עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hosham,

שלום לכולם,אני משתמש באאוטלוק 2003 על WIN XP עם הגדרות משתמש של GMAIL,כל ההגדרות לפי ההנחיות ב GMAIL. הבעיה היא שכל הזמן קופץ לי חלון של הזנת סיסמת רשת ובו שם המשתמש שלי והסיסמא ואני מסמן V ב"שמור את הסיסמה" ולוחץ אישור ושניה אחרי זה החלון קופץ שוב. אם תוכלו לעזור לי אהיה אסיר תודה לכם אני כבר משתגע מזה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by BigDragoon,

התקנתי את VISTA עם ממשק ה AERO המדובר. בסכך הכל אני לא מצליח להבין מה כל כך מיוחד בו... סכך הכל יש בו שקיפות + תצוגה מוקדמת של החלנות. (וגם מעבר יותר "יפה" בין החלונות) מה אתם אומרים? האם יש עוד דברים שלא גיליתי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ברשותי חלונות 98 וחלונות XP מה כדאי

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. כידוע הSP3 BETA יצאה לקהל הרחב במגוון דרכים, לאילו מכן שניסו את הSP3 BETA נא לדווח כל התרשמות שהיא.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by davidcohen,

שלום ! אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 10.0 כדי לעשות שיחזור למערכת שלי. אני דיי בטוח שעכשיו יש לי וירוס או טרויאני על המחשב אם אני עושה שיחזור לכונן C הוירוס הזה לא יהיה יותר ? (כמובן שאני משחזר מצב שלא היה לי בו את הוירוס) תודה

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

ראיתי שיש גירסה מלאה של ויסטה בעברית אבל לא ראיתי שחרור של MUI ל 64 ביט כמו שיש ל 32. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום קראתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=206091.0 שיש אפשרות לצור תקלוטור שהוא כבר עם ההדרייבר של SATA משהו יכול להסביר לי בדיוק אך עושים את זה? פשוט יש לי בעיה בלימצוא דיסקטים וגם אני לא בטוח שהכונן של חבר שלי עוד עובד.....

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by עמיר שחר,

שלום, ברשותי מערכת הפעלה ויסטה, לאחר שהתקנתי את התוכנה פרמייר פרו 2 קיבלתי הודעה וזהוא תוכנה: "you are not allowed to continue vecause your account does not have proper privileges. please log in using an account with administrator privileges and try again" יש לציין כי אני נמצא בהגדרות של administrator האם למשהוא יש פתרון לבעיה? בתודה מראש עמיר

10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3436887,00.html

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by BigDragoon,

התקנתי EMULE בויסטה, ויש לי בעייה מוזרה. משום מה רשימת השרתים לא נשמרים לי. כשאני רוצה לשמור את הקובץ של הכתובות, הוא רושם לי שלא ניתן לכתוב שלא ניתן לכתוב את adresses.dat רעיונות?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

כשאני מכבה את ה- windows הכל כרגיל אבל לוקח לו איזה5 דקות להיכבות מישהו יודע למה זה קורה???

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Episode-666,

מה ההבדלים בגירסאת הULTIMATE של ויסטה ? אבא שלי פשוט רוצה לקנות =] תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by Svensk.il,

היי, כשאני מנסה להכניס את המחשב למצב שינה תחת ויסטה הום פרימיום אז זה נכנס אליו ומתעורר אחרי שניה, בלי שאני אגע בכלום... ביטלתי את האפשרות שהכרטיס רשת יוכל להעיר את המחשב. ובביוס מצב שינה מאופשר... מה אני אמור לעשות? ??? תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שמתי לב, שכל מה שתחת ספריית PROGRAM FILES ו PROGRAM FILES X86 נמצא ב READ ONLY וכל פעם שאני מוריד את ה READ ONLY הVISTA מחזיר את זה חזרה. זה יוצר בעייה בכל מני אפליקציות שאני שומר שם. (אי אפשר לשמות הגדרות וכו) משהו יודע דרך לפתור את הבעייה? (חוץ מלהתקין את התוכנות לא ב PROGRAM FILES)

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by pincher77,

i have: AMD64 3000+ 512 DDR MB GEFORCE 6600 GT 128MB windows vista can work on this computer? and whats the different between vista64 bit to 32bit? and sorry i dont have hebrew right now.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by BigDragoon,

כשאני נמצא בתקייה עם קבצי WMV אני רואה PREVIEW של הסרט. אבל בסרטי DIVX אין PREVIEW (למרות שאני מסוגל לצפות בו). יש דרך שגם לDIVX יהייה PREVIEW ב VISTA?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by Shasoosh,

למצלמה הנוכחית שלי אין דרייברים מתאימים אז חשבתי לרכוש אחת חדשה, מישהו יכול להעיד על דגם ספציפי שעובד יציב עם ויסטה x64 ?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by dyn,

בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש, הנה תקציר של המפרט שלי: מעבד: Intel core 2 Quad Q660 כרטיס מסך: BFG Nvidia geforce 8800 gtx OC2 זיכרון: ocz ddr2 4096 mb 800Mhz cl4 והשאלה שלי האם כדאי לי לקנות את ה vista? ההתלבטות שלי היא שמע' ההפעלה תגרום לי לבעיות שונות לדוגמא שמשחקים שונים לא יעבדו, ובנוסף הבנתי שwin xp לא יזהה את כל ה 4 ג'יגה אלא רק חלק ממנו. אשמח לתשובות לשאלות שלי, ועצות האם כדאי לקנות את ה .vista

20. Started by מאור247,

יש לי שתי מערכות הפעלה על המחשב (xp,vista) ורציתי למחוק אחת מהן ..... איך אני עושה זאת???

21. היי, אני משנה את הערכה לכסוף אך כל הזמן לאחר BOOT זה חוזר לכחול. אופיר

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

DX10 הבנתי מה זה. אבל מה זה DX10.1? http://www.istartedsomething.com/20070730/vista-sp1-vs2008-directx/ עריכה: ממש לא יאומן!אחרי קריאת הלינק הנוסף,מסתבר שבילגייטס "מנקנק" את רוכשי החומרה של DX10. http://devicing.blogspot.com/2007/08/dx-101-wont-work-with-current-dx-10.html

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by TB300,

שלום, נדפק לי הוינדוס - הוא נהפך לרזולוציה 600*800 (אין אפשרות אחרת) ול-4 צבעים. זה וירוס? ואם כן איך מורידים אותו?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. Started by DardaDai,

אני צריך לשנות הגדרות בטיחות כדי לאפשר לVista לעבוד עם Cipher של 56 ביט (לא יכול להכנס לאתרים מסויימים שיש להם הבטחה נמוכה) חיפשתי את האופציה ולא מצאתי אותה. יש לי Vista Home Premium תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

ערכתי חיפוש, ומצאתי תוצאה של לפני כשנתיים ובא כתוב שיש דברים שפשוט אי אפשר להסתדר בלי הpro אז ככה, השימושים שלי הם רוב הזמן אינטרט, סרטים/סדרות ומשחקים. אני יוכל להסתדר עם ה home edition ? כי אני רוצה משהו פשוט בלי דברים מיותרים, ולכן אני שואל אם אני יכול להסתדר בלי גרסת הpro. אם אפשר תכתבו לי גם מה יש בפרו שאין בהום-אדישן שמשתמש ממוצע כמוני יכול להצטרך בין היתר תודה רבה. ד.א אני עכשיו על ויסטה ומאוד התאכזבתי וינדוס עם הרבה בעיות ונמאס לי כבר.

דיונים חדשים בפורומים