עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dr. Evil,

תודה.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by *R,

א. מתי ויסטה הגירסה המלאה יוצאת? בחנוכה? ב. מה ההבדל בין הגירסה המלאה לגרסת הבטא הכי חדשה שיצאה עד עכשיו? ג. כשפותחים את המחשב עם ויסטה, בלי לפתוח שום תוכנה, כמה MB היא צורכת מהזיכרון? ד. כדאי לעבור מ XP ל ויסטה? ההבדל שווה את זלילת הזיכרון כאשר יש לי 2GB והמשחקים צורכים 700MB-+ ?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  3. בסיסטם טריי (ליד השעון) מופיעים לי שני מחשבים כאלה שמודיעים על חיבור לרשת אחד מהם כחול ורגיל והשני שחור עם סימן קריאה וכשעומדים עליו הוא מראה "הקישוריות לחיבור זה מוגבלת או חסרה" .כשניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת פשוט נוצרו לי local area connectuon 2 3 4 ..... מה אני עושה כדי שיהיה לי חיבור אחד לאינטרנט?? בתודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  4. כל הצלילים הרגילים שהווינדוס משתמש בהם, אינם נשמעים כלל. "במנהל ההתקנים" כל ההתקנים מראים, שהתקנים פועלים כראוי, ואין סימן שאלה צהוב באף לא אחד מהם. בקטגוריית הצלילים והשמע, הכל תקין, הווליום די גבוה ואף אחד מההתקנים לא מסומן ב-ווי בתוך הריבוע למטה, כביכול בשביל להשתיקו. ליד כל אחד מפעולות הווינדוס הרצויות, מסומן אייקון "הרמקול", כביכול מראה על סוג הצליל המתבקש לפחות ניראה אך לא נישמע בפעולה, צליל נבחר לא נישמע. לעומת זאת, המוסיקה במחשב, השירים "הרגילים" והסרטים... מתנגנים בכל הנגנים שאני בוחר ואין כלל בעיה של 'קודקים', נשמעים וניראים כפי שצריך. הסרתי קודקים והתקנתי מחדש. הסרתי דרייבר כרטיס קול והתקנתי מחדש. בדקתי "רוגלות"... מה עוד ניתן לעשות? תודה רבה. ???

5. שלום, פתאום החלה אצלי במחשב (ישן) תופעה מוזרה - הווינדוז XP עולה, ובחלק שבו הוא אמור לעבור לדסקטופ הוא פשוט נתקע (מסך שחור). התופעה מתרחשת ב 100% הפעמים שניסינו לאתחל אותו. בסייפמוד הוא מגיע לדקטופ, ד"א. מה אפשר לעשות ? תוד

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  6. שלום לכולם, כול פעם כשהמחשב עולה אני מקבל servproc.exe ERROR ניסיתי כמעט כול SPYWARE ,ADWARE אפשרי ושום דבר לא הצליח יש למישהו רעיון ? אני גם מקבל עוד הודעת שגיאה ECSQDMN.EXE לפניי ההודעה של ה servproc.exe אשמח לקבל עזרה

7. מה עושים כדי להחזיר את הנגן הנ"ל, כשאין לי חשק לפרמט ולשתול את כל המערכת ההפעלה מחדש (וכמובן את כל התוכנות הנלוות האחרות) ? אין לי אפילו אפשרות של מחיקה פיזית של האפליקציה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by coorva,

מה רמת הפרטיות המומלצת באקספלורר לגלישה בטוחה? האם אוכל לגלוש ללא בעיה גם ברמת פרטיות - meduim high? האם כדאי לעשות override להגדרות ולקבוע לא לקבל בכלל third party cookies?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. מישהו מכיר חבילת עדכונים ל WINDOWS2000 בדומה לחבילה של RyanVM-Pack ? תודה... עוד שאלה: איך אפשר לדעת איזה גירסת התקנה יש ברשותי OEM או RETAIL? תודה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שלום אני רוצה לקבל חוות דעת מאנשים פה שכבר משתמשים בחלונות VISTA, לגבי דברים כמו יציבות, אבטחה, מהירות, זמני BOOT וכיבוי, גלישה ברשת, מהירות בעבודה עם עבודות משרדיות כמו OFFIC ובעבודות עם משחקים. הבדלי ביצועים מול XP או חלונות 2000 ניצול משאבי מערכת ועוד יש USERS שיכולים בבקשה להעלות ביקורות מקיפות על המוצר? ???

11. Started by gbars,

במשרדים של החברה שאני עובד בה יש חסימה על הורדת פלאש לדפדפנים, גם בכרום לא עובד הפלאש. אני יודע שיש אפשרות לעשות עריכה ברגסטרי על מנת לאפשר התקנה של פלאש, אם מישהו יוכל להדריך אותי זנ מאוד יוכל לעזור

12. קיבלתי היום מחשב נייד של dell (תודה) המחשב הגיע עם מערכת הפעלה שנקראת אובנטו, בכל אופן כאשר אני מנסה להתקין את ה win 7 אני מקבל הודעה אשר מבקשת ממני לשנות את הארד דיסק ל ntfs ובנוסף ישנם 4 מחיצות משום מה, מה אני אמור לעשות ?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  13. היי בתור אדמין של המחשב שלי אני מעוניין לבטל תוכוניות כמו Msconfig, Regedit כל התוכניות האלה שמשתמשים ברשת לא יוכלו לגעת או להשתמש בהם אז איך אפשר לבטל?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by D84500,

שלום.בזמן האחרון אני נתקל במספר תקלות\שגיאות. מדי פעם מסך המחשב ניהיה שחור ואחרי כמה שניות המסך חזר למצב הרגיל עם הודעה : מנהל התצוגה הפסיק לעבוד ושוחזר בהצלחה ,זואחרי כמה שניות שוב אותו הדבר. ובנוסף בדרך כלל שאני משחק משחק מחשב כל שהוא או צופה בסרט המחשב נתקע ומראה לי מסך כחול עם השגיאה : 0X116 לפי מה שהבנתי יש בעיה עם הכרטיס מסך... איך אני מאתר את התקלה ופתור אותה?? עידכנתי דרייבר...ד"א כרטיס המסך שלי מדגם: nvidia gtx 460 אני יציין גם שבמסך הכחול מויפעה בעיה עם הקובץ : NVLDDMKM.SYS

15. Started by m53242,

שלום אני מישתמש במחשב נייד DELL שלי. יש לי חלונות 10 HOME. בפעם ראשונה פתחתי דפדפן Microsoft Edge. וניתקע לי דפדפן. לא מצליח ליסגור אותו. בעזרת "מנהל משימות" היצלחתי ליסגור דפדפן Microsoft Edge. בפעם שנייה פתחתי שוב דפדפן Microsoft Edge וזה עובד ותקין. למה זה קורה לי לפעמיים דפדפן Microsoft Edge ניתקע ? אני ראיתי ב "מנהל משימות" רואים דפדפן Microsoft Edge יש באותו דפדפן פתוחים 6. לא הבנתי מה זה אומר. האם זה קשור פתיחה כמה דפדפנים לתקיעה דפדפן ? אני לא לחצתי על דפדפן 6 פעמיים דפדפן אקספלורר אדג'. לחצתי פעם אחת. וזה ניתקע לי. וגם אין לי חשבון פרופיל 1 . אני לא יצרתי חשבון פרופיל. לא משתמש בזה. אני רק פותח דפדפן אקספלוורר אדג' רגיל וגו…

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by glassmoon,

היי האם יש דרך לשחזר קובץ שנמחק בwin xp ? תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איזה קובץ וידאו במחשב ששוט מסרב להימחק גם בסייפ מוד כל נסיון לשנות לו שם לעשות CUT למקום אחר לא הולך הוא טוען שהתוכנה נמצאת בשימוש מה שלא נכון גם בבדיקה בסייפ מוד אותו הדבר גם אלט קונטרול דיליט לא מגלה איזו תוכנה אם בכלל משתמשת בקובץ מה אפשר לעשות יצוין שהתוכנה היחידה שמצליחה להריץ את הסרט היא ריל פלייר וכל תוכנה אחרת נתקעת וזה לא בעיה של קודקים אני מעודכן בחבילות אחרונות?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  18. שהם שינוי מצב העברה של הכונן הקשיח ובאמת היתה בעיה אבל תיקנתי אותה. והמחשב עדיין בלאגים. מה עוד אפשר לבדוק (שלא קשור לתוכנה)? אני אובד עצות פשוט.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  19. Started by enosh05,

שלום וברכה ! יש לי בעיה במשלוח וקבלת פקסים . משתמש במערכת הפעלה XP הום בעברית . תוכנת אופיס 2003 . חיבור מהיר ADSL . הוספתי תוכנת הפקס המובנת ב-XP . יש לי גם מודם פקס מסוג HSP56 MicroModem במערכת שהוא תקין . ואני מצליח דרכו לשלוח פקסים דרך אופיס 2003 . אולם כשני רוצה לקבל ולשלוח פקס דרך התוכנה המובנת ב- XP תמיד יש הודעה שהקו תפוס ! הגדרתי נכון את התוכנה וכן המדפסת בכל זאת מקבל אותה הודעת שגיאה !! מה יכולה להיות הבעיה ????? אנא תשובה בהקדם !!

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by pincher77,

i have: AMD64 3000+ 512 DDR MB GEFORCE 6600 GT 128MB windows vista can work on this computer? and whats the different between vista64 bit to 32bit? and sorry i dont have hebrew right now.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. היה לי XP מותקן בכונן C בנוסף התקנתי את הVISTA בכונן אחר שהייתי מפעיל מחדש את המחשב היה לי אופציה בין לבחור את הוויסטה לבין לבחור מערכת הפעלה ישנה יותר (XP) הכל עבד כמו שצריך שתי המערכות עלו בסדר בלי בעיות עד שהייתי צריך להתקין מחדש את הXP שעל כונן C וכמובן במהלך ההתקנה פירמטתי אותו לחלוטין (את כונן c) ומאז המחשב עולה אוטומטית עם הXP ולא מעלה לי את הDual Boot שבו אני יכול לבחור בין הוויסטה לXP ועכשיו אני לא יכול להכנס אל הויסטה בכלל כנראה היו כמה קבצים על הroot של C שמהם הוא מעלה את הדואל-בוט והם נמחקו בפרמוט... לפי הבנתי לא מדובר בקובץ boot.ini אלה בקבצים אחרים שהוויסטה משתמש בהם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם ואין אני משחזר את הDual-boot ? תודה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  22. Started by Bessmertniy,

יש לחבר שלי וינדווס 98 ויש לו עכשיו בעיה שכמה המהאייקונים שינו מקום ה my computer קיבל icron של messanger ועוד כל מיני שינויים השינויים הם רק חיצוניים ולא פיזיים האם יש דבר לפטור את זה? או פשוט לשנות אייקונים אחד אחרי השני...?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by imac,

מי שמכיר את לינוקס בטוח שמע על המעטפת הגרפית "blackbox" אז יש גם פרוייקט של blackbox לווינדוס שבזכות iceman90 גיליתי את זה והחלטתי לנסות .. הנה איך שזה נראה אצלי . http://planet.nana.co.il/w00t/blackbox.JPG למי שמעוניין לעוד פרטים ולהורדה כנסו לכאן http://bb4win.org/

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  24. ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי You must make the following changes before installing Windows This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. The compatibility report will be saved to the current Windows desktop. מישהו יודע מה זה אומר ומה אני צריך לעשות בשביל להתקין ווינדוס ויסטה?

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  25. שלום חברים איך אני מתקין שני מע הפעלה יחד על דיסק אחד ויסטה וXP יחד ? PM8 לא מאפשר הוא נותן לבחור את מע ההפעלה כמו 98 95 2000 NT ניסיתי את שני הדרכים ולא הצלחתי התקנתי את ויסטה ובכלל PM8 לא מצליח להתקין עליו אי תאימות מישהו ניסה ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.