Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, רציתי לשאול האם זה רק אצלי או שממשק הAERO קצת מקבל לאגים.אני אסביר מה הכוונה:את המערכת אתם יכולים לראות במפרט שלי בצד מערכת מכובדת ביותר לכל דבר ועניין.כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 64 ביט שמותקנת כמובן על כונן הSSD שלי. דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך ל64 ביט מהאתר הרשמי של ATI.מידי פעם כאשר אני פותח חלון או סוגר יש טיפונת לאגים (רעידות כאילו)לא יודע איך להסביר זאת ומידי פעם הכל נפתח בטיל.האם זה קשור לממשק עצמו או שמשהו אחר.שמתי לב לזה גם במערכת הקודמת שלי בוינדוס 7 32 ביט וקיוויתי שבמערכת הנוכחית זה ייפתר.יש מצב שאני סתם מפונק אבל באמת אני שואל ממה זה נובע,הרי הנתונים שלי מעולים כרטיס מסך חזק שאוכל הכל אז למה זה עדיין קורא? תודה מראש לעוזרים גל ;D
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם win7 יודע לעשות TRIM לשני SSD בRAID-0 או RAID
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אולי מישהו יכול לעזור לי. אני משתמש ב-XP. כאשר אני מריץ תוכנות הן לא מופיעות ב-TASKBAR (אין טאבים בכלל). כאשר אני עושה MINIMIZE לחלון הוא כאילו יורד לתחתית המסך אך עדיין לא מופיע ב-TASKBAR. ניתן לעבור בין התוכנות שפועלות רק ע"י ALT+TAB. אולי מישהו יכול לעזור???? נואשתי כבר מהבעיה הזו ואני לא מוצא פיתרון!!!! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד IBM R40E כשהמערכת הפעלה גומרת לעלות עולה לי השגיאה הבאה: STOP : C0000135 {unable to locate component} This application has failed to start because Winsrv was not found. Re-Installing the application may fix the problem ניסיתי את המדריך עם הקובץ Kernel32.dll וכל זה ושום דבר לא עובד. פורמט אני יכול לעשות, אבל אני חייב כמה מהקבצים שיש בהארד-דיסק ואני גם לא יכול להוציא את ההארד - דיסק.. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פרימטתי את המחשב, התקנתי מחדש את win xp pro sp2, ועשיתי windows update, אולם לאחר שהעדכונים ירדו, מערכת ההפעלה נתנה לי הודעת שגיאה, שלא ניתן להתקין את העדכונים, אשמח לקבל פתרונות בהקדם האפשרי. ביי
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, יש 2 סוגים של windows xp כמו שיש 2 סוגים של vista, יש 64 ביט ו32 ביט. רציתי לדעת איך זה משפיע על הפעלת המשחקים זה שיש לי windows xp 64BIT ולא xp של 32BIT כמובן שהמעבד הוא 64 ביט אבל לא על זה אני מדבר... תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
בחיבורי רשת איך אני מסמן לראות שהמחשב והכרטיס רשת מחובר ( שני המחשבים הקטנים ) בשולחן המשימות תודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני רואה עברית בסדר וגם רושם אבל אם אני רושם בעברית לדוגמה בNOTEPAD ושומר, אחרי שאני פותח את הקובץ שוב אני רואה סימני שאלה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? יש לי VISTA ULTIMATE, והבנתי שאני יכול להתקין את חבילת העברית MUI בחינם (רק לשתמשי ULTIMATE), האם הכוונה שכל הWINDOWS יהיה בעברית או שאני רק יקבל תמיכה מלאה בעברית (בתוכנות שאני משתמש)?אם הMUI הופך את כל הWINDOWS לעברית אז המשך המשפט לא רלוונתי, אבל אם לא אז איך אני מתקין את הMUI זה אמור להיות על הדיסק או שמורידים את זה ממיקרוסופט? איך מבטלים את האופציה שהWINDOWS שואך ALLOW על כל תוכנה שאני מפעיל או לפחות איך גורמים לו לזכור תוכנות שכבר אישרתי?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס באנגלית ויש לי קוד משלי, רציתי לדעת אם אני מתקין ווינדוס בעברית אני יוכל להשתמש בקוד שלי , של האנגלית , בשביל שלא יהיו התנגשיות עם שתי מחשבים שבשניהם מותקן אותו ווינדוס ואותו קוד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב פאנטיום 3 800 מגה הרץ 196 ddr ויש לי חלונות 98 גרסה שנייה ואני רוצה להחליף לxp האם כדאי לי ואם כן זה יעשה לי בעיות
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קרה לי משהו מוזר ביותר,אני לא מצליח להריץ את הוינדואוס מהדיסק. כאשר המחשב נדלק אני בוחר שיעשה לי BOOT מהדיסק,המסך נהיה שחור לכמה שניות ואז הוינדואוס עולה(כלומר המחשב עושה BOOT מהHD). נסיתי לעשות דיסק חדש,אותה תוצאה. ושתי הדיסקים עובדים כשמריצים אותם מהמחשב שלי... בדקתי שהחיבורים במחשב הדוקים שמתי את ה BIOS על DEFAULT ועדיין כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם ! לאחר ששדרגתי מ-win7 ל-win10, פתאום כל מסכי ההגדרות ב-chrome (גרסה 45) מופיעים בג'יבריש. איך אני מתקן את זה ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Partition magic יודעת להחזיר NTFS ל FAT אבל למה לך ? כמו שכתבו קודמי עדיפה מערכת NTFS על FAT.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני אמור לעדכן את המערכת? העידכונים האוטומטיים מעדכנים הכול או שרק עידכונים קריטיים?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו שעובד כאן לידי נעל את המחשב שלו והוא לא זוכר את הסיסמה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לאפס אותה או משהו... העניין הוא שלמחשב אין כונן דיסקים... רק DOK ניסיתי להעלות אובונטו ודרכה לאפס את הסיסמה אבל השם משתמש הוא בעברית אז נתקלתי באין סוף תקלות כי הטרמינל של האובונטו לא תומך בעברית מDOK תודה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשני מחשבים שניהם חדשים ועל שניהם מותקנים +- אותם הדברים הבעיה היא שלפעמים כשמפעילים את המחשב הוא מגויע למסך של הברוך הבא ואז מסך שחור וזהו המחשב לא ממשיך בעליית הוינדוס או שיש את הלוגו של הוינדוס מצתייר לו ואז מסך שחור וגם הוא לא ממשיך לעלות מכבים ומפעילילם מחדש לפעמים כמה פעמים לפעמים פעם אחת וזה חוזר לעצמו בלי כל זכר למה שהיה מדובר בWIN 7 ULTIMATE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אמממ מופיעה לי כל כמה דק' הודעה כזאת : http://img201.imageshack.us/my.php?image=44iy2.jpg מה אני עושה איתה? איך מבטלים את זה?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התקנתי מדיסק מקורי רשום שם היברו יעני עברית עכשיו התקנתי ובהכל מופיע היברו וישראל איך אני עושה שבמקום START יהיה לי התחל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, יש לי win 8.1 שמחובר גם למסך מחשב וגם לTV בHDMI כאשר המחשב מכבה את המסך [DELL] אחרי הזמן שהוגדר לו כשאני חוזר אל המחשב ומזיז את העכבר או המקלדת המסך נשאר שחור אני פותר את זה במעבר כאילו לטלויזיה [Winkey + p ואז לחיצה למטה/למעלה ואנטר, ושוב ואז חזרה ל "pc screen"] רק שאני עושה את זה על עיוור. יש דרך להגדיר שהשומר מסך ישאר על המסך מחשב בלבד ולא יעבור לטלויזיה על דעת עצמו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין וויסטה. המחשב בנוי משני הארדיסקים , כשאחד מחולק לשתי מחיצות. הוויסטה וה XP לא מוכנים להתקין את עצמם על אף מחיצה This is no a compatible XP / vista partition. משהו כזה.. וניסיתי להתקין מפה משם לפרמט למחוק את המחיצה, נאדה.. עכשיו ניתקתי אחד מההארדיסקים (הזה שלא מחולק ) וניסתי להתקין. הוא עושה לי NTDLR מיסינג.. מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס עיברית חוקי ואני רוצה להפוך אתה כולו לחלוטין לאנגלית איך אני עושה זאת תודה חיפשתי בחיפש לא מצאתי כלום תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמלווה אותי שנים. מוגדרים לי בווינדוס 2000 ערכות שפות באנגלית ובעברית. בממשק של ווינדוס אני יכול לקרוא ולכתוב את שניהם ,הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ תוכנות. למשל באקספלורר בכניסה לאתר שבו בדף מספר תתי חלונות (כמו למשל אתר ניירות ערך -שערים בחלון אחד ,עליות וירידות בחלון אחר וכולם באותו הדף!) קידוד לעברית מונע ג'יבריש רק בתת חלון אחד -בכל השאר הג'יבריש נשאר. או דוגמא נוספת ,יותר פשוטה ,בקאזה למשל אי אפשר לכתוב ולקרוא בעברית בכלל ,האפשרות להחלפת שפה קיימת (סמן מתחלף מסמן שמאלי לימני ולהיפך) אבל התוצאה בכתיבה היא ג'יבריש. רעיונות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייד משומש ועליו מותקן WINXP חוקי (כן, כן, יש דבר כזה). אין לי את הCD ממנו הותקן. אני רוצה לפרמט את הכונן הקשיח ולבצע התקנה מחדש. איך אני יכול להתקין חזרה את המ"ה שעליו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את "הוספה\הסרה של תוכנות" הוא מעלה את החלון ואומר לי לחכות בזמן שהוא עושה את הרשימה, ואז הוא אמור לעלות את כל התוכנות במחשב, אבל הוא לא מעלה לי את התוכנות הוא כאילו נתקע במצב. איך ני פותר את הבעיה? תודה דור
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני כבר פימטתי הרבה מחשבים אבל אחשיו חבר שלי הביא לי את המחשב שלו שאני יפרמט לו ויתקין לו ווינדוס. כשאני ניכנס למסך הכחול של ההתקנה של windows xp אני לוחק enter ואז בימקום שאני ימשיך וילחץ f8 הוא אומר לי שאני למחשב hard disc ואני צריך לילחוץ על f3.כרגע פועל על המחשב windows xp מצויין. מישהו מכיר את את הבעיה? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-