עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ladani22,

כאשר אני גולש באקספלורר ומעוניין להדפיס את העמוד או לראות תצוגה מקדימה של ההדפסה, קופצת לי הודעה על שגיאת סקריפט. גם כאשר אני מאשר הפעלת סקריפט וגם כאשר לא , לא קורה כלום. בפיירפוקס הבעייה לא קיימת, רק בדפדפנים מבוססי אקספלורר. כאשר ניסיתי לשדרג לאקספלורר 7 ההתקנה נתקעה על התקנת עדכונים. מע' ההפעלה שלי היא חוקית, מה עושים כדי לתקן את זה? (פירמוט המחשב לא בא בחשבון, קיימת במחשב תוכנת מסד נתונים ששחזורה מאוד מורכב!)

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. אני יודע שאופיס XP 32BIT יכול לעבוד עם ווינדוס XP 64BIT השאלה האם יעבוד טוב גם על ויסטה 64BIT ? הסיבה שאני שואל כי יש לי גרסה מקורית של אופיס XP ואני רוצה לרכוש ויסטה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  3. שיצא SP3 לווינדוס XP הוא יכלול בתוכו גם את כל העידכונים עד אותה תקופה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by HydroIT,

שלום. חבר שלי התעסק לי עם המחשב (טעות, לא נורא) - וניסה להתחבר לחשבון ADMIN שלא ממש קיים. (על המחשב יש רק חשבון אחד - עם הרשאות מלאות). בכל מקרה, מה שקרה הוא שפתאום כל הדברים שעלו עם המחשב - לא עולים יותר. לא מופיעים ב-MSCONFIG, בשום מקום. הם קיימים פיזית על המחשב, אבל לא עולים איתו יותר. בנוסף, הדרייבר המובנה של הכרטיס קול בלוח-אם (SoundMAX) - לא פועל יותר. אני מפעיל אותו ידנית והוא נותן הודעה שהוא לא יכול לפעול. יש פתרונות לבעייה? שחזור מערכת לא עזר... תודה.

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  5. חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום 'Windows'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור למערכת ההפעלה Windows בגרסאותיה השונות. אם נתקלת בבעיה ב Windows, לא מצאת איך להשתמש בפונקציות של המערכת הפעלה או סתם תהית בקשר לעדכון מסויים למערכת זהו הפורום המתאים לשאלתך. בפורום זה ניתן לשאול שאלות רק על נושאים הקשורים ב-Windows. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. לחצו כאן לקריאת חוקי הפורום נא לשים לב שחוקי הפורום השתנו וכעת מותר להקפיץ אם עברו 24 שעות מההודעה המקורית. שימו לב: לאחרונה נפוצה תופעה בפורום של פתיחת ת'רדים בסגנון של "Vista 64 bit או 32" וכו'. כל ת'רד …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by שמIליק,

הסתבכתי קצת. אני מתקין ויסטה במחשב חדש. ניסיתי לחלק את הדיסק לשני כוננים בהתאם להוראות במדריך. בהתחלה כל הדיסק הופיע כ- unallocated, במצב זה התאפשר רק לעשות new. בלתי אפשרי לעשות פורמט. לחצתי על new ובקשתי 120 ג'יגה (הדיסק 250). לאחר ביצוע הפעולה קיבלתי prtition בגודל של 117 ונשאר unallocated של 116. בשלב זה אפשרי היה לפרמט רק את ה-partition כמו כן ניתן היה לבצע עליו Extend. ל-unallocated לא ניתן היה לבצע פורמט ו-Extend. ניסיתי לבצע extend ל-partition והוא הסכים לבצע רק לגודל של כל ה-partiotion +1M כלומר 120001. לא הצלחתי להבין מזה אין אני מגיע למצב שיהיה לי C ו-D כאשר כל אחד בגודל של כ-120. לאחר שבצעתי התקנה מלאה של ויסטה הגודל של C הוא 117. אין לי גישה לכל הדיסק…

7. שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל קובץ ההתקנה מהדיסק הוירטואלי שהפעלתי בעזרת Deamon Tools אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "The Image Is Valid But is for a machine type other than the current machine". בדקתי קצת והבנתי שזאת הודעת שגיאה שהגיעה בגלל שאני משתמש בגרסת ה- x64bit של חלונת XP. שאלתי היא האם יש דרך כלשהי לעקוף את הבעיה הזו? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by AtR,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם מישהו מכיר דרך איכותית ונקיה להסרת כל הקודקדים המצויים על המחשב ממערכת ההפעלה ויסטה...? בווינדוס XP למשל הייתה לי את תוכנה Codec Sniper שביצעה מעולה והייתה קלה מאוד לשימוש אם מישהו מכיר כזו תוכנה אשמח שישתף אותי בכך

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... שמתי להורדה טריילר של משחק (מאתר בטוח שאין מצב שיש בו וירוסים gametrailers) וכשזה הגיע ל - 100 והיה את החלון הזה שזה מעביר את זה למחשב הופיע לי מסך כחול מוזר ... זאת הפעם הראשונה שזה קורה ... הנה תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg המשפט שם בסוף Beginning dump of physical memory מפחיד אותי ... מה זה אומר המסך הכחול הזה ?! תעזרו לי בקשההה !!! עריכה: לא מזמן החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק וסידירום ... תראו את המפרט של המחשב שלי מתחת לשם המשתמש שלי (מפרט מחשב) תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מדבר מהמחשב נייד,פתחתי את המחשב אתמול וזה נעצר בביוס וזה אומר שישנו קובץ שנפגם ויש צורך ללחוץ R בBOOT CD של הXP,עכשיו אני עושה R אבל אז נפתח לי כזה כמו CMD ו C:,אני לא יודע מה לרשום,ואני חייב לדעת עם ישנה דרך לסדר את זה כי אני ממש חייב לגבות דברים,ואז ישר אחרי זה אני אפרמט... תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by Shlompy,

אוקיי, זה המשך לנושא שנפתח כאן לפני כמה זמן. קניתי מחשב נייד, שמגיע עם VISTA PREMIUM. לא קיבלתי עם המחשב דיסק התקנה של ווינדווס וגם לא דיסק ושחזור מערכת. הבנתי שזה יהיה חוקי אם אני אוריד את זה מהאינטרנט ואשתמש ברשיון שמודבק לי על המחשב. בכל מקרה, אני לא מוצא את זה בשום מקום באינטרנט. אני שיש הרבה מקומות להוריד VISTA ULTIMATE השאלה שלי, היא, אם אני מוריד את גרסאת ה ULTIMATE, כשאני בא להתקין אותה, יש לי אולי במקרה אפשרות לבחור להתקין PREMIUM? תודה לעונים, מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום, כי לפי הנושא שהיה פה לפני זה הבנתי שזה חוקי אם אני יעשה דבר כזה. מייקרוסופט לא נתנו לי תשובה בקשר לזה. ואין לי ממי להשיג את הדיסק של הווינדווס, אז האפשרות היחידה שיש לי כרגע זה להוריד את ז…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב נייד, ואני רוצה להתקין בו מחדש את מערכת ההפעלה. למחשב יש רשיון על Windows XP Professional SP1, אבל איבדתי את דיסק ההתקנה שבא איתו. האם אני יכול להשתמש בדיסק התקנה של SP2?

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  13. מקירים את האפליקציה הנוחה בוינדוס XP שאפשר בה לתת מספור רציפ למספר גדול של קבצים ולהתחיל את המספור בכל מספר שבא לכם? אז, מצאת לזה פיתרון בויסטה ? משום מה לא משנה איזה מספר דוחפים לו בסוגרים הוא מתעקש למספר מ1 הצעות לאיך אני יכול להתחיל את המספור במספר לבחירתי? ???

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by מאור247,

אם יש לי כמה דיסקים קשיחים.. 1)אפשר שהם יהיו כמחיצה אחת? 2)אם אני עושה כמה מחיצות.... זה יגרום לבלבול או משהו כזה ???

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  15. Started by iem,

שלום ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה עם מעבד AMD64 4000X2 D.C AM2 AMD מה יהיה ההבדל בשביל שחקן ממוצע במשחקים די עתירי משאבים gears of war doom3 וכדומה בין מע' ההפעלה XP64 לבין XP ללא ה-64 ? תודה !

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by מאור247,

רציתי להתקין על המחשב שלי Windows XP Pro Black Edition USA .... ורציתי לשמוע ממכם כמה דברים על הונידוס הזה....אם הוא טוב/רע מועיל או סתם לא כדאי ועדיף ת'vista

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. Started by משה אופניק,

מתי יוצא SP3 לווינדוס XP?

18. Started by segevgabay,

שמעתי פעם שיש מן זכרון וירטואלי כזה של ויסטה, שזה מן USB כזה שמחברים למחשב שעוזר לקצר זמני הפעלה. מזה הדבר הזה? והאם אפשר לעשות את זה בכל מחשב? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום לכולם, בעת הפעלת הויסטה מופיע לי שגיאה של STRING כלשהוא איך אני יכול לבטל אותה??לא התקנתי שום דבר בחודש האחרון ופתאום זה נהיה לי לא יודע למה..ניסיתי את כל ההורדות מMICROSOFT ועדיין לא עוזר אודה לעזרה.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by דרקונשחור,

איך אני מבטל את האפשרות שהוא כל שנייה יבקש ממני אישור (נשבע לכם שויסטה עוד רגע תבקש אישור ללכת להשתין) אני מרגיש כבר כמו במשחק סימס חיפשתי עם ענו על השאלה הזאת (ואני די בטוח שאני לא היחיד שמתעצבן מזה) בקיצור, איך מבטלים את זה? תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, עוד מעט אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה ראם והבנתי שעם 32 VISTA bit, מע' ההפעלה לא תזהה את כל הראם.. אז חשבתי לקחת את ה 64 bit. מצד שני, הבנתי גם ש ה 64 bit לא תומך בהרבה דברים, כלומר שלא כדאי לקחת אותו. הצרכים הבסיסיים שלי כגיימר הם משחקים כבדים ולא עבודה עם תוכנות שונות או דברים אחרים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. רוצה להתקין מערכת הפעלה עדיפות ל XP על הארדיסק ולעבוד על שני מחשבים. כלומר הארדיסק (הארדיסק 2.5) בתוך המחשב הנייד ואחר כך כשאני מגיע הביתה להעביר אותו למחשב הרגיל שלי. האם ניתן לעשות את זה? תודה, טל

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  23. היי חברה, אני מעוניין ליצור ב-XP שלי 2 יוזרים כאשר אחד הוא "תקין" ועובד עם כל הSERVICES כרגיל - default של המערכת. והשני הוא יוזר שרשימה גדולה מאוד של SERVICES הם מכובים ולא עובדים - לשם שימוש מינימאלי בזיכרון ומשאבי מערכת להאצת מערכת ההפעלה לטובת משחקים . הבעיה היא כזו - כאשר אני משנה את הSERVICE( הופך את ה-SERVICE מ-auto ל-disable ) או עושה כל שינוי אחר - השינוי הזה חל גם אצל היוזר השני !!! :s05: התוכלו לעזור לי למצוא פתרון לבעייתי ? :s05:

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  24. Started by segevgabay,

איך אני מקטין את האיקונים בשולחן העבודה בVISTA?? הם ענקיים!! חח איך אני יכול להקטין אותם לגודל נורמלית?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים