עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by davis5,

אני חושב לשדרג לVISTA השאלה האם היא תומכת בMATLAB?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  2. אני צריך לעשות Repair Install לXP PRO מערכת ההפעלה לא עולה בשום מצב והמחשב קופא. ניסית את כל הפתרונות האחרים תיקון כל קבצי ההפעלה הBOOT וכו'.. כול בדקות חומרה וגוסט למחשב אחר. האפשרות האחרונה שנותרה לי היא לעשות התקנה דורסת,הבעיה שאני לא רואה את האפשרות הזאת בהתקנה לעומת מחשבים אחרים שבדקתי. קראתי והבנתי שכנראה שזה תלוי בCD עצמו שצריך להיות תואם בדיוק לCD שאיתו התקנתי את המערכת הפעלה,ניסית עם CD וגם ללא הצלחה,האם למישהו יש פתרון איך לגרום לאופציה של הREPAIR לחזור?? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. התקנתי תוכנה אשר בודקת את הטמפרטורה של המחשב ויכולה לכבות אותו במידה והחום עבר את הטמפרטורה שקבעתי אני צריך להפנות את התוכנה ל קובץ EXECUTABLE אשר מכבה ואנני יודע מהו הקובץ תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by OpenCan,

שאני מעלה את ווינדוס אני מקבל את השגיאה המצורפת. מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? מערכת Windows XP SP2. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  5. Started by edenbd,

http://img250.imageshack.us/img250/5725/48798808qg2.jpg נהיה לי באיקוניים בשולחן עבודה מין צל כזה לכל דבר, ניסיתי להיכנס למאפיינים->מראה->מתקדם ולשנות שמה אבל זה לא משנה לי בכלל. אם מישהו יודע איך עושים שזה יהיה שקוף, יעזור לי מאוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by oren,

שלום לכולם, אני לפני רכישה של נייד חדש, המעבד הוא Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 והשאלה שלי היא - האם חובה עליי להתקין עליו Windows XP 64 Bit או שאוכל להתקין עליו את הגרסה הרגילה שיש לי בבית כבר 3 שנים והיא תרוץ ללא בעיות? תודה, אורן.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  7. והאם על כולם רץ דירקט איקס 10?ואם אפשר פשוט להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוסופט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לשמור קובץ על הדסקטופ או בכלל להוריד משהו למחשב מהאינטרנט במקום לפתוח את ה OPEN SAVE הוא זורק אותי את שולחן העודה בתוך חלון אקספלורר עשיתי סריקות וירוס תולעים ומיני מזיקין עשיתי ריפר ל XPSP2 ניסיתי אפילו להשתמש ב download eclarator וכלום !!!מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  9. לכל בעלי ה-Vista x64 (ולא לאף אחד אחר תפתחו תראד משלכם) האם התחלתם לקבל בשבועיים האחרונים מסכים כחולים עם קוד 0x00000109?

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  10. Started by boogie,

לא רק בEXPLORER אלא גם אם אני מפעיל איזה תוכנה ברוסית?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by Godmoney,

אני החלטתי לחזור ל XP מה-Vista אחרי כמה חודשים של שימוש מאחר שעדיין אין תמיכה נרחבת מספיק בדרייברים לדעתי. בתכלס, הדבר שהכי כואב לי לאבד במעבר חזרה אחורה זה את ה Vista DVD Maker. התפריטים ש פשוט מדהימים... ולא מצאתי שום תוכנה חינמית או מסחרית שאפילו מתקרבת לרמה הזו... מישהו יכול אולי להמתיק לי את הגלולה ומכיר איזו תוכנה שעונה על התאור?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by habarbash,

ב"ה שלום לכולם ! יש לי שאלה , קניתי מחשב נייד בארה"ב עם מערכת הפעלה Home Premium כך שזה OEM . כמובן שהמערכת באנגלית , אני מעוניין למחוק אותה ולהתקין אותה גרסה רק בעברית, האם הרשיון של הגרסא האנגלית תקף באותו אופן גם בגרסה העברית? את העניין של הוספת ה MUI לגרסת הULTIMATE אני מכיר , אבל אני מעדיף לא לשדרג לגרסה הזאת . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. ב"ה ב 13 לחודש קיבלתי BSOD ראשון לאחר חודש של שימוש בלי BSOD אחד(לא כ"כ התייחסתי), יום למחרת עוד שתיים (בזמנים מסויימים) . החלפתי HD (כי בקודם מצאתי באד סקטורים מינורים) , אבל היום שוב עוד פעם אחד ( וזה עם מ"ע חדשה), לפי מה שנראה לי זה בגלל העדכונים הבאים שיצאו ב 7 לחודש: 1: שיפור ביצועים http://support.microsoft.com/?kbid=938979. 2:שיפור יציבות http://support.microsoft.com/?kbid=938194 . לפי מה שידוע לי אלה לא עדכונים שהופצו ב Windows Update . אם מישהו אחר נתקל בבעיה דומה , נא לידע . אני הסרתי את העדכונים הנ"ל ועכשיו אני מחכה לראות מה עם ה BSOD . עריכה: אני צירפתי קובץ של ה Minidump האחרון אם אפשר לנתח אותו (יש בעיה עם ה WinDbg ב VISTA). ד"א ב BSOD לא היה כתוב כלום פשוט …

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד, HP Pavilion dv6514ej. המחשב מגיע עם Windows Vista, ואני מעוניין להחליף אותה ב Windows XP. הבעיה היא כזאת: אני מכניס דיסק של XP, עושה ריסט למחשב, וכמה שניות אחרי שההתקנה עולה אז עולה שגיאה שאין הארד-דיסקים... יש את האפשרות הזאת של F6, ואז אני אמור להכניס דיסקט עם הדרייבר SATA.... הבעיה היא שאני לא מוצא כזה מה אני עושה? תודה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  15. התקנתי ווינדוס XP בכונן D שלי כי השני שהיה לי נפל ,אחרי שהתקנתי מחקתי את הווינדוס עשיתי פורמט דרך הווינדוס אבל הוא כשל ,ניסיתי גם דרך הדוס וגם שם הפירמוט לא הצליח ועדיין יש לי את הבחירה הזאת בין הווינדוסים איך אני עושה שזה לא יהיה?:\

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by קובי 1980,

רשמתי את ההודעה פה משום שזו אינה בעיה טכנית של הרשת אלא של האקספלורר ספציפית משום מה אינני מצליח להיכנס איתו לשום אתר אני מקבל הודעה " internet explorer cannpt display this webpage כאמור זה בכל אתר.שאני מפעיל את הפיירפוקס האינטרנט עובד בלי שום בעיה. הווינדוס מעודכן וכנ"ל האקספלורר. תודה מראש

17. Started by hofshi,

מהירות ברירת המחדל של תפריט "התחל" (או "Start" ) הינה איטית למדי. ניתן לשפר את המהירות ע"י עריכת הרג'יסטרי. מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים. http://hofshi.blogspot.com/2007/08/blog-post_21.html

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by Ron1999,

שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב, מPIII 1000 עברתי לAMD X2 מאיזה סוג. שני המחשבים הריצו \ מריצים WIN XP. במחשב הישן היה לי 512 RAM ולכן הSWAP FILE נראה לי חשוב, במחשה החדש יש לי 2.5GB של RAM ולכן עברה לי מחשבה - האם אפשר לבטל לגמרי את הSWAP FILE למערכת ההפעלה ולהכריח אותה לעבוד מהRAM בלבד? אם אני מבין נכון זה אמור לגרום למחשב לעבוד מהר יותר כי יש פחות כתיבה \ קריאה לכונן הקשיח והBUS אמור להיות מהיר יותר בין המעבד לזכרונות וגם בלי התיווכים של הצינורות בדרך. מה דעתכם? רון.

19. Started by davidcohen,

שלום ! אני חושב אם לקנות ויסטה ורציתי לדעת אם בדיסק מקורי שאני קונה יש אפשרות להתקין גם את הגירסה של 32 ביט וגם את של ה64 ביט ? אני לא מתכוון על מחשב אחד את שניהם, יש לי 2 מחשבים ורק אחד תואם ל64 ביט והשני תואם ל32 ביט. בדיסק ההתקנה של הווינדווס יש את 2 ההתקנות ? תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. לאחרונה כשאני נכנס לאקספלורר אני מקבל את השגיאה הבאה: Internet Explorer cannot display the webpage וכשאני סוגר את החלון אני מקבל את השגיאה הנ"ל: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: iexplore.exe Application Version: 7.0.6000.16512 Application Timestamp: 46807103 Fault Module Name: StackHash_8d13 Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 04fd13d0 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional Information 1: 8d13 Additional Information 2: cdca9b1d21d12b77d84f02df48e34311 Additional Information 3: 8d13 Additional Information 4: cdca9b1d21…

21. Started by Yaron-Cohen,

אז אני אספר את הסיפור... התקנתי ויסטה על כונן IDE, ואחרי זה הגיע הכונן שלי מהאחריות של החברה והתקנתי עליו ויסטה והשארתי כל הזמן את הIDE מחובר... אחרי שהעברתי ממנו את כל הדברים ניתקתי אותו... והוינדוס מסרב לעלות עם הכונן SATA ללא הIDE וגם הבחנתי שאם אני עושה BOOT מהכונן SATA הראשון ואחרי זה מהIDE הוא אומר שצריך להכניס דיסק מערכת (נו ההודעה הקבועה הזאת)... בקיצור מה שאני חושב זה שבגלל שבמהלך התקנת ויסטה לא התקנתי את הדרייבר של הSATA אז בגלל זה אני חייב להפעיל את המחשב עם הכונן של הIDE אגב על הכונן הIDE גם יש ויסטה...ושאני מפעיל את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות הפעלה זאת של הIDE וזאת של הSATA... בקיצור...יש אפשרות להתקין את הדיירבר של הSATA אחרי התקנת המערכת?

22. Started by STi,

אני צריך איזו תוכנה שיוצרת דיסקט איתחול, או קובץ ISO שאיתו אני יוכל ליצור BOOT בצריבה דרך הNERO חיפשתי מלא ואני משום מה לא מוצא, כל מה שמצאתי נותן לי בוט עם כל מיני תוכנות כאלו שאני לא רוצה, כלומר, אני רוצה שהוא יעשה בוט ויתן לי שורת פקודה רגילה של דוס ויתן תמיכה בכל סוגי הכוניים כולל NTFS אני יודע שזה ממש פשוט אבל אני לא מוצא את זה, אשמח אם מישהו יתן לי קישור תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אז החלטתי להתקין XP בנוסף על הVISTA הבעייתי שיש לי על המחשב.... עקבתי אחרי כל שלב במדריך של APCMAG,והגעתי לשלב שבו צריך להכניס את הדיסקהתקנה של XP ולעשות RESTART כדי שהדיסק יעלה ותתחיל ההתקנה, אבל אחרי הRESTART המחשב עולה חזרה לויסטה למרות שבBIOS מוגדר לו לעשות BOOT קודם מה-CD ורק אז מההרדדיסק. אם אני משאיר בהגדרות של הBOOT רק את הכונן CD אז הוא אומר שאין דיסק BOOTABLE בכונן. הדיסק נראה לי טוב כי כשאני מכניס אותו בויסטה הוא מזהה אותו נכון. יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by buuhaa,

אהלן. האם מישהו מכם מכיר בעיה משונה כזו? יש לי חשבון דואר באתר. פתאום מלפני יומיים אני לא מצליח להכנס למרות שאני נותן שם וסיסמא נכונים. ניסיתי להעזר בספק האינטרנט שלי,-בזק ב"ל אבל זה פשוט לא עובד - התומך אומר שיש בעיה במחשב. מה יכולה להיות הסיבה? אני נכנס לכל אתר ותיבת דואר אחרים ללא בעיה. ניסיתי להכנס לחשבון שלי ממחשב אחר והצלחתי. תודה לכל רעיון אפשרי.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by dyn,

שלום לכולם, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ועדיין יש לי התלבטות קשה מאוד האם כדאי לקנו את Windows Vista Ultimate 64 Bit. הבנתי שכרגע המע' לא מושלמת ועדיין יש איתה בעיות אבל הבנתי שיצא sp1 שתיקן הרבה דברים. את המחשב אני הולך לקנות מ sky pc ושמה לא המליצו על vista Ultimate 64 bit ואמרו לי שעדיף את ה 32 bit, כי אני אצטרך דרייברים מעודכנים ל 64 ביט וגם הרבה דברים לא יעבדו לי בו. לסיכום אני רוצה לשאול אותכם: מה עדיף להתקדם כבר ולעבור ל vista או להישאר עם ה xp? אני מבחינתי כגיימר חושב שעדיף לעבור ל vista בגלל ה DX10. מצורפת תמונה של המפרט שלי למטה. אודה לכם על עזרתכם [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים