסת המשתמשים כמו פעם? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
מישהוא שיחק לי במחשב (כי שכחתי לנעול אותו) ושינו לי את כל ההגדרות של התצוגה בווינדווז אתם יודעים התפריט של הProperties בשולחן עבודה... אז חשבתי ששינו לי רקעים וצבעים וכאלה אבל מסתבר- ששינו לי גם את הגדלים של החלונות ושל האייקונים והכל ואני לא מצליח להחזיר את זה להראות נורמאלי... אז אני צריך את כל הפרמטרים של הגדלים שיש בתפריט desktop>properties>appreance>advanced ניסיתי להגדיל וזה היה יותר מידי ובכלל אין פרופורציה בין הדברים במחשב ויש אייקונים מפוקסלים...
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה. במחשב שלי מותקנת כרגע וינדוס XP SP1 בעיברית,אני מנסה תקופה ארוכה להתקין וינדוס מתקדם יותר (יש לי SP3 בעיברית).חבר שלי שינה לי את ההגדרות במחשב שכאשר המחשב עולה הוא יתחיל את התהליך (לחץ DEL כשהמחשב עולה). בכל מקרה כשהמחשב מתחיל לעלות והתהליך אמור להתחיל מופיע לי הכתובת הבאה : "Reboot and select proper device or insert boot media in selected boot device and press a key". וכל לחיצה על מקש משכפלת את אותה הודעה,כאשר אני מחזיר את ההגדרות שהמחשב יעלה מההארד דיסק הוא עולה שוב כרגיל,כאילו לא קרה כלום. מקווה מאוד שתעזרו לי...תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עכשיו אחרי ריסט שנעשה יומיים לאחר הריסט הקודם הווינדואז התחיל מחדש ונפתח כאילו הוא נפתח בפעם הראשונה כשמתקינים אותו, כלומר שמירות נאבדו, הפבוריט רייק וכו' וכו'. אלו הדברים שעשיתי לפני הריסט 1. מחיקת ספייוואר בעזרת AD AWARE נגד דבר לוחמני מאוד שהשתלט על המחשב ולא וויתר 2. הוצאת דברים מן הMSCONFIG 3. העברת הזכרון בביוס מCAS 2.5 ל2 אני חושד בסיבה 3 אבל אין לי ממש נסיון עם דברים כאלו וזאת הפעם הראשונה שעשיתי את השינוי. עדכון:הצלחתי לחזור למצב המקורי בעזרת SYSTEM RESTORE אבל מעניין אותי אם זה היה משהו תוכנתי או העסק עם הזכרון
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נגיד שיש לי XP שלא תומך בעיברית ואני צריך להתקין תמיכה בעיברית איך אני יכול לעשות את זה? תנו לינקים...
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
היי, אתמול בלילה החליט ה-XP שלי לא לעלות בשום מצב - לא רגיל, לא ב-Safe Mode וגם לא ב-"Last good known configurations" - התבאסתי לאללה והלכתי לישון. היום בבוקר ניסיתי לפעול בכל מיני שיטות. תחילה נכנסתי ל-Repair Console של XP וניסיתי לתקן את הבוט וגם את המאסטר בוט (fixboot,fixmbr) שניהם לא עזרו. חיפשתי ב-Listsvc דברים חשודים והדבר היחיד שנתקלטי בו היה איזשהו Codec, נזכרתי שהדבר האחרון שעשיתי במחשב לפני שהוא פתאום לא עבד היה התקנה ומחיקה של כל מיני Codecs במטרה להפעיל סרט מסוים. ביטלתי את אותו שירות אבל XP עדיין לא עולה. האמת אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד לא רוצה לפרמט. מישהו יודע מה הבעיה? פרטים נוספים: *שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה (מה שהוביל אותי…
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה http://www.konfabulator.com/ התקנתי אותה ו ? שום דבר לא השתנה מישהו יודע מה צריך לעשות כדאי שהתוכנה תעבוד...?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים. אתמול נכנסתי לאתר של Windows וגילית להפתעתי בעמוד הראשי שיצא WIN XP 64Bit... יש אפשרות להוריד איזה קובץ ולהתקין (משדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית של XP של 64 ביט). הנה קישור:קישור יש לי שאלה גם האם אתם ממליצים להתקין אותו??? (ה64 BIT) ;D ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מאז שעברתי לויסטה, כל תמונה שאני רואה במחשב, בתוכנה Windows Photo Gallery מופיעה בורוד, אלא אם כן אני מגדיל למסך מלא. איך מסדרים את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני בקטגוריה המתאימה לשאלה שלי אני מנסה לבצע את הבדיקה של ביצועי המחשב שלי - Performance monitoring אני רוצה להריץ אותה למשך שעה אבל אחרי 60 שניות היא מפסיקה את עצמה. נברתי בהגדרות בכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דרך לשנות את זה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש, שגיא
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב כויסטה כולה ה-ScanDisk מופעל ומפסיק בשלב 2 של בדיקת האינדקסים של הדיסק, לאחר קריאה מעמיקה בנושא גיליתי כי הדיסק מסומן כ-Dirty לכן ההפעלה האוטומטית קוראת כל פעם. א. אין באפשרות ה- scanDisk להשלים את הבדיקה הוא מפסיק באמצע (גם לא באמצעות recovery Tool בדיסק ההתקנה) ב. לא יכול לבצע defrag . ג. לא יכול לבצע system restore. איך ניתן לטפל בבעית ה- dirty ??
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי i7 930. בפוסט אני רואה שהמהירות שעון שלי היא 2.93MHZ (העלתי טיפה את המהירות שעון) אבל ב-CPU-Z אני רואה 1600 למה זה ככה ?
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב. יש לי הרד דיסק חיצוני והוא היה מחובר בטעות כשפירמטתי. בקיצור - כל החיים שלי בערך היו על ההרד דיסק הזה. כשעלתה לי מערכת ההפעלה - באתי לפתוח אותו והוא שואל אותי אם לפרמט אותו - כיוון שלא ניתן לאתחל את ההרד דיסק. מה זה אומר? האם מחקתי את כל הגיבויים שלי? האם ניתן לשחזר באיזו שהיא דרך? הצילו בבקשה....
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר את הסיפריה של הקבצים הזמניים שלי - אליה למשל WIN פותחת תוכנות חדשות כדיפולט.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375302&sid=127 אם אתם שואלים אותי,זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי |:
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
המחשב עצמו מאוד מהיר, מעבד E6600 ו-4 ג'יגה זיכרון. עובד טוב כל הזמן, רק כשאני עושה אתחול\כיבוי הוא רושם shutting down בערך דקה וחצי ורק אחרי זה נכבה. יש לי Vista Ultimate 64bit SP1 האם זה איזשהו באג או משהו שניתן לשנות בהגדרות? תודה
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הבנתי שזה קשור לWINDOWS XP..שעושה בעיות כשמדובר בכרטיס רשת מובנה מישהו פה יודע איזה FIX פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כיביתי את המחשב ע"י ניתוק מהחשמל לאחר מכן בכל פעם שאני מדליק את המחשב יש חלון כחול שמבצע 3 שלבים על דיסק d לאחר קריאה בפורומים עשיתי את הפעולה הבאה - בכונן d לחצתי מאפיינים -כלים- בדיקת שגיאות כששתי הקוביות מסומנות בסימן וי ואישור לאחר מכן נדרשתי לכבות ולהדליק ונפתח מסך כחול שהריץ 5 שלבים בערך כשעה לאחר מכן כיביתי את המחשב והפעלתי מחדש ועדיין נפתח חלון כחול הריץ 3 שלבים מהירים וניסיתי אח"כ לאחות את כונן d אך הוא עדיין מבקש לעשות chkdsk f וכל פעם שאני מפעיל את המחשב לפני עליית הווינדוס הוא מבצע סריקה של 3 שלבים מהירים הצילוו מה לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-