Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אז ככה: הפס הכחול מסתובב הרבה יותר מהמצב הרגיל ואחרי איזה דקה-שתיים הפס הכחול נתקע ואחרי דקה יש ריסטרט במצב בטוח הווינדוס עולה יש למשהו מושג מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בעידכונים של הווינדוס יש שם תוכנת זיהוי לראות אם הווינדוס חוקי שגורמת קריסה לוינדוס.חוץ ממנה הם בודקים עם הווינדוס חוקי גם ב"עדכוני אבטחה" כמו שהם רושמים?
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בעיה היא כשאני כותב באינטרנט לדוגמא בגוגל זה מראה לי ???????ג?ג?? כשאני כותב בעיברית אבל בתוכנות כמו איסיקיו זה כותב לי עיברית רגיל ואני משתמש באקספלורר 6 כתבתי את ההודעה במסך טקסט והעתקתי אותה אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי זה יהיה נהדר תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP MCE יש לי 2 כוננים קשיחים (SATA אם זה משנה). על כונן C מותקנת מערכת ההפעלה. הפנתי את הזכרון הוירטואלי לכונן D וביטלתי את זה שבכונן C. מערכת ההפעלה מתעלמת מהביטול וממשיכה להחזיק בקובץ למטרה זו בכונן C וגם בכונן D. חשוב לציין שקודם להתקנת חלונות XP עם SP2 יכולתי לעשות זאת. מה עושים? האם זה נכון שעדיף שהזכרון הוירטואלי ישב על כונן אחר מזה של מערכת ההפעלה? וכמה רצוי להגדיר אותו אם יש לי 1G זכרון DUAL DDR 3200? תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
לפתע פתאום בלי כל אזהרה מוקדמת (טוב היו כמה פעמים שהפעלה מחדש פתרה את הבעיה) דאבל-קליק על תיקיות או כל דבר אחר שקשור למערכת ההפעלה (סל-מיחזור, המחשב שלי וכו') גורם להעלמות של שולחן העבודה, כל מה שנשאר זו תמונת הרקע, ואחרי מספר שניות עולה מחדש. נכון להיום מדובר במצב קבוע, יש פתרון מלבד פרמוט והתקנה מחדש? (יש לי הרבה חומר לגבות.. ) כל שאר התוכנות עובדות מצויין ללא תופעות לוואי. המחשב עובד כמעט תמיד מחובר לביטורנט דרך Azureas. מערכת :WinXP SP2 מעבד: C2D E6300 זיכרון: 2GB HD: WD 160GB כ. מסך: 7600gs לא יודע אם זה קשור אבל יש לי פנדה אנטיוירוס טיטניום
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לכל מי שניסה את גרסאות הויסטה שיצאו לאחרונה ואני לא מדבר על הבטא... (ויש להבהיר שאין זה דיון WAREZ אלא דיון על התנסות של אנשים) במה אתם בוחרים בסופו של דבר: בגרסת HOME PREMIUM ,ULTIMATE או בגרסת HOME BASIC?... אחר - להשאר עם XP אני ניסיתי את ה HOME PREMIUM ו ULTIMATE ולא הרגשתי בשום הבדל משמעותי בין שתיהן! לפי דעתי ה HOME PREMIUM מספיקה ל 99% מהמשתמשים הביתיים הרגילים - כך אני מגדיר את עצמי פחות או יותר. מה גם שבמשחקים בינתיים הויסטה לא מככבת בכלל. משחקים לא עולים טוב, נתקעים וכו'. נא תגובתכם.
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התקנתי WINDOWS XP PRO מחדש ופתאום לפני כמה ימים התעוררה אצלי בעיה. כאשר אני עושה הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה: disk boot failure insert system disk and press enter אם אני מכניס לכונן הCD את הדיסק של WINDOWS - המחשב עולה ללא בעיה ואני יכול לעבוד כרגיל. ניסיתי לבצע תיקון לBOOT ע"י הפקודה FIXBOOT דרך קונסול התיקון של WINDOWS - אבל זה לא עזר. ניסיתי אפילו לתקן את הMBR ע"י FIXMBR אבל זה לא עזר. הHD מוגדר כמו שצריך ומופיע בביוס, אין דיסקים בכונן ההגדרה בביוס של סדר הBOOT מופיע כמו שצריך (קודם CD ואז HD - אבל גם כאשר הפכתי את זה זה לא פתר את הבעיה). המחיצה של הHD מוגדרת כאקטיבית. ניסיתי אפילו התקנת תיקון של הWINDOWS - אבל זה לא עזר.... יש למישהו רעיונות? תוד…
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט... אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס. אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשו…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
לפעמים יש לי בעיות אבל אין לי מושג עם מה לפתוח את ה-minidump מישהו פעם אמר שהוא פתח עם הכתבן.. אבל לפי מה שהבנתי יש דרך יעילה יותר..
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME EDITION בעברית,ופתאום קרתה לי בעייה: כאשר אני מדליק את המחשב ומגיע למסך בחירת המשתמש (מסך כחול עם אופציות של כל חשבונות המשתמשים שרשומים עליו) אני מנסה להיכנס לאחד השמות ( כל אחד מהם) הוא מתחיל לטעון עבורי את הWINDOWS אך אז מיד הוא כותב "מתנתק" ואין לי אפשרות לעשות משהו אחר חוץ מלהיות תקוע במסך הכחול הזה. אני כן מצליח להיכנס ב SAFE MODE ניסיתי להריץ בדיקה של אנטי וירוס אך הוא לא מצא כלום. ניסיתי לכבות כל מיני הגדרות ב MSCONFIG וגם זה ללא תועלת יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת,נגיד אני פועל על משתמש מסויים,ואני מתכנן לפרמט,השאלה אם אפשר לשמור[לצרוב] את המשתמש שאני יכול להתקין\להשתמש במשתמש שכבר קיים ושמרתי ?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קארתי ואני יודע שרשום כבר די הרבה מידע בפורום זה על ההבדלים בין ntfs ל- fat32 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק בנפח 120 גיגה. האם כדי לי לפצל אותו למספר דריברים (c:, d:) או להשאיר אותו בתור חתיכה אחת גדולה? ואם כן לפצל אולי כדי לעשות c להתקנה של הווינדוס בתור fat32 ואת ה-d לעשות ntfs ואם אני מתכוון לפצל ולשים רק את הווינדוס על כונן c אז באיזה יחס לפצל את הכוננים?? תודה ומקוה שהבנתם משהו מכל הבאלגן שרשמתי כאן!
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני כולי בסבבה שלי משחק משהו..ואז פתאום הא עושה ריסטרט....בדקתי טמפ של המעבד והיא נמוכה... מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
האם יש אופציה ב-Vista כמו ב- XP להגדיר את הווינדוס על מינימום על מנת שיהיו ביצועים טובים יותר? ללא ה Aero ה slide וכו'..? ואם כן, אז כמה דרישות הוא צריך, או ש-ג'יגה זיכרון וכו' הם המינימום של המינימום על מנת שהמחשב בכלל יוכל רק לעלות המערכת? תודה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס לכונן כולשהו ה-icon'ים של התיקיות חסרים. איך אני מחזיר אותם? תודה =]
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הנייד שלי התחיל בבעיה מוזרה וחדשה חלק מהSERVICES פשוט הפסיקו לפעול ואי אפשר להפעיל אותם (גם לא ידנית) מדובר למשל בwindows audio וגם בWLAN AutoConfig ועוד תהליכים נוספים כתוצאה מכך אין שמע ואין אפשרות להתחבר לרשת (גם לא קווית) ויש עוד בעיות נוספות כשאני מנסה להפעיל אותם ידנית אני מקבל הודעה Windows could not start the WLAN AutoConfig service on local computer Error 1068: The dependency service or group faild to start. זאת דוגמה לתהליך אחד אך זה קורה גם בתהליכים נוספים מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי הום אדישן ודפדפן אקספלורר 6.1 (כנראה) וכל פעם שאני שולח הודעה כאן בפורום, אז הוא רושם שיש בעיה וחייבים לסגור את הדפדפן.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? כי זה ממש מעצבן לשלוח הודעה ולצאת ושוב פעם להיכנס לאתר.. עצות..?
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס הום אדישן ועשיתי אקטיבציה ובקיצור הכל היה טוב ויפה עד שלפני כמה ימים הופיע לי שצריך לעשות אקטיבציה שוב. ההודעה הופיעה לי יום אחרי ההתקנה , אז ראיתי ששום דבר לא פותר את הבעיה אז הורדתי קראק מיוחד שמבטל את זה וניסיתי אותו והוא פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא הודיע לי שנשארו לי 22 ימים לשימוש בוינדוס. מה אני יכול לעשות? ד.א. לא שיניתי שום חומרה ולא שיניתי אז הגדרות של הביוס .. אבל יכול להיות שהורדתי את הSP1 . אז זה בגלל זה?
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 64 bit יש לי 2 עדכונים אחד: Realtek - Network - Realtek PCI GBE Family Controller Download size: 152 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpdate: Realtek Network software update released in May, 2009 More information: [url]http://winqual.microsoft.com/support/?driverid=20273886[/url] Help and Support: [url]http://support.microsoft.com/select/?target=hub[/url] והשני: Ralink Technology Corp. - Network - Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card Download size: 283 KB You may need to restart your computer for this update to take effect. Update type: Optional DriverUpda…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
עשיתי שדרוג אז לא התקנתי כלום מחדש אז אתמול נכנסתי לפרק 13 של נמלטים וה BSPLAYER אומר שהוא לא יכול להשתמש בOVERLAY אז הוא משתמש ב ERV ופתאום ראיתי איכות שלא ראיתי דיי הרבה זמן ללא שום גרעיניות הכול חלק וגם אפילו על מסך מלא זה נשמע הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה. יש לי ווינדוס 7, ושידרגתי מ2gb ram ל 4gb . עכשיו הבעיה היא ( אני לא בטוח שזה נובע מהשדרוג אבל אולי תוכלו לעזור לי ): ברגע שאני פותח את הווינאמפ או כל דבר אחר, ואני עושה כמה פעולות במקביל , על הווינאמפ זה ממש מורגש השיר נתקע לשבריר שניה. בין אם זה לפתוח את המחשב שלי או לגלול את העמוד למטה בוואלה או אפילו ממש עכשיו כשאני מקליד, כל אות מורגשת בתקיעה של שבריר שניה בשיר. המחשב עצמו נהיה מעיין איטי יותר. אם מישהו יוכל לעזור לי ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקן אני אשמח. עוד משהו, שהתקנתי את הזכרונות ההגדרות של ה OC במעבד ובזכרונות התאפסו. E4300 @ 3.0GHZ 9x - 333mhz על 1.475000v - זה בסדר נכון? ככה היה נראה לי.. והאם צריך להעל…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-כותרת- תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 כוננים פירמטתי אתמול את C והתקנתי מחדש את הווינדוס... E לפני זה היה כונן חסום שפתוח רק למשתמש שלי ולא למשתמש של המשפחה... עכשיו אחרי שפירמטתי לא יכולתי להיכנס אליו אבל פתרתי את זה חלקית... אני יכול להיכנס עכשיו לכונן אבל חלק מהתיקיות והקבצים אני עדיין לא יכול להיכנס אליהם.... איך אני יכול לפתור את זה? ניסתי לעשות את אותו הדבר שעשיתי לכונן עצמו אבל אי אפשר לעשות את זה.... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-