עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הבעיה שלי די מוכרת ברשת "Windows XP Log On/Log Off Loop" והיא התחילה לי לאחר שהסרתי עם התוכנה Spybot משהו שנקרא Rightmedia (אם אני לא טועה זה היה מזמן) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות (אין בכלל) אז זאת היא לא אופציה. אלו הדברים שניסיתי כבר ולא עובדים: safe mode ,Last Known Good Configuration בכל המצבים. ניסיתי לעשות התקנת תיקון אבל אין אפשרות כזאת אצלי (ניסיתי מכמה דיסקים בגרסאות SP2\SP3). להחליף את הקובצים ntdetect.com\winlogon.exe ניסיתי לבצע את המדריך הזה עד דף 9 http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fix-windows-xp-log-onlog-off-loop אבל לא הצלחתי להתחבר. (אותה התקלה) …

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by The-StiG,

השבוע החלפתי R דיסק והתקנתי ויסטה ואני לא מרוצה . שרציתי לחזור לXP ניסתי לעשות בוט לדיסק והוא לא עולה (אומר שקובץ מסויים חסר) ניסתי לעשות התקנה מהוינדוס עצמו והוא מעלה את הדיסק ,מעלה את החלון של "מה ברצונך לעשות "אבל האפשרות של התקן את הוינדוס היא לא ניתנת ללחיצה . ניסתי את זה עם כמה דיסקים ובאץ אחד מהם זה לא עובד, (בדקתי במחשב אחר וזה כן מאפשר את הלחיצה .) מה אפשר לעשות כדי להתקין את הXP ?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  3. Started by attiass,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION בעברית,ופתאום קרתה לי בעייה: כאשר אני מדליק את המחשב ומגיע למסך בחירת המשתמש (מסך כחול עם אופציות של כל חשבונות המשתמשים שרשומים עליו) אני מנסה להיכנס לאחד השמות ( כל אחד מהם) הוא מתחיל לטעון עבורי את הWINDOWS אך אז מיד הוא כותב "מתנתק" ואין לי אפשרות לעשות משהו אחר חוץ מלהיות תקוע במסך הכחול הזה. אני כן מצליח להיכנס ב SAFE MODE ניסיתי להריץ בדיקה של אנטי וירוס אך הוא לא מצא כלום. ניסיתי לכבות כל מיני הגדרות ב MSCONFIG וגם זה ללא תועלת יש למישהו רעיון? תודה.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  4. שלום, במחשב שלי רצים המון המון Processes. אני רוצה לאסוף את השמות של כל ה Processes לקובץ Excel ואח"כ לבדוק ב google מה עושה כל Process ו- Process. איזה פקודה יכולה להציג לי רשימה של כל ה Process בחלון Comand Prompt או לייצא רשימה של כל ה Process לקובץ TXT או Excel?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by razoli,

יש לי MUI ל XP חוקי!!! קיבלתי עם מחשב נייד של HP אני יעלה תמונה אם זה נדרש כדי שלא ינעלו ויתנולי אזהרה! הבעיה היא שלאחר ההתקנה הוא לא העביר באופן מלא לעיברית כרגיל..... ההתחל עבר לימין וכתוב בוא בעיברית אבל המחשב שלי נשאר באנגלית כל הלחיצות על מקש ימני מוביל לטפריט באננגלית (כמו בתמונה). איך אני מסיר את החבילה??? או איך אני מתקן את זה??? תודה רבה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  6. בסיסטם טריי (ליד השעון) מופיעים לי שני מחשבים כאלה שמודיעים על חיבור לרשת אחד מהם כחול ורגיל והשני שחור עם סימן קריאה וכשעומדים עליו הוא מראה "הקישוריות לחיבור זה מוגבלת או חסרה" .כשניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת פשוט נוצרו לי local area connectuon 2 3 4 ..... מה אני עושה כדי שיהיה לי חיבור אחד לאינטרנט?? בתודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  7. כאשר אני "מעיר" את המחשב ממצב שינה אני שומע את אחד המאוררים עובד על סל"ד גבוה ומיד לאחר כמה שניות המחשב מבצע ריסט. ממה זה יכול לנבוע? לא זיהיתי דברים חריגים בעבודה של המחשב, על פניו הכל ניראה תקין.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  8. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי מחיצה אחת גדולה של NTFS שב-Properties שלה יש סימון ב-Checkbox הבא: Allow Indexing Service to index this disk for fast file searching מה בדיוק האפשרות הזו עושה? האם יש לזה חסרונות? האם כדאי לבטל את האפשרות הזו?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם !! יש לי מחשב שמותקן עליו ווינדוס XP PRO. אני מעוניין להפוך את הממשק הוויזואלי לעברית. לדוגמא "התחל" במקום "START". אין לי בעיה עם הפונטים והכיתוב בעברית, אני רק מעוניין בתפריטים וויזואלים בעברית. תודה !! :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  10. כל פעם שאני רוצה להתקין משהוא קופץ לי חלון כזה מעצבן של אישור וביטול להפעלת התוכנית איך מבטלים את זה??

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  11. קניתי מחשב נייד חדש השבוע ודרשתי שיגיע עם XP, אבל הוא הגיע עם ויסטה לצערי, ניסיתי להתקין XP כולל פירמוטים וכו' ולא הלך הדגם של המחשב שלי הוא HP pevilion dv6-1260ej איך אני תקין עליו XP? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by nas,

שלום שלום , יש לי דיסק מקורי של WINXP PRO , ואני רוצה לעשות דיסק שיכליל את ה SP2 ולפרמט ולהתקין מחדש , השאלה היא אם יהיה לי תאקטיבטיון המפגר הזה ? למה נראה לי שכבר גמרתי את כל ההפעלות שמיקרוסופט נותנת .. אני לא מבין מה הקטע האדיוטי הזה.. אני מפרמט תמחשב ואני צריך לאכול תקקע הזה כל פהם מחדש ?

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום, קיבלתי רשיון עם מחשב נייד שקניתי , ואני מעוניין לדעת , כמה פעמים מותר לפרמט ולהתקין את הוינדוז לפני שהרשיון יינעל? או שאני יכול לפרמט ולהתקין עם אותו רשיון עד אינסוף? תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  14. היי בתור אדמין של המחשב שלי אני מעוניין לבטל תוכוניות כמו Msconfig, Regedit כל התוכניות האלה שמשתמשים ברשת לא יוכלו לגעת או להשתמש בהם אז איך אפשר לבטל?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by Vladgi,

כל אתר שאני כותב הוא מוביל אותי לאתר החיפוש של big-search מחקתי הכל ב-hijackthis וזה לא עוזר זה ממשיך לחזור ולחזור ובדקתי 15 פעם שמחקתי הכל אני פשוט לא מצליח להיפתר מזה. עשיתי סירוקת וירוסים וטרוייאנים וכמובן שהוא מצא לי איזה 106 ספיי אבל בסריקה השניה הוא לא מצא לי כלום.אני לא מבין את זה רק היום בבוקר המחשב שלי היה נקי לגמרי ועכשיו תראו מזה הכל שורת בספי. בקיצור ניקיתי הכל ואני עדין לא מצליח להיפתר מזה@@ מה לעשות???זה לא נעלם

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  16. ניסיתי להתקין NETLINITER2 וזה נותן הודעות על אי תאימות וכו' ובסוךף גם לא כ"כ עובד(בעיה ידועה), אז מה שעשיתי זה COMPATIBILITY MODE לקובץ ההתקנה ואז הרצתי אותו והתקין ועובד כמו שצריך.... ;D התקנתי גם KMPLAYER ושמתי לב שרואים מפוקסל והיו כמה בעיות עם קבצי התרגום,הסרתי והתקנתי שוב (הפעם בCOMPATIBILITY MODE לXP SP3) וזה עובד חלק ללא שום בעיות. אז אולי זה לא הפתרון האידאלי אבל זה עובד כמו שצריך, אז עם זה עוזר למישהו אז בכיף... נ.ב: BUILD 6700 כמובן!

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. הורדתי ווידג'ט של סל מיחזור ואני רוצה לבטל את זה של ווינדוס. איך אפשר? ואיך מחזירים אותו?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  18. Started by haimcoen,

שלום קניתי מחשב חדש ויש לי win xp pro 32bit ורציתי לדעת איך אני יכול בהתקנת הוינדוס בהתחלה לפצל את הכוננן שלי ל 3 מחיצות שונות(כלומר לא אותו גודל) אם אפשר להוסיף תמונות? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  19. בזמן האחרון האקספלורר נסגר לי ללא התראה, ובלי שום סיבה נראת לעין זאת לא בעיה של אתרים מסויימים, לא קורה במרווחי זמן מסויימים, לא קשור לנו-אדס או משהו בסיגנון, עשיתי הרגע סריקת וירוסים ולמרות שנמצאו כמה העניין לא נפתר עריכה : ממ עכשיו כשאני חושב על זה זאת יכולה להיות בעיה של זיכרון פנימי, כרגע יש לי רק 256 במחשב וסביבות 230-240 נמצאים בשימוש.. המספר הזה נורמלי ? הוא נראה לי קצת גבוה - כרגע פועל האי-מיול, קאזה, שני חלונות של האקספלורר, ווינאמפ וכמה תוכניות רקע (אנטי וירוס, נו אדס)

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  20. אז ככה אני לא יודע מה קרה אבל המחשב החליט שבא לו לאתחל את עצמו אז הוא מאתחל את עצמו ללא כל הזהרה מראש או סימן פשוט נגיד יכול להיות אני גולש באתר ואז הוא מאתחל יכול להיות שאני משחק במשחק והוא מאתחל וכו כמו כן הוינדואוס אפ דאייט התחיל להשתגע וכל הזמן מתקין לי כל מיני עידכונים שלא ממש נראה לי שאני זקוק להם , למרות שאני מבטל את העידכון האוטומטי הוינדואוס עדיין מבצא עידכון

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  21. תיראו זה מתחיל מכך שמתי שהוא אומר לי ליבחור לאן להתקין אני אומר לו C ולמטה בוחר לפרמט...עכשיוו..בימקום לפרמט לי ברגיל כמו שבוויסטה אצלי שהתקנתי זה פשוט מקפיא ת'מסך לשנייה ולא מגיב יעני אם היה פנוי 20 ג'יגה אז נישאר פנוי 20 ג'יגה...אני ממשיך להתקין וזה מתקין ווהכל סבבה...ואז בשלב האחרון של הפינישינג זה ניתקע למלא זמן ואיין מה לעשות חוץ מריסטרט...! בקשה עזרה......תןדה חברה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. ***אם התרד נפתח לא במקומו סליחה גדולה מראש ...*** ניתן לסגור את התרד הבעיה נפתרה ב"מעבדים לוחות אם וזכרונות"... תודה שוב לצוות המנהלים של האתר אתם עושים פה עבודת קודש

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  23. אבל לא כאשר הווינדוס פועל ( לא דרך התחל) אני יודע שאפשר להכיו דיסקט אבל אין לי פה כונן A ... איך אפשר לעשות זאת עם דיסק רגיל או עם דיסקאןקי? מדובר בווינדוס XP...

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  24. Started by idang,

שלום, יש לי תקלה במחשב שאומר שקובץ כלשהו פגום או חסר - C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe כדי לתקן אותו הבנתי שאני צריך להכנס למסוף שיחזור . נכנסתי למסוף שחזור ולהפתעתי נדהמתי לראות שעלי להזין סיסמא של Administrator כדי שאוכל לתקן את הבעיה. הבעיה כרגע היא שאין לי גישה למסוף השיחזור כי הוא מבקש סיסמא.. מה עושים כדי לפתור את הבעיה ? ? ?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  25. Started by wow,

אני הולך להרכיב מערכת HTPC אשר בה יהיו מורכבים 2 כונני סיגייט 500 ג'יגה 32 מגה באפר כל אחד במערך Raid0. עכשיו יש לי גם הארד דיסק ישן יותר של מקסטור - 80 ג'יגה 8 מגה באפר וחשבתי אולי לשים אותו בתור כונן C. האם ככה אני מאבד את היעילות של Raid0 אם מערכת ההפעלה לא מותקנת על המערך הזה או שזה לא משנה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים