Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
התקנתי אתמול ויסטה וכשאני מחבר דיסק און קיי הוא מזהה אותו, מנסה להתקין דרייבר והוא לא מוצא, הוא דורש דיסק
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ברשותי Windows 7 Ultimate. על פי הבנתי, ה- Media Center מסוגל "להקליט" תוכניות טלוויזיה במידה שקיים כרטיס מתאים. האם הוא יכול להקליט תוכניות שמשודרות בחינם באינטרנט? סתם לדוגמה, מהדורת חדשות 10 שניתנת לצפיה בנענע 10.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין WIN 7 יחד עם WIN XP המותקנת כבר ב-C? אם כן, איך עושים זאת ועל מה עלי להיזהר או להכין מראש מלבד גיבוי של המערכת הקיימת? תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ראיתי שיש כאלו כמו סקינים למדיה פלייר כמו אפקט סוללה,אלכמיה וכול זה יש אפשרות להוריד כול מיני חייזרים שרוקדים וזזים לפי קצת המוזיקה'.. אין לי מושג איך זה ניקרא מישהו מכיר ? תודה ..
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
במחשב ניח חדש - לאחר התקנת xp הוגדר כבוי צג לאחר 10 דקות , לא הוגדר כבוי דיסקים או המתנה הצג נכבה אך לא מתעורר עם הזזת עכבר או מקלדת רק לחיצה של מספר שניות על לחצן ה power מעירה אותו
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש תוכנה שעולה רק במצב שמפעילים אותה ב RUN AS ולא ע"י דאבל קליק רגיל. העניין הוא שדרך חלון ה-RUN AS היא עולה אך ורק אם משתמשים בדרך הראשונה ולא עולה אם משתמשים בדרך השנייה למרות שאני שם את אותו משתמש בשניהם. מה ההבדל בין דרך 1 לבין דרך 2 אם מדובר באותו משתמש domain\tomer?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הלו לכם, יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט וכמובן אני מתכוון להשתדרג לווינדוס 7, ועל זה אני צריך לשלם כי לא קיבלתי את חבילת השידרוג, איזה באסה. אני יכול בעזרת תשלום מסויים להשיג את חבילת השידרוגים דרך האתר של מיקרוסופט או משהו? בכ"מ עם הויסטה התקנתי תוכנת אנטי וירוס Eset nod32 שהגיע עם דיסק להתקנה חד פעמית ואת כל התוכנות של אופיס בדיסק אחד וגם כן להתקנה חד פעמית. (ההגנות האלה של הדיסקים מעצבנים!) עכשיו, עם שידרוג הווינדוס זה יעלה הרבה כסף ואין לי עוד כסף לקנות עכשיו ווינדוס ואופיס חדשים, אם אני מחליט לשדרג את הווינדוס אני יכול גם להעביר את הוינדוס והאופיס מבלי שעכשיו יגידו לי "אי אפשר להתקין יותר"? בנוסף לכך, כשהיה לי מחשב ישן וXP הייתי מפרמט פעם בכמה זמן אז אני די יודע להתקין …
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64BIT והוא מוגדר שאחרי 10 דקות שלא נוגעים במחשב הוא יכבה את הצג. (בהגדרות צריכת חשמל) הבעיה היא שכאני לוחץ על העבר או מזיז אותו כדי להחזיר את המחשב לפעולה הווינדוס קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה וניתן להזיז את העכבר לכ-10 שניות ואז אי אפשר יותר להזיזו והכל קופא ויש צורך בריסט כדי להחזיר את המערכת לפעולה. איך לתקן את בעיה זו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המעבד כל הזמן על 98--100 אחוז!! בדקתי ב TASK manager המשימה שעושה את הבעיות היא: TV Remote HID Service!!! מזה ביכלל?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
התקנתי תוכנת faststone ומשום מה שמות מחיצות בעברית יוצאים כסימני שאלה שמתי ממשק עברית לחלונות 7 והורדתי עדכונים בכל זאת לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כאשר אני מעלה את התיקיות ב-DOK ברירת המחדל של תצוגת הקבצים והתיקיות היא תצוגת Tiles. כמובן שאני יכול לשנות את התצוגה לאיזה אופן תצוגה שאני רוצה אבל הבעיה שכשאני סוגר את הקבצים או התיקיות ופותח אותם שוב אז שוב הם נפתחים לי בתצוגת Tiles. האם מישהו יודע איך אני משנה את ברירת המחדל של אופן תצוגת הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש מין אתר של Newibes שמסביר למשתמשים דברים בסיסיים בהפעלת המחשב - איך לשלוח דואר, גלישה, הורדה של דברים, התמצאות בחלונות XP ודברים כאלה. אני צריך אתר כזה בשביל חברה שלי, עדיף ורצוי בעברית(האנגלית שלה לא הכי טובה), היא קנתה לא מזמן מחשב והתחברה לאינטרנט והיא לפעמים מבקשת ממני עזרה בדברים ממש בסיסיים שלפעמים לאנשים "מבינים" שכמונו (בלי לזלזל חס וחלילה ושלום ובטח שלא בחברה שלי) זה נראה ממש מוזר להסביר דברים כאלה. גם אני לא תמיד יכול להיות לידי כי אני גר בנתניה והיא בחדרה ככה שזה בעיה... אפשר להסביר בטלפון או בICQ אבל זה לא תמיד יעיל ולפעמים זה עוזר לקרוא את זה מהכתוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
התקנתי XP באנגלית ובחלק מהמקומות כמו OUTLOOK EXPRESS ו MEDIA PLAYER אני רואה ג'יבריש יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעות קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15: אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
המחשב הראשי XP מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום.. יש לי גרסת Windows שהיא ישנה ואני לא יכול להתקין את SP1 וגם את SP2 ... האם אפשר בדרך כלשהי לעדכן את הגרסה של ה-Windows? חוץ מלהתקין מחדש Windows עם גרסה חדשה...
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כשאני עושה דאבל קליק על תיקיה במקום להפתח, עולה לי חלון החיפוש של WINDOWS. שמתי לב כשאני עושה כפתור ימני, אז רשום לי-Find,Open,Explore כלומר החיפוש הוא הראשון ולא הפתיחה. יש למשהו מושג איך ולמה???
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש. במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו: "מקווה שתוכל לעז=" הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב. מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd אתלון 64 bit windows xp רגיל או windows 64 bit בשביל בישביל ביצועים והכל איזה מהם יותר טובה?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
טוב הורדתי קראק לאיזו תוכנה זה היה בדיוק אחרי התקנה של ווינדוס ככה שלא היה לי עוד אנטי וירוס.. והקובץ פשוט נכנס לי לקבצי הפעלה שפועלים עם המחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא נותן לו הוראה להתכבות ככה שאני אפילו לא רואה את שולחן העבודה שלי.. פעם קראתי על זה משהו והבנתי שאפשר איכשהו במצב דוס למחוק איזה קובץ ולשנות משהו כשאתה במצב דוס.. תוכלו להנחות אותי מה כמה איך למה..תודה..
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותם בהסרה /הוספה של תוכניות... ויסטה נותן לי מלא פעמים מסכים כחולים וקראתי איפושהוא שזה קשור לעידכונים ודרייברים של הכרטיס מסך אני רוצה להסיר תעידכונים ולהתקין דרייברים מחדש בתיקווה שזה יפתור את העסק....
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
כמה ג'יגה אני צריך בשביל ה-VISTA ULTIMATE נטו? והאם מומלץ להתקין תתוכנות בכונן של הווינדוס ביחד...? ואם כן, אז כמה ג'יגה אתם ממליצים לי להשאיר ל-VISTA+תוכנות, דרייברים
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375302&sid=127 אם אתם שואלים אותי,זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי |:
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב לקראת החופש הגדול (חודש ושבוע ככה) אבל אני מתלבט האם לקנות אותו עכשיו, לבין להוסיף 256 מגה לזיכרון ולחכות עד שהויסטה תפרוץ לשוק. השאלה שלי היא- האם עדיף לחכות עד שהיא תפרוץ לשוק ולחכות עד שכולם ישתמשו בה (המחשב שלי ממש בקושי מריץ את כל המשחקים [p4 1.70 ghz, radeon 9500 256 mb], או לקנות מחשב חדש כבר עכשיו (אני משחק די הרבה במחשב אז הדירקס X10 חשוב לי). תודה.
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-