עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DarkNess,

נתקע במסך הכחול של ההתחלה לבסוף עושה logging off וחוזר לאותו מסך כחול של שם משתמש וסיסמא.. מה עושים ? (זה קרה יום לאחר התקנת antiblax)

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  2. לפני שאני יתחיל לכתוב, אל תקפצו עליי ! אני יודע שזה יכול להתאים גם לפורום חומרה, וגם לכאן. בכל מקרה, בחרתי לשאול זאת כאן. במידה ויש לי מעבד AMD Athlon64, ואני משתמש ב-WinXP רגיל (לא x64) אז המעבד יעבוד כ-64 ביט או 32?! ואם הוא יעבוד כ-32, אז למה בכלל AMD יותר משתלם ?! וגם אם אפשר הסבר מה ההבדלים בין 32 ביט לבין 64 ביט, אני אודה לכם מאוד. בתודה, אלעד.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  3. Started by oded6188,

ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  4. אני כולי בסבבה שלי משחק משהו..ואז פתאום הא עושה ריסטרט....בדקתי טמפ של המעבד והיא נמוכה... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  5. אני יודע שאיפשהו יש מדריכים לזה ומה ששאלתי הוא דיי ספאם... ושאם היתי מחפש היתי מוצא... ואני מצטער על כל זה.. אבל ממש אין לי זמן לחפש(וזה לא מעצלנות.. פשוט אני בקושי מבין מה אני עושה במחשב וזה יקח לי מלא זמן לחפש) בקיצור אחים שלי אני מודה למי שיעזור לי ושוב סליחה על כל הבאלגן

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  6. Started by skuki1,

היי שאני בא ללחוץ על כונן כלשהו(c:) למשל, עולה השגיאה הבאה: "This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel" חיפשתי בגוגל, חיפשתי בפורום הזה, אני לא מוצא פתרון. היה לי גם את הבעיה שדאבל קליק על תייקה פתח את חלון החיפוש, אבל לזה מצאתי פתרון פה - לא יודע אם זה קשור (שתי הבעיות הופיעו ביחד). אני ממש אודה אם מישהו יוכל לעזור לי. יובל

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  7. שלום לכולם ברשותי סורק של חברת דיינמוד, והייתי משתמש איתו עם מערכת הפעלה WIN98. כעת עבור WINXP אין לסורק זה דרייברים. גם חיפוש באתר החברה לא הניב תוצאות. אני חייב לציין כי הסורק מתחבר לכניסת LPT (של מדפסת) ולכן הוא אינו PNP. האם ניתן באיזשהי דרך להגדיר דרייבר כללי (נניח שמתאים לעוד כמה סוגים של סורקים) עבור הסורק?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  8. Started by Nick_Less,

אז ככה:אני כרגע מנסה לפרמט את המחשב שלי עם הארד דיסק שלי.משום מה לפני זה הכנסתי את הדיסק בזמן שהווינדוס עובד ,העתיק קבצים לתקייה מסויימת,ביצע ריסט. בזמן עליית המחשב אני נכנס להתקנה של וווינדוס עד כאן הכל עובד כשורה.אבל,ברגע שאני מנסה למחוק את המחיצה הקיימת © הוא לא נותן ורושם לי את ההודעה הזאת: Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation. To continue ,press ENTER זו הדרך שאני מפרמט איתה תמיד ואף פעם לא נתקלתי בבעיה מהסוג הזה. אולי אפשר פשוט למחוק את הקבציים שהווינדוס שם להתקנה בזמן שפעלתי עם הדיסק? שוב תודה מראש,בר

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by 3pac,

עוד מעט נגמר הRC ויש לי עליו המון תכנות ומשחקים מותקנים. אפשר איכשהו לשדרג אותו לגרסה הסופית? או איכשהו לא למחוק את כל התוכניות שלי ?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  10. קיבלתי היום מחשב נייד של dell (תודה) המחשב הגיע עם מערכת הפעלה שנקראת אובנטו, בכל אופן כאשר אני מנסה להתקין את ה win 7 אני מקבל הודעה אשר מבקשת ממני לשנות את הארד דיסק ל ntfs ובנוסף ישנם 4 מחיצות משום מה, מה אני אמור לעשות ?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  11. שלום חברים, יש לי אימג' של ווינדוז על ההארד דיסק, אך כשאני פותח אותו דרך נגיד ווינראר לדיסק און קי הוא לא עולה בבוט אוטומטית. איך אני גורם לו להיות ממש כמו דיסק שצרבתי מהאימג'?? זאת אומרת איך אני עושה את האימג' כשהוא פתוח על הדיסק און קי לבוטבל? כמובן שהבוט בביוס הדיסק און קי מוגדר להיות ראשון בסדר. הסיומת היא ISO תודה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  12. שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. Started by almogk4,

אני צריך קובץ dll ששמו rwl20.dll וכבר חיפשתי בכל מקום אפשרי הרצתי חיפוש בגוגל ובאתרי הורדת קבצי Dll ולא הצלחתי למצוא אותו אז אם למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול למצוא אותו אני ממש יודה לו :s05:

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  14. Started by orental5,

שלום, בזמן האחרון שמתי לב כויסטה כולה ה-ScanDisk מופעל ומפסיק בשלב 2 של בדיקת האינדקסים של הדיסק, לאחר קריאה מעמיקה בנושא גיליתי כי הדיסק מסומן כ-Dirty לכן ההפעלה האוטומטית קוראת כל פעם. א. אין באפשרות ה- scanDisk להשלים את הבדיקה הוא מפסיק באמצע (גם לא באמצעות recovery Tool בדיסק ההתקנה) ב. לא יכול לבצע defrag . ג. לא יכול לבצע system restore. איך ניתן לטפל בבעית ה- dirty ??

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by caeyal,

שלום לכולם, התקנתי לפני יומיים windows xp sp2 Hebrew.ישנו יישום מסויים שכאשר אני פותח אותו אני מקבל את ההודעה בקובץ המצורף, וכן לא ניתן לראות את תמונת האייקון האמיתית שלו. לעומת זאת,יש לי windows xp sp2 English שכן פותח לי את הקובץ ומאפשר לי לראות את תמונת האייקון המקורית. אני משתמש בזכויות של administrator וכן בתוכנת אנטיוירוס AVG free שאות הניטרלתי לצורך הבדיקה. האם למישהו יש רעיון איך לפתור זאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by liloli,

אהלן אנשים. היום ניסיתי להתקין ברוב טיפשותי נרו 8, הוא התחיל את ההתקנה ביקש לכבות את המחשב, ועשה הפעלה מחדש. כשהוא חזר לויסטה הופיע לי חלון קטן ליד השעון אם סימן אדום עגול אם קו באמצע. הוא אמר איזה משהוא לגבי זה שוינדוס לא יכול להמשיך בהתקנת הנרו וצריך לסדר איזה משהו נראה לי קשור למנל החלונות הקופצים. לחצתי על זה נכנסיתי לתיקייה שאין לי מושג מהיא אבל אני כמעט בטוח שהיה רשום למעלה נרו בקיצור הלכתי ללשונית הראשונה וסימנתי (הורדתי את הסימון יותר נכון) שלא יטען קבצי מערכת בכניסה לוינדוס ועוד משהו לגבי השולחן עבודה ואופציה השלישית לא היה ניתן לשנותה זה היה משהו לגבי ההפעלה (startup). ביצע הפעלה מחדש ומסתבר שכנראה ביטלתי טעינת קבצים של הוינדוס ומאז הוא עולה לי ללא גרפיקה (זאת א…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by pincher77,

i have: AMD64 3000+ 512 DDR MB GEFORCE 6600 GT 128MB windows vista can work on this computer? and whats the different between vista64 bit to 32bit? and sorry i dont have hebrew right now.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

לכל מי שניסה את גרסאות הויסטה שיצאו לאחרונה ואני לא מדבר על הבטא... (ויש להבהיר שאין זה דיון WAREZ אלא דיון על התנסות של אנשים) במה אתם בוחרים בסופו של דבר: בגרסת HOME PREMIUM ,ULTIMATE או בגרסת HOME BASIC?... אחר - להשאר עם XP אני ניסיתי את ה HOME PREMIUM ו ULTIMATE ולא הרגשתי בשום הבדל משמעותי בין שתיהן! לפי דעתי ה HOME PREMIUM מספיקה ל 99% מהמשתמשים הביתיים הרגילים - כך אני מגדיר את עצמי פחות או יותר. מה גם שבמשחקים בינתיים הויסטה לא מככבת בכלל. משחקים לא עולים טוב, נתקעים וכו'. נא תגובתכם.

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by draak31,

חבר שלי החליף מסך.. ולא יודע מה קרה הויינדוס הפסיק לעלות.. הוא מגיע למסך פתיחה כשהבאר רץ.. הווינדוס עולה בסייף מוד וכבר ניסינו לעשות ריסטור.. מה הבעיה??

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by marvje,

פרמטתי ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את ה EXPLORER הוא ישר נכנס לכתובת http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome ואז אחרי 2 שניות זה נכנס לאתר של msn , וגם אם אני משנה בהגדרות לאתר אחר הוא נכנס לזה שוב.. גם עדכנתי את ה IE וזה לא עזר :=( תודה.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. שלום, מלפניי מספר חודשים רכשתי סוני VIO "בחול".ובארץ אין אחריות לשואלים-בררתי. מלפניי מס' ימים התגלתה תקלה בסידירום , המחשב מזהה אותו בצורה לא טובה (ראו תמונה).. דגם הסידירום הוא CRX-175E2 או לחלופין AW-G540A חיפשתי דרייברים בכל רשת האינטרנט ולא מצאתי.. בנוסף, הסרתי את הסידירום מהחומרה (בווינדואוס) וניסיתי להתקין מחדש והוא אמר שיש בעיה בדרייבר או ברכיב (ראו בתמונה). אשמח לשמוע פתרון כי פעם הוא פעל.. תמונה: תודה רבה רבה !

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  22. Started by ladani22,

כאשר אני גולש באקספלורר ומעוניין להדפיס את העמוד או לראות תצוגה מקדימה של ההדפסה, קופצת לי הודעה על שגיאת סקריפט. גם כאשר אני מאשר הפעלת סקריפט וגם כאשר לא , לא קורה כלום. בפיירפוקס הבעייה לא קיימת, רק בדפדפנים מבוססי אקספלורר. כאשר ניסיתי לשדרג לאקספלורר 7 ההתקנה נתקעה על התקנת עדכונים. מע' ההפעלה שלי היא חוקית, מה עושים כדי לתקן את זה? (פירמוט המחשב לא בא בחשבון, קיימת במחשב תוכנת מסד נתונים ששחזורה מאוד מורכב!)

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by Chymes,

אחי טס לארצות הברית מטעם החברה וביקשתי ממנו לרכוש עבורי עותק של Vista מ-newegg כי המחיר נמוך ב-200 שקלים מהמחיר הנמוך ביותר בארץ. הוא הזמין את התוכנה וקיבל את המשלוח כעבור 24 שעות .(כל הכבוד ל-newegg) לפתע הוא מתקשר אלי ואומר שעל האריזה כתוב למכירה בארצות הברית וקנדה בלבד. מה זה אומר לגבי? אוכל להשתמש במערכת הפעלה בארץ? אם לא הוא ישלח את התוכנה בחזרה ל-newegg.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  24. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, לא מזמן התקנתי WINDOWS XP PRO מחדש ופתאום לפני כמה ימים התעוררה אצלי בעיה. כאשר אני עושה הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה: disk boot failure insert system disk and press enter אם אני מכניס לכונן הCD את הדיסק של WINDOWS - המחשב עולה ללא בעיה ואני יכול לעבוד כרגיל. ניסיתי לבצע תיקון לBOOT ע"י הפקודה FIXBOOT דרך קונסול התיקון של WINDOWS - אבל זה לא עזר. ניסיתי אפילו לתקן את הMBR ע"י FIXMBR אבל זה לא עזר. הHD מוגדר כמו שצריך ומופיע בביוס, אין דיסקים בכונן ההגדרה בביוס של סדר הBOOT מופיע כמו שצריך (קודם CD ואז HD - אבל גם כאשר הפכתי את זה זה לא פתר את הבעיה). המחיצה של הHD מוגדרת כאקטיבית. ניסיתי אפילו התקנת תיקון של הWINDOWS - אבל זה לא עזר.... יש למישהו רעיונות? תוד…

• 3 תגובות
    • 825 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.