עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מתחנן לפרמט את המחשב שלי בעוד זמן מה, בעיקר בגלל אוסף של בעיות שנתקלתי בהן ולא מצאתי להן פתרון... ניגשתי לאשכול הנעוץ של הפורום, ומצאתי אתר שנותן לי סקריפט כדי ליצור slipstream, אבל בגלל שהוא מותאם לגרסא האנגילת, ואני משתמש בגרסא עברית, נאלצתי להוריד את כל הקבצים אחד-אחד מהאתר של Microsoft. באמצע השיטוט הסתמי שלי במאגר ההורדות של MS, נתקלתי לפתע בעמוד הבא: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2FCDE6CE-B5FB-4488-8C50-FE22559D164E&displaylang=he שבו מוצגת כביכול, הורדה של Windows XP Service Pack 3 כקובץ ISO. השאלה שלי היא כזאת- האם אני יכול להוריד את הקובץ הענק הזה, לצרוב אותו על דיסק, ולהשתמש בו במקום בדיסק ההתקנה של WinXP SP2 שלי, או שזה לא יעב…

2. Started by hellyeahmofo,

סרקתי עם ביטדינפדר 9 נתן ללוג לדבר Movedמה זאת הספריה הזאת, C:\System Volume Information\_restore{093E8EF5-031C-42E8-B267-BF730E1A8417}\RP53 למה היא מלאה בטרויאנים ?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by vovka43r,

אהלן חבריה, היה לי וינדוס XP עם SP1 והיה לי טוב איתו. לעדכן לSP2 לא יכולתי כי החלונות שלי לא "חוקי" יענו. בקיצר מצאתי גרסת SP2 והתקנתי. מאז... רק בעיות. המחשב כל הזמן אומר שלא מספיק לו "וירטואל ממורי", כל הזמן Errors. תוכנות מסויימות לא ניתנות להתקנה. נמאס! האם יש מצב שהגרסה שלי דפוקה? בכל מקרה אני חוזר לSP1 שהיה לי, שם הכל עובד.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by djdodo,

שלום אני מנסה להתקין את windows 7 professional אבל בתחילת ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורף קובץ) ואני לא יכול להמשיך מישהו יודע למה זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  5. פתאום צץ לו HD בשם Q שאין לו נפח, לא ניתן לגשת אליו ולא ניתן לעשות עליו שום פעולה הכל נדחה כי אין הרשאות, והוא לא מופיע ברשימת דיסקים ב disk management

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  6. שלום. היום בבוקר התעוררתי וראיתי על המחשב שלי תוכנה שלא הייתה לפני: virus heat. מיד ידעתי שזה spyware ומחקתי את התוכנה, וגם הרצתי בכמה תוכנות (spybot s&d ו-adaware) סריקת רוגלות. מחקתי הכל והפעלתי הגנות, אך משהו אחד נשאר והוא מאוד מציק, ולחיצה עליו מובילה אותי לאתר של התוכנה שאותה מחקתי קודם. תמונה: כיצד להיפטר מזה? באיזו תוכנה להשתמש? כל מה שתציעו יתקבל בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. ניסיתי לעבוד לפי השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336633.10 אבל הכל תקין וכתוב לי gruop איפה שצריך להיות כתוב. מצורפת תמונה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by cousinIT,

מחקתי קובץ מסויים, בגודל של 150 מגה בערך... התחרטתי ובא לי לעשות לו שחזור היישר מהסל מחזור... אני לוחץ שחזור והמערכת מודיעה שאי אפשר לשחזר כי תוכנית או אדם משתמשים בקובץ. הפעלתי את המחשב על מצב בטוח והדבר חוזר על עצמו. לחלופין ניסיתי למחוק את הקובץ מסל המחזור והדבר חזר על עצמו. עזרו לי! גם ניסיתי לסגור כל תוכנית אפשרית.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

אני מתקין וינדוס 98 על וינדוס XP ,כלומר שיחליף את הXP, וב56% אחרי תחילת ההתקנה(ניסיתי פעמיים) הוא כותב שיש איזה קובץ שהוא לא יכול להשלים להעתיק אותו, ויש שם אפשרות SKIP FILE אבל זה לא עוזר יש הצעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by alons126,

אם אני יתקין WIN 7 על ויסטה מה יקרה לכל הדרייברים של הלפטופ שלי?? יש לי לפטופ של HP מסידרה DV5 תודה לעוניםP:

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by Sikamikanico,

איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by LastForOne,

1. כל שניה ויסטה מציג לי חלון שמופיע בו Allow/Not Allow בנוגע לכל מיני תוכנות שרוצות לרוץ... הבעיה שהוא לא שואל פעם אחת, הוא שואל כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מחרפן.. יש דרך להפסיק את זה? 2. הכפתור כיבוי בתפריט התחלה לא באמת מכבה את המחשב, הוא רק מכניס אותו למצב שינה... אפשר לשנות את זה שהכפתור הזה יכבה אותו לגמרי? [אני יודע שיש תפריט קטן כזה ששם יש שאט-דאון.]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  13. שלום וברכה, לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד של אסוס מהסדרה החדשה של הVIVO BOOK, ולצערי אחרי חודשיים בערך הכפתור צילום מסך(prt sc) הפסיק לעבוד לי. לאחרונה ניסיתי שוב להפעיל אותו ורק אחרי שלחצתי לחיצה ממש חזקה הוא העתיק לי פעם אחת ולאחר מכן שוב הפסיק לפעול. מישהו אולי נתקל בבעיה הזו בעבר? תמיד הכפתור היה עובד לי בנגיעה קלה ללא שום צורך בלחיצה חזקה. אני אשמח לכל עזרה בנושא מכיוון שאני משתש בכפתור הנ"ל לעיתים תכופות (אני יודע שיש כלי לגזירה אבל הוא פחות נוח בשבילי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by avigdo,

שלום, איך ניתן לסדר את האקספלורר שבפתיחת חלון נוסף, הוא יפתח על מקסימייז? מערכת הפעלה = XP

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה זה microsoft silver light ? מה שבטוח הוא לוקח לי 6 אחוז מהזכרון במחשב

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by yanhak,

בויסטה המעצבנת הרי כל פעולה דורשת אישור. סבבה השלמתי ואישרתי כל פיפס שעשיתי. כעת אני נתקל בבעיה חמורה -כל פעולה שאני רוצה לבצע כגון קובץ שאני רוצה להעביר או לשנות את שמו דורשת אישור (כנאמר מיקודם) אני מאשר ומקבל תגובה כי אני לא יכול לבצע את הפעולה כי אין לי אישור. איך אני מעיף את האישורים הללו ? איך אני מגדיר את הUSER שלי כמנהל וגורם לויסטה להפסיק להציק לי ובכלל לבצע פעולה כל שהיא במחשב? או לחילופין איך אני משיב את המצב לקדמותו - אני מוכן לאשר הכל אבל שהמחשב יאות לקבל את האישור. מחכה לתשובה מהירה כי כרגע ידי כבולות תודה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by LevTheKiller,

שלום הסמלון של השפה בשורת המשימות נעלם. אין אפשרות לשחזרו :'( ניסיתי דרך קליק ימני - toolbars - הוא לא שם ניסיתי לוח בקרה -אפשרויות שפה - אך הlanguage bar מופיע באפור ואי אפשר לפתוח את אפשרויותיו. מה עושים< :-[

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by d1a1n0,

אהלן, כנראה יש לי איזה פירצה או וירוס שה-kyebord (מקלדת) שלי רושמת לבד כל מינה שטויות ולוחצת על כפתורים אני חייב עזרה דחוף מה לעשות.. עשיתי סקירה באנטיוירוס NOD32 ו-trojan remover וזה לא מצא כלום. חייב עזרה דחוף! , אני לא יכול לעשות כלום במחשב. המקלדת לא מחוברת ולא קשורה בכלל..חייב עזרה !

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by e-d-a,

אני משחקים ומגדיר את הכפתור shift שיהיה פעולה כלשהי בכל מקרה זה תמיד יוצא לי מהמשחק באמצע שאני לוחץ על הכפתור 8 שניות רצוף או כמה פעמים רצוף, איך אני מפסיק את זה לתמיד שזה לא יהיה פעיל?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  20. שלום לכולם, היום התקנתי ויסטה ובאתי להתקין את חבילת השפה בעברית מה-WINDOWS UPDATE באמצע ההורדה של חבילת השפה, נתקע האקספלורר ונסגרה ההורדה דרך ה-WINDOWS UPDATE, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל את העידכון של החבילה מופיעה לי בסוף הודעת השגיאה מס' 2, בדקתי באתר MICROSOFT מה אפשר לעשות עם שגיאה זו, נתנו איזה קובץ תיקון בשביל זה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את קובץ התיקון אני מקבל את השגיאה הבאה: "The update does not apply to your system" וכל פעם שאני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את אותה שגיאה, חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פיתרון, וכל זה בגלל שאני עושה התקנה של החבילה, הוא לא מוריד מחדש כי הוא רואה שיש לו כבר את הקובץ, אבל הקובץ פגום כי ההורדה שלו נפסקה באמצע אז... התקנה נכשלת ואנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שמעתי על התופעה הזו של גרסאות ווינדוס "משופרות" שמופצות ברחבי הרשת, הכוונה היא לאלו : http://news.walla.co.il/?w=/4/768233 מישהו יכול להמליץ לי על הגרסא ההכי טובה? או לספק לי אתר שסוקר את הגרסאות.. לא, לא מקום להוריד וכדומה, חלילה וחס! ועוד שאלה, האם חוקי לדבר על גרסאות האלו כאן? אם זה עובר על חוקי הפורום אז מצטער מראש!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by Vissor,

יש לי בעיה ברמקולים ...יש לי מערכת logitech 5.1 התקנתי אתמול vista ultimate, התקנתי דרhברים של קול,הם עובדים טוב, כאשר אני עושה בדיקה של כל הרמקולים אז חמישתם עובדים טוב,אבל אם אני שומע דרך winamp או media player רק הרמקולים הקידמים עובדים!!...האחורים עובדים חלש מאוד ומוציאים צליל לא נקי...ב xp הכל עבד טוב,בדקתי כבר את כל ההגדרות של ה ווינדוס ושל ה ווינאמפ...חיפשתי בגוגל וראיתי של עוד הרבה אנשים יש אותה בעיה...אם מישהוא יודע פה איך לפתור אותה אני אשמח לקבל תשובה...תודה אם לא אני חוזר ל xp....

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  23. לאחותי הייתה הפצצת ספייווארס במחשב. מחקתי את כולם כמעט עם avast, ספיי בוט סירץ' אנד דיסטרוי, וad-aware. אני לא יודע אם הם מהסוג שחוזרים אבל לדעתי לא. מה שנשאר עכשיו זה השאריות. הדף בית באקספלורר נשאר הדף בית שהספייווארס קבעו, ואני לא יכול לשנות אותו בחזרה למה שהיא רוצה. מה אני יכול לעשות (מלבד כמובן פרמוט)? אם זה משנה, המערכת היא winXP עם sp1. תודה. עריכה: אוקיי מתסבר שהוא חוזר. זה משהו מסריח כזה שמעלה הודעות מפוברקות של בעיה בווינדואוס (האלה בסיסם טריי שנראות כמו תמרור צהוב משולש עם סימן קריאה שחור בתוכו). מה אני עושה עם זה לעזעזל אף אחת מהתוכנות שמוזכרות למעלה לא עזרו!!!!

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. שלום לכולם! אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר עלתה בפורום (בכל אופן, לא מצאתי אשכול בנושא הזה)... בכמה מקומות ואפילו בכמה חנויות (ביניהן רשתות כמו באג ואופיס דיפו) נכתב כי מי שקנה מחשב (נייח או נייד) עם מערכת הפעלה ויסטה אחרי סוף יוני או יולי (לא זוכר במדוייק), זכאי לשדרוג מערכת ההפעלה ל-windows7 בעלות משלוח בלבד. מישהוא יודע על זה משהו? מישהוא קנה את השדרוג בדרך הזאת? מישהוא יודע מה היא "עלות המשלוח" הזו, איך זה עובד ועם מי יוצרים קשר כדי לקבל אותה? מי שולח? איך שולח? ובכלל, מה זה אומר? האם זה לכל מחשב שנרכש עם ויסטה אחרי התאריכים האלו, או רק למחשבי HP לדוגמא, שמצהירים שיש להם את המבצע הזה? תודה מראש, עידן

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם שמעתי נכון שהמדיה סנטר יפעל בוויסטה הום פרומיום ובאולטימט ואני רוצה לקנות שלט למדיה סנטר אז שאלתי היא כמה כסף עולה השלט

• 3 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.