עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by snaidis,

התקנתי VISTA לפני כמה ימים ואז מחקתי אותה, כלומר עשיתי FORMAT לכונן שבו היא נמצאת. כל פעם שהמחשב עולה אז ב BOOT יש גם את VISTA וגם את XP. אני רוצה שהוא ישר יעלה לי את XP בלי לשאול. בדקתי בקובץ boot.ini.backup אבל יש שם רק את XP...(לא מצאתי את BOOT.INI) אז איך אני פותר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום בכדי להתקין במחשב חדשWINDOWS 8.1 מה צריך להיות בISO שלו כדי שיתקין בתצורת UEFI? תודה

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. שלופ, כפי שוודאי ידוע לחלקכם, ניתן להאיץ קצת את מערכת ההפעלה ע"י העברת ה-SwapFile (מעכשיו אקרא לו SF) למחיצה אחרת (שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה), עם עדיפות להעברת ה-SF למחיצה שנמצאת בהארדיסק שנמצא על ערוץ IDE שונה מהערוץ שבו נמצא ההארדיסק שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. אצלי במחשב יש 4 ערוצי IDE, אך ההארדיסקים איטיים יותר מההארדיסק הראשי שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רציתי לשאול אם עדיין עדיף לי להעביר את ה-SF להארדיסק שנמצא בערוץ IDE שונה מהערוץ של מערכת ההפעלה, האם זה עדיין יאיץ לי את הביצועים, למרות שהוא קצת יותר איטי מההארדיסק של מערכת ההפעלה? והאם מומלץ ליצור 2 קבצי Swap, למשל, כל אחד 512 מגה ושיהיה ב-2 ערוצי IDE שונים, האם זה יאיץ יותר את הביצועים מאשר SF אחד על ערוץ IDE שונה?…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by alechkor,

שלום לכולם. כיוון שהמחשב החביב שלי שבק חיים העברתי את הHD שלי למחשב של אח שלי כדי שתהיה לי גישה לקבצים שאני צריך בדחיפות. הבעיה היא - שהיוזר שלי במחשב "נעול" בססמא וכאשר אני מנסה לגשת ליוזר דרך F:/documents and settings/user (אף, בגלל שסי זה הווינדוס של המחשב של אח שלי) אני, כמובן, נתקע בהודעה שאין לי גישה, באסה. מישהו יודע דרך לעקוף את הססמא? או שאולי דרך שבא אני אוכל להקליד את הססמא ולקבל גישה ליוזר? תודה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. שלום לכולם, לפני מספר שבועות גיבתי את כל הקבצים שהיו לי במחשב באמצעות אופצית הגיבוי שקיימת בWindows - הגיבוי נעשה לכונן חיצוני (בדקתי ואכן הקבצים שם). עכשיו כשאני מנסה לעשות שחזור, האופציה היחידה שאני מוצא זה שחזור באמצעות "הסטוריית קבצים" (כמו שמדגימים פה: http://windows.microsoft.com/he-il/windows-8/how-use-file-history) מאחר והקבצים בכונן החיצוני הם עדכניים יותר אני מעוניין לשחזר את הקבצים המופיעים שם. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by drorhazan,

מאז שהתחלתי להשתמש במחשב החדש שלי מג'ון ברייס, העברתי אליו את 2 ההארד דיסקים של 500GB IDE כל אחד (אלה שהיו לי במחשב הקודם). אני מנסה להתקין את ה- xp על ה- primary master והמחשב מפרמט את המחיצה, מגיע לשלב של copying files ואח"כ נותן לי את ההודעה הזו: http://support.microsoft.com/kb/314477 ניסיתי לעשות את הפתרון בשיטה מספר 2 ובשיטה מספר 4 וזה לא עוזר. אני מדבר על זה שהוא נותן לי את ההערה הזו אחרי שהוא מסיים את החלק של ה- copying files (חלק לא גרפי) ולפי שהוא ממשיך ל- preparing installation (חלק גרפי). מה עושים? הלוח אם של המחשב שלי מג'ון ברייס הוא biostar 945gc m7-te כבר קראתי ת'רד בנושא הזה שפורסםבזון, אבל זה לא היה באמצע ההתקנה של הוינדוס!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by N.S,

שיניתי איזה הגדרות ועכשיו אני לא מצליח לעשות סטאנד ביי. אם צריך זה האיי סי קיו שלי:161371997

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. פירמטתי את המחשב. יש לי הרד דיסק חיצוני והוא היה מחובר בטעות כשפירמטתי. בקיצור - כל החיים שלי בערך היו על ההרד דיסק הזה. כשעלתה לי מערכת ההפעלה - באתי לפתוח אותו והוא שואל אותי אם לפרמט אותו - כיוון שלא ניתן לאתחל את ההרד דיסק. מה זה אומר? האם מחקתי את כל הגיבויים שלי? האם ניתן לשחזר באיזו שהיא דרך? הצילו בבקשה....

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by boogie,

יש לי וינדוס אקספי, ופתאום הוא הפסיק לזהות התקני USB מסויימים שכן עובדים על מחשבים אחרים כגון: IPOD מצלמה.. ניסיתי לחבר גם לפורטים אחרים אבל שום דבר לא עוזר. מישהו יודכ\ע איך לסדר את זה???

10. אשמח לעזרתכם

11. Started by eglon1,

נתחיל מזה שבעבר הייתה לי את הבעיה הזאת ( לאחר תקלה עם האינטרנט ) אך לא פתרתי אותה . מה אוכל לעשות ? אם אני מתחבר למשחק רשת ההודעה תהיה " כנראה שהאינטרנט שלך נפל " ואם אכנס ל- FIREFOX \ IE7 אקבל הודעה של ה- SUlotion ואם אתחבר לאייסיקיו - ודאי לא אצליח Smiley מה אוכל לעשות אנשים ? מישהו נתקל בתופעה ? (בשורה התחתונה אחרי החפירה אין לי אינטרנט למרות שמוצג לי בסרגל של הוינדוס שיש לי אינטרנט .. ) חשוב לציין - האינטרנט ב- XP ( במחשב פה ליד ) כן עובד, ייתכן והבעיה במערכת הפעלה או שמה רק בקבצי האינטרנט ..(אולי חסימה כלשהי אנערף ) תודה מראש לכולם ויום טוב Smiley

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  12. מחקתי בטעות את המחשבון שמחקתי את המחשבון הוא היה בקיצור דרך מוזר איך הוא נעלם לגמרי ?! בקיצור איך אני מחזיר את המחשבון למערכת ההפעלה ? מישהו יודע ? יש לי את הדיסק אולי מתוכו ? תודה .

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by dima_ga,

מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Kak,

אהלן. התקנתי לאחרונה windows 7 אינטרפריז (גם בתור טכנופוב מוצהר אני שמח לציין שמדובר במערכת נחמדה ואמינה ביותר, ישר כוח מייקרוסופט ) בכל מקרה, לא מצאתי דרייברים שמותאמים לווינדוס, ועד כמה שהצלחתי לראות עד עכשיו, גם אין לי צורך בהם (הכרטיס מסך [VIDIA GeForce 8600 GT] פועל מעולה, דווקא אחרי שניסיתי להוריד דרייבר שהווינדוס המליץ עליו הכל התחיל להתקע ונאלצתי להסיר) גם הסאונד פועל לי, עם בעיה אחת, רק שני הקדמיים והסאב מתוך ה6 פועלים (5.1 של creative) בXP הגדרתי דרך הדרייבר למחשב שיש לי 5.1, ב7 עדיין לא גיליתי איפה עושים את זה. הצעות? (כמעט שכחתי - כרטיס קול מובנה על הלוח אם asus msi p965 neo) ---עריכה--- טוב, מצאתי גירסה של הדרייבר שמותאמת במיוחד ל7 ושם כבר הגדרתי. ת…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  15. אני מתפדח לשאול תשאלה הזאת כי לא נראה לי שיש תוכנה כזאת או שימוש בדוס לפי דעתי

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Art Tatum,

יש לי סט מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט דגם 3000 גירסה 2.0 הבעיה די מוזרה. פעם ראשונה שנתקלתי בזה היתה בנגן SPLASH PRO. הזזת הגלדלת למטה מורידה ווליום, אך גם הזזת הגלגלת למעלה מורידה ווליום. אתמול נתקלתי בזה גם במשחק מסוים, שם זה היה בגילגול הINVENTORY. ברוב המוחלט של התוכנות ומשחקים הכל עובד בסדר, למטה זה למטה ולמעלה זה למעלה. בגלל שזה הופיע (או לפחות רק שם שמתי לב זה) רק בשני תוכנות עוד לא ממש ניסיתי לפתור את הבעיה. והאמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by meiredri,

היי שלום לכולם יש לי win 7 64bit עם רישיון חוקי אך למחשב נייד שברשותי אני לא יכול להתקין 64BIT אלא רק 32BIT המחשב נייד דגם toshiba satellite l500-1u6 נאמר לי שאני יכול להוריד מהאינטרנט את win 7 32bit ולהתקין עם הרישיון שיש לי שאלתי היא כזו האם אני יכול להתקיi על המחשב הזה 64BIT (באתר של טושיבה יש דריוורים רק ל 32BIT ) ומאיכן אני יכול להוריד WIN7 32BIT כקובץ iso

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. PCI Slot 6 (PCI bus 5, device 0, function 1) אין ממש מידע שם אבל מצאתי את השורה הזאת PCI\VEN_1002&DEV_AA30&SUBSYS_AA30174B&REV_00\4&243D7BD0&0&0170

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by 3d7,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום Windows, אבל לא מצאתי מקום טוב יותר. אני נכנס לדף הבית של זאפ, וברגע שאני מגיע לדף של מוצר עם רשימת חנויות, אז הדפדפן שלי נתקע ואני מקבל מהאנטי-וירוס את ההודעה הבאה: :File http://www.nmidahena.com/1.js :Threat HTML/TrojanDownloader.IFrame trojan האנטי-וירוס ממליץ לחסום את התקשורת ואני מציית, וגם סוגר את הדפדפן התקוע בברוטאליות. אני מקבל את ההודעה הזאת גם במחשב עם AVAST, וגם במחשב עם NOD32 (בשני המחשבים ניסיתי להיכנס למספר מוצרים, ללא הצלחה). מישהו יכול להיכנס לזאפ ולבדוק האם גם האנטי-וירוס שלו מזהה וירוס? אני רוצה לדעת האם מדובר בוירוס במחשב שלי, בוירוס באתר של זאפ, או בפיצ'ר חדש בזאפ שמזוהה בטעות (או שלא בטעות) כסוס טרויאני. :s05:

• 40 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by nehmia,

לוקח יל איזה 10 דקות להדליק אותו עד שהוינדוס עולה הוא עובד במהירות של פנטיום 0 חיפשתי הודעות בנושא ולא מצאתי... מה אני עושה?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by galgul,

שלום. איבדתי את ה FLOPPY עם הדרייבר של ה SATA DRIVER. אני מעוניין להתקין WINDOWS XP כאשר ACHI מבוטל (כדי שיוכל לזהות את הדיסק הקשיח), ולאחר מכן לעשות ENABLE ACHI, אלא שפעם עשיתי כך אך WINDOWS לא עלה. האם יהיה אפשר לתקן זאת לאחר התקנת WINDOWS XP?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by kobibo,

איך גורמים למשתמש ב XP להכנס אוטומטי למערכת ? נסיתי את הפקודה user controlpasswords2 אך זה לא עזר לי כל פעם שהמערכת עולה ,היא עולה עם administartor user ולא עם ה USER שלי . למשתמש שלי הקמתי סיסמה מכיוון שישנם כמה אפליקציות שצריכות לעבוד בתיזמונים שונים ועבור כך צריך שלמשתמש תיהיה סיסמה .

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב נייד של HP שנקנה בנרווגיה, והגיע עם Windows 7 home premium + אופיס חוקי. אבל לשתי התוכנות לא צורפו הדיסקים של ההתקנה, אלא רק הרשיונות. במחשב אפשר ליצור דיסק recovery, אבל זה יוצר דיסק עם כל התוכנות זבל שHP שמים שם, לכן הייתי רוצה ליצור דיסק התקנה נקי. האם יש אפשרות להוריד וינדוס 7 חוקי, שיתאים למחשב HP מבחינת OEM ויאפשר לי להשתמש ברשיון שקיים? ואותו דבר לגבי האופיס. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by cateye,

יש לחברה שלי X110 והוא די נהרס לה (הXP) אז התקנתי מחדש (עד שהצלחתי יצאה לי הנשמה כי אין לה CD במחשב) אבל עכשיו יש לה 2 XP על המחשב! הוא מבקש בהתחלה לבחור בינהם. אני חושב שיש דרך למחוק אחד מבלי לפרמט את כל מחשב, מישהו יודע? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  25. שלום לכולם, רכשתי לאחותי לפטופ חדש Asus Zenbook UX31, הפעלתי אותו והוא זיהה את הרשת האלחוטית בבית.. הכנסתי סיסמת רשת לא נכונה... איך אני משנה את הסיסמא??? תודה, מערכת ההפעלה ווינדוס 7 שי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.