Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי נייד נטבוק של HP שהוא יחסית חלש לכן לא מותקן עליו ויסטה או WIN 7, מה שכן יש לי אפשרות לעדכן את המחשב לSP3 אבל רציתי לדעת האם זה כדאי? הנייד הוא חלש עם 1 ג'יגה זיכרון ראם ומעבד חד ליבה חלש, מה הSP3 ישפר? גם כן, חייבים לגבות?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב.. לאחר שניסיתי את גרסאת הנסיון שמיקרוסופט סיפקה (RC2) , החלתי לחזור ל XP הישן והטוב. התקנתי אותו על תיקיה נפרדת, הכל טוב ויפה.. רק בעיה קטנה, שהוינדווס ויסטה נמחק מקובץ ה BOOT, ואני לא יודע איך לחזור ולהפעיל אותו (בימים שאני מתעגע למערכת) אם מישהו יודע איזו פקודה או נתיב שאני צריך להוסיף ב BOOT, אני אשמח לדעת. אגב, ה XP על כונן C הויסטה במקור הייתה על כונן G, לאחר ההתקנה של XP , שונה הכונן אוטומטית ל E[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 15:41:42 סליחה על ההקפצה , אבל למישהו יש מושג? ???
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, לא מזמן קניתי מחשב - מפרט בפרופיל, והבעיה היא כזו, כשאני מנסה להתקין VISTA ULTIMATE SP1 (חוקי דרך אגב), אני עושה BOOT ל דיסק ואז במעבר בין מסך למסך עד מצב שאני מפרמט את ההרד דיסק, לוקח כ 3 - 4 דקות בין מסך למסך. אחרי ההתקנה הכל נראה תקין. לפני כמה ימים גיליתי שיש בעיה ב HDD דרך ה EVENT VIEWER והלכתי להחליף את ההרד דיסק SEGATE 500GB 32MB, הגעתי הבייתה חיברתי אותו והתחלתי התקנה חדשה, שוב אותו זמן השהייה בין מסך למסך, ולאחר מכן התחלת ההתקנה המחשב עולה בפעם הראשונה ולאחר מכן אחרי לא יודע להגדיר זמן מדוייק אבל כמה שעות הוא מתרסק כל זאת כשאני לא נוגע בו, ואני מקבל הודעה WINDOWS HAS SHUTDOWN UNEXPECTEDLY, לאחר בדיקה בקובץ ה MINIDUMP, אני רואה שהוא קושר את התק…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום שיחקתי לעצמי היום באתר של גוגל ואז בעדפות חיפשתי אנגלית ולא מצאתי =\ וראיתי "שפת פורצים" אז שינתי לזה ואין לי מושג איך להחזיר לעברית בגלל שאני לא מבין מה כתוב שם http://img505.imageshack.us/img505/8302/google6md.jpg
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב, השאלה היא כזו: כיצד ניתן לעשות שבעת כניסה למצב המתנה יכבו כל המווררים במארז בנוסף להרדיסקים והספק?
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איפה נמצא הקובץ של הסיסמאות בווינדוס הכוונה לקובץ ששומר את הסיסמאות והיוזר ניימס למשל באינטרנט {שהוא שואל אותך אם אתה מעוניין שהוא יזכור את הסיסמא והיוזר ניים}..פשוט אני חייב את הסיסמא ואני לא זוכר אותה.. {כי אתם יודעים במקום סיסמא רואים עיגולים שחורים..}
-
דחוף-שאלה למנוסים ולמבינים: וינדוז 7 או 8 ? מותקן לי 8.1 פרו על לפטופ בן 5 עם 3 גיגה שהיה מהחזקים בזמנו ועמד ללא שימוש זמן רב. (הכרטיס הוא : mobile intel 4 Series Express Chipset) מכיוון שאין דרייברים ל וינ 8 עבורו או עבור הכרטיס מסך שלו, לא באתר HP ולא באינטל, לכן התקנתי דרייברים של וינ 7. הבעיה העיקרית היא בתצוגה.(התמונה מתפוגגת עד שמרעננים או לוחצים עליה בעכבר). ויש רכיב PCI שלא מזוהה. המוכר שנתן אחריות מציע להתקין לי שוב 8.1 (פרו?) עם השלמות דרייברים לוינדוז-8 ,שהוא מתקין כך הרבה לאנשים ובלי לתת CD להתקנה חוזרת, ואומר שהכל יעבוד טוב. (יעלה לי סכום נסבל וטירחה). א.מה יותר אמין (ומתאים למחשב כזה = (HP Elitebook 6930p 3GB - וינדוז 8.1 (8) או 7? ב.האם לקחת את ההצ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעת שניסיתי להוריד את ה-Service Pack מ- Windows Update קיבלתי הודעה בזו הלשון: "יש בעייה עם בקוד(Key) של ה-XP שברשותך. אנא פנה לספק שמכר לך את התוכנה..." הקיצר, איך מתגברים על הבעייה? (נשבע לכם שהעותק שברשותי חוקי )
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הורדתי קורא PDF לויסטה (32 ביט) וסל המיחזור נעלם. לא יודע אם יש קשר. שיחזרתי (בהצלחה) את המערכת ליום קודם, אבל הסל לא חזר.... איפוא מסתתר הסל?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שגלשתי בגוגל, ולחצתי על איזה לינק להורדת תוכנה בשם ERD COMMANDER, האתר רצה להתקין לי איזה שהיא תוכנה שמורידה קבצים, בהתחלת ההתקנה הייתה לי אפשרות לבטל את ההתקנה ואכן ביטלתי. אבל מאז כשאני גולש לא משנה איפה, נפתח לי טאב חדש בגוגל כל פעם עם אתר אחר כמו אלי אקספרס, ניסיתי להתקין SPYBOT SEARCH & DESTROY ההתקנה עברה בשלום, אבל שעשיתי UPDATE לאנטי ספייוור, הוא לא הצליח לעשות UPDATE עד הסוף ונשאר באמצע. משהו נתקל בבעיה כזאת, או יש לו איזה שהיא הצעה כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני מתקין ווינדוס מדיסק שהורדתי לצורך העניין מהאינטרנט.. אבל יש לי רישיון חוקי לחלוטין (!!!) ובהתקנה אני רושם את ה-cdkey החוקי, צריכה להיות עם זה בעיה? או שבגלל שהעותק עצמו לא מקורי אז הגרסא תהפוך ללא מקורית? עכשיו קניתי מחשב נייד בבאג מחשבים שבא עם ווינדוס XP, והממצא היחיד לחוקיות של העותק הזה זה מדבקה מתחת למחשב בצבע ירוק, עם בר קוד וCDKEY ומשהו זוהר מגניב (כדי שאי אפשר יהיה לזייף את המדבקה). זה מספיק ? או שהייתי צריך לקבל מסמך ועוד דברים?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש כרגיל במחשב כשפתאום נפתח לו דפדפן אינטרנט אקספלורר עם אחת מהפרסומות טריוויה האלה שאם תנצחו תזכו באיפון (אעלק). המקרה חוזר על עצמו כל חצי שעה בערך. בכל מקרה אינטרנט אקספלורר הוא לא דפדפן ברירת המחדל שלי- אז לא נראה לי שזה אחת התוכנות שנמצאות במחשב. בנוסף לכך הרצתי את האנטי וירוס שלי (AVAST) והוא טוען שהמחשב נקי מוירוסים. למישהו יש רעיון מה קורה? אני משתמש בווינדוס XP תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מערכת מולטימדיה לרכב מדיל אקסטרים. המערכת מגיעה עם WIN CE 6 מובנה כמובן שלא בעברית השאלה שלי היא כזאת איך ניתן להתקין עברית על WIN CE או בכלל ווינדוס חדש והאם ניתן להתקין מערכת הפעלה אחרת על המערכת? בתודה מראש איתן
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום מקניתי מחשב ניד חדש כאשר מותן עליו WIN VISA אך ברצוני לפרמט אותו ולהחליף לXP אך לא קיבלתי דרייבים(יכול ליות שדודה שלי פספסה דיסק שהביא אותו מחול) ורציתי לדעת איזה מהדרייבים שפה אני צריך להוריד/ שיש דרייבר גלובלי שמתקין את כולם....(אם אלה לא הדרייברים אז בבקשה תביאו לי אותם) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאתמול בלילה המוזילה והאקספלורר הפסיקו להעלות את כמעט כל הקישורים והאתרים שאני מנסה לעלות...... האתר הנוכחי עובד בלי שום בעיה...אבל רוב האתרים והקישורים האחרים לא עובדים.... אני ממש ממש לא יודע מה לעשות...ואין לי מושג גם איך זה קרה! בבקשה תעזרו לי בתודה ניר
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד DELL INSPIRON 1525 T5750 3GB אני חייב לפרמט את הנייד שלי כי יש בו ווירוסים והוא עובד כמו מת. אני לא רוצה לשים בו שוב ויסטה ורוצה לשים WIN7, אבל אני לא יודע אם צריך דרייברים בשביל זה. גילגלתי גילגולים מגולגלים בגוגל ( ) ועדיין לא מצאתי דרייברים... +חיפשתי באתר של DELL. האם הדרייברים של ויסטה יעבדו בWIN 7? שמעתי גם שיש דרייברים לא רשמיים... אני ממש חייב לפרמט דחוף בגלל הווירוסים ואני לא רוצה לשים וויסטה ואז לפרמט שוב ולשים WIN7. כמו כן, האם 64 ביט יעבוד לי אם אני אשים 4GB זיכרון או שעדיף כבר לשים 32 ביט? אשמח אם תעזרו לי... תודה רבה, מוטיקס
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
hello:D i install winx64 and i have a prob i cant write in hebrew and i see all the hebrew from left to right if someone can help me plz 10q
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב חדש, מותקן עליו VISTA ULTIMATE 32bit: Intel Q9400 Corsair 4GB DDR2 kit 800MHz WD 250GB 16mb x 2 Thermaltake 650W ToughPower QFan MSI P45 Platinum nVIDIA GeForce 9500GT 1GB כל הדרייברים מעודכנים. והבעיה..: בהתחלה היו בעיות של DUMP שנגרמו מהגדרות שגויות של ה-RAM בביוס, זה סודר. מאז שההגדרות בביוס סודרו - יש סט אחר, חמור יותר, של בעיות DUMP. הווינדוס לא מצליח לעלות כל עוד יש משהו מחובר אליו ב-USB, ואם הוא מצליח, כדקה לאחר מכן הוא יעשה DUMP גם כן. אם הדלקתי את המחשב בלי חיבורי USB בכלל, ורק לאחר שהווינדוס עלה התחלתי לחבר אותם - הכל יהיה בסדר, עד שאנסה לעשות ריבוט מבלי להוציא את החיבורים. חשוב לציין שקשה לי להאמין שמדובר בבעיה בחומרה - הכל עבד בסדר ועובד בסדר …
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אפשרי להפעיל משהו כזה על ווינדוס? מעבר מהיר בין שולחנות עבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פריק של חידושים ומאוהב במראה של הויסטה,נמאס לי מהמראה הישן של הXP,אני עובד עם תוכנות מוזיקה כגון קיו בייס ועם המון פלאגים ובעבר היו המון בעיות של אי-תאימות והרבה תוכנות לא עלו לי,יש למישהו מושג אם ווינדוס עבדו על הבעייה הזאת ? ובכלל אני חולה על משחקי מחשב ואני יודע שמשחקים עובדים הרבה יותר טוב על ויסטה ועם DIRECT-X 10,אפשר להגיד שעדיין לא נהניתי מהכרטיס שלי כי עדיין לא חוויתי משחק בDIRECT X 10,ויש לי בכלל מסך HD....
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, יש לי XP HOME ובערך שבוע יש לי אתה הבעיה. והבעיה היא שבימיוחד אני גולש באינטרנט ועושה עוד כמה דברים בו זמנית כגון שומע שירים משחק וכו'. אני מרגיש שהמחשב לא נותן לי את כול המהירות שהוא נותן כגון המחשב מאיט טעינת אתרים ומשחקים נטענים יותר מהרגיל. ואים אני מיתסכל במנהל המשימות המעבד עובד יותר מהרגיל כגון שאני רק מתחיל לעבוד ורק הוינדויס עולה המעבד כבר על 30%-20% ואים אני מפעיל שירים כמו עכשייו המעבד עובד על 50%. ועוד דבר המחשב שלי לא ישןץ המפרט הוא: Q6600 לוח:965P-DS3P כרטיס מסך:8800GTS 320 MB ספק:400W ג'נרי והוא מחזיק את כול המערכת כמו ליברטי בערך בסיכום מה אני יכול לעשות כדי להחזיר את המחשב לימים הטובים שהוא היה חזזק ולא ממצמץ עים CRYSIS?[br]פורסם בתאריך: …
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את ה-ie הוא נסגר לבד אחרי שנייה או 2. ניסיתי למחוק אותו ולהתקין שוב ולהתקין גרסא חדשה יותר וכל מיני עידכוני אבטחה אבל שוב דבר לא עזר יש לי אנטי וירוס והוא לא מוצא שום וירוס... אני עכשיו משתמש ב-netscape וזה ממש לא נוח... מישהו יודע למה זה קורה ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס אקס פי SP2 במחשב הנייד שלי (של אל ג'י) התקנתי את הדרייברים שמגיעים עם הדיסק, שמתי את התוכנות שמסביב (אנטי וירוס, אד אוואר וכ'ו...) ולאחרונה שמתי לב שמסך ה welceome מסתיים להטען רק אחרי דקה... מה יכולה להיות הסיבה או יותר נכון, מה כדאי להתחיל לעשות?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כותרת ^^ כל פעם שאני עושה קליק ימיני על קובץ exe כלשהו זה קורס ומבקש ממני לעשות ריסטרט אקספלורר הבסיסי של ויסטה. זה ה Error שאני מקבל Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: explorer.exe Application Version: 6.0.6001.18000 Application Timestamp: 47918e5d Fault Module Name: StackHash_129f Fault Module Version: 6.0.6001.18000 Fault Module Timestamp: 4791a7a6 Exception Code: c0000374 Exception Offset: 000b015d OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 129f Additional Information 2: 10c58cf1e8e51a2b8c4d23f0927041a8 Additional Information 3: 0e9b Additional Information 4: 15e2e7cc918a7…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב כמובן שהטעינה איטית ויש הרבה שימוש בהרד דיסק(אין לי SSD). אבל לעיתים אחריי שהמחשב דלוק נהיית איטיות מוזרה. בTASK MANAGER אני רואה שכל מיני תהליכים של ווינדוס גורמים לנציול של 100% או קרוב ל100% של התעבורה של ההרד דיסק. ואז אני צריך לעשות RESTART כדי "לתקן" את זה.(הCPU דווקא מראה אחוזים נמוכים. גם הRAM) האם יש משהו לעשות בנידון? לפעמים יש סריקה נגד ווירוסים אז זה מובן שזה מאט את המחשב, אבל לא תמיד מתבצעת סריקה ובכל זאת המחשב נהיה פתאום איטי. כמה מקום פנוי צריך בHDD בשביל שלא תיווצר איטיות כזו או שזה לא קשור? אם יש 30GB פנוי זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-