Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
להתקין את WIN 98SE, האם ניתן להתקין על ה- WIN98(כלומר שתדרוס את הגירסה הישנה) או צריך להסיר/לפרמט ואח"כ להתקין. במקרה שאפשר לדרוס האם כל התוכנות הישנות נשמרות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הדיסק קשיח שלי בגודל 320GB חילקתי 4 מחיצות כוננים.והיתקנתי מחדש חלונות XP. ואנטי וירוס AVG 8.5 אחרי 4 חודשים הורדתי קבצים באינטרנט.ופתאום תוכנה AVG גילה שיש וירוסים. AVG הסיר אותם לגמרי.ועשיתי סריקה אנטי וירוס כל הכוננים מחיצות ולסיום אין וירוס המחשב נקי. ואח"כ ניגשתי לכל אחד כוננים מחיצות לחיצה בעכבר שמאל פעמיים ופתאום לא יכול להיכנס לכל הכוננים מחיצות. אני יכול לעשות רק לילחוץ על כונן מחיצה אחת קליק ימיני בעכבר וליבחור "פתח" וזה עובד לי. ולא יכול לעשות לחיצה פעמיים בעכבר שמאל רגיל על כונן מחיצה אחת מיהם. ואגב: בכונן C מותקן חלונות XP וכן יכול לילחוץ פעמיים קליק בעכבר שמאל וזה עובד. אני נסיתי להתקין מחדש את החלונות XP.ובסוף קניתי אנטי וירוס NOD32 וסרקתי בכל כוננים ו…
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ואיך אבל זה ממש מעצבן אותי אז איך אני יכול להחזיר אותו! (יש לי XP PRO)
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה למחוק קובץ מכונן שאינו של מערכת ההפעלה והוא רושם לי שאין לי הרשאה לבצע את המחיקה. מישהו יותר למה ? בהתקנה לא ביצעתי הרשאות מיוחדות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אפשר לצרוב דיסק מקורי של windows? דיברתי עם נציג של מיקרוסופט והוא אמר שכאשר אני צורב את הדיסק אז הוא לא מעביר איזה קובץ... רציתי לדעת איך ניתן לצרוב דיסק יחד עם הקובץ הזה. אני רוצה לציין עוד משהו... אני לא עושה פה משו לא חוקי אני צורב את הדיסק על מנת שיהיה לי גיבוי! כי שבוע שעבר נעלם לי הדיסק ולא מצאתי אותו כשממש הייתי צריך אותו אתמול מצאתי אותו והחלטתי שאני חייב לעשות גיבוי אז התקשרתי למספר שהיה רשום על הקופסה והוא אמר לי שאני לא יכול... אני בטוח שאפשר כי אני יודע שיש מלא אנשים שצורבים דיסקים של ווינדואוס אז רציתי לדעת איך הם עושים את זה...
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה זה? יש פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות הקצאת זכרון חדשה בווינדוס עשר, שכן C קטן מדי בעוד D ענק בלי סיבה. האופציה הבסיסית בmanagment , לא נותנת לי להרחיב את c משום מה. איך פותרים את זה , עדיף בלי לאתחל את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אלחוטית ואני לא מוצא את המחשב השני ברשימה של ההתחברות לשולחן עבודה מרוחק (וינדוס XP) איך מוסיפים את המחשב השני לרשימה?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הבנתי שצריך לפתוח USER במערכת VISTA ואז צריך להכניס את הפרטים בXP שרוצים להתחבר.. יש אפשרות לעשות את זה אחרת? בלי סיסמא ויוזר? כי לפעמים זה לא עובד וגם עכשיו שמדליקים את הויסטה צריך לבחור בין יוזרים ואני רוצה שזה ישר יעבור לDESKTOP ועוד שאלה: יש אפשרות שאוטומטית כל החלונות בויסטה יוצגו כמשבצות? כי עכשיו אני צריך לשנות את ההגדרה בכל תיקיה שאני נכנס אליה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש מחשב יד שניה שיש בו WINDOWS 8 שאני רוצה לקנות השאלה היא אם ניתן למחוק את USER של מי שקנה את המחשב ולהכניס USER חדש? ומבחינת הWINDOWS המחשב יהיה חדש או שצריך להתקין מחדש את כל WINDOW? כי להוסיף משתמש נוסף ממש מאט את המחשב אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.מופיע במסך הכניסה סיסמא אבל לא יצרתי סיסמא אני לא מצליח לבטל את זה 2.האם קיימת אפשרות להחליף מס' סיראלי של הוינדוס?יש לי וידנוס מקורית ואני רוצה להשתמש בסיראל המקורי(בהתקנה השתמשמתי בסיראל אחר )
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תראו, אני כרגע במשחב נייד ובמחשב הרגיל סתם עשיתי ריסט פעם אחת.. בלי סיבה מיוחדת ועכשיו כשאני מדליק את המחשב הויסטה באה לעלות.. בקטע שיש את הפס הזה שזז וזה נטען.. מכירים? אז בקטע הזה בהתחלה המחשב "חושב" ואחרי כמה שניות מפסיק "לחשוב" (כשהנורה מהבהבת) אבל זה ממשיך לזוז ולהיטען ניסיתי לתת לזה 5 דקות.. 10 דקות.. חצי שעה.. הכי הרבה שיצאתי לסיבוב.. שעתיים וחצי וזה לא עושה כלום.. נגיד שחזרתי מהשעתיים וחצי המסך היה שחור לא יודע למה לא ניראה לי שיש סיבה מיוחדת.. אבל בשאר הדברים זה ממשיך והקטע שניסתי להיכנס במצב בטוח בכל הסוגים שאפשר ניסיתי וזה אותו דבר.. זה טוען את הקבצים של המצב בטוח ומגיע לקובץ אחד ושם זה נתקע וזהו גם לדבר הזה נתתי חצי שעה וזה נשאר כמו שהוא מה אני צריך לעשות בשבי…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להעלות לאשכול הזה את ה-Bitmap המקורי של ה-Welcome Screen של Windows XP?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש מחשב נייד msi gx600x התקנתי win7 ויש לי בעיה בדריבר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי XP PRO באנגלית איך הופכים אותה לעיברית? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
http://www.zix.co.il/viewer.php?id=94050888.jpg אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לרוץ, ואז אחרי המסך הראשוני של הווינדוס ההודעה הזאת מופיע. ניסיתי להיכנס דרך "safe mode" ובפעם הראשונה זה הצליח. הרצתי אנטיווירוס (avg free) והוא מצא לי דיי הרבה ווירוסים (מה שמוזר כי אתמול לא היה אפילו אחד, אבל ניחה...) לטענתו הוא הצליח למחוק את כולם, אז איתחלתי את המחשב ו-ללא שינוי... עכשיו כשאני מנסה להכנס דרך safe mode ההודעה הזאת גם מופיע, אם אני לוחץ cancel\ok יש ציפצוף מציק מהמחשב והיא חוזרת (אני ממש מתחיל לשנוא אותה...). יש למשהוא רעיון? נ.ב למקרה שהתמונה לא מופיע זה מה שכתוב: the instruction at "0x0061026d" referend memory at "0x0061026d" click on ok to terminate the program click on …
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS 7 ויש לי תיקיות שיש לי בהן הרבה קבצי מדיה וכשאני נכנס אליהן הסייר קורס. נכנסתי להגדרות תצוגה והגדרתי את זה כך שלא יוצגו thumbnails והבעיה נפתרה, אבל אני רוצה שהם יוצגו.. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת איך אני שם 100hz במסך בwin7, הייתי משתמש בתוכנה refreshlock אבל נראה שהיא לא עובדת בwin7, ניסיתי כל מיני תוכנות אחרי שהגדרתי תמסך במקום PnP יש 75 Hz .. חייבת להיות דרך לעשות את זה , גם שהייתי משתמש במסך שלפני 7 שנים עם הrefreshlock היה לי 100hz עם 640X480 res וגם על 800x600... תודה לעוזרים ..
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הפך אותו במאה שמונים מעלות. איך מחזירים? (מדובר בסרט ספציפי, אך לא בטוח, אולי גם בשא הסרטים). (WIN98?\)
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב , האם מישהו מכיר דרך להוסיף לחצנים לסרגל כלים של חלון בWINDOWS . ממה שאני רואה , אפשר רק להוסיף אופציות שמוגדרות כברירת מחדל כגון : גזור,הדבק וכו' (כשפותחים תיקייה ניגשים ל -תצוגה->סרגלי כלים-> התאמה אישית ..) חשבתי פשוט להוסיף לחצן של אנטי וירוס , כך יהיה נוח יותר (בשבילי לפחות) לבצע סריקה של קבצים במקום לבצע קליק ימני על הקבצים-> סרוק לוירוסים . אני מאמינה שיש אולי דרך שינוי ברג'יסטרי\סקריפט או תוכנת צד ג' . לא משהו שאני מכירה בכל אופן . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כשהווינדוס עולה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ "xmnt2002" ומדלג על איזה בדיקה איך אני יכול לשלוף אותו מהדיסק התקנה של הווינדוס ?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם...רציתי לישאול מה שהוא בקשר לכתובות האי פי בווינדוס...ואלה השאלות.. 1)מה זה כתובת איפי חיצונית ומה זה כתובת אי פי פנימית ולמה כל אחת משמשת.. 2)האם יש דרך שבה אני יוכל להחליף את האי פי שלי בלי לגרום לזנקים?.. זהו אלה השאלות שלי ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם..תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע מוריד מהתמונות הוא נראה פצצה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יוצא לי מידי פעם לתת שירות תיקוני מחשב והתקנות למיניהם. רציתי לדעת מה אני עושה במקרה שיש לי לקוח שמעוניין בהתקנת ווינדוס ואין לו רישיון חוקי. איזה התקנה עושים במקרה כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-