עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SuB,

שלום! במחשב של חבר שלי נתקלתי בבעיה מוזרה - לוחצים על איזה לינק שפותח חלון חדש, אחרי שהחלון החדש נפתח הוא פשוט נשאר ריק ורק הסמל של החלונות (השחור הקטן בפינה למעלה) חושב וחושב.. הסרתי את האקספלורר 6, ותהקנתי מחדש, סרקתי spyware עם spybot, עשיתי תיקון של האקספלורר ושום דבר לא פעל. אפילו סגרתי תוכנות ברקע שכביכול עלולות להפריע לאקספלורר, אך שום דבר לא פעל. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויודע מה לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. Started by kalda01,

כשתי מחשב חדש והחנות התקינה WIN7 גירסת PRO 64 BIT אמרו לי שזו גירסה לא מאוקטבת ושתוך כמה זמן מיקרוסופט ידרשו הכנסת קוד רישיון. יש לי גירסה חוקית של WIN7 שהזמנתי דרך הסתדרות המורים. השאלה איך אני יכול להשתמש ברישיון שקניתי כדי לאקטב את הגירסה המותקנת ללא התקנה מחדש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אין לי מושג מה קרה .....ה IEXPLORER (גרסא 6 XP2) לא עולה יותר ....אמנם הוא עושה רושם שכן ...(טוען) אבל לא מעלה שום חלון חשבתי אולי הוא תקוע ...נכנסתי למנהלי התקנים - כלום ...גם ריסטארט לא עזר ...ניסיתי ידנית (לא דרך קיצור הדרך) להכיכנס ולהפעיל מ program files\internet explorer..... שום דבר .. מצאתי איזה תשובה גם בGOOGLE והלכתי לפיה : ב"הפעל" להריץ "SFC /Scannow" ....זה סיים ועדיין לא עובד . עצות ..משהו ? תודה :s05:

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by yirmi_opp,

קניתי הרד דיסק חדש, westren digital 80 gb 8mb buffer. חיברתי אותו כמו שצריך, הוא מזוהה בלי בעיה בביוס. כשהפעלתי את המחשב, קיבלתי הודעה שזוהתה חומרה חדשה. אבל אני לא רואה את הכונן. עשיתי הוספת חומרה חדשה אבל כתוב לי שכבר מותקן רכיב בשם WDC WD800JB-00FSA0, אני מתאר לעצמי שזה הכונן החדש. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  5. הוא החזיר את זה יותר מדי אחורה והוא רוצה להחזיר את הWIN לכמה חודשים קדימה.. זה אפשרי? או שמרגע שעשית שיחזור אז אכלת אותה? ממני,

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by Oprapc,

אז ככה המפרט שלי מימין אם זה משנה משהו ואני משתמש ב-XP PRO. בשבוע האחרון כל פעם שנכנסתי לMSCONFIG או ל-REGEDIT אחרי בערך 3-5 שניות החלון של זה נסגר. אם אני עושה ריסט זה לרוב מתקן את הבעיה אך יכול להיות שבהפעלה הבאה זה יקרה שוב. למה זה קורה? מה זה בעיה מוזרה בווינדוס שדורשת תיקון? זה משהו ששיניתי? וירוס? עזרו לי בבקשה. תודה מראש! 8)

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. Started by shimronfio,

קיבלתי מחשב נייד לאחרונה שהגיע מותקן עם WIN 7, יש לי בעיה להכנס לאתרים כמו פייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים אחרים, נסיתי להוריד את התוכנות של ADOBE אך גם שם ההורדה לא עוברת לעמוד ההורדה. מבחינת הנגן הבעיה היא אותה דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. עכשיו אני רוצה לראות את כל האנשים שאומרים שויסטה מורידה המון מהביצועים מה הם אומרים על זה: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=10298854 עכשיו מי נרתע מויסטה בגלל שהוא גוזל הרבה מהביצועים?!? הדרייברים החדשים של nVidia מעולים כולם יכולים לעבור לויסטה בין השאר המחשב מריץ את lost planet dx10(demo) על ההגדרות הכי גבוהות snow 46 fps ממוצע cave 51 fps ממוצע אחרי כל אלה איפה ויסטה גוזלת מהביצועים? אה וזה עם ויסטה הום פרימיום 64ביט

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. Started by Tzion,

לעיתים די קרובות מופיע לי מסך כחול של וינדוס XP שאומר windows has detected problem and shut down to prevent damage (זה לא כתוב בדיוק ככה..) ויש לזה המשך.. בין השורות הראשונות כתוב שם בגדול DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ולמטה רשום שם של קובץ: usbport.sys זה מחשב חדש, ומי שזוכר השארתי פה הודעה דומה לפני כמה ימים אך המסכים המשיכו להופיע :-[ מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אני צריך לעלות את המחשב עם BOOT DISK מבלי שיגיע לווינדוס וישאר במצב "דוס" איך אני עושה את זה עם דיסק ולא עם פלופי ? ניסיתי את האתר http://www.bootdisk.com/ אבל כל קובץ שהורדתי משם דרש שאני אכניס דיסקט 1.44 לכונן . אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  11. באפשרות ה Rename ניתן לשנות את שם הקובץ, אך לא את הסיומת (אלא אם כן זאת סיומת ש Windows לא מכיר). אז כיצד ניתן לשנות סיומת? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 11.3k צפיות
  12. Started by jambo222,

שלום נראה לכם אמתי ? https://www.zipy.co.il/p/ebay/windows-10-pro-32-64-bit-win-10-genuine-license-activation-key-w-scrap/202242516190/#wrapper יש מחשב שהלוח שלו לא תומך בגרסאות שהם פחות מוונדוס 10 ( asrok z370 pro4) למחשב אין DVD איך אני מתקין את וינדוס 10?

13. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי בעיה חמורה בווינדוס אקספלורר כל פעם שאני מנסה לבחור ספרייה או או כונן בתוך האקספלורר ולוחץ על המקש הימני של העכבר אני מקבל הודעת שגיאה על פעולה בלתי חוקית, האקספלורר נסגר והווינדוס עולה כביכול מחדש , אני מקבל הודעה על קובץ שנקרא shell32.dll או משהו כזה. האם מישהו מכיר תופעה כזו? תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by Ovid,

הדלקתי היום את המחשב, והמאווררים התחילו להשמיע רעש מאוד מוזר, בדר"כ המחשב די שקט, היום הוא נשמע ממש סובל.. נכנסתי לREALTEMP ,והטמפ' (IDLE) בערך 57-58 מעלות... אני רק רוצה לציין כי המעבד במצב סטוק, ביטלתי OC כבר לפי כמה חודשים טובים... (כמעט שכחתי לציין את המעבד - E8400)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. סתם בא לי לשפר את מראה הדסקטופ...שתהיה עליו קצת תנועה מעבר למצביעי העכבר... : : :

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לתמונה גדולה (שהיא מן הסתם בעמוד אחר)? או בעמוד קישורים ושמהם אני רוצה שהתמונות ירדו בתיקייה מבלי שאצטרך להיכנס בכלל לעמוד

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  17. התקנתי ויינדוס ויסטה וזאת לא הפעם הראשונה והיה חסר לי קובץ DLL הורדתי איזה תוכנה ואני חושב שזה היה וירוס בגלל הסיומת שלו ופירמטתי את המחשב ועדיין יש את הבעיה .. סוג הבעיה: שאני מפעיל משחק או כל דבר שמאמץ טיפה את המעבד[CPU] פתאום מופיע לי מסך כחול למטה מתבצעת ספירה עד 100 ואז הוא עושה ריסט אוטומטי .. מי שיודע מה הבעיה אני חייב עזרה.. תודה ..!! אני ינסה לצם את הבעיה דרך מצלמה או פלאפון

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by mrbig,

קראתי ונראה לי מעניין -אז החלטתי להביא לפורום. התעצלתי לתרגם איתכם הסליחה. Windows Vista: How-To Beat The Windows Hackers Author: Matt Hartley (Special Report) - I think that we have long since established that Vista will indeed offer better security features than any other version of Windows before it. And considering this, I also believe that Vista will become a rather large exploit target once it's released to the mainstream market. In the end, Microsoft could be facing a very serious challenge here. But there is one possible solution, should they wish to consider it. Hackers: They Love a Challenge. Much like we have seen with a variety of DRM formats, hackers simply…

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by KoM,

קניתי הארדיסק חדש, שעליו תיכננתי להתקין וינדוס אקס פי, אחרי הפירמוט ו-fat32, נכנסתי לוינדוס 98 הישן שלי ורדכו התכוננתי להתקין את האקס פי, הכל עבר טוב עד לריסטרט הראשון... תפריט עלה לי ושאל אותי האם אני רוצה לעלות עם הוינדוס 98 הישן שלי, או להמשיך בהתקנת האקס פי, כמובן שבחרתי בהמשך ההתקנה, הוא נכנס להמשך ההתקנה, בדק כמה דברים, ואז כאשר הוא רצה להתחיל את וינדוס הוא נתקע... לחלוטין... לאחר כמה ניסיונות הדבר לא תוקן, ונאלצתי להתקין וינדוס 2000 בינתיים... מה לעשות ? לעשות עכשיו עידכון ל-2000?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Electric Boom,

תקשיבו זה דחוף מאוד,כנראה שהסרתי תכנית לא טוב-לא משנה אל תשאלו עכשיו,ואחרי שהפעלתי מחדש קיבלתי ת'הודעה: windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows\system32\config\system\ you can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup cd-rom. select 'r' at the first screen to start repair. זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בשגיאה הזאת ואני בשופ פנים ואופן לא מוכן לפרמט שוב! ניסיתי לעשות מה שהם אמרו אבל זה פשוט ביקש לבחור התקנה ואז מוציא אותך למצב של דוס שם אני לא יודע מה לעשות עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי צורב שתומך LightScribe של חברת LG דגם gh22ls50. לפני שבועיים עברתי שדרוג במחשב, לכן פרטמתי את כל החומר והתחלתי מחדש. מאז התחילה לי הבעיה עם הדפסת התוויות (תמונה יותר נכון..) הצורב מצליח ליצור עיגול אחד או לפעמים מצליח גמעט להגיע עד הסוף ואז נעצר. תוכנת ה-LightScribe קופאת לחלוטין, חשוב לציין שאני משתמש בגירסה אחרונה שלה. ובעצם שם אני חושב נמצאת הבעיה כי אני עבדתי עם הקודמת (אבל להשיג את הקודמת אני לא מאמין שאפשר...) נסיתי כמעט כל פיתרון שמצאתי ברשת אבל ללא הצלחה. כולל עידכון חומרה לTL03 שזה האחרון. בפעם האחרונה שצריבת התווית נעצרה (אתמול בלילה) פשוט החלטתי לא לעצור את התהליך התקוע ולהשאיר ככה. בבוקר קבלתי את השגיאה שמצורפת לתמונה. כמובן שהפעלה מחדש א…

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  22. יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט 32BIT. מלא קבצי EXE של התקנות וכו' עושים לי בעיות אם איני לוחץ מקש ימיני והפעל כמנהל, אבל בהגדרות כתוב שאני כבר מנהל. מה הבעיה? ואיך אני הופך ל"מנהל-על" שלא צריך כל פעם לעשות הפעל כמנהל ? אני המשתמש היחידי במחשב שלי, אולי אם אפתח עוד משתמש "רגיל" אז הויינדוס יכבד אותי כראוי ? בתודה עמרי

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה בתקופה האחורנה כול פעם שאני מעלה חלונות מוריד ממזער יש מן תקיעה של כמה שניות של הוינדוס זה ממש מוזר גם מתי שאני שולח הודעות בicq וגם במסנגר הכול קופא לי עכשיו אני שומע גם לממשל מוזיקה תוך כדי דיבור בicq או במסנגר או כול דבר אחר בוינדוס אז הכול יכול לקפוא לי ממש אבל המוזיקה ממשיכה לעבוד האם זה יכול להיות הOC שלי

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by Aviv C,

מערכת ההפעלה היא Windows XP. יש לי שני דיסקים קשיחים פיזיים. כרגע על כל דיסק יש מחיצה אחת. על הדיסק הראשון שמזוהה יש מחיצה בשם C ועל הדיסק השני שמזוהה יש מחיצה בשם E. מערכת ההפעלה מותקנת על E. אני רוצה לפצל את C לשתי מחיצות. יש לי את כל המידע מגובה על E ולכן לא זאת הבעיה. ככל שאני יודע בשביל לפצל את C אני צריך קודם למחוק את C ואחר כך ליצור שתי מחיצות חדשות. הבעיה היא שכשפתחתי את Disk Management ראיתי ש- C מסומנת כמחיצת מערכת ואני לא יכול למחוק אותה. האם יש איזושהי דרך לפצל את C למרות שהיא מחיצת מערכת?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  25. Started by lidor_abo,

ב25 בדצמבר ההשקה בישראל בתל איביב חברה וזה סופי..

• 7 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.