Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני כרגע מתגורר בקפריסין וקניתי לי מקלדת חדשה razer ornata. על המקלדת יש את האותיות האנגליות ויווניות, וכשחיברתי את המקלדת למחשב נוסף (ראו תמונה pic1) נכנסתי להגדרות שפה אבל שם יש רק אנגלית ועברית (ניסיתי להחליף בין קפריסין לישראל גם למעלה וזה לא עשה הבדל)(ראו תמונה pic2) גם תחת שפות לא מצאתי.. pic3 האם יש פיתרון לזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, היום פתאום המחשב שלי החליט לתמוך ביוונית ובמקום שיהיה לי רק אנגלית ועברית במערכת ואני פתאום יכול לכתוב אותיות יווניות, זה ממש מעצבן ואני חושב שאני כותב באנגלית ופתאום אני רואה יוונית על המסך. כאשר אני לוחץ מקש ימני על language bar ונכנס לאפשרויות אני רואה רק אנגלית ועברית ואין לי מושג איך למחוק את היוונית מישהו יכול לעזור? תודה מראש, אדם
-
- 4 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום לכם, רוב התוכנות שלי מותקנות על מחיצה D ולפי מספר שבועות פירמטתי את מחיצת הוינדוס C. הרבה תוכנות לא עבדו והציגו כל מיני שגיאות, הנחתי שבגלל שנמחק לי הפרופיל וכל המידע של התוכנות שנשמר בתיקיית המשתמש שלי נמחק, לרוב מה שביצעתי זה התקנה מחדש באותו המיקום מה שדרס את התוכנה הישנה אך עם זאת צצה בעיה: הרבה תוכנות כבר לא הופיעו בהסרת התוכנות, גם לא בתוכנה Revo uninstaller שאני משתמש בה ולא לא היה ניתן להסיר אותן בדרך שיגרתית. שאלתי היא כיצד בכל זאת ניתן להסיר את התוכנה בצורה הנקייה ביותר כך שגם כל השאריות של התוכנה ימחקו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן שהוא לא של המערכת שבו היו מותקנות כמה תוכנות, לאחר שידרוג ברצוני למחוק אותם כי ההתקנה של הWIN לא נגעה בהם והקובצי UNINSTALL לא בידיוק עובדים בכולם מה אפשר לעשות בכדי להסיר אותם בצורה נורמלית? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקנתי תוכנה וההתקנה נפסקה לי באמצע בגלל נפילת חשמל. לא היה לי צורך בתוכנה לכן מחקתי את ההתקנה שלה מהמחשב. לאחרונה ראיתי כי ב Add remove programs קיים ערך (שדה) עבור בתוכנה הנ"ל. אני מעוניין למחוק את הערך הנ"ל מה- Add remove programs. כיצד ניתן לעושות זאת?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי מספר תוכניות שהותקנו במקרה תוך כדי גלישה והן מעצבנות כל הזמן רוצות להכנס לאינטרנט פותחות חלונות וכל מה שאפשר לחרפן בן אדם, בהסרת\התקנת תוכניות אין אפשרות להסיר את התוכניות כי התוכניות רוצות שאני ארשם לאתרים שלהם ואז יהיה אפשר להסיר אותם, באמת! שיא החוצפה! איך אפשר להעיף את התוכניות האלה קיבינימט
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי תיקיות בHOMEGROUP שכבר לא קיימות (הן היו במקור על מחשב אחר). זה סתם מעצבן אותי שהם שם כי אי אפשר לגשת אליהם (כי מחקתי אותם מהמחשב השני). DELETE לא עושה כלום ובלחצן ימני אין בכלל אופציה למחיקה. איך אני יכול למחוק את התיקיות האלה מהHOMEGROUP שלי? שני המחשבים מריצים ווינדוס 7
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
D:\System Volume Information לא ניתנת להסרה.. כל הקבצים שם משנת 2006 עוד לפני שהחלפתי לויסטה ואז ל7 איך אני נפטר מהמתרד הזה? התקייה שוקלת דיי הרבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי אני התקן IE 7 ,לא הצליח לסיים התקנה כל זמן תקוע והודעה שגיאה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
נפטרים מזה?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הסרתי מישחק , אבל כשה אני הולך ל Uninstall Programs הוא עדיין מופיע ברשימה , והוא לא מביא לי להוריד אותו כי הוא כותב שהקובץ לא נימצא (כי כבר הסרתי את המישחק) , זה לא ממש מפריע לי אבל העם יש איזושהי דרך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מנשמע אנשים 8) יש לי XP Pro, דרייברים מותקנים, הכל עובד מצויין. אני מתכנן על Dual Boot עם Vista Ultimate 32Bit. לאיזה רכיבים צריך להוריד דרייברים? בחיים שלי לא התקנתי מערכת הפעלה, אז נא להסביר לי כמו לילד מפגר. אני בטוח שצריך לכרטיס מסך, כרטיס קול... גם ללוח אם? ומעבד? ו BIOS? (מה זה בכלל) אם תראו את המפרט, יש לי לוח ע?ם nForce 4. אז השאלות: 1. האם יש תהליך כלשהו שצריך להעביר את הוינדוס? Optimization משהו? האם זה נחוץ / מומלץ / אם אתה נוב אז עדיף שלא? 2. לאיזה רכיבים נחוץ להוריד דרייברים? 3. האם להוריד דרייברים ללוח אם מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA? 4. התקנת דרייברים של NV מסירה את הצורך להוריד דרייברים לכרטיס קול? כמו שאתם רואים, יש לי בלאגן עצום. תודה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
מה המצב אנשים ? אז ככה ... לפני איזה 20 דקות עשיתי ריסטרט ולפני שה - Wellcome Screen עלה המערכת ביקשה ממני להכנס ליוזר והיה כתוב לי שם שיש לי הודעה שלא נקראה ... אז נכנסתי לאימייל וראיתי שם הודעה ומחקתי אותה וחשבתי שזה יעזור ... עשיתי ריסטרט ושוב אותו דבר ... לפני זה לא היה לי את זה, זה היה עולה לי אוטומטית ואני רוצה שזה יהיה ככה ... איך עושים את זה ? אגב יש לי XP Pro באנגלית ... תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם ניתן להסתיר אייקונים של תוכנות פעילות מהTASKBAR (לא להתבלבל עם הTRAY), למשל, אני רוצה שכל פעם שאני מתרגם מילה עם הבבילון לא יופיע לי הICON של התוכנה אבל שהיא גם תפעל ברקע כל הזמן. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כיצד ניתן להעלים את ההרדיסק וכונן הדיסקים מתפריט הסרה בטוחה של התקנים?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי שאני לא האדיוט היחיד שלא הכיר את הפיצ'ר הזה עד עכשיו...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשעת אם זה אפשרי להסתיר תוכנית (לא משנה איזה) בטולבאר אני מתכוון שכשנגיד פותחים חלון באינטרנט אקספלורר נגיד אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יופיע בשורת הטולבאר? עריכה: בהתחלה כתבתי טולבאר אבל בעצם התכוונתי לטסקבר
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ווינדווז XP ואני מוריד סרטים מיוטורנט. אחרי שהם ירדו לתיקייה מסויימת רציתי להעביר אותם לתיקייה אחרת, בטעות העברתי לתיקייה של ווינדווז בשם "D:\b0554fc2f69ae74d95f47ee0ee3e7914" בכל מקרה אחרי שניסיתי להוציא אותם משמה הם נתקעו. התיקיות שהועברו נראות ריקות ולא ניתנות למחיקה או העברה והקבצי וידאו לא פועלים וגם הם לא ניתנים לשינוי בטענת של קובץ בשימוש. דבר כזה כבר קרה לי במחשב ויש לי תיקייה ריקה תקועה בו כבר כמה חודשים. ברצוני לדעת אם יש לי אפשרות להחזיר אליי את הסרטים האהובים. תודה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחליף מחשב (מדור קודם) וברצוני להעביר כונן קשיח המכיל חלונות WIN XP PRO SP2 . מה עלי לבצע בכדי שאוכל להעביר חלונות מהמחשב הישן למחשב החדש ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר את קבצי ה BOOT למחיצה של ה WIN7 ? הם כרגע על המחיצה של הXP ואני רוצה למחוק את המחיצה הזו.
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לאחר התקנת windows-me - כשאני יוצר תיקיה ונותן לה שם בעברית , השם הופך לג'יבריש בהקלדה אני רואה אותיות עבריות אך לאחר ה enter האותיות משתנות כמו כן תיקיות ישנות ששמן היה בעברית - השם מוצג כסתם קוים איך מחזירים את העברית ?? :
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עם אתם יודעים איך הופכים את כל הכתב הזה שנרא כמו גי'בריש לעברית רגילה אתם יכולים לעזור לי??.? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש windows 7, ultimate 64bit. אני יכול לכתוב בעברית אבל תוכנות שקוראות קבצי כתוביות בעברית קוראות אותם עכשיו בג'יבריש. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנות השונות אבל שום דבר לא עוזר... תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי. באופן משונה התהפכה לי לפתע העברית בכל מערכת ההפעלה (ווינדוס 98 ENABLED HEB). שמות התיקיות, אפילו הכותרת של כל אתר באקספלורר(בשורה הכחולה למעלה). גלישה באתרי בעברית אפשר לראות עברית כתיקנה ! מה עושים ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-