עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436560,00.html

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

ראיתי שיש גירסה מלאה של ויסטה בעברית אבל לא ראיתי שחרור של MUI ל 64 ביט כמו שיש ל 32. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by BigDragoon,

התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש, ומצאתי תוצאה של לפני כשנתיים ובא כתוב שיש דברים שפשוט אי אפשר להסתדר בלי הpro אז ככה, השימושים שלי הם רוב הזמן אינטרט, סרטים/סדרות ומשחקים. אני יוכל להסתדר עם ה home edition ? כי אני רוצה משהו פשוט בלי דברים מיותרים, ולכן אני שואל אם אני יכול להסתדר בלי גרסת הpro. אם אפשר תכתבו לי גם מה יש בפרו שאין בהום-אדישן שמשתמש ממוצע כמוני יכול להצטרך בין היתר תודה רבה. ד.א אני עכשיו על ויסטה ומאוד התאכזבתי וינדוס עם הרבה בעיות ונמאס לי כבר.

5. Started by redead,

יש כאן מישהו שעבר לויסטה לא משנה באיזה גירסה ומרוצה מהצורה שבה המשחקים עובדים לו עם הכרטיב הנ"ל או אפילו משהו בסביבות אותו הכרטיס? לא יודע אם יש לי בעיה של חומרה או שפשוט הויסטה הזה מקצץ לי בביצועים..

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by TB300,

שלום, נדפק לי הוינדוס - הוא נהפך לרזולוציה 600*800 (אין אפשרות אחרת) ול-4 צבעים. זה וירוס? ואם כן איך מורידים אותו?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by dyn,

בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, הנה תקציר של המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 Quad Q660 כרטיס מסך: BFG Nvidia geforce 8800 gtx OC2 זיכרון: ocz ddr2 4096 mb 800Mhz cl4 והשאלה שלי האם כדאי לי לקנות את ה vista? ההתלבטות שלי היא שמע' ההפעלה תגרום לי לבעיות שונות לדוגמא שמשחקים שונים לא יעבדו, ובנוסף הבנתי שwin xp לא יזהה את כל ה 4 ג'יגה אלא רק חלק ממנו. אשמח לתשובות לשאלות שלי, ועצות האם כדאי לקנות את ה .vista

8. היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by IdanS,

ברשותי מחשב די חדש (בן חצי שנה בערך).זה מפרט המערכת: windows xp home edition sp2 (מקורית!!!) מעבד אינטל פנטיום כפול ליבה 3GHZ זיכרון RAM 1024 MB DDR2 2.99 GHZ המחשב שלי קופא בעת האיתחול.עוד לפני שעולה מסך הטעינה של ווינדוס XP (עם הפס הכחול המרצד למטה) המחשב פשוט קופא.לא ממשיך הלאה. לא ניתן לעשות RESET. גם לא CTRL+ALT+DEL.פשוט כלום.נאדה. כשמכבים ומפעילים שוב הוא מגיע למצב שהוא שואל אם אני רוצה SAFE MODE וכו'.כשאני עושה SAFE MODE הוא קופא בנקודה שבה הוא מנסה לטעון את הקובץ MUP.SYS אם לא נוגעים במחשב כמה זמן המערכת מופעלת כמו שצריך,עד שהמחשב מאט את עצמו בצורה עצבנית,וקופא שוב.כשמאתחלים את המערכת שוב הוא קופא באותה נקודה MUP.SYS התקלה פשוט הופיעה פתאום כרעם ביום בהיר.פירמטטי …

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. כלי של ווינדוס או תוכנת צד שלישי כלשהם אפשריים לגישה למחיצות האלא?(באופן רגיל כמו גישה לNTFS)

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by מאור247,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב (xp,vista) ורציתי למחוק אחת מהן ..... איך אני עושה זאת???

12. Started by legocar,

הי התקנתי היום windows מחדש, ובכל פעם שאני פותח ספריה או לוחץ על איזה לינק יש מעין 'טיק' כזה שמושמע, שממש משגע אותי. חיפשתי ב sounds ב control panel את הסאונד הזה ולא מצאתי. איך מבטלים אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום קראתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206091.0 שיש אפשרות לצור תקלוטור שהוא כבר עם ההדרייבר של SATA משהו יכול להסביר לי בדיוק אך עושים את זה? פשוט יש לי בעיה בלימצוא דיסקטים וגם אני לא בטוח שהכונן של חבר שלי עוד עובד.....

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by shirNoshe,

DX10 הבנתי מה זה. אבל מה זה DX10.1? http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/ עריכה: ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10. http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by a-gold,

אפשר למחוק הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום כשאני נכנס להתקנה ולוחץ אנטר לכניסה הוא אומר לי שאין לי דרייבר לHD מותקן על המחשב שלי רציתי לדעת אם הבעיה הHD שצריך להחליף או שיש דרך לפתור את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. ומציע לעלות ב SAFE MODE אבל גם במצב זה איננו עולה המקלדת והעכבר פועלים בביוס מופיע הכונן הקשיח מה עושים? תודה

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  18. שלום , לפני כחודש בערך הפעלתי את המחשב (עד אז הוא עבד כמו גדול ) ופתאום הוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ , הוא פשוט לא הפסיק "לרוץ". ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס וכל פעם שהתקנתי את חבילת ההרחבה SP2 הוא לא עלה לי. בהתחלה חשבתי שזה ההארד דיסק או הזיכרונות אבל זה לא. מה עוד יכולה להיות הבעיה שזה קורה? יש המון דברים שלא רצים לי על המחשב בגלל שאני תקוע עם ה-SP1.. האם זה יכולה להיות בעיה בחומרה של המחשב? המון תודה לעוזרים !! שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. במחשב שלי רשומה 2 חלונות XP2 אנגלית ואני רציתי למחוק XP למרות שיש לי עוד אחד .. אז איך מוחקים את חלונות XP2 השני למרות שיש לי .. משו יודע?? תביאו תגובות ..תוד ה

20. Started by איסתרא בלגינא,

ניסיתי לבצע ניקיון בתיקייה מסוימת בשרת Win2003 - עברתי על כל תתי התיקיות ומחקתי את אלו שלא היו נחוצות. אבל נתקלתי בשלוש תיקיות שלא יכולתי לגעת בהן - לא להיכנס, לא למחוק ולא לשנות את שמן, לא מהאקספלורר ולא מחלון cmd. אני מחובר כ- admin ויש לי הראשות מלאות לתיקיות. המכנה המשותף לכולן הוא תווים חריגים - שתיים מהן נגמרות בנקודה ובשלישית יש שטרודל. רעיונות יתקבלו בברכה.

21. Started by C0d223,

אהלן.. לפני כמה ימים התקנתי לראשונה את Windows XP 64bit Edition SP2 אך, יש לי בעיה בעידכון ה - Windows דרך האתר של מיקרוסופט, זאת הודעת השגיאה שאני מקבל כאשר אני מנסה לבדוק אילו עדכונים חדשים אני צריך להתקין. Automatic updates service מסומן על Automatic כמובן. [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. :-\ האם יש דרך לפתור את הבעיה ? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  22. Started by SharonSx,

היי אנשים אני חושב שקראתי איפה שהוא על כך שיצא SP1 לווינדוס ויסטה, האם זה נכון? ואם כן אז מה סידרו?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by dyn,

לפי מה שהבנתי מכמה חברים win xp sp2 professional לא תומך ב 4 ג'יגה זיכרון. לפי מה שאני יודע מע' ההפעלה הזאת יכולה לתמוך עד 4 ג'יגה כולל... אז השאלה שלי אליכם היא אם אני אוכל להתקין win xp על המחשב החדש שאני הולך לקנות שיהיה בו 4 ג'יגה ראם

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  24. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

כשאני מכבה את ה- windows הכל כרגיל אבל לוקח לו איזה5 דקות להיכבות מישהו יודע למה זה קורה???

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  25. רוצה לנסות בזהירות את כל נושא הויסטה 64> ולכן להתקין אותה כמערכת נוספת > אם יעשה בעיות רוצה להישאר כרגע בXP פרופשיונאל היציב והטוב יש לי כמה שאלות > אשמח אם תוכלו לעזור/לענות : 1. מחפש מדריך נח ופשוט להתקנת 2 מערכות הפעלה 2 האם כדי להישתמש בתוכנה מיוחדת ? או שפשוט מכניסים דיסק הפעלה של מערכת הפעלה וזה שואל אותי עם להתקין מולטי בוט ? 3. האם אוכל בעתיד להחליט שאני מבטל את מערכת הפעלה הנוכחית הישנה > ואז זה יעלה לי ישירות לחדשה ( הויסטה ?) 4. אם מתקינים מערכת נוספת > האם זה למעשה מחיצה חדשה בדיסק שבה אני מתקין את הכל מחדש ? או שזה משתמש באותן תיקיות ? 5. האם יש סט של דרייברים או תוכנות עזר שכדאי להכין לטובת העיניין הזה של ויסטה / 64 ? 6. איזה ויסטה נחשבת להכי…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.