Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת, איך אני עושה את זה? והאם 512 מגה יצליחו להפעיל ת'מערכת בלי עזרה של PAGE FILE?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם ... אתמול החלטתי שאני צריך לפרמט והחלטתי להתקין עותק של ווינדוס עם SP3 v.3300 ליתר דיוק... לאחר ההתקנה התקנתי את הדריברים של הלוח-אם (gigabyte ga-965p s3 ) ואחרי שיכולתי להתחבר לאינטרנט אז בדקתי גם באתר שלהם עם הdownload center בשביל עדכונים... הבעיה היא שחוץ מהדרייבר של הרשת שום דבר לא עובד... אם אני מנסה להתקין למשל דרייבר לכרטיס מסך - אז בריסטרט אחרי ההתקנה הווינדוס לא עולה - נראה לי שהוא בכלל לא מזהה את הpci . יש למישהו רעיון ? חוץ מלפרמט ולחזור לSP2 ?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
ברשותי Windows XP. הוא מפוצל ל-3 יוזרים, כאשר רק אחד מהם מסווג כ-Administrator. את רוב התוכנות במחשב התקנתי דרך היוזר המסווג כ-Administrator. משום מה, תוכנת ה-ICQ לא עובדת אצל היוזרים המסווגים כ-Limited. כמובן שכל התוכנות האחרות עובדות, כגון KazaA Winamp ... כאשר אני מפעיל את ה-ICQ מיוזרים שהם Limited, ה-Windows רושם לי הודעה שאי אפשר להשתמש בתוכנה ללא סיווג Administrator. מה הבעייה כאן?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נגיד שיש לי XP שלא תומך בעיברית ואני צריך להתקין תמיכה בעיברית איך אני יכול לעשות את זה? תנו לינקים...
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
כמה ג'יגה אני צריך בשביל ה-VISTA ULTIMATE נטו? והאם מומלץ להתקין תתוכנות בכונן של הווינדוס ביחד...? ואם כן, אז כמה ג'יגה אתם ממליצים לי להשאיר ל-VISTA+תוכנות, דרייברים
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לאחרונה הXP שלי רץ קצת לאט, זה מתבטא בעיקר בפתיחת חלונות אחרי מיזעור וכאלה... אתם בטח מכירים. אז לקחתי עניינים לידיים והתחלתי להוריד קצת מהSTARTUP באמצעות הMSCONFIG. גם הורדתי את הGAIN אבל נתקלתי במספר בעיות: 1. כמה תוכניות מתעקשות לחזור לSTARTUP גם אחרי שהורדתי אותם, איך זה קורה ואיפה צריך למחוק ע"מ להוריד אותם באמת? 2. במהלך הפעלה רגילה המחשב מפעיל כ-35 PROCCEים, זה נורמלי? כמה קבצים שהTASKMANAGER מראה כי אני כביכול המפעיל שלהם, אני בכלל לא מכיר. איך אפשר לבדוק את זה? 3. אילו SERVICEים אני יכול לבטל? לתשומת לבכם אני מחובר לרשת. 4. איזה עוד פעולות אפשר לבצע על מנת לשפר את הביצועים השגרתיים בהפעלה שוטפת של ווינדוז? 5. יש אפשרות לפנות זכרון דרך ווינדוז? בלי תוכנות …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם ניתן לשדרג מ-win מילניום בעזרת גירסת XP מלאה, או שחייבים גירסת שידרוג של win xp?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום שלום , יש לי דיסק מקורי של WINXP PRO , ואני רוצה לעשות דיסק שיכליל את ה SP2 ולפרמט ולהתקין מחדש , השאלה היא אם יהיה לי תאקטיבטיון המפגר הזה ? למה נראה לי שכבר גמרתי את כל ההפעלות שמיקרוסופט נותנת .. אני לא מבין מה הקטע האדיוטי הזה.. אני מפרמט תמחשב ואני צריך לאכול תקקע הזה כל פהם מחדש ?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלם לכולם. בעיה מוזרה ומציקה שהתעוררה אצלי לאחרונה במחשב - בתיקיית השירים שלי,התצוגה הפסיקה לאחרונה להראות את הפרטים של קבצי האודיו כגון: bitrate, title artist וכדומה. הפרטים היחידים שווינדוס עדיין מראה הם שם הקובץ משקלו והתאריך בו נוצר הקובץ, זה נראה כך: כמו שאתם יכולים לראות שם הקובץ משקלו ותאריך היווצרותו מופיעים בסדר, אבל שאר הפרטים פשוט נעלמו. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת או יודע איך ניתן לפתור אותה? :s05: אודה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך מוחקים מווינדוס (2000) את כל הסיסמאות והשמות משתמש שהמחשב זוכר לי בכל כניסה לאתר או חשבון מסויים?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים. אתמול נכנסתי לאתר של Windows וגילית להפתעתי בעמוד הראשי שיצא WIN XP 64Bit... יש אפשרות להוריד איזה קובץ ולהתקין (משדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית של XP של 64 ביט). הנה קישור:קישור יש לי שאלה גם האם אתם ממליצים להתקין אותו??? (ה64 BIT) ;D ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש WINDOWS VISTA 64 עם סיראל מקורי מהחנות אבל אני רוצה לעשות התקנה נקיה ואין לי האם זה בסדר להוריד גירסת OEM מהאינטרנט ולשים בו את הסריאל ?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Hibernation הרבה יותר פרקטי ומהיר...השאלה היא האם זה פוגם במשהו?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התקנתי מחדש ווינדווס XP. גם ללא SP, גם בSP2 וגם בSP3 קיימים דיליים ותקיעות כשאני גורר את החלונת ברחבי המסך, איטיות בגרירה כמו שתתקינו XP על פנטיום 3 עם נחיל נמלים בפנים רק שחוץ מזה הביצועים נהדרים. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר לאחר התקנת SP2, אבל עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר. אני אשמח לתשובה כי לא פרמטתי בשביל איטיות. בתודה, רן
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
המחשב מפורמט וכשאני מתקין את הווינדווס הוא לא מקבל את הסידיקי שלי - סידיקי שאני יודע שהוא נכון, ועבד בפעמים קודמות, ובוא לא נכנס לחוקי\לא חוקי, אלא אם למישהו יש רעיון למה זה קורה לדוגמא, שיגיב .
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק עם שני מחיצות: C ו-D. איך אפשר לבצע בדיקת שגיאות בשני המחיצות בפעולה אחת (כלומר ש-CHKDSK יבדוק את C ואחר כך את D באופן אוטומטי במהלך אחד, מבלי שאצטרך לחכות עד שהוא יסיים בדיקה של C ולהפעיל ידנית בדיקה של D בנפרד) דרך חלונות 7 ללא צורך להפעיל ידנית את CHKDSK כל פעם על מחיצה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בתרד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=31146 יש לינק לאתר, סבבה, אנימצית פלאש+גאווה סקיפט נחמה (כנסו סתכלו מזה עושה), אבל.................. האנשים הקטנים חר**ת בני אגסים הרסו לי את האינטרנט אקספולרר! כל חלון חדש שאני פותח הוא לא מתחיל מלמעלה אלה יותר למטה, אני לא מצליח לתקן! HELP!
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הוספתי ל 2 סטיקים של ג'יגה של 667. 2 סטיקים של ג'יגה 800. ורק 3.37 מזוהים. הוא רושם: 4 giga installed and only 3.37 giga useable למה?!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הלו לכם, יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט וכמובן אני מתכוון להשתדרג לווינדוס 7, ועל זה אני צריך לשלם כי לא קיבלתי את חבילת השידרוג, איזה באסה. אני יכול בעזרת תשלום מסויים להשיג את חבילת השידרוגים דרך האתר של מיקרוסופט או משהו? בכ"מ עם הויסטה התקנתי תוכנת אנטי וירוס Eset nod32 שהגיע עם דיסק להתקנה חד פעמית ואת כל התוכנות של אופיס בדיסק אחד וגם כן להתקנה חד פעמית. (ההגנות האלה של הדיסקים מעצבנים!) עכשיו, עם שידרוג הווינדוס זה יעלה הרבה כסף ואין לי עוד כסף לקנות עכשיו ווינדוס ואופיס חדשים, אם אני מחליט לשדרג את הווינדוס אני יכול גם להעביר את הוינדוס והאופיס מבלי שעכשיו יגידו לי "אי אפשר להתקין יותר"? בנוסף לכך, כשהיה לי מחשב ישן וXP הייתי מפרמט פעם בכמה זמן אז אני די יודע להתקין …
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה טוב ויפה אני משחק מוריד פה ושם ולפעמים המסך ניהיה כחול ורשום שם כול מיני דברים.. לרוב במספרים דוגמה: 0000X.004 משהו כזה המסך הכחול מופיע ל3 שניות ואז המחשב עושה RESEAT!! זה מאוד מעצבן כי לפעמים אני משאיר את המחשב בלילה דלוק כדי שיוריד וכשאני מתעורר הוא עשה ריסאט או שבמשחקים זה בכלל מעצבן במיוחד במשחקי רשת!!! תעזרו לי בבקשה מה הבעיה.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת workgroup שיש בה כ30 מחשבים אשר חלקם עם XP וחלקם עם 2003. לכל המחשבים יש את אותה סיסמא חוץ מלמחשב אחד. אני רוצה שכל המחשבים יסנכרנו את השעון שלהם לפי המחשב עם הסיסמא השונה. ניסיתי להשתמש בnet time לצורך כך, אבל בגלל השוני בסיסמאות נתקלתי בשגיאה. יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היום פירמטתי מחשב ישן שלי והתקנתי לו WINDOWS XP ישן. אני צריך לשדרג לSP2 כי האינטרנט לא עובד על המחשב השני והדרייבר יעבוד רק בSP2 זאת אומרת שאי אפשר להוריד את SP2 מWINDOWS UPDATE מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ התקנה של SP2 בהורדה ישירה?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הקאזהה וDC++ לא מתחברות לי ואי אפשר לבצע חיפוש, עכשיו ניסיתי לעשות כמה צעדים בשביל לראות איך אני יכול לתקן את זה ונתקעתי כאשר בADVANCED של החייגן חיוג שלי מופיע הודעה Windows Managment Instrumentaion corrupted (בקיצור). גם אם אני מנסה להכנס בלוח בקרה לכל העסק של הפיירוול של ווינדוס אני מקבל הודעה שהservice שקשור לזה לא פועל לכן אני לא יכול להכנס, הוא שואל אם אני רוצה להפעיל אותו אני אומר כן ומקבל הודעה שאי אפשר בלי סיבה. אם אני מנסה להפעיל את הסרביס מהservices.msc אז אני מקבל eror 1068 - the dependency service or group faild to start בקיצור אני חושב שהדברים הנ"ל קשורים אחד לשני ואין לי מושג איך לתקן את זה. לא מזמן עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ואין לי כח עכשיו להתעסק עם זה…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להסיר את הIE6 מהXP? לא מופיע ב ADD/REMOVE.
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-