עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הכפתור הזה מביא לי רק צרות בעיות ועצבים כל פעם שאני נכנס לאיזה משחק למשל counter-strike אני בטעות לוחץ עליו ואז המחשב מתחיל להתקע ולצאת לאט לאט לשולחן עבודה ועד שאני מחזיר את זה מעיפים אותי מהמשחק כבר מישהו יודע איך אני מבטל את הכפתור הזה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Builds,

היי. יש לי לא מזמן Windows Vista Ultimate. יש לי בעיה עם הויסטה שהמחשב כל הזמן נתקע! אין איזה זמן קבוע. אני יכול להעלות את המחשב ולהשתמש תשע שעות ופתאום זה נתקע - נתקע לגמרי גם עכבר שחייבים לעשות ריסט ולפעמים זה ככה אחרי שתי דקות שהפעלתי את המחשב. זה לא נראה לי קשור במפרט של המחשב כי המחשב שלי בן שלוש וחצי שבועות - חדש לגמרי וזה המפרט: Intel Duel Core 2.8 1024 Memory Geforce 7300gs 256 mb upto 512 mb 250 Giga DVD Burner. המפרט הזה נראה לי לא רע וזה לא נראה לי קשור לזה שזה נתקע. זועק לעזרה! בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by ifs2003,

שלום, יש ברשותי העתק חוקי של VISTA על המחשב הנייד ואין באפשרותי לבצע עדכון דרך האינטרנט. האם יש אפשרות לדרוש ממיקרוסופט לשלוח את העדכון על גבי CD ? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by enzo,

אני יכול להתקין כל גרסה שאני רוצה ויש לי מחשב חזק(תסתכלו במפרט). לפי Windows Vista Upgrade Advisor מומלץ לי על גרסת עסקים. אני רוצה להתקין אולטימיייט (32 ביט) אבל לאור תגובות בפורומים שונים הבנתי שיכולות להיווצר בעיות עם תוכניות,משחקים ויישומים שונים. כמו כן אחרי בדיקה של המחשב נאמר שיכולה להיווצר בעיה עם נרו. אני משתמש הרבה במשחקים הכי חדשים שיש,וגלישה באינטרנט ותוכנות תחזוקה למחשב. כרגע אני עם XP PRO SP2 ולא יודע האם לעבור לויסטה או לא. יכולה להיות סיטואציה שהמחשב יפעל פחות טוב? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by jfkk,

שלום שלום הורדתי את חבילת AIK הקבצים אינם עוברים לתיקיה מעלה תמונה תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by Alex89,

אחרי זמן רנדומלי המחשב שלי נתקע לחלוטין כלום לא מגיב. ניסיתי לעשות סריקות עם spybot search & destroy CCleaner ויש לי אנטיוירוס NOD32 גרסה 4 פעם ראשונה זה קרה לי אחרי התקנתי tuneup utilities 2012 אחרי זה קראתי שהוא גורם לבעיות ומחקתי אותו מהמחשב הכל היה בסדר ואז אחרי כמה ימים הכל חזר. מדובר על WIN7. לפי דעתי הבעיה היא תוכנתית מכיוון שב Safe Mode המחשב לא נתקע. הצעות לתיקון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. היי המחשב שלי בן כחצי שנה ופועל מעולה וחלק אני אפילו מקפיד לעשות לו ניקוי בכוננים ומנקה אותו מאבק כל כמה חודשים עכשיו, כל הזמן ווינדוס מקפיץ לי הודעה (צרפתי תמונה) שהמחשב מתקשה להריץ את ממשק ה-aero של WIN7 עקב חוסר של משאבים וכל פעם שאני מבטל את ההודעה הזו או בוחר באופציה שהוא לא יזכיר לי אותה היא מופיעה מחדש בסופו של דבר מישהו יכול להגיד לי מה מקור הבעיה פה? או איך לסדר אותה? תודה לעונים מפרט: מעבד: i7-2600 RAM: 12GB 1600Mhz כ. מסך: Gigabyte GTX560 TI OC [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי בעיה פתאום כל מה שכתוב לי במחשב נהיה לא חד כמו פעם.. זה התחיל היום פתאום.. WIN XP כמו ששמים רזולוציה 1024*768 בLCD 17" ככה רואים.. תעזרו לי בבקשהה..!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. שלום אחרי עריכת מערכת ההפעלה באנלייט אני חש שהמערכת לא מתפקדת כמו שצריך.מדי פעם המחשב קופא.וינאמפ ו VLC עובדים יחסית לאט והמחשב מאתחל את עצמו לפעמים לבד.השאלה שלי האם אפשר לשחזר את הטוויקים שעשיתי בעריכה של האנלייט בתוכנה כלשהי או שעליי לבצע התקנה נקיה מחדש? חשוב לציין שהטוויקים שעשיתי הם הוספת איקונים במחשב שלי לחיבורי הרשת והוספת פונקציות מנהל (אדמיניסטרטור טולס) מעבר לכך לא נגעת בדברים ממש לעומק. אני אציין ואומר שכל זה נעשה על מנת לשלב את הדרייברים של הבקר שעליו יושב המערך של המערכת הפעלה כי אם לא אעשה זאת אני איהיה חייב להתקין אותו עם דיסקט (מעצבן קצת )

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  10. איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional? התקנתי במחשב Windows 2000 Professional בדיסק מפורמט (התקנה נקייה). אני רוצה להפעיל את msconfig כדי למנוע מתוכנות מסויימות לעלות ב-startup, אבל אני לא מוצא אותו. על מנת לחסוך בזיכרון בזמן הרצת משחקים כבדים, אני רוצה להסיר מהזכרון, באופן זמני, את כל התוכנות שלא דרושות שעובדות ברקע, לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת, ולהסיר זמנית גם את האנטיוירוס (Norton) ואת הפיירוול (ZoneAlarm). יש לי Norton SystemWorks 2005 Premier. כאשר אני מנסה להסיר את הנורטון מהזכרון דרך ה-Task Manager, אני מקבל הודעת שגיאה שהיישום מוגן. מישהו יודע איך ניתן להסיר מהזיכרון באופן זמני את Norton SystemWorks ואת Norton AntiVirus?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by MisterL,

....

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בוקר טוב חברים , לפני כמה ימים התקנתי במחשב שלי windows 7 (סוף סוף ) בכל מקרה , מאז ההתקנה כל פעם שאני עוזבת לשניה את המחשב המסך נכבה . ברור לי כי פשוט צריך לשנות את ההגדרות חשמל במחשב , אך הווינדוס שלי באנגלית ואני מפחדת לגעת בדברים שאני לא אמורה אשמח לקבל עזרה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Hollow,

יש לי בעיה! כל פעם שאני מנסה להחליף רקע למחשב או בכלל שאני נכנס ל לוח הבקרה---->תצוגה זה אומר RunDLL32 נתקל בבעייה ועליו להסגר איך אפשר לתקן את זה??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tomegozi12,

יש לי תיקיה במחשב שנקראת esuppurt ובתוכה יש תיקיה בשם software . שוקלת 1.5 גיגה האם זה בסדר למחוק אותה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי, יש 4 אפשרויות למחשב חשד שאני מקבל בקרוב 1. WIN 7 2. WIN 2008R2 3. WIN 8 4. WIN 2012. האם לשתיים האחרונים יש רשיון GO LIVE? אני מתכנן להשתמש במחשב בתור מחשב עבודה נטו. האם נכונה השמועה ששמעתי ש WIN 8 יתמוך גם ב VM? אשמח לשמוע דעות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת איך עושים שמתי שאני מכניס דיסק לכונן במחשב.. הוא ישאל אותי מה בירצונך לעשות...!? תודה

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  17. יש לי ווינדוס 7 חדש, וכאשר השארתי את המחשב דלוק בלילה, הוא אחרי איזה חצי שעה עבר למצב שינה בצורה אוטומטית. האם יש דרך לשנות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ronin13,

שלום, הבנתי שבעדכון הקרוב של וינדוס 10 (THRESHOLD 2) יהיה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה על מחשב חדש ע"י הקלדת הקוד של מערכת הפעלה קודמת שיש ברשותי (7 או 8). כרגע יושב לי על הדיסק קובץ ההתקנה של win10 בגרסה ששוחררה באוגוסט שהורדתי מהלינק שתוכנת העדכון של ווינדוס יצרה. איך אני יכול לדעת מה הגרסה של קבצי ההתקנה? או לפחות לדעת שהעדכון הנ"ל הורד למחשב ואני יכול להכין Bootable USB שיש עליו את הגרסה האחרונה? אפשרות אחרת הא להתקין את הגרסה שיש לי עכשיו על מחשב חדש (גרסה שלא ניתן יהיה לעשות לה הפעלה (ACTIVATION) מכיוון שהיא לא הותקנה ע"ג מערכת הפעלה קודמת (לא בא לי להתקין 7 לעדכן אותו ואז להתקין 10) ולקוות שהמערכת תאפשר לי לעדכן לגרסה החדשה ולבצע רישום של התוכנה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Refaelo,

התקנתי את ה-windows 64 , והכל עובד טוב,(משחקים אפילו רצים מהר יותר מאשר ב-windows xp 32 )חוץ משתי בעיות שאני לא מצליח לפתור, הבעיות הם : 1. ה-game port לא מזוהה ,ואני לא מצליח להגדיר אותו ,מופיעה לי שורה "unsoported standart game port " , מתחת ל-sound video and game controler ב-xp32 לעומת זאת אין את הבעיה ושם מופיעה שורה "standart game port" 2. בעיה נוספת שיש לי ב-device manger זה שיש איזהשהוא רכיב שה-win לא מזהה ותחת other device מופיעה שורה "unknown device " עם סימן קריאה צהןב לדעתי התקנתי את כל הרכיבים. מישהו נתקל או שמכיר דרך לטפל בבעיות האלו תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. Started by pokemay,

אתם יודעים אולי איפה יש את החלון הזה בווינדוס שמכניסים את הקוד והמחשב שלך חוקי? כאילו בהתחלה שהתקנתם או שהתקינו לכם היה חלון כזה ששמים את הקוד שרשום על הדיסק... מקווה מאוד שתעזרו לי תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by targil13,

שווה להתקין? מאיפה משיגים (אשמח לקבל לינק בפרטי) ואני יכול להתקין את זה איך שהוא על הדיסק אם לא עובד לי הצורב?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  22. שלום, אני צריך להתקין ווינדוז מחדש על מחשב ישן - CPU: INTEL E8400 3 GHz GPU: 1x AMD Sapphire 7850 HD RAM: 8GB Gskill F2 6400CL Motherboard: GA-X48-DS4 האם יש טעם להתקין ווינדוז 10 (למשל ברור לי שהוא יקשה לתמוך ב DX12), או שאפשר להסתפק ב7 (שהיה מותקן על המחשב לפני שהכונן שבק)? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. איזה WIN ואיזה גרסה מסויימת בנתיים הורדתי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64.Integrated.February.2010. איך המחשב ירוץ לי הכי מהר בלי בעיות? Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.