Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי משהו מוזר קרה לי: ה OE נפתח, מקבל דואר בלי בעיה, אבל לא מראה שום תוכן של אף מכתב. גם לא את ה ATTACHMENTS . אני מתכוונת שאפילו מכתב שרק כתוב בו - נפתח ריק !!! וזה קורה גם למכתבים ישנים ושמורים. בהגדרות האבטחה אפשרתי צפייה בקבצים מצורפים - אבל זה בכלל לא בא משם. תודה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני לא משתמש ב MSN אבל כן משתמש ב HOTMAIL וכל פעם שאני משנה עמוד בהוטמייל ה MSN נדלק ונכבה מחדש ומאיט בצורה משמעותית את המחשב ... מישהו יודע איך גורמים לו לא לעשות את זה ? ???
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, הכוונה לכל התיקיות ולא לתיקייה אחת. תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי ויסטה חוקית ולשאלתי איך אני יכול בדרך הכי קלה לראות את המפרט הטכני שיש לי במחשב כולל המעבד והכרטיסים דבר שני אני אני יכול לשים רקע מונפש בשולחן העבודה והאם למשהו יש קישור להורדות רקעים מיוחד אלה מסנג'ר שלי זה : liran_20_@hotmail.co.il תודה מראש לכל מי שהגיב להודעה זאת
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מפרמט את מחשב (עד אחרי ה-BOOT ) ולאחר שזה מסיים (לאחר הפס האדום שעושה ריסטרט) זה מגיע לחלון של הXP (זה שבו הקו עובר, לפני מסך ה"ברוך הבא") ושם זה נתקע. מה יכולה להיות הסיבה לזה שהקו ניתקע ולא ממשיך (גם עם אני עושה ריסטרט) בבקשה תעזרו לי דחוף בבקשה??!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מישהו שביקש ממני להרכיב לו מחשב בערך עוד חודש חודשיים ככה. זה יהיה מחשב די רציני הוא שם תקציב יפה מאוד והוא צריך רק מחשב יש לו הכל כבר מסביב. שאלתי היא מכיוון שהוא מעוניין בין היתר ברכישה של ווינדוס חוקי מהדרים למחשב החדש וויסטה האם להתקין לו גרסת 64 ביט או 32? אם אני שם לו 64 סביר להניח שאני אשים לו חלקים עם דרייברים מתאימים וכל מה שצריך השאלה היא האם משחקי מחשב ותוכנות יעבדו לו כמו שצריך? אם אני מתקין לו ויסטה 32 זה ישנה כל כך? האיש בעיקר במסנג'ר ומשחק מחשקי מחשב כל מיני...
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להתקין בו XP 32 BIT ו VISTA 64BIT, בכאילו DUAL BOOT.... האם יש בזה חסרונות? חוץ מהאקסטרה מקום, ומחיצות מפוצלות...? או שאין בזה חסרונות חוץ מהנ"ל? ממה שאני יודע [וחושב] לא אמור להיות עוד חסרונות כי המערכת הפעלה השנייה לא פועלת באותו זמן שהשנייה רץ, ככה שהיא אינה תופסת משאבים, ורק גוזלת מקום, אלא אם אני בוחר להפעיל אותה [ואז המערכת הפעלה השנייה אינה מופעלת]... יתרונות? ניסיון בשני המערכות הפעלה... וכול התוכנות שאני זקוק להן יפעלו... חסרונות..? פחות מקום אכסון, מחיצות מפוצלות... יש עוד חסרונות?
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות זאת? יש לי ויסטה על המחשב האם אני יכול פשוט להפעיל את ההתקנה ולהתחיל או שאני חייב להפעיל את ההתקנה דרך כונן DVD תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול לתת לי ממשק עברית לוינדוס בכדי להפוך את הווינדוס לכל שפה אחרת חוץ מאנגלית ..?? תודהה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי נייד של HP עם ויסטה שהגיע מהחנות, והיה במחשב דיסק של XP (שלי) אז אחותי הפעילה את המחשב והדיסק היה בפנים והוא התחיל להתקין XP והיא לא הבינה מה לעשות אז היא עצרה אותו באמצע. עכשיו אני לא יכול לעשות Recover או התקנה מחדש כי הוא לא מזהה את הHD אבל אם אני עושה בוט מהHD הוא שואל אותי לאיזה מצב להכנס ואז הוא נותן לי את המסך הכחול. אני יודע איך אפשר להתקין בכל זאת את הXP אבל זה ידרוש פרמוט, והקבצים שיש לי שם חשובים לי מאוד, יש אפשרות להתקין בלי לפגוע בהם?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אוקי אז ככה כרגע אני כותב עם מקלדת ווירטואלית , התקנתי מחשב חדש ווינדוס אקס פי , בכל מקרה אני לא מצליח להקליד בעברית , יש או אנגלית או אנגלית... אשמח לעזרה.. יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה פרמיום 64 ביט ויש לי שאלה לגבי directX זה כבר בא מראש עם directx 10 או שצריך לעדכן משהו? באתר של מיקרוסופט הגירסא הכי עדכנית שניתן להוריד היא 9.20 או משהו כזה (והתקנתי אותה כי לא קראתי מה בדיוק כתוב...) אז מה הקטע אם DX10? אגב, יש לי 8800GTS אז זה אמור לתמוך ב 10 תודה אורי
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לכם כונן, אבל אתם רוצים לשנות את השם שלו? רוצים שכונן E ייקרא מעכשיו כונן Z ? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_06.html
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
משהוא מכיר את Windows XP Pro Black Edition ???
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עם הקנייה של המחשב הנייש את תוכנת ההפעלה VISTA HOME PREMIUM אני כמובן מעדיף לעבוד באנגלית אבל גם רוצה לכתוב באופיס בעברית ולחפש מדי פעם במנועי חיפוש בעברית בחרתי בהתקנה של הווינדוס שאנגלית תהיה השפה ועכשיו הוא לא כותב לי בעברית איך עושים שעדיין כל התיקיות והדסקטופ יהיה כתוב באנגלית והיא תהיה השפה הדומיננטית וגם שיהיה אפשר לכתוב בעברית? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי על המחשב 2 מחיצות מערכת-אחת שבה נמצאת מערכת ההפעלה שפועלת כרגע ועוד אחת של המערכת הישנה. במחיצה של מערכת ההפעלה הישנה יש תיקיית WINDOWS שאותה אנלא יכול למחוק כי זה אומר שאין לי הרשאה ואני גם לא יכול לשנות את ההרשאה ]= אני גם לא יכול למחוק את המחיצה כולה כי היא מחיצת מערכת. מה אפשר לעשות במצב כזה חברים? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מופיעה ההודעה הזאת http://img363.imageshack.us/img363/7942/wmvnk8.jpg וגם שאני מנסה לצפות בסרטים באינטרנט זה סוגר את הדפדפן
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי. המסנג'ר שלי לא מתחבר וכשהוא עושה את בדיקת הבעיות חיבור זה אומר לי שהאינטרנט לא אלחוטי. אף פעם לא היה לי אינטרנט אלחוטי ואין לי מושג מה לעשות בשביל לשנות את זה. תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כולנו מכירים את זה. יישום כלשהוא קורס (וורד?) ומייד אח"כ מבקש מאיתנו לשלוח דו"ח שגיאה למיקרוסופט. זה אף פעם לא עוזר, אבל זה תמיד לוקח זמן יקר. אז איך לבטל את שליחת הדוח למיקרוסופט? המדריך הזה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_04.html
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
hello ppl Each time I use Firefox in Vista, I get a message saying Firefox has stopped working each time I close the program. יש לי ויסטה 64 ביט ואת הFIREFOX הכי חדש,2.0.0.6
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מכשיר IMATE JAM של אורנג', קניתי מחשב נייד חדש שמותקנת עליו ויסטה, ניסיתי להתקין את ACTIVE SYNC אבל זה לא עבד והייתי צריך להתקין וינדוס צובייל סינטר, התקנתי את זה הכל טוב ויפה והוא אפילו עובד, אבל המחשב לא מזהה כשאני מחבר את ה IMATE וזה כאילו נשאר לא מחובר. מה אני צריך לעשות האם יש דרייבר מיוחד לויסטה ואם כן איפה אני יכול להוריד? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
can someone plz give me a link to download it? i couldnt find it...
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
חברים שלום אני נואש נגשתי ההבוקר לבדוק דוא"ל ואני רואה על המסך הודעה הר"מ ולא ניתן להכנס למערכת ההודעה הר"מ (יש לי חלונות XP ) WINDOWS ROOT/SYTEM32/HAL.DLL PLESASE RE UNSTALL A COPY OF THE ABOVE FILE אנא הנחו אותי מה עושים יש לי חומר חשוב האמצע העבודות שלי דחוף כי אני טס היום ב' ואניצריך החומר בברכה
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-