Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לפעמים בטעינה של אתרים אני נתקלת בהודעה השגיאה הבאה: האתר עולה חצי, ואז מתקבלת ההודעה והוא מפסיק לעלות. אני עושה רענן וזה פותר את הבעיה. זה קרה לי במספר אתרים: Msn, Walla, Hwzone ובטח עוד כמה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
א. מתי ויסטה הגירסה המלאה יוצאת? בחנוכה? ב. מה ההבדל בין הגירסה המלאה לגרסת הבטא הכי חדשה שיצאה עד עכשיו? ג. כשפותחים את המחשב עם ויסטה, בלי לפתוח שום תוכנה, כמה MB היא צורכת מהזיכרון? ד. כדאי לעבור מ XP ל ויסטה? ההבדל שווה את זלילת הזיכרון כאשר יש לי 2GB והמשחקים צורכים 700MB-+ ?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ששלום לכולם יש לי את הסייד בר שלויסטה וה rss המובנה משום מה לא קורה אתרים שאני מצוות לו מה אתם ממליצים אולי אני לא עושה משהו טוב ???
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
קארתי ואני יודע שרשום כבר די הרבה מידע בפורום זה על ההבדלים בין ntfs ל- fat32 עכשיו השאלה שלי היא כזאת: קניתי עכשיו מחשב חדש עם הארד דיסק בנפח 120 גיגה. האם כדי לי לפצל אותו למספר דריברים (c:, d:) או להשאיר אותו בתור חתיכה אחת גדולה? ואם כן לפצל אולי כדי לעשות c להתקנה של הווינדוס בתור fat32 ואת ה-d לעשות ntfs ואם אני מתכוון לפצל ולשים רק את הווינדוס על כונן c אז באיזה יחס לפצל את הכוננים?? תודה ומקוה שהבנתם משהו מכל הבאלגן שרשמתי כאן!
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה מסכים כחולים/ריסטים/תקיעות וכד'. יש לי כמה כוננים במחשב (6) ואני תמיד מפרמט רק את הכונן הראשי© שעליו יושבת המ"ה. יכול להיות שהגורם לבעיה נמצא לא בכונן הראשי (כל הכוננים חוץ מ-C)(אני שואל את זה כי כבר יש לי את הבעיה הזו כמה זמן והיא לא בדיוק נעלמת...). אם זה עוזר: זה הדף שאני בד"כ מקבל: http://wer.microsoft.com/Responses/Response.aspx/10/en/5.1.2600.2.00010100.2.0?SGD=46c9f72d-ce80-4a72-b86d-77246949f367 תגובה מפורטת יותר ורקע על הבעיה בהמשך הת'רד..
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בעיה במחשב של חבר ! מתי שהוא מפעיל את המחשב ניהיה לו המסך שאמורים להכניס קוד לוינדוס בשביל לעלות את המערכת(סיסמא שהמשתמש עשה)! והוא לא זוכר , ובמסך הפתיחה מופיע לו רק את המשתמש "אדמניסטור" בלבד,וצריך קוד לעלות והוא שכח אותה! איזה אפשרות יש לבטל את הקוד?!(ניסתי דרך "הסייפ מוד")והוא מגיע לי לאותו מסך פתיחה! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש. אני רוצה להתקין בו Windows XP. מתי שאני מתקין אותו מהדוס עם WINNT.EXE הוא מעתיק קבצים והכל מתי שהוא מסיים הוא מבקש להוציא דיסקט מהכונן ולעשות ריסטרט. הוצאתי את הדיסקט הוא עשה ריסטרט אבל במקום להמשיך בהתקנה הוא ביקש דיסקט. הכנסתי את הדיסקט ומתי שאני עושה שוב WINNT הוא עושה את אותה העתקת קבצים מחדש. איך אפשר לפתור את זה? ניסיתי גם לשנות ב BIOS שהוא יחפש קודם את HD ולא את הדיסקט אבל זה לא עזר. יש לי לוח אם ASUS P4P800. בביוס שיניתי ל 1st boot device Maxtor 2st boot device cd rom 3st boot device 1st floopy drive
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
צריך פאץ Windows בעברית כיאלו שהווינדאוס שלי יהיה בעברית יש לי את השפה בעברית אבל אני רוצה שהכל יהיה בעברית בתודה,יניב
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מיקרוסופט הציגו את חלונות 7 ב PDC אבל הגרסה ששוחררה לנוכחים על גבי דיסק קשיח של 160 ג'יגה היא ללא חלק מהיכולות היותר מרשימות של המערכת. בשביל אלה נצטרך לחכות לבטא שיצא בשנה הבאה. או שלא: http://windows7news.com/2008/11/03/enable-new-windows-7-taskbar-in-windows-7-m3-build-6801/ רפאל ריברה מצא דרך להפעיל את התכונות החדשות גם בpre-beta. תהנו. (הפיצ'רים לא נכללו כי הם לא מושלמים, אל תשכחו שזה טרום-בטא ואל תתפלאו אם יהיו בעיות) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, פתאום החלה אצלי במחשב (ישן) תופעה מוזרה - הווינדוז XP עולה, ובחלק שבו הוא אמור לעבור לדסקטופ הוא פשוט נתקע (מסך שחור). התופעה מתרחשת ב 100% הפעמים שניסינו לאתחל אותו. בסייפמוד הוא מגיע לדקטופ, ד"א. מה אפשר לעשות ? תוד
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי קניתי מקלדת אלחוטית לסלון כדי לשלוט על המחשב במסך הפלזמה פנסוניק 50PV70. הגדרתי את הרזולוציה לשני המסכים כנדרש אבל אני מתקשה לראות את הפונטים במסך הגדול ממרחק של 4 מטרים. אני רוצה להגדיל את הפונטים רק במסך הפלזמה,האם זה אפשרי? בנוסף הפלזמה מחוברת ב HDMI ולא ב VGA וכתוצאה מכך הפלזמה מזהה רק 1080P וזה לא נכון כי הגדרתי פחות מזה. האם יש קשר בין הדברים? אולי לא כדאי לחבר ב HDMI? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כל פעם שעולה הוינדוס עולה ה msnmsg.exe המעאפן הזה שנדבק לי לחיייייםםםםםם ושאני מפעיל את הMSN MESSENGER 6.1 שפועל בקובץ msnmsgr.exe הם מתחילים להלחם כל אחד מתחבר ומנתק את השני ככה איזה 3-4 פעמים עד שה MSN MESSENGER 6.1 מנצח או שאני מתעצבן וסוגר את ה msgmsg.exe שבא בתוך הוינדוס דרך מנהל המשימות עכשיו מה הקטעעעעע אני לא יכול למחוק את ה windows messenger כי ביל גייטססססס המציק הזההההה דחף אותו לתוך הוינדוס בלי אפשרות למחוקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! מה עושים???????
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן אנשים. היום ניסיתי להתקין ברוב טיפשותי נרו 8, הוא התחיל את ההתקנה ביקש לכבות את המחשב, ועשה הפעלה מחדש. כשהוא חזר לויסטה הופיע לי חלון קטן ליד השעון אם סימן אדום עגול אם קו באמצע. הוא אמר איזה משהוא לגבי זה שוינדוס לא יכול להמשיך בהתקנת הנרו וצריך לסדר איזה משהו נראה לי קשור למנל החלונות הקופצים. לחצתי על זה נכנסיתי לתיקייה שאין לי מושג מהיא אבל אני כמעט בטוח שהיה רשום למעלה נרו בקיצור הלכתי ללשונית הראשונה וסימנתי (הורדתי את הסימון יותר נכון) שלא יטען קבצי מערכת בכניסה לוינדוס ועוד משהו לגבי השולחן עבודה ואופציה השלישית לא היה ניתן לשנותה זה היה משהו לגבי ההפעלה (startup). ביצע הפעלה מחדש ומסתבר שכנראה ביטלתי טעינת קבצים של הוינדוס ומאז הוא עולה לי ללא גרפיקה (זאת א…
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אתמול השתמשתי בתוכנה שמנקה את הווינדוס מקבצים פגומים (שמה Windows Washer). לאחר הניקוי השתנו לי הפונטים של הווינדוס- את הפונטים של הסמלים אני רואה שונה, את הפונטים של התפריטים והכותרות של החלונות, של שורת ההתחל והתפריטים שבו- בקיצור הכל. אם אני עושה שחזור מערכת הפונטים הרגילים יחזרו אבל אני רוצה להשאר עם המחשב כמו שהוא עכשיו-אחריי הניקוי רק עם הפונטים הרגילים. יש דרך להחזיר את המראה הרגיל של הווינדוס ולהשאיר את המחשב במצב של עכשיו (אחריי הניקוי)?? דרך הגב יש לי ווינדוס xp פרופשנל
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט). לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הקרדיט מגיע למר גרין מהפורומים של טכנו http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?p=43608#43608 תזכרו ההתקנה אל אחריותכם בלבד! לנוחיותכם העלתי את התיקון לשרת ישראלי מהיר: http://planet.nana.co.il/zvib3/Hotfix/Q815411%5FWXP%5FSP2%5Fx86%5FENU%2Eexe תהנו!
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
האם אני יכול להמיר רק partition אחד ולא את כל ההארד דיסק ? האם ההמרה הזו אפשרית בכלל או שזה אפשרי רק בכיוון השני (Fat->NTFS) ?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
איך אפשר למחוק את קבצי ה-SYSTEM RESTORE ?? ושאלה לא קשורה...איך אפשר לבטל את האפשרות של שמירת קבצים זמניים מהאינטרנט??
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב היום והתקנתי ווינדוס עם הווינדוס שיש לי (גרסה עברית). לצערי הכל מופיע לי עכשיו בעברית (הפיירפוקס, ההתחל לוח הבקרה, הכל) ואני ממש ממש שונא לעבוד עם עברית. איך אפשר להפוך את הווינדוס העברי שלי לאנגלי? תודה. נ.ב. אני מתחרפן פה. תשובה מהירה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אז ככה אני אנסה להסביר את הבעייה: בכל פעם שאני גולש באיזשהו אתר וצופה בכמה דפים ממנו אני כבר לא יכול לכתוב בתוך האקספלורר ואני גם לא יכול לצאת ממנו(אני צריך לעשות אלט+קונטרול+דיליט) וגם יש לי לעיתים קרובות פעולה לא חוקית מהאקספלורר שנגרמת מ mshtml.dll
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו WIN XP PRO SP1 על מחשב חדש - AMD XP1800 עם HD די מהיר WD 120GB 8MB לוקח לXP כ-2 דקות לעלות, כאשר התוכנה היחידה שאני מריץ ב STARTUP היא NAV 2004 רוב הזמן המחשב נמצא במסך השחור עם הלוגו של WIN XP והBANNER הרץ למטה מרגע שיש את מסך הLOGIN הכניסה למערכת היא מהירה ה HD במצב DMA יש לי מחשב P4 2400 שמעלה הרבה דברים בSTARTUP והוא עולה בפחות מדקה רעיונות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני פשוט על ויסטה ולא יכול להיכנס לצ'ט דרך ה IE7 וגם דרך FF2 מישהו יכול לנסות? *צ'ט נענע
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
נמחקו לי מלא קבצים - אני רואה את בקצים האלו בתקיה של הסיסטם ריסטור שבתקיית C:\System Volume Information\_restore{6452EDF7-9831-4D8C-A26C-9A292438C2D6} אבל כשאני נכנס לאשף הסיסטם ריסטור אין לי נקודת שחזור...מה אני יכול לעשות כדי לשחזק תקבצים האלו ? די דחוף לי תווודה
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-