עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ניסיתי להתקין ווינדוס XP במחשב חדש עם דיסק מקורי. במהלך ההתקנה, לאחר שההתקנה מעתיקה את הקבצים ומתחיל הקטע הויזואלי בהתקנה מופיע לי מסך כחול עם הודעת השגיאה: "irql not less or equal". בשיטוט בפורום נתקלתי בפתרונות כמו עדכון ביוס/החלפת חלקים - אבל המחשב הזה חדש לחלוטין. האם לדעתם שגיאה זו מעידה על בעיית חומרה כלשהי? מפרט המחשב: מעבד intel d930 ל"א asus p5rd2-vm ו 2 סטיקים של 512 MB זיכרון. ד"א דיסק ההתקנה הוא של הווינדוס הרגיל, ולא של SP כלשהו.

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by BENNY66,

איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי?

3. Started by cohenha,

שלום לכולם מישהו יודע האם יש הבדל בדיסק לתיקון מערכת של WINDOWS 7 בין 32 ל64 אם יש לי של 64BIT זה יעזור לי לתקן גם את ה32BIT או שאני צריך את שני הגרסאות תודה מראש על העזרה

4. Started by felixb,

שלום, השעון אצלי ב WIN XP נמצא במצב של שעה/שעתיים קדימה לשעה הנוכחית. גם אחרי שאני מעביר את השעון לשעה הנוכחית, אחרי RESTART הוא שוב עובר לשעה קדימה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  5. יש לי במחשב 3 כוננים פירמטתי אתמול את C והתקנתי מחדש את הווינדוס... E לפני זה היה כונן חסום שפתוח רק למשתמש שלי ולא למשתמש של המשפחה... עכשיו אחרי שפירמטתי לא יכולתי להיכנס אליו אבל פתרתי את זה חלקית... אני יכול להיכנס עכשיו לכונן אבל חלק מהתיקיות והקבצים אני עדיין לא יכול להיכנס אליהם.... איך אני יכול לפתור את זה? ניסתי לעשות את אותו הדבר שעשיתי לכונן עצמו אבל אי אפשר לעשות את זה.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  6. בתרד הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=31146 יש לינק לאתר, סבבה, אנימצית פלאש+גאווה סקיפט נחמה (כנסו סתכלו מזה עושה), אבל.................. האנשים הקטנים חר**ת בני אגסים הרסו לי את האינטרנט אקספולרר! כל חלון חדש שאני פותח הוא לא מתחיל מלמעלה אלה יותר למטה, אני לא מצליח לתקן! HELP!

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  7. יש לי לוח קקלט לפני הרבה זמן כשהתקנתי את הווינדוס 7 אוטומטית הוא זיהה אותו אבל התגובה של הלוח נהיתה שונה ממערכת ההפעלה הקודמת התקנתי את הדריבר של הלוח ואז נהיה התנגשות עם המערכת כשאני כותב בלוח הוא מדלג מצד אל צד כאילו אני לוחץ בשתי מקומות במהירות, ניסיתי להסיר את הדריבר הכל חזר לקדמותו אבל לא נוח לי עם התזוזה של מערכת ההפעלה, כשרציתי להפסיק את פעולת התוכנה במנהל המשימות הוא מפסיק לשניה וחוזר שוב.. יש למשהוא פטרון איך להפסיק את העט מגע המובנה של הווינדוס 7? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by Nahum2,

הוספתי ל 2 סטיקים של ג'יגה של 667. 2 סטיקים של ג'יגה 800. ורק 3.37 מזוהים. הוא רושם: 4 giga installed and only 3.37 giga useable למה?!?!?!?

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by mrraz,

התקנתי תוכנת faststone ומשום מה שמות מחיצות בעברית יוצאים כסימני שאלה שמתי ממשק עברית לחלונות 7 והורדתי עדכונים בכל זאת לא מסתדר

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  10. Started by ohadbx,

כשויסטה נכנסת למצב שינההאם תוכניות שפועלות ברקע עדיין ממשיכות לעבוד? (מדבר ספציפית על תוכניות הורדה כמו טורנטים למיניהם, אימיול ותוכנות שעובדות הרבה מאוד זמן כמו איחוי דיסק וסריקת וירוסים). בנוסף בעיה קטנה-כשאני צופה בסרטים ותוכניות בדפדפן המחשב לא מזהה את זה ככפעולה שרצה ונכנס באמצע לשומר מסך... יש דרך לפתור את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  11. Started by gshhar,

אתמול פירמטתי את המחשב(XP PRO) ובהרבה אתרים שאני נכנס אליהם התמונה לא מוצגת טוב אלא מרובע לבן כזה עם איקס בפנים. מה הבעיה?, יכול להיות שלא התקנתי משהו טוב?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by Andrey22,

מידע מאתר טורנטים : This has been made for you that refuses to get assf***ed by M$ and their allies whith the help of that DRM/TC/Palladium infested POS that they call "best Windows ever"..! And with the introduction of DirectX 10 (that ofcourse will not be available/ported to XP) they try lure us to give up our privacy and freedom of choice regarding our internet and computing habits... I like to play my games and REFUSE to install that crappy bloated full blown Vista POS, so this has been made with my own preferences and needs in mind. There is nothing here that will satisfy those who like that gayish Aero G…

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  13. שלום עשיתי חיפוש וראיתי הכל אבל לא יוצא לי! עם הדיסקט ניסיתי והכל ולא עובד, יש לי לוח gigabyte GA-k8nf-9 אני מתאר לעצמי שיש כאן אנשים עם כזה לוח בבקשה עיזרו או תנו את הקובץ שצריך לדחוף על הדיסקט והסבר קצר איך לעשות הכל תודה רבה :-*

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by alexrta,

חבר שלי לא מצליח להתקין את הWINXP כל הזמן באמצע ההתקנה מופיע לו מסך כחול שאומר שיש בעיה לא מובנת (כתוב הרבה מס' והרבה אותיות) ואחרי זה כתוב שצריך לעשות RESET ולהתחיל את ההתקנה מחדש אך זה לא עוזר בבקשה תעזרו ותגידו מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?!?!

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by erap129,

היום פירמטתי מחשב ישן שלי והתקנתי לו WINDOWS XP ישן. אני צריך לשדרג לSP2 כי האינטרנט לא עובד על המחשב השני והדרייבר יעבוד רק בSP2 זאת אומרת שאי אפשר להוריד את SP2 מWINDOWS UPDATE מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הקובץ התקנה של SP2 בהורדה ישירה?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  16. שלום התקנתי היום WIN XP ויש לי מסך לבחור משתמשים בהפעלה של הWINDOWS איך אני מבטל את המסך ועושה שכל מי שמפעיל את המחשב יהיה מנהל? תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  17. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שהחלה מאז שקניתי את המחשב (06\08). הבעיה לא כל כך הפריע לי אבל עכשיו זה מתחיל לעצבן. אז ככה נכון למטה בשורת המשימות יש סמלים של תוכניות פועלות אז אצלי כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש חלק מהסמלים לא מופיעים וכאשר אני נכנס למנהל משימות אני רואה שהתוכנות פועלות (רק ב"תהליכים" ולא ב"יישומים") ולפעמים אני לא יכול לפתוח את אותם התוכניות כי הם עובדות ואני רק לא יכול להגיע אליהם. למשל ברגע זה יש לי שני סמלים ואמור להיות לפחות 5. מישהו יודע מה עושים??? (בדקתי שאין V בהסתר סמלים לא פעילים)

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  18. Started by Bartleby,

איך אני עושה שאני יוכל להכניס את המחשב למצב נעילה ושהפתיחה תהיה רק באמצעות סיסמא? אני יכול לעשות את זה רק כשאני לוחץ על L+מקש הלוגו של ווינדוס. ההגדרות שלי כבר כמו בתמונה אבל הוא עדיין לא נכנס למצב נעילה אוטומטית. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by Dante_9,

המחשב עולה בלי אף תוכנה איתו, עשיתי Windows Update בשלב כלשהו אני לא מאמין שזה קשור, לחצי כפתור ימני על סתם ספרייה על ה- Desktop ואז ישר קופץ חלון ה- Error של Windows (אתם יודעים זה עם ה- Dont send ו- send report) סתם ככה. אני לוחץ dont send ואז ה- Desktop מתאתחל והבעיה נגמרת. אני משתמש ב- XP PRO SP1 ורוצה להגיע למצב שאיך שה- Desktop עולה אני יכול ללחוץ על כפתור ימני על סיפרייה והכל יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by KF,

יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  21. Started by dattias,

שלום: יש לי בעיה בהתקנת תוכנות למחשב כל הזמן הוא מראה לי הודעת שגיאה שקשורה לSAFEMODE אבל אני לא במצב בטוח... מצורפת דוגמא להודעה אני מקווה שיש מישהו שמכיר את הבעיה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  22. גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  23. Started by domuzy,

(אני מקווה שזה הפורום המתאים) בכל מקרה, לא יודע מה קרה, אבל אי לי שורת כתובת. לחיצה על הימני בעכבר מראה לי שה-ADDRESS BAR מסומן, והוא אכן מופיע כמילה בימין ה-BAR, אבל השורה הלבנה לא קיימת. מה קרה ואיך אני מחזיר אותה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  24. Started by 3pac,

עוד מעט נגמר הRC ויש לי עליו המון תכנות ומשחקים מותקנים. אפשר איכשהו לשדרג אותו לגרסה הסופית? או איכשהו לא למחוק את כל התוכניות שלי ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by חובב,

השאלה שלי היא כזאת אם יש לי מעבד 64 ביט של אינטל האם יש בעיה להתקין את הגירסה הרגילה של ה WINXP או שאני צריך לקנות ולהתקין את גירסת ה 64 ביט??

• 11 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים