Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי להתקין הכל אבל כשאני בא להדפיס זה לא נותן לי ולעומת xp שהכל עבד כמו שצריך. יש למישהו מושג למה זה לא עובד?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
כל פתיחת חלון או אתר אחר ניפתח בקטן איך מחזירים שיפתח בגודל המסך ?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום לכם, אני זוכר שלפני שחלונות 7 יצאה, היו שמועות על אפשרות לקנות שדרוג ל3 מחשבים ביחד במחיר נמוך יחסית. מישהו יודע משהו על זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לפעמים בטעינה של אתרים אני נתקלת בהודעה השגיאה הבאה: האתר עולה חצי, ואז מתקבלת ההודעה והוא מפסיק לעלות. אני עושה רענן וזה פותר את הבעיה. זה קרה לי במספר אתרים: Msn, Walla, Hwzone ובטח עוד כמה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה שהמחשב שלי נתקע תוך כדאי עבודה שוטפת ועושה לי מסך כחול עם הקוד הבא 0XC000021A WINDOWS SUBSYSTEM מצורף הקובץ DUMP בתודה המפרט של ASROCK K8UP NF3 AMD 64 3000+ 754 1024 ADATA DDR 400 MSI 9250 128 MB [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
קניתי windows 7 והתקנתי. עכשיו, כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה מסך כמעט שחור (כמו שחור בהיר) ואין תצוגה חוץ מהעכבר.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק ווינדוס xp sp2 טוען לי את ההתקנה אתם יודעים היה לי את ה press any key to boot from cd. ואחרי זה המחשב טען את הקבצים ואז זה כתוב: SETUP DID NOT FIND ANY HARD DISK DRIVES INSTALLED IN YOUR COMPUTE ו Make sure any hard disk drive are powered on and properly conected to your computer and that any disk related hardware configuration correct. this may involve runing a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. -- מה זהההההההההההה אני מת להתקיןןן ודרך אגב זה מחשב חדש
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן אנשים. היום ניסיתי להתקין ברוב טיפשותי נרו 8, הוא התחיל את ההתקנה ביקש לכבות את המחשב, ועשה הפעלה מחדש. כשהוא חזר לויסטה הופיע לי חלון קטן ליד השעון אם סימן אדום עגול אם קו באמצע. הוא אמר איזה משהוא לגבי זה שוינדוס לא יכול להמשיך בהתקנת הנרו וצריך לסדר איזה משהו נראה לי קשור למנל החלונות הקופצים. לחצתי על זה נכנסיתי לתיקייה שאין לי מושג מהיא אבל אני כמעט בטוח שהיה רשום למעלה נרו בקיצור הלכתי ללשונית הראשונה וסימנתי (הורדתי את הסימון יותר נכון) שלא יטען קבצי מערכת בכניסה לוינדוס ועוד משהו לגבי השולחן עבודה ואופציה השלישית לא היה ניתן לשנותה זה היה משהו לגבי ההפעלה (startup). ביצע הפעלה מחדש ומסתבר שכנראה ביטלתי טעינת קבצים של הוינדוס ומאז הוא עולה לי ללא גרפיקה (זאת א…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי לוח טיפה ישן וHD שעובד ב SATA. הלוח לא מזהה את ה HD בביוס, אבל כאשר אני מתקין ווידנוס אז הווינדוס כן מזהה אותו. עושה פורמט והתקנה כפי שמופיע בהוראות ואז כאשר נדרש לבצע ריסט, הוא שוב לא מזהה את הHD ואז חוזר חזרה להתקנת שוב של הווינדוס. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם ל''מאפייני צלילים והתקני שמע'' הווינדוס כותב תחת הTab של ''עוצמה'' ''אין התקן שמע'' החיבור של הרמקולים (+באס) הוא לא מוציע שום צליל. כשניסיתי לשמוע משהו במדיה פלייר הוא כתב שאין אפשרות משום שהוא לא מזהה את התקן הקול. אני חושב שזה בגלל שכשאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול ההתקנה נתקעת =\ (Asus M2N-E,כרטיס אונבורד) אז הווינדוס אף פעם לא מזהה את התקן השמע. יש דרך לפתור את זה?כמו שאמרתי,שאני מנסה להתקין את הדרייבר דרך הדיסק המחשב נתקע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לילה טוב, תרתי באינרטנט בעיקר בגוגל בניסיון למצוא איך אפשר להוסיף קישורים שלי לסרגל התיקיות בסייר הקבצים, הכוונה למקום שמוצג שם: "המסמכים שלי" "המחשב שלי", "שכני הרשת" "סל מחזור" וגם ספריות שמופיעות על שולחן העבודה עצמו. חיפשתי רבות ולא מצאתי איך אני יכול להוסיף לשם קיצורי דרך שלי. מישהו מכיר איזה טוויק או דרך? d נ.ב. - אני עובד על ווינדוס2000
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
-
אני צריך לעשות דיסק BOOTABLE שיהיו עליו 3 מערכות הפעלה: WIN XP SP2 WIN 2003 SERVER LINUX REDHAT להשיג את שלושתם זאת לא הבעיה אני צריך לעשות DVD שיהיה BOOTABLE ומתי שאני עושה BOOT מהדיסק יהיה לי תפריט לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להתקין אני פשוט לא יודע איך לעשות דבר כזה אין לי מושג מאיפה להתחיל מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודה לו מאוד תודה מראש טל
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי i7 930. בפוסט אני רואה שהמהירות שעון שלי היא 2.93MHZ (העלתי טיפה את המהירות שעון) אבל ב-CPU-Z אני רואה 1600 למה זה ככה ?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים פירמטתי אתמול את C והתקנתי מחדש את הווינדוס... E לפני זה היה כונן חסום שפתוח רק למשתמש שלי ולא למשתמש של המשפחה... עכשיו אחרי שפירמטתי לא יכולתי להיכנס אליו אבל פתרתי את זה חלקית... אני יכול להיכנס עכשיו לכונן אבל חלק מהתיקיות והקבצים אני עדיין לא יכול להיכנס אליהם.... איך אני יכול לפתור את זה? ניסתי לעשות את אותו הדבר שעשיתי לכונן עצמו אבל אי אפשר לעשות את זה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני יכול להתקין כל גרסה שאני רוצה ויש לי מחשב חזק(תסתכלו במפרט). לפי Windows Vista Upgrade Advisor מומלץ לי על גרסת עסקים. אני רוצה להתקין אולטימיייט (32 ביט) אבל לאור תגובות בפורומים שונים הבנתי שיכולות להיווצר בעיות עם תוכניות,משחקים ויישומים שונים. כמו כן אחרי בדיקה של המחשב נאמר שיכולה להיווצר בעיה עם נרו. אני משתמש הרבה במשחקים הכי חדשים שיש,וגלישה באינטרנט ותוכנות תחזוקה למחשב. כרגע אני עם XP PRO SP2 ולא יודע האם לעבור לויסטה או לא. יכולה להיות סיטואציה שהמחשב יפעל פחות טוב? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איך אפשר למחוק את קבצי ה-SYSTEM RESTORE ?? ושאלה לא קשורה...איך אפשר לבטל את האפשרות של שמירת קבצים זמניים מהאינטרנט??
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב היום והתקנתי ווינדוס עם הווינדוס שיש לי (גרסה עברית). לצערי הכל מופיע לי עכשיו בעברית (הפיירפוקס, ההתחל לוח הבקרה, הכל) ואני ממש ממש שונא לעבוד עם עברית. איך אפשר להפוך את הווינדוס העברי שלי לאנגלי? תודה. נ.ב. אני מתחרפן פה. תשובה מהירה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדווס ויסטה ואני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: failed to set data for css כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני פשוט על ויסטה ולא יכול להיכנס לצ'ט דרך ה IE7 וגם דרך FF2 מישהו יכול לנסות? *צ'ט נענע
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אוקי מצאתי תוכנה ממש מגניבה שיכולה לעלות מערכת הפעלה נוספת בתוך המערכת שלך בלי לפגוע בכלום בלי למחוק כלום או משהו דומה. איך זה עובד? אנחנו מעלים את מערכת ההפעלה שאיתה אנחנו עובדים ומריצים את התוכנה Virtual PC 2007 התוכנה פותחת חלון ומדמה לנו הרצה של המחשב ואנחנו יכולים להתקין איזה מערכת הפעלה שבא לנו בלי לפגוע או למחוק משהו. לדוגמא: ולמה זה טוב? לאנשים שרוצים ללמוד להתקין מערכות בהפעלה מעוניינים להריץ מערכות הפעלה נסיוניות מעוניינים להריץ לינוקס או לשנות הגדרות ולראות מה הם ההשפעות על המערכת. התוכנה נתנת להורדה חינם, לבעלי חלונות חוקי בלבד לפי מיטב ידעתי. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=04d26402-3199-48a3-afa2-2dc0b40a73b6&DisplayLang=…
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זה רושם WINDOWS/SYSTEM32/CONFING/SYSTEM is missing or corrut מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין את הוינדוס מהתחלה? :please: :please:
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
זה רושם לי שזה משתמש רק ב 3.5GB RAM http://img143.imageshack.us/img143/4370/75083583.jpg ומתי המחשב משתמש בזיכרון וירטואלי? האם מה שעשיתי כאן זה טוב? האם ההגדרות שהגדרתי כאן קשורות לזה שיש מקום פנוי או אין בכוננים שלי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-