Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איך אני משנה את הויסטה שלי לעברית? ואיך אני יודע איזה גרסה יש ברשותי 64 או 32 יש לי home priemum תודה
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש core 2 duo 2140 1.6gh geforce 6500 512 mega ram 160g דיסק קשיח אני רוצה לשדרג את זה לזה core 2 duo geforce 7300gt 1 giga ram 250/300g דיסק קשיח אהם אני יוכל להפעיל ויסטה במחשב הזה ושהיא תרוץ לי
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, יש אתרים שאני לא מצליח לעלות באקספלורר של ויסטה לדוגמא: http://learn.sapir.ac.il/ באופרה האתר עובד אבל באקספלורר ובפיירפוקס אני מקבל דף לבן שלא מפסיק לטעון. מדובר על ויסטה x64
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הבנתי שבמחשבים ניידים החברות לוקחות משהו כמו 10 ג'יגה מהארד דיסק לטובת התקנת הווינדוס ושהמחיצה הזאת לא רואים ארותה וכאשר משהו מתקלקל אז באים ומתקינים משם את הווינדוס עכשיו השאלה היא כזאת אנ קניתי מחשב נייד של Dell דגם 7202 - 6400 ואני רוצה להתקין על המחשב ווינדוס XP האם אחרי שהתקנתי את ווינדוס XP אני יכול גם להשתמש במחיצה הזאת או שזה רק החברה ואם כן איך אני עושה את זה??? תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הצעותיכם ועזרתכם הרבה הצלחתי להרכיב מפרט די עצבני למחשב ב7000 שקל בערך. בתור מערכת הפעלה אני קונה את VISTA PREMIUM 64BIT ושאלתי היא האם המשחקים של היום(כגון BATTLEFIELD2,COMPANY OF HEROS) יעבדו על המערכת? והאם יש מישהו שמשחק היום על מערכות כאלה ואין לו בעיות? ??? תודה לכולם מראש על העזרה. נ.ב. אם יש משהו שחשוב שאפרט תגידו לי ואשמח לכתוב.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את המערכת ויסטא ובשלב מתקדם של ההתקנה כשרשום FINISHING INSTALATION.... ויש כאלה נקודות..... זה פשוט ממשיך ככה שעות... וזה כאילו נתקע, זה לא ממש תקוע ששום דבר לא זז פשוט ההתקנה לא מתקדמת!? בדקתי את זה אם כמה גרסאות שונות וכו'... מישהוא אולי יודע למה זה??? למה זה קשור??? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
המעבד הוא E6750 ויש לי 2GB זכרון... האם עדיפה גרסת 64BIT מאשר 32BIT?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לנושא ולא פורום תוכנה. אז ככה, אני כבר המון זמן מחפש ג'דג'ט מזג אוויר יפה ל SIDEBAR של הוינדוס. וכל היפים שאני רואה, או שאין להם שירות בישראל או שאי אפשר להתקין אותם. אז חשבתי שיהיה נחמד אם אחד שמכיר/יש לו ג'דג'ט מזג אוויר יפה יוכל להעלות לי אותו או לשלוח קישור. תודה רבה ולילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
אולי רשמתי את הכותרת לא נכון אבל השאלה שלי היא כך: קיבלתי את הנייד החדש עם ה WINDOWS VISTA HOME PREMIUM אני ממש לא מתלהב ממנו ואם היתי יכול בכיף היתי חוזר לXP יש לי 2 GB זיכרון אבל היתי רוצה לדעת איך ומה לשנות בהגדרות כדי שהווינדוס הזה יקח לי כמה שפחות מהRAM הרי הויסטה ידוע לשמצה כמערכת שזוללת זיכרון אני מעדיף לוותר על כל השטויות של האפקטים לטובת שיפורים בביצועים ומהירות אז איך ויסטה יקח לי מינימום מהזיכרון אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום איך אני מפורמט אתC בלי דיסק של WINDOWS ???
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם מאתמול המחשב שלי החליט קצת לעצבן אותי כל פעם שהוא נדלק מופיע לי הודעה כזאת כמו בתמונה. מישהו יודע איך מבטלים את זה,ניסיתי עם תוכנות לניקוי רגולות אנטי וירוס וכו'...ולא עזר הקובץ הזה שרשום בתמונה EF.tmp פועל גם ב-task manager ואז הוא נעלם כשאני סוגר את ההודעה [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר פרסום המדריך הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278985.0 קיבלתי מספר בקשות לכתיבת מדריך דומה עבור יישומי אופיס. המדריך החדש מצורף בלינק הבא: http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_5575.html
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, קודם כל חשוב לציין שלא התעניינתי וחקרתי בנושא מחשבים בשנתיים האחרונות ולכן אני לא מבין כלום על גרסאת ה64 או הוויסטה ואני לא יודע שום דבר לגבי הבאגים והבעיות שונות. אני קונה את המחשב הבא: מעבד athlon 4000+ 64bit לוח AsusM2N-E זכרון 2GB 667mhz כרטיס מסך יהיה או הx1950 או ה8800GTS, תלוי בבעיות תקציב.... ואני קונה מסך רחב 20". השאלה שלי היא כזאת: איזו מערכת עדיף להתקין על המחשב, שמעתי שה64 עושה הרבה בעיות והויסטה כבדה, האם הויסטה תרוץ חלק ותתן לי משהו או שלהשאר עם XP? ואיזו גרסא, SP2 זה עדיין הכי חדש? תודה רבה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין XP ו-VISTA על אותו מחשב ולבחור ביניהם בהדלקת המחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו אחים שלי התקנתי את ויסטה גירסאת ה - business ולמה לא מופיע לי להתקין שפות או להסיר ? הינה תמונה שתסביר לכם הכל : http://www.2send.us/uploads/677fffb658.jpg תודה מראש לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי לפטופ חדש עם VISTA HOME BASIC (אמור להיות מקורי). האם אמורים לקבל איתו גם דיסק התקנה? (אני לא קיבלתי) (בפעם הראשונה שהפעלתי אותו נרשמתי עם שם משתמש ונראה לי שהוא עשה אקטיבציה) (אני יודע שב XP קיבלו וחשבתי שגם בVISTA אמורים לקבל)
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תעזרו בדבר מעצבן במיוחד. לפני כמה זמן השתדרגתי לויסטה בנוסף ל-XP. לאחר ששמתי את ויסטה מחקתי את ה-XP אבל עד אותו רגע ה-BOOT MENU - איפה שבוחרים איזה מערכת הפעלה להעלות - זה עוד עבד. בשבוע האחרון החלטתי לחזור ל-XP ושמתי אותה בנוסף ל-ויסטה. אבל מה קרה פתאום ? ה-BOOT MENU נעלם לי ועכשיו תמיד ה-XP עולה אוטומטית לצמיתות ואני לא יודע איך להעלות את ויסטה, למרות שלא מחקתי את הויסטה - היא חיה וקיימת על ההארדיסק. מה אני עושה ? איך אני מעלה אותה חזרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280147.new#new
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
המפרט רשום. היו בעיות של וירוס VUNDO ולא עזר כלום,רק פירמוט. 1.בוצע פירמוט מלא לכל הכונן הקשיח דרך HIREN. 2.הותקנה מערכת הפעלה כולל SP2 במחיצה נפרדת.כולל התקנה מלאה של דרייברים לוחM. 3.בדיקת ה-HD עם HDD REGENERATOR שוב מ-HIREN במשך 12 שעות ללא בעיות כלל. 4.בדיקת זכרונות MEMT86 במשך 3.5 שעות ללא בעיות(הבנתי שצריך לעשות 7 שעות,אחכה לתגובה בנושא). 5.טפ' מצויינות ומבוקרות כל הזמן. שאלות: 1.האם יש מצב למעבד פגום. 2.האם יש אפשרות לבדיקת מעבד EXTENDED כי אחרת המחשב יתקע. 3.מה עוד יכולה להיות הבעיה? עריכה:שכחתי דבר חשוב.. ב-SAFE MODE זה עובד בסדר גמור.לא נתקע ולא כלום.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא האם ניתן להתקין windows XP על HD שכבר קיימת בו התקנה של windows XP ולאחר מכן להסיר את ההתקנה הישנה של windows.. כמובן כל זה מבלי לעשות format לHD או לpartion. תודה
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש Vista 64Bit מקורי. בשוק מוצעת למכירה גרסת Retail וגרסת OEM. גרסת OEM עולה 50% פחות. קראתי ברשת שגרסת OEM מגיעה רק עם CD ומספר סידורי. בנוסף אם אשדרג לוח אם אצטרך לרכוש עותק חדש של Vista. יש עוד חסרונות לגרסת OEM שאני לא יודע עליהם או שזה בעצם הכל?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה : מישהו מכיר או יודע על תוסף לWIN XP שמוסיף לו מראה של Max OS X ? אני יודע שקיים דבר כזה רק אין לי מושג איפה אני יכול להוריד אותו. תעזרו לי בבקשה תודה רבה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה. האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-