עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rino,

התקנתי WIN LONGHORN במחיצה E ואכשיו אני מעוניין להסירה ללא השארת עקבות וללא פירמות המחיצה כיוון שיש לי עליה מידע נוסף. אשמח לקבל הנחיות ! :

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by barakhil,

לפעמים בטעינה של אתרים אני נתקלת בהודעה השגיאה הבאה: האתר עולה חצי, ואז מתקבלת ההודעה והוא מפסיק לעלות. אני עושה רענן וזה פותר את הבעיה. זה קרה לי במספר אתרים: Msn, Walla, Hwzone ובטח עוד כמה.. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by hellyeahmofo,

היתה לי מערכת xp פרו בעברית , עקב שגיאה ב boot.ini שלא יכלתי לתקן עשיתי לה repair עם דיסק התקנה של מערכת באנגלית , עכשיו זאת מערכת באנגלית , הבעיה שהיא שבמיקרוסופט אאוטלוק אין עברית , כל ה subjects וה folders הקיימים כתובים בג'יבריש במקום בעברית איך מחזירים? עברית אגב מן הסתם מותקנת

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. Started by HitmanX,

לפעמים יש לי בעיות אבל אין לי מושג עם מה לפתוח את ה-minidump מישהו פעם אמר שהוא פתח עם הכתבן.. אבל לפי מה שהבנתי יש דרך יעילה יותר..

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. Started by scorpions,

קניתי ארדיסק חדש של IBM 80 GB 120 GXP חילקתי אותו לשלושה והתקנתי עליו WIN98 ב-:C ובעת התקנת WINXP הוא ניתקע אז העתקתי אליו את WINXP וניסיתי להתקין את זה כך הוא התקין אך לא היה מוכן לשנות אותו ל-NTFS לכן ניכנסתי ל-WIN98 וע"י פרטישן מג'יק שיניתי אותו ל-NTFS הוא עלה פעמיים עידכונים וכאלה אבל מאז הוא מסרב בתוקף לעלות הוא נותן הודעת שגיאה שאומרת כי אם הינך רואה מסך זה יש לך בעיה בהתקני החומרה הפעלתי במצב בטוח אך הכול מותקן כמו שצריך יש למישהו מושג מה יכול להיות או אם יש בעיה בהתקנת WINXP על ארדיסק זה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by izikd,

??? ??? ??? 8)

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  7. Started by fire15,

פתאום הפונטים ב-internet explorer קטנו אני רוצה להגדיל אותם איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by taotao,

היה לי ווינדוס XP PRO עכשיו ניסיתי להתקין להארד דיסק אחר תווינדוס וביטלתי אותו בסוף בקיצור נדפק לי הווינדוס שלי בהארד דיסק בראשי עכשיו התקנתי את גירסת הHOME (על אותה מחיצה C) ושאני מדליק תמחשב הוא אומר לי לבחור עכשיו הגירסת פרו במלא לא עובדת הוא אומר לי להכניס דיסק בוט ושיש בעיה בחומרה בקיצור סתם סייפור 2 שאלות מישהו יודע איך למחוק תגירסה (פרו) שניה שלא עובדת? (ורצוי כמה שיותר מסובך) משיהו יודע אולי אפשר לתקן תגירסה השניה ? (גירסת הפרו) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by tuvia,

בוקר טוב. אני בזמן האחרון מקבל שגיאה כשהמחשב מגיעה לוינדוס, שגיאה שקשורה לדבר הזה. משהו יודע מה זה? יש לי sp1.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  10. אתפ מכירים את הicon של השולחן עבודה שנמצה בסרגל כלים (זה עם ה"התחל"\start ) ושלוחצים עליו אז הוא ממזער את כול החלונות או ההפף אז אני צריך אותו הוא נעלם לי ואני לא יודע איך אני מחזיר אותו אז אם מישהו יכול בבקשה להביא לי אולי את הכתובת של ה icon הזה שני ימצא אותו דרך ההפעלה או איזה שהיא דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  11. בתרד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=31146 יש לינק לאתר, סבבה, אנימצית פלאש+גאווה סקיפט נחמה (כנסו סתכלו מזה עושה), אבל.................. האנשים הקטנים חר**ת בני אגסים הרסו לי את האינטרנט אקספולרר! כל חלון חדש שאני פותח הוא לא מתחיל מלמעלה אלה יותר למטה, אני לא מצליח לתקן! HELP!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  12. איך אני יכול להגדיר את הסיפריה של הקבצים הזמניים שלי - אליה למשל WIN פותחת תוכנות חדשות כדיפולט.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  13. הסרתי את המסנגר אשר בה עם הוונדוס וניסיתי לעדכן את המסנגר, לא עזר... (אני כרגע על 6.2) ההודעות האלה מעצבנותתתתתתת > עוד מישהו נתקל בבעיה כמו שלי? ניסתי להשתמש בתוכנה Ad-aware 6.0 וגם לא עזר... מה שמעניין הוא שלא משנה אם המסנגר עובד ברקע או לא, בכל מקרה ההודעות האלה מופיעות לא הלך להעלות את התמונה לאתר, העלתי לוואלה- ניתן לראות את התמונה בלינק הבא: http://briefcase.walla.co.il/sagiyehe

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by __MIKO__,

איך מוחקים מווינדוס (2000) את כל הסיסמאות והשמות משתמש שהמחשב זוכר לי בכל כניסה לאתר או חשבון מסויים?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  15. קודם כל שלום לכולם,אני חדש במערכת הפורומים,ואשמח אם תוכלו לעזור לי. ולבעייתי: אני מעוניין להתקין מערכת win xp pro על מחשב בבית שבו מותקנת מערכת ווינדוס 98. החלטתי לפרמט ,ולהתקין את הווינדוס אקס פי בעזרת הדיסק הפעלה. כשאני מכניס את הדיסק והמחשב עולה אני מבקש ממנו boot from CD ואז אחרי זמן מה ,מתקבל כבר המסך הכחול של תחילת ההתקנה של האקס פי,אבל אז אני מקבל את ההודעת ארור הבאה: File\i386\KDCOM.DLL couldn't be loaded. The error code is 32768 setup cannot continue press any key to exit. חיפשתי במספר אתרים וגם בפורום פה לגבי הבעיה הזאת,ולא מצאתי אף נושא שדן בה. אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי ולהדריך אותי איך לפתור את הבעיה ולא לקבל את הארור הזה. תודה,עומר.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by mDs,

בעיה זו אצל חבר שלי במחשב ולכן אני זה שכותב לכם ( הוא לא מבין בגרוש במחשבים) דף הבית שלו -נעול- על האתר הביתת הזה..http://mysearchnow.com/ והוא לא מליח לשנות אותו. הייתי אצלו וגם אני לא הצלחתי .. משום מה זה תמיד חוזר לאתר הבית הזה. ניסתי הכל (יש לי ידעה במחשבים) רק מה שאני לא יודע לעשות ואני בטוח שזה יפתור את הבעיה זה לשנות את זה דרך regedit.. אם מישהו יודע בבקשה להגיב .. תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by Psycho17,

צהריים טובים אנשים. אתמול נכנסתי לאתר של Windows וגילית להפתעתי בעמוד הראשי שיצא WIN XP 64Bit... יש אפשרות להוריד איזה קובץ ולהתקין (משדרג את מערכת ההפעלה הנוכחית של XP של 64 ביט). הנה קישור:קישור יש לי שאלה גם האם אתם ממליצים להתקין אותו??? (ה64 BIT) ;D ;D ;D

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by LIOR42,

רציתי לדעת איך מבטלים את תוכנת ההשלמה האוטומטית של WINDOWS

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

20. Started by Greave,

היי, אתמול בלילה החליט ה-XP שלי לא לעלות בשום מצב - לא רגיל, לא ב-Safe Mode וגם לא ב-"Last good known configurations" - התבאסתי לאללה והלכתי לישון. היום בבוקר ניסיתי לפעול בכל מיני שיטות. תחילה נכנסתי ל-Repair Console של XP וניסיתי לתקן את הבוט וגם את המאסטר בוט (fixboot,fixmbr) שניהם לא עזרו. חיפשתי ב-Listsvc דברים חשודים והדבר היחיד שנתקלטי בו היה איזשהו Codec, נזכרתי שהדבר האחרון שעשיתי במחשב לפני שהוא פתאום לא עבד היה התקנה ומחיקה של כל מיני Codecs במטרה להפעיל סרט מסוים. ביטלתי את אותו שירות אבל XP עדיין לא עולה. האמת אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד לא רוצה לפרמט. מישהו יודע מה הבעיה? פרטים נוספים: *שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה (מה שהוביל אותי…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by idan1836,

התקנתי וינדוס הום אדישן ועשיתי אקטיבציה ובקיצור הכל היה טוב ויפה עד שלפני כמה ימים הופיע לי שצריך לעשות אקטיבציה שוב. ההודעה הופיעה לי יום אחרי ההתקנה , אז ראיתי ששום דבר לא פותר את הבעיה אז הורדתי קראק מיוחד שמבטל את זה וניסיתי אותו והוא פעל טוב ואחרי כמה ימים הוא הודיע לי שנשארו לי 22 ימים לשימוש בוינדוס. מה אני יכול לעשות? ד.א. לא שיניתי שום חומרה ולא שיניתי אז הגדרות של הביוס .. אבל יכול להיות שהורדתי את הSP1 . אז זה בגלל זה?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by idan1836,

יש לי וינדוס אקס פי הום אדישן ודפדפן אקספלורר 6.1 (כנראה) וכל פעם שאני שולח הודעה כאן בפורום, אז הוא רושם שיש בעיה וחייבים לסגור את הדפדפן.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? כי זה ממש מעצבן לשלוח הודעה ולצאת ושוב פעם להיכנס לאתר.. עצות..?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by efialon,

שלום. אני מעוניין ליצור חשבון נוסף, שיהייה מוגבל לאנשים מסוימים, וההרשאות היחידות של אותו חשבון יהיו, אך ורק אפשרות להתחבר לאינטרנט. אפשר לעשות דבר כזה? כי בחשבונות משתמשים הרגילים ב Windows לחשבון ה"מוגבל" כביכול, יש גישה לטכנים שאני לא מעוניין שיוכל לראות/ להתעסק בהם.

24. מבקש עזרה בפתרון הבעיה. בשדרוג מ sp2 ל sp3 כ.מסך נעלם ולא מוכר במערכת ואין אפשרות להתקין דרייבר. כרטיס מסך מסוג GForce FX5200 של חברת NVidia נעלם מהמערכת . התקנת דרייבר שהייה בשימוש לפני השדרוג מפיק הודעת שגיאה שאין כרטיס מתאים להתקנת דרייבר. נתוני המחשב: פנטיום 4 2.4mHZ דגם לוח אם - p4m266 Chipset - via p4m 266(vt8751) הדרייבר שבימוש - NVidia 71.89 תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  25. Started by ShahafH,

יש לי מפרט שמספיק בהחלט לווינדוס (סמכו עלי אין לי כוח לכתוב) אבל שמעתי מחבר שלי שיש פול בעיות עם התקנת תוכנות כמו דימון טולס ועוד דברים חיוניים שצריך.. השאלה שלי האם להשאר ולסבול כאב ראש בלמצוא תוכנות שיעבדו אבל לנצל את הDX10 או לחזור לXP 32 ביט שזה לא ינצל את כל הזכרון ולא יהיה לי DX10 מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.