עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מזה הדבר הזה ?! בנוסף מופיעים לי שם כל מיני דברים לא מוכרים וכאשר אני מסיר את הV מהם ועושה ריסטרט אז הV עדיין נשאר. בברכה, יובל

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by nas,

אממ , מה לא ניסיתי .. כשאני לוחץ על לינקים מסויימים שנפתחים בעזרת פקודות JS המחשב פשוט לא מגיב ... לא חושב לא כלום , שום דבר. אני יודע שזה קישורי גאוהסקריפט כי אני רואה בסטטוס באר את הפקודה כשאני עומד מעל הקישור ... ניסיתי בתמיכה הטכנית של מיקרוסופט , גוגל , מה לא ניסיתי ב tool>internet options>securety , ה scripting on enable אני משתמש ב WIN XP PRO none SP1 IE6 SP1 יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by stalbetman,

שלום יש לי ווינדוס אקס פי ובו חמישה משתמשים, תמיד שהייתי פותח את המחשב לפני הכניסה היה נפתח רקע כחול וחמשת המשתמשים ברשימה וליד כל אחד ציור, פתאום זה נעלם והופיע לי מסך שחור עם מסגרת שאני צריך לרשום את שם המשתמש הרצוי ואם יש סיסמא אז סיסמא, למה זה קרה? נכנסתי ללוח בקרה ומשתמשים ניסיתי לשנות שם את סוג הכניסה והוא אומר לי משהו על NetWare שיש לי משהו כזה מזה ואיך אני מסיר אותו כדי להחזיר את כניסת המשתמשים כמו פעם? תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. Started by Crash5,

אני משתמש בWindows XP Pro ולאחרונה אני נתקל בבעיה די מוזרה. כאשר אני מנסה למחוק מספר קבצים שהורדו מן האינטרנט, אני מקבל הודעת שגיאה (ראו צילום מסך מצורף) שלא ניתן למחוק את הקבצים מכיוון שהם בשימוש. ניסיתי להכנס במצב בטוח אך גם זה לא עזר. מחכה לעזרכתם, תודה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by imac,

מי שמכיר את לינוקס בטוח שמע על המעטפת הגרפית "blackbox" אז יש גם פרוייקט של blackbox לווינדוס שבזכות iceman90 גיליתי את זה והחלטתי לנסות .. הנה איך שזה נראה אצלי . http://planet.nana.co.il/w00t/blackbox.JPG למי שמעוניין לעוד פרטים ולהורדה כנסו לכאן http://bb4win.org/

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  6. האם יש דרך לבטל באופן מוחלט את הצורך בסיסמה ב - WIN XP PRO? למרות שאני נכנס להגדרות משתמשים ומבטל את הסיסמה, כל פרק זמן מסויים אני מקבל את ההודעה הקופצת שאומרת לי שהסיסמה שלי עומדת לפוג ושאני צריך לחדש את הסיסמה. אני מחדש אותה ומבטל אותה ישר אחר כך - אבל זה שוב חוזר... האם יש דרך לבטל את הסיסמה כליל?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  7. Started by bv_beaver,

אז ככה אני אנסה להסביר את הבעייה: בכל פעם שאני גולש באיזשהו אתר וצופה בכמה דפים ממנו אני כבר לא יכול לכתוב בתוך האקספלורר ואני גם לא יכול לצאת ממנו(אני צריך לעשות אלט+קונטרול+דיליט) וגם יש לי לעיתים קרובות פעולה לא חוקית מהאקספלורר שנגרמת מ mshtml.dll

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אתם בוודאי מכירים את התוכנה שמשלימה ריבועים, אז רציתי לדעת מה בעצם היא עושה ? תודה *TaZoK החדש!

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  9. כאשר האי מיול פועל הוא מנטרל לי משום מה כל דבר אחר IE MOZILA MIRC ICQ ....... וזה לא בגלל האפלוד .....הוא רק על 2... הוא פשוט לא רוצה להתחבר לשום מקום כאשר הי מיול רץ כאשר סוגרים זה מסתדר (אפשר לגלוש .....אי סי קיו מתחבר...סקייפ והכל)..... איך אני מסדר את זה !!?? אני על סף פירמוט כבר !

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. Started by Aviram,

משום מה, שיחקתי במשחק מחשב ואחרי שיצאתי, הסמל של המחשב שלי השתנה: חשבתי שברגע שאני אפעיל מחדש זה יהיה בסדר, אבל זה עדיין ככה... מחקתי אותו משולחן העבודה והחזרתי ואותו דבר. זה בכלל לא מפריע לי, אבל אני רוצה לדעת למה זה בכלל קורה מה הבעיה שלו. תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by talb21,

אני חייב ווינדווס אקס פי פרו אבל שיהיה עם בוט חובה!! איפה אני יכול להוריד כזה?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  12. הבעיה הראשונה: ניסיתי להתקין את האנטי וירוס קספרסקי ומשהו נדפק במחשב בגלל שלא הסרתי נכון את הנורטון. עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למצב הקודם למצב שעוד כשהיה לי הנורטון עם השחזור מערכת. אמרו לי להתחיל בזה: להיכנס ל"עזרה ותמיכה" וכבר שם הוא לא נכנס לי. ניסיתי גם דרך לוח הבקרה להיכנס אבל גם משם אי אפשר. דרך "מצב בטוח" אי אפשר והסבירו לי שכנראה יש לי בעיה בווינדווס-אבל כשניסיתי להיכנס דרך התחל כלי מערכת וכ'ו זה פתח לי את החלון של השחזור מערכת ולא כתב בו כלום,זה נראה כך: http://img221.imageshack.us/my.php?image=18na.png מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו? הבעיה השניה: הבעיה כנראה נגרמה בגלל הקטע של החלפת האנטיוירוס. אני לוחץ עך אפ…

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by noam-r,

עשיתי Slipstream ל SP2 לפי המדריך והכל הלך יופי. איזה עוד דברים שווה להוסיף לדיסק התקנה של ה XP לפני שאני צורב אותו ? הכוונה היא להעלות את כל הדברים שיעזרו לי עד שהמחשב יהיה מחובר לאינטרנט... כל רעיון שאתם חושבים עליו יעזור מתוכנות כמו winzip/winrar דרייברים שיעזרו או כל דבר אחר

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

האם יש קובץ שיוכל לשנות את הסביבת עבודה של ווינדוס 98 לעברית??? מדובר בווינדוס 98 SECOND EDITION . אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לדבר כזה. עריכה:דרך אגב יכול להיות שישנו בדיסק התקנה של הווינדוס התקנה בעברית ואני לא יודע איך להפעיל אותה..אז איך אני משדרג מאנגלית לעברית???

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by hagay21,

מה עושים שה recycle bin מסרב למחוק את תכולתו?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by erezuz,

מה קורה פה בכלל ?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם לאח שלי יש בעיה ב XP המחשב עובד בשנה האחרונה טוב מאוד אתמול התחיל לעשות בלו סקרין על IRQL NOR LESS OR EQAL הוא שלח לי את ה DUMP FILE והתקנתי את הפאק טול של ויינדואס XP על הויסטה שלי ולא כל כך הבנתי מה היא הבעיה מהקובץ הוא מצורף [attachment deleted by admin]

18. אני מנסה לשים Themes חדשים לווינדוס אבל לא מצליח. אני מוריד את הערכות, שם ב: C:\WINDOWS\Resources\Themes לוחץ על הקובץ שמפעיל את ה Theme אבל זה מראה את הסקין הרגיל של ווינדוס לדוגמה (ה Theme לא עובד). ושום Theme שהורדתי וניסיתי לא עבד. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by injection,

שלום! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המחשב שלי... לפני כשבועיים נאלצתי לפרמט את המחשב בגלל בעיה כלשהי, עכשיו פירמטתי עם דיסק של ווינדוס את 2 הכוננים(Dו-C), אך משום מה לאחר יממה הוא העלה לי את מד הזמן שיש את הריבועים הכחולים האלה ורשום Windows XP וכמובן אז הוא אמור לעלות את הווינדוס, אך לי משום מה, פשוט עושה ריסט למחשב כאילו שהווינדוס שלי אינו קיים עוד, כאילו נמחק. טוב חשבתי שהבעיה היא אולי בדיסק מפני שניסיתי עוד פעם 1 לפרמט וקרה לי את אותה הבעיה, הורדתי את הדיסק החדש של הווינדוס של חודש אוגוסט, פירמטתי, עשיתי את כל מה שצריך, ושוב הבעיה הופיעה לאחר יממה... אני בא בצהריים, מדליק את המחשב, הוא שוב מראה לי את מד הזמן הזה, אך לא מעלה לי את הווינדוס אלא עושה ריסט למחשב... מה הבעיה א…

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by kobibo,

התקנתי את ה ultravnc על הויסטה אבל כאשר אני מסה להתחבר אל המע' שלי ממחשב אחר אני מצליח להתחבר אבל רואה רק מסך שחור ולא את שולחן העבודה ? מישהו התנסה עם ה ultravnc על ויסטה ? דיי חשוב לי להשתלט על המחשב שלי ממקום אחר.

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  22. לאחרונה המחשב שלי נהיה ממש איטי!!! הכל זז לאט, יישומים בקושי מגיבים! ניסיתי להריץ סריקה עם XsoftSpy והוא מצא איזה 10 תולעים, משהו כזה, ניקיתי אותם, תיקנתי שגיאות ברישום ויש לי את האנטיוירוס Kaspersky. לעיתים לא רחוקות המחשב גם נתקע! ז'תומרת כלום לא זז חוץ מהעכבר, כשאני מחכה דקה או שתיים הוא פתאום חוזר לעצמו ומבצע את כל הלחיצות עכבר שלחצתי כשהוא היה תקוע. מה יכול לגרום לו להיות איטי כל כך ולהיתקע? שאלתי בפורום חומרה על תוכנה טובה לבדיקת הזיכרונות ואני מחכה שם לתשובה, בינתיים פניתי אליכם שאולי תוכלו לעזור לי בכל מה שקשור לתוכנה. איזה כלים לתיקון Windows מציע? מה זה ה-ChkDsk? את מה זה מתקן? ומה עוד אני יכול לעשות? פשוט ממש לא בא לי לפרמט! יש לי כל כך הרבה מידע לגבות! אני מע…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by freerider,

שלום לפני שבוע התקנתי Microsoft .NET Framework version 1.1 ואת חבילת העדכונים הקריטיים שמיקרוסופט שחררה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב או כשמופעל השומר מסך מופיע לי המסך המעצבן הבא: הסרתי את ההתקנה של Microsoft .NET Framework version 1.1 וזה לא עזר. לא מוגדרים משתמשים נוספים במחשב, ולא בא לי טוב המסך המעצבן הזה איך נפטרים ממנו ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by tsachi,

התקנתי לחבר ויינדווס מהסידי המקורי שלי, ועכשיו הוינדווס מבקש אקטיבציה. התקשרתי אליהם והם והקלדתי את המספר לטלפון והם לא אישרו את זה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי בעוד מחשב? האם עליי לדבר עם נציג שירות? או שאני יכול להסתבך בגלל זה? יש לי windows xp pro sp1 מקורי עם סיריאל מקורי שלי... ד"א האם יש איזה קראק או משהו כזה שיחסוך לי את זה? אפשר ליצור קשר גם בפרטי, תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by o.s,

שלום אני רוצה להתקין ויסטה על המחשב שלי conroe 6300 gigabyte 965p ds3 7300 gt 1 gb ddr2 667mhz והשאלה שלי היא:לפי מה שהבנתי כדי שהמשחקים יעבדו כמו שצריך כדי להוסיף עוד גי'גה זיכרון, השאלה אם הכ.מסך יתפקד אותו הדבר כמו ב XP או שגם הוא יעבוד יותר לאט? תודה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.