Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
גירסת אנגלית. בבקשה זה דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
חברי הקט עשה ריסט ומחשבו לא מוכן לעשות LOGIN מתי שהוא מכניס את הסיסמה זה רושם LOGGING IN ותוך שניה LOGGING OUT... ניסיתי שהוא יכנס דרך F8 ל LAST KNOWN CONFIG ... אבל זה עדיין קורה... WTF? תודה מראש רז
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
טז כך אני עובד עם אקס פי הרבה זמן וחשבתי להחליף אותה לויסטה או 7 המחשב שלי מעבד Q9550 זיכרון -4 GIGA לוח - ASUS RAMPAGE FORMULA הארדיסק 500 ספק PCPOWER?&COOLING 750 ומארז HAF 932 המחשב לא למשחקים הרוב לאינטרנט ותוכנות תודה נ.ב מה ההבדל בין 32 ל 64 ביט
-
- 12 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן מחשב נייד ישן ש-XP הפסיק לעלות בו. העלתי לינוקס מדיסק בשביל לשמור את המידע ולא הייתה שום בעיה. שמרתי את המידע שרציתי והתקנתי התקנה נקייה של XP SP3. כשההתקנה הסתיימה המחשב עשה ריסט וכשהוא ניסה לעלות, הוא שוב נתקע בדיוק באותו המקום (כשהלוגו של XP עם פס הטעינה עושה "פייד אין") מישהו יכול לנסות לעזור באיבחון הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בעיה מוזרה, זה חדש ואפעם לא קרה. המחשב עובר לשומר מסך ולאחר זמן מה שהגדרתי, המסך נכבה. אך אי אפשר לחזור למחשב. לא משנה אם מזיזים את העכבר או מקישים על המקלדת המחשב עדין באותו מצב ואי אפשר לחזור אליו. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, נעלם לי פתאום הקיצור דרך המקורי של ה-Explorer לא מחקתי אותו וכו'... ואני גם לא יכול לחזור ולהוסיף אותו כי גם מפה: הוא נעלם. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
צריך פאץ Windows בעברית כיאלו שהווינדאוס שלי יהיה בעברית יש לי את השפה בעברית אבל אני רוצה שהכל יהיה בעברית בתודה,יניב
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום בשורת המשימות בWIN XP שעוברים מעל תוכנה כל שהיא שעובדת אז מוצג בבועה את השם שלה ומה היא עושה .אצלי הפירוט הזה של התוכנה מופיע מתחת לשורת המשימות זאת אומרת אני רואה כזה ריבוע צהוב אבל אני לא רואה מה כתוב בו כי זה מתחת לשורת המשימות. איך אני עושה שאני יוכל לראות? תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בכוונתי להתקין בשעות הקרובות win 7. פרט לגיבויים של תמונות ודברים אישיים אחרים. האם לשמור על ה-HD החיצוני גם תוכנות מסוימות חיוניות שיש לי היום? לדוגמא האנטי וירוס החינמי? האם המחשב מוגן או שישר יתנפלו עליו כל הוירוסים כשאני מתחבר לאינטרנט? האם בתום ההתקנה עליי לגשת ישר לאתר של מיקרוסופט על מנת לקבל עדכוני אבטחה? עוד המלצות לפני שאני דורס את הכל. אני לא משדרג.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מאתמול, כל פעם שאני מנזה להציג וידאו ארוך (מעל ל10 דקות) התוכנה קורסת. בwinamp ובWMP זה קורס, אך בbsplayer לא. אלו ההודעות שמופיעות לי: ניסיתי להתקין מחדש את הwinamp, אבל גם זה לא עוזר.. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, שהגיע הזמן לשדרג לוויסטה עקב יציאת כל משחקי הDx10 בקרוב. בדרישות המינימאליות לוויסטה מצויין שדרושים לפחות 15gb, מה גודל המחיצה שכדאי לי להקצות לוויסטה ? מהו גודל התיקייה של וויסטה לאחר ההתקנה ? בתודה מראש, מייק.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עכשיו אחרי ריסט שנעשה יומיים לאחר הריסט הקודם הווינדואז התחיל מחדש ונפתח כאילו הוא נפתח בפעם הראשונה כשמתקינים אותו, כלומר שמירות נאבדו, הפבוריט רייק וכו' וכו'. אלו הדברים שעשיתי לפני הריסט 1. מחיקת ספייוואר בעזרת AD AWARE נגד דבר לוחמני מאוד שהשתלט על המחשב ולא וויתר 2. הוצאת דברים מן הMSCONFIG 3. העברת הזכרון בביוס מCAS 2.5 ל2 אני חושד בסיבה 3 אבל אין לי ממש נסיון עם דברים כאלו וזאת הפעם הראשונה שעשיתי את השינוי. עדכון:הצלחתי לחזור למצב המקורי בעזרת SYSTEM RESTORE אבל מעניין אותי אם זה היה משהו תוכנתי או העסק עם הזכרון
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי .אתמול קניתי נתב רשת, ורק חיברתי אותו. הייתי מעוניין לשתף קבצים בין המחשבים, ולהדפיס. האם יש מדריך מפורט שאוכל להיעזר בו לווינדוס 7 ול xp?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
שהיה לי XP לפני זה הוא כן עבד לי עכשיו אני התקנתי אותו והוא מעלה לי תתמונה של המשחק ואז נתקע והמשחק לא עולה לי עדכנתי גם תדרייבירם של הכרטיס מסך של ATI X1800XT וזה עדיין עושה לי תבעיות האלה מה בעיה בדיוק?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אוקיי יש לי רק משתמש אחד במחשב, GAL, שזה אני. משום מה לפני כמה שבועות הוא התחיל להעלות בכל הפעלה של המחשב את מסך בחירת המשתמש של xp. יש כמובן רק אופציה אחת, שזה אני... זה אמנם לא רציני אבל זה טורדני. מה עושים? (אני רוצה כמובן שהוא יחזור למצב הקודם, פשוט להעלות ישר את המשתמש שלי בכל הפעלה של המחשב).
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היה לי ווינדוס XP PRO עכשיו ניסיתי להתקין להארד דיסק אחר תווינדוס וביטלתי אותו בסוף בקיצור נדפק לי הווינדוס שלי בהארד דיסק בראשי עכשיו התקנתי את גירסת הHOME (על אותה מחיצה C) ושאני מדליק תמחשב הוא אומר לי לבחור עכשיו הגירסת פרו במלא לא עובדת הוא אומר לי להכניס דיסק בוט ושיש בעיה בחומרה בקיצור סתם סייפור 2 שאלות מישהו יודע איך למחוק תגירסה (פרו) שניה שלא עובדת? (ורצוי כמה שיותר מסובך) משיהו יודע אולי אפשר לתקן תגירסה השניה ? (גירסת הפרו) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לפני שבוע התקנתי Microsoft .NET Framework version 1.1 ואת חבילת העדכונים הקריטיים שמיקרוסופט שחררה. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב או כשמופעל השומר מסך מופיע לי המסך המעצבן הבא: הסרתי את ההתקנה של Microsoft .NET Framework version 1.1 וזה לא עזר. לא מוגדרים משתמשים נוספים במחשב, ולא בא לי טוב המסך המעצבן הזה איך נפטרים ממנו ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
דבר נחמד ביותר אבל לוקח לו זמן עד שהוא מבין את הקול והדיבור, למרות שיש דברים שדיי מעצבנים כמו הכתיבה, אני אומר קו תחתון והוא רושם Underline אז אם יש לכם טיפים או כל מיני דברים נחמדים שאפשר לעשות עם זה שתפו עריכה: אם החלטתם להשתמש בתוכנה אני ממליץ לעבור את הTUTORIAL, מסביר הכל כמו שצריך עריכה2: אגב, לא יודע אם זה תומך בעברית, אני משתמש באנגלית, יותר נוח לי מעברית (אם היה).
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן ובמעבדה התקינו לי WIN XP SP2 בקודם היה לי SP1 והתחלתי לגלות בעיות מוזרות במישחקי רשת (ויכול להיות גם בגלישה) שמתי לב שיש לי כל כמה דקות לג (LAG) של חצי דקה+- וזה ממש מעצבן!!! חשבתי שזה בגלל המודם אבל לפני שאני מחליף רציתי לדעת עפ זה בגלל הSP2 ?? תודה מראש :-[
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
צצות לי בעיות חדשות בווינדוס xp home אני מנסה להכנס לשחזור מערכת בחלונות נפתח לי דף חלק ואין לי אפשרויות בו וגם בעידכון הווינדוס נפתח לי חלון העידכונים אבל כשאני מנסה ללחוץ על הלינק של עידכונים מומלצים אין תגובה פשוט נישאר באותו חלון וגם באתריי אינטרנט שיש תגובה של צופים { לדוגמא : ynet ,walla } אני לא מצליח לראות את התגובות כאילו לא לחצתי על כלום סרקתי את המחשב אם כול התוכנות האפשריות + אנטי וירוס וללא הצלחה אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המציקה הזאת אני מאוד השמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברשותי WIN7 64 ביט ULITAME ראיתי כתבה נחמדה בנושא הפניית cache של דפדפנים ואולי דברים זמניים נוספים מדיסק SSD ל- RAM (יש לי 8G). גם משפר מהירות וגם משפר שחיקת SSD עי הקטנת היקף הכתיבה אליו. אשמח לשמוע דעתכם ואם חיובית תוכנה מומלצת? http://www.ghacks.net/2010/06/10/use-a-ram-disk-to-reduce-writes-on-solid-state-drives/ בכתבה הוא מדגים זאת בעזרת התוכנה Dataram Ramdisk. בתודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שאני בקטגוריה המתאימה לשאלה שלי אני מנסה לבצע את הבדיקה של ביצועי המחשב שלי - Performance monitoring אני רוצה להריץ אותה למשך שעה אבל אחרי 60 שניות היא מפסיקה את עצמה. נברתי בהגדרות בכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דרך לשנות את זה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש, שגיא
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני עזרה בהתקנה כזאת כדי שהילדים הקטנים שלו יוכלו להמשיך לשחק בכל השטויות שלהם שהוא קנה לילד הראשון לפני איזה 6 שנים, מקלדת קומפי וכאלה.... שעובדים רק על וונידוס 95/98/ME. אין לי מושג איך עושים את זה, בכל אופן כבר בהתקנה הראשונה פיצלתי מחיצה נפרדת של 5 גיגה להתקנה.... אני אשמח לקבל הנחיות, קישורי לדרייבר SATA מתאים (מדובר בלוח AN7 של אביט והבקר הוא Sil 3112) לווינדוס 98[me=Dr. n00b]וכן הלאה.[/me] תודה!
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם ...מדי פעם שאני מחייג לאינטרנט VISTA נותן לי מסך כחול שאומר driver_irql_not_less_or_equal. ורשום בהמשך גם netio.sys קראתי קצת פה בפורומים והבנתי שיש קשר אולי לדרייבר של הכרטיס, עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אבל נראה לי שזה לא ממש מצליח הוא אומר שיש לי כבר את הדרייבר הכי עדכני, מישהו יכול לעזור לי ? הכרטיס רשת שלי הוא RTL8169/8110 family gigabit ethernet nic תעזרו לי בבקשההההה....
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
התקנתי WIN XP PRO + SP2 הוא באנגלית, התקנתי חבילת עברית הכל טוב ויפה רק יש בעיה נגיד במקום שיהיה "המחשב שלי" רשום MY COMPUTER וכו' נגיד אני רוצה לעשות העתק-הדבק אז במקום זה רשום עדיין באנגלית... מה לא הגדרתי נכון? כי רובו בעברית, לא כולו
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-