עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. האם המחשב ממשיך לתפקד שאני אני ב Switch User ? למשל אני מוריד משהו... זה ימשיך להוריד... ואם אני במצב שינה?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  2. איך מבטלים את העדכון האוטומטי של ווינדוס?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by marlboro,

media player ו IE לא עובדים... התקנתי SP2 שוב עובד חלק......ליומיים

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  4. שלום, ברשותי ASUS EEE את התקנת הוינדוס ביצעתי בעזרת דיסק און קיי בעזרת המדריך הבאה: http://www.eeeguides.com/2007/11/installing-windows-xp-from-usb-thumb.html לאחר ההתקנה שמתי לב שכול הקבצים על הכונן הקשיח(כולל הנסתרים) תופסים אצלי 1.29G אבל בפועל כאשר אני מסמן את הכונן ובודק את המקום הפנוי כתוב לי שהנפח שתפוס הצלי הינו 2.86G ךאלר שהרצתי את התוכנה TREESIZE גיליתי שמה שתופס אצלי 1.5 גיגה זה [files]. לאחר שהרצתי את התוכנה במחשב השני שלי שלעיו מותקנת ויסטה גיליתי שגם שם יש לי קטגוריה של [files] רק ששם היא תופסת 4 מגה מה שנירא לי מאוד לא הגיוני. כמו כן יש לי רק פארטישן אחד בדקתי בעזרת פארטישן מג'ייק אני רוצה להבין מה ה [files] הללו אומרים ואיך ניתן להיפטר מהם אם בכלל? תודה מר…

5. היי, יצרתי USER חדש במחשב עם חלונות XP והגדרתי אותו כמנהל, כדי שאוכל למחוק את ה-USER הראשי שלי. עשיתי מחיקה כולל מחיקת קבצים, האם כל הקבצים שלי שהיו לי במחשב (בהנחה שאחסנתי אותם ב"מסמכים שלי" ועל שולחן העבודה) נמחקו לחלוטין?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by Proww,

אהלן, לפני כשנה +- רכשנו מחשב נייד של אסוס (עם מעבד I3) וקיבלנו בו Win7 מקורי (גירסה 64 ביט). לאחרונה המחשב עושה בעיות, שגיאות ושאר ירקות.. כאשר קיבלנו את המחשב נייד לא קיבלנו איתו דיסק מקורי של מערכת ההפעלה. השאלה שלי האם ניתן "לפרמט" את המחשב נייד בלי הדיסק עצמו, יש אולי איזה פיצ'ר כלשהו שיהיה ניתן לפרמט ללא הדיסק? אלא בתוך המערכת המקורית מופיעה משהו? תודה.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  7. אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

ב XP PRO שלי ה TM נראה ככה וכאשר אני מכבה את המחשב זה לוקח יותר מדי זמן!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  9. שלום, ברצוני לשתף תיקיה בדיסק המקומי שלי תחת win xp אך זה למעלה מכוחותי ואני זקוק לעזרה. לחצתי על צלם התיקיה, מקש ימני של העכבר ובחרתי בפריט: sharing and security מהתפריט שנפתח. בטופס, ב network sharing and security סימנתי את האפשרות : share this folder on the network ו allow network users to change my file. לחצתי על OK וחטפתי הודעת שגיאה וזו לשונה: המחשב שלי מחובר לראוטר והוא מחשב ביתי כך שלא קיימת אפשרות שמנהל רשת חמד לו לצון. מה זה יכול להיות ?! תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  10. זה קורה כשאני מפעיל כל מיני ישומיים וזה קורה בישומיים שונים ולא תמיד

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by gshhar,

אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  12. שלום חברי הפורום הכי מקצועי ברשת בישראל. יש לי מחשב נייד MSI WIND U100 - הינה הקישור לנייד. http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1474&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1474 קניתי את המחשב עם XP HOME SP3. התקנתי כמה פעמים WINDOWS STARTER 7. וגם HOME PREMUM להום פרימיום כיוונתי לביצועים הכי טובים ע"י הורדת הוי להוריד אפקטים שמכבידים. בכל הוינדוסים אני משתמש בגוגל כרום. תיראו עם הXP הוינדוס יותר עובד קליל ומהיר אבל אני מרגיש שלוקח יותר זמן לאתרי אינטרנט להיטען לעומת זאת הוינדוס 7 עובד בסדר סתומרת שהמחשב מצליח להפעיל טוב את הוינדוס אבל עובד טיפה פחות מהיר וקליל מXP טיפה כבד, לעומת זאת אני מרגיש שהדפדפן טוען את האתרים מהר בהרבה מXP . אני משתמש …

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by Raziel Elmaliach,

שלום יש לי בעיה בסמלים שבמחשב כי פשוט הם החליפו צד אבל רק בקטע של השורה של ההתחל וגם פה הסמלים ככה: אני מקווה שיש פתרון לסדר את זה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  14. תיראו זה מתחיל מכך שמתי שהוא אומר לי ליבחור לאן להתקין אני אומר לו C ולמטה בוחר לפרמט...עכשיוו..בימקום לפרמט לי ברגיל כמו שבוויסטה אצלי שהתקנתי זה פשוט מקפיא ת'מסך לשנייה ולא מגיב יעני אם היה פנוי 20 ג'יגה אז נישאר פנוי 20 ג'יגה...אני ממשיך להתקין וזה מתקין ווהכל סבבה...ואז בשלב האחרון של הפינישינג זה ניתקע למלא זמן ואיין מה לעשות חוץ מריסטרט...! בקשה עזרה......תןדה חברה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  15. היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  16. קנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין תווינדוס ואין לי תידסקט שלו לי יש רק תדיסק זה מספיק תודה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by who_Cares,

לפני כמה ימים התקנתי את הגירסה החדשה של Internet Explorer על WIN XP PRO, ומאז הוא לא עולה על חשבון משתמש שלא מוגדר כADMINISTRATOR. אני לא יכול להגדיר את כולם ADMIN כי אני לא סומך על אחיות שלי, הן עלולות לגרום לבעיות... מה אני יוכל לעשות?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by ForresT,

יש לי windows xp pro ואני מחפש טוויקים שישפרו לי את הביצועים של המחשב אתם יכולים להביא לי ולהלגיד לי גם על חשבון מה הם הם באות(אם בכלל?) תודה מראש

19. Started by ari,

יש כל מיני תוכניות שעובדות ברקע ללא סימני פעולה וכאשר לוחצים על שילוב מקשים הם ניראות כיצד ניתן לעשות זאת לתוכניות ללא פונקצייה כזו

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  20. שלום. החלפתי עובד במשרד. העובד לא ידע דבר וחצי דבר על מחשבים. פשוט עבד עם המחשב כמו שהוא, במשך שנתיים. Windows XP. כיצד אדע שהמחשב אינו נגוע? אין על המחשב אנטי-וירוס, אבל הוא יחסית נקי - אין סרגלי כלים, אין תוכנות מותקנות. הוא לא היה גולש הרבה ברשת. בכל זאת - אני רוצה לדעת מה המצב של המחשב, ואשמח לדעת כיצד עושים זאת. תודה!

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  21. אהלן אנשים... בעיה שנולדה בשבוע האחרון במחשב... לאחר זמן עבודה מה, כל רגע קופצת הודעת השגיאה (המצורפת כתמונה ראשונה), ולאחר אישור מופיעה הודעת שגיאה נוספת (השניה) זה קורה 4-5 פעמים... ובפעם שלאחר מכן... המחשב נתקע וצריך לרסט . חשוב לציין: המחשב נקי ממזיקים, מאחורי אנטי וירוס+פיירוואל ומתבצע ניקיון מערכת ע"י CCLEANER מספר פעמים ביום ... אשמח לעזרה כי אני חושש מאוד מהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה (המון המון תוכנות ומשחקים שמותקנים וילכו לאיבוד) ... בבקשה עזרה. תודה רבה ומראש . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by ran1809,

שלום יש לי ויסטה home premium(32) עכשיו אני מנסה להתקין את המשחק Kelly Slater's Pro Surfer והוא אומר לי שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. לחצתי לחצן ימני ובתאימות בחרתי לו שיתאים את התוכנה ל XP וזה עדיין לא עוזר הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. יש עוד דרך לגרום לו "להתאים"?? תודה רן

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by fibola,

יש לי בעיה עם העברית לאחר התקנת windows xp , אני התקנתי בעבר את המערכת ההפעלה הזו ולא היה לי בעיות, אני סימנתי את כל מה שצריך לסמן ב region and language אבל עדיין אני מקבל גיבריש בתוכנת ה subtitle workshop לדוגמא, שם כל הכתוביות בג'יבריש. יש למשהו רעיון למה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  24. ניסיתי להיכנס באיזה מחשב למנהל המשימות (CTRL+ALT+DEL) והוא רושם לי שנחסמתי משהו כזה ושאני לא יכול להכנס לזה איך אני מבטל את זה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by desert,

יש לי 98 , יש לי את ה ISO של ה 2000 על המחשב , אני יכול לשדרג ככה?

• 2 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים