Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אין לי נסיון עם זה וממש אין לי חשק להתחיל לחפש במיקרוסופט. מישהו עשה את זה? צריך להתקין הכל מחדש?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, יש לי וינדוס 10 64 ביט מקורי (שודרג מוינדוס 7) שמותקן על SSD בן 5 שנים. במסגרת מבצעי הBF קניתי SSD חדש שאני רוצה להעביר אליו את מערכת ההפעלה. האם אפשר להעביר את הרישיון לכונן החדש ולהתקין שם את הוינדוס? איך עושים את זה?
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה על הר דיסק 40 גיגה ata קניתי חדש 250 גיגה והוא גם ata רציתי להעביר את המערכת כולה וינדוס ל250 גיגה רציתי מאודל דעת איך עושים את זה ( פירמטתי את שניהם NTFS אין לי מושג אם זה קשור )בתודה רב לירן,
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי 3 כוננים על המחשב (מפרט בצד) 1 SSD 2 של 1 TB כל אחד כשקניתי את המחשב ביקשתי שיעבירו לי את הDATA מהקשיחים הישנים שלי לחדשים. על כונן הSSD העבירו לי את מערכת ההפעלה הקודמת XP ואת כל התוכן של הקשיח 40GB שהיה לי שם. הכונן SSD כרגע מוצג לי בתור שתי המחיצות הישנות שלי (משמע מוצג לי רק 40GB ולא 80 כמו שאמור להיות). יש לי עוד כונן שבו יש קבצים לאחסון אבל חסר לי הכונן השני (יש אפשרות שהם עובדים ברייד,מה שנראה לי הגיוני). עכשיו... כשהפעלתי את המחשב החדש כמובן שהמערכת לא עלתה והייתי צריך להתקין WIN 7 חדש מכיוון שאין לי את הדיסק של הXP הישן. התקנתי את המערכת אבל היא הותקנה על הקשיח ולא על הSSD. השאלה היא, איך בעצם אני יכול להעביר את כל מידע לכונן אחר,לפרמט ואז להתקין מחדש בSSD …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN7 על המחשב הקודם היה XP SP3 ניסיתי להעביר את המערכת הפעלה למחשב החדש, עשיתי FIXBOOT ולא עזר אז עשיתי גם התקנת תיקון שגם לא עזרה יש איזושהי דרך לגרום לזה לעבוד? לא אכפת לי אם המערכת תצא דפוקה בסוף, העיקר שהקיובייס יעבוד. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב היו שתי מערכות הפעלה,WIN98 ב כונן C ןXP כונן D . מחקתי את WIN98 מכונן C כיון שאין לי צורך בה, ועתה אני רוצה להעביר את הXP לכונן C כיון שיש בו יותר מקום. האם זה אפשרי בלי להתקין מחדש וכיצד? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 74GB שמחולק לשתי מחיצות של 32GB כ"א. במחיצה הראשונה התקנתי Windows XP 64bit, ובמחיצה השניה התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit. נוכחתי כי אין לי כלל צורך בXP 64bit, ואני רוצה להעביר את ויסטה למחיצה הראשונה של הדיסק הקשיח באמצעות Acronis True Image, לבטל את המחיצה השניה, ולהגדיל את המחיצה הראשונה כך שבדיסק הקשיח תהיה רק מחיצה אחת (הdata נממצא בדיסקים קשיחים אחרים). מהם הצעדים בהם אני צריך לנקוט (צריך להעביר את הבוט למחיצה הראשונה אחרי ההעברה של הויסטה, ואח"כ למחוק את הboot loader, ואני לא יודע איך עושים את זה)? לגבי התוכנות שמותקנות בויסטה, אני מניח שאין איתן בעיה מאחר וכאשר ויסטה עולה הוא מזוהה ככונן C (תקנו אותי אם אני טועה). תדריכו אותי בבקשה צעד אחר צעד…
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם העברת דיסק קשיח עם מערכת הפעלה שכוללת בתוכה דרייברים, שהותקנה במחשב מסויים עלולה לעשות בעיות אם אני מעביר את אותו הדיסק למחשב אחר? מדובר על מערכת XP
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי שתי מחיצות אחת שעלייה מותקן xp על ntfs (או איך שלא קוראים לזה) על השנייה אין מערכת הפעלה והיא על fat 32 אז רציתי לדעת עם כדאי לי לפרמט אותה לntfs ואם כן אז איך אני עושה את זה.....
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן הייתי רוצה לדעת מה היא הדרך הכי מהירה להעביר נתונים בין מחשב נייד למחשב נייח ששניהם עובדים עם חלונות 7 ? כיצד פיזית אני יכול להעביר את הנתונים שיהיה הכי מהר . תודה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שמעתי שיש לויסטה אפשרות להעביר קבצים ובסיסי נותנים של outlook באמצעות חיבור מהמחשב הישן לחדש בכבל USB. כיצד בדיוק הדבר מתבצע?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן עליו מותקן חלונות 8.1 32 ביט עם רשיון חוקי. הבנתי שאני יכול ליצור דיסק התקנה (לתוך DOK), ואז אני צריך להסיר את הרשיון מהישן ולהכניס בחדש בהתקנה. מה שלא ברור לי האם אני יכול לעשות את זה כאשר המחשב הישן הוא 32 ביט והחדש 64 ביט. האם דיסק ההתקנה שנוצר הוא בגירסת 32 ביט או שאפשר שיהיה 64? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בעבודה שלי יש 4 מחשבים ובכולם מותקן פוטושופ שתומך בעברית ובמחשב אחד יש המון פונטים שאני רוצה להשתמש בהם בשאר המחשבים עם הפוטושופ... השאלה היא איך אני יכול להעביר את הפונטים ממחשב אחד לאחרים? להעתיק את התיקיה של הפונטים מהתיקיה הראשית של הווינדווס או שיש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום.. אני מנסה להיכנס לכונן שלי בווינדוס אך הוא אומר שצריך לאתחל אותו. הכונן פועל רק תחת דוס. אני רוצה להעביר את כל הקבצים מהכונן לכונן אחר ורק אז לפרמט אותו תחת ווינדוס. הבעיה היא שהשם של התיקיות שאני רוצה להעביר הם בעברית, ואי אפשר לקרוא לתיקיה או לגשת אליה, איך אפשר לראות את שמות התיקיות כמו שהן ולגשת אליהן? או שיש לכם פתרון יותר טוב? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. התכוונתי להתקין עליו וינדוס-7 32 ביט. בעוד שב- PC רציתי להתקין את גרסת ה- 64 ביט. האם צפויה בעייה בהעברת קבצים ביניהם? או בעיית קישוריות אחרת? האם קיימים סוגי קבצים שיעברו אך לא יפעלו? קבצי תיכנות של MATLAB או C++ יעבדו על שתי הפלטפורמות?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב windows easy transfer ממחשב שעליו מותקן XP ל WIN 8.1 בכל החיפושים שלי מפנים אותי לeasy transfer אך שניסיתי להעביר היה כתוב שזה לא תומך בהעברה מ XP או VISTA בנוסף ב win 8 ה easy transfer לא מראה את האופציה להעביר דרך רשת אלא רק במדיה קשיחה ! מה עושים האם פספסתי פה משהו ? איך מעברים (להעביר קודם מ XP ל 7 ורק אז ל 8
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
האם מישהו מפה מכיר תוכנה במצב דוס, שתומכת ב-NTFS וניתן להעתיק ממנה קבצים בתווים בעברית, לכונן אחר, פשוט יש מלא תוכנות, אבל רובן לא תומכות בעברית.. ורק קבצים מסויימים ניתן להעביר... האם מישהו מכיר? שניתן ליצור דיסק בוט עם התוכנה שתעלה.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. מותקנת אצלי כרגע במחשב גרסת RC שפג תוקפה והיא עושה לי ריסטים כל כמה שעות. השאלה שלי היא אם אני קונה ווינדוס חדש האם יש אפשרות להעביר את הקבצים וכל הקונפיגורציה של הווינדוס להתקנה החדשה? האם הממשק של ההעברת קבצים יעשה את העבודה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מעונין להעביר קבצים ממחשב ישן למחשב אחר ניסיתי בעזרת האשף והוא דורש כבל טורי מה זה הכבל הזה ובאיזה חיבור הוא מיתחבר? והאים אפשר דרך כבל רשת? ועוד שאלה אם אני מפרמט מחשב מהיא הדרך לישמור קבצים והגדרות?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם , הבעיה שלי היא שיש לי כרגע outlook express והיה לי outlook של האופיס . האם אני יכול למשןך את ההודעות והקבצים ורשימת הכתובות שהיו לי לoutlook express , לייבא אותם בצורה כלשהיא? תודה מראש ומקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום כרגע פירמטתי את המחשב ושמרתי את תיקיית temporary files folder במטרה לשמור את כל ההתחברויות שלי לאתרים שונים שישמרו שמות המשתמשים והסיסמאות,כרגע אני מנסה להעביר את הקבצים ששם לתיקייה המקורית אבל פשוט אי אפשר להעביר לשם קבצים. ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה לתיקייה המגובת אך עדיין זה לא אפשרי הוא פשוט פותח תיקייה חדשה. יש למישהו רעיון איך אפשר להעביר את הקוקיס הישן לתיקייה החדשה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WIN7 על מחשב חדש ולהשתמש ברשיון של המחשב הישן שאינו תקין. איך מעבירים רשיון? אני מניח שMS רושמים בכמה מחשבים הרשיון הותקן. הגירסה שיש לי היא ULTIMATE. האם זה מאפשר להחליף את שפת הממשק ? דרך אגב יש לי גירסת שידרוג של WIN7. האם ניתן להתקין גירסה זו על מחשב ריק ? האם ניתן לשדרג מPRO לULTIMATE ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שולחני בו מותקן windows 10 pro היה מותקן גרסת היביתיתי אך שידרגתי אותו ל PRO נייד בו מותקן windows 10 (בא עם windows 8.1 יצרן) האם ניתן להעביר את רשיון שדרוג PRO למחשב הנייד? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אז ככה, רכשתי מחשב חדש שהגיע עם Windows 11 pro. אני הולך להתקין על המחשב הזה לינוקס ומעוניין להעביר את הרשיון למחשב אחר. אין product key והרשיון קשור עם חשבון ה microsoft שלי. השתמשתי בפקודה slmgr -rearm בכדי לבטל את הרשיון במחשב הנוכחי. האם התקנת חלונות 11 במחשב השני והתחברות לחשבון מיקרוסופט יעשה לי אקטיבציה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הבנתי שאת ויסטה מותר להעביר רק פעם אחת למחשב אחר. או יותר נכון לא כ"כ הבנתי... מה זאת אומרת? אם עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב ובעוד שנתיים אני משדרג את המחשב אז זהו? מה יהיה אם שנתיים אחרי זה אני שוב משדרג? לא יכול להתקין אותה כבר? ובכלל, איך הם בכלל יכולים לבדוק את זה מבלי לאסוף מידע מזהה מהמחשב שלי? שאלה אחרונה, אם אני מפרמט את המחשב הנוכחי, אני יכול אחרי כל פירמוט להתקין את VISTA שוב? או שגם פה הם יגבילו אותי ויקבעו לי כמה פעמים מותר לי לפרמט? קישור לידיעה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3314897,00.html
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-