עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Evilized,

שלום התחילה לי היום בעיה שאני לא מוצא פיתרון אליה ,במחשב שאני מדליק אותו עולה עד שולחן העבודה ופשוט קופא העכבר זז אבל אי אפשר להיכנס לשום דבר ניסיתי גם במצב בטוח גם אותה בעיה. כל החומרה עובדת המאוורים עובדים המחשב כאילו עובד אבל תקוע. יש לי ווינדוס ויסטה 64BIT עם 4GB זכרון של G.SKILL מעבד E8400 כרטיס מסך PALIT 4850HD 512 דיסק קשיח של WD 500 ספק 500W של SEASONIC ולוחם אם של GIGABYTE מה אפשר לעשות האם הפתרון היחיד הוא לפרמט?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, לפני כשבועיים החלפתי את כרטיס המסך לרדאון 9600XT. מפרט מלא בצד. המחשב עבד לי בעיה שמבך כשבוע, אך חלק מהמשחקים לא פעלו, לכן פירמטתי אותו. מאז הוא קופא ללא סיבה. נשארת תצוגה על המסך, אבל הכל תקוע (גם המוזיקה נפסקת). לפעמים הוא נתקע מיד כשהוא מסיים לעלות. מה שמוביל אותי לחבש שאין זו בעית חומרה זה ש: א. המחשב עבד בסדר לפני הפירמוט. ב. המחשב לא קופא במשחקים. שיחקתי משחקים שלמים בג'נרלס. ניסיתי לפרמט שוב אך הבעיה לא נפתרה. שאלתי היא כזו: האם ידועה לכם איזה בעיה בדרייברים של ATi (הן 3.9 והן 4.1, שאת שניהם ניסיתי), או אולי בדיירקט X 9? המחשב מריץ windows XP home , service pack1, DX9,. בתודה מראש, עדי.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by roisg,

שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by zombie,

אני מכניס את המחשב למצב שינה(נדמה לי שהוא מעביר זיכרון מההארד דיסק לזיכרונות אני לא בטוח) הכל כבה המאווררים האורות והכל... ואז פתאום בלילה אני קולט שהוא דולק...(מאווררים ואורות) אבל העכבר והמקלדת לא דולקים וכשאני מדליק את המסך אין כלום...בקיצור אני מאתחל את המחשב...(ובדרך כלל הOC נופל) והמחשב כאילו עבר קריסה... פתרונות מישו?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by Sting,

התקנתי מלפני שבוע בערך xp pro על הארד-דיסק החדש של מאקסטור 80 גי'גה עם 8 מגה זכרון ומלפני כמה ימים יש כל כמה שעות קריסת מערכת והמחשב עושה לבד restart מה שמעצבן מאוד כאשר אני מוריד דברים כבדים מהאינטרנט או שאני במשחק CS :AR15: אז למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה ומימה היא נגרמה ???

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  6. ההודעה היא: "A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" לא הצלחתי להעלות צילום מסך. אשמח לדעת מה אני צריך לעשות, ואם צריך עוד פרטים אשמח לנדב אותם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי SP2 ועיכנתי אותו לפתע, רוב הגישה התוכנות פשוט נחסמה!! האינטי וירוס נוד 32 איבד את כל עיכנויו ואחרי שעיכנתי אותו הוא אומר שאינו יכול להחליף את הקבצים הישניים גם במצב בטוח אין לי גישה עשיתי שיחזור מערכת הגישה לקבצים חזרה, אך המחשב איטי, בעיית האנטי וירוס לא נפתרה, והחלון של עידכונים אוטומטיים (רציתי לבטל) לא נפתח לי. כל המחשב פשוט זז לאטטטט כל מיני התראות על בעיות זיכרון צצות, תוכניות לא עולות בקיצור תוהו ובוהו!!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by t d,

שלום! היום פירמטתי לחבר שלי את המחשב, והתקנתי לו את windows xp pro במקום me שהיה לפני, עכשיו יש בעייה מוזרה, המחשב נוטה כל כמה זמן פשוט לקרוס ולעשות לעצמו reset בזמנים רנדומליים לחלוטין, לא ניראה לי שזה blaster משום שעוד לא התקנו לו את האינטרנט...אז אין שום דרך שזה יגיע למחשב, הקריסה קרתה גם פעמיים בזמן התקנת xp והיינו צריכים להתקין מהתחלה, ראוי לציין שהוספנו גם 128 זיכרון למחשב... למישהו יש רעיון? תודה!

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  9. שלום חברים, בזמן האחרון אני נתקל בזה שמחשב הנייד שלי קורס... הוא יכול לעבוד 7 שעות ואז אני רק אזיז אתהעכבר המחשב יקרוס. בכל פעם הודעת השגיאה היא שונה כגון: 0X0000005e 0x00000007d וכו'... אני אובד עצות, אשמח לתגובות מכם. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. המפרט של המחשב לוח אינטל DP45SQ מעבד QUARD 9550 זיכרון 4G 1333 המערכת מותקנת על 2 דיסקים 500גיגה (ב- raid 0) אחד WD והשני סיגייט. ספק OCZ 500WATT כרטיס מסך ATI HD4500 לפני התקנת ווינדוס 7 64 ביט היתה מותקנת 7 32 ביט והכל עבד בסדר ללא ריסטרטים כשנה בערך ( ללא RAID 0). הביוס עודכן וכך כל הדרייברים מיד לאחר ההתקנה. אתמול היה ריסט ראשון ( קריסה, כמו הפסקת חשמל והדלקה מחודשת) והיום שוב. בהודעות מערכת יש שתי הודעות על בעיה קריטית עם הזמנים של הקריסות הנ"ל. event id 41 - karnel- power אשמח לעזרה בענין

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. טוב, כמו שרואים בכותרת כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב שהוא מבקש ממני לבחור פרופיל בווינדוס...אבל יש לי רק אחד! וגם הוא מראה לי רק אפשרות אחת! מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות? אני רוצה שהווינדוס יעלה לי בלי לשאול אותי את זה.. יש לי ווינדוס XP....תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. היי, בשבוע שעבר באמצע הגלישה שלי במחשב, פתאום המחשב שלי נסגר והודיע לי שהוא מעדכן לwin10. אני לא הסכמתי לכך וגם לא עשיתי שהוא יתקין לי, הוא התקין לי את זה לבד. היום ראיתי את הכתבה הבאה שאומרת שעושים תביעה יצוגיית על כך, השאלה שלי זה כולל מערכות הפעלה לא חוקית? http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3690074,00.html

• 19 תגובות
    • 4.9k צפיות
  13. אהלן חבר'ה . לאחרונה כאשר אני מבצע על תמונת JPG מסויימת ברשת "שמור יעד בשם" , הוא שומר את התמונה כקובץ BMP מפאת חוסר מקום על המחשב וכיו"ב אני שואל אותכם , איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו? ( כלומר שהמחשב ישמור את התמונה כקובץ JPG ) תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  14. אוקי אז ככה, קודם כל חג שמח לכל בית עם ישראל לא מזמן הייתי באילת השארתי תמחשב עובד הכל טוב אני חוזר אני רואה חושך בעיניים, הפיירואל שלי נגמר לו התאריך והוא לא עובד ואחי פה גלש באתרים ששתלו לי ים חרא על המחשב, אני הרצתי תוכנות ניקיון כמו SPYBOT AD-AWARE וכל השאר אבל עדיין יש לי 2בעיות מעצבנות בטירוף: בשולחן עבודה שלוחצים מאפניינים ברקע ואז מתקדם יש אפשרויות, אז איכשהו נעלם לי משמה ה"DESKTOP" וזה לא כ"כ הפריע לי עד שגיליתי שאני לא יכול לשנות רקע ידני, יענו להכנס לתמונה ואז עליה ללחוץ ימני ולקבוע אותה כרקע - לא עובד. עכשיו הבעיה השניה שהיא עוד יותר מעצבנת למה עם רקע אפשר להסתדר, זה שהתיקיות שלי במחשב לא בסדר, זה התחיל בזה שנכנסים לMY COMPUTIER ואז יש את הפרטים של המחשב…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. טמפרטורות: בממוצע 30 מעלות מעבד: P4 2000MHZ זיכרון: 256MB OS: WIN XP מה יכולה להיות הבעיה? וגם הרבה פעמים זה יוצא לי מהINTERNET EXPLORER ומבקש לשלוח דו"ח כמובן איך מבטלים את האפשרות הזאת שמופיע לי כל פעם ההודעה על שליחת דו"ח??

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. ניסיתי להתקין xp בכל הדרכים והוא לא מסכים להתקין, ניסיתי לשדרג להתקין מחדש והכול, מתי שאני מתקין הוא רושם לי הודעה שצריך כאילו להפעיל את סורק הדיסק ויש לי הרבה וירוסים יכול להיות, זה מתי שאני מפעיל גירסת שדרוג ומתי שאני מנסה לעשות התקנה נקייה הוא לא מזהה את ההארד דיסק, מה הבעייה פה, והאם זה קשור איך שהוא לזיכרון, והאם כדאי לי להזמין טכנאי וכמה הוא יקח? תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by Tzion,

לפני כמה ימים היהי אצלי מישהו שכתב איזה מילה בהפעלה, ומחק כל מיני דברים כדי שהמחשב יפעל יותר מהר. אחרי שעשינו הפעלה מחדש הביצועי מערכת (מאפיינים של המחשב שלי- ביצועים- משאבי מערכת) עמדו על 80% פנויים. אבל מאז המחשב פועל יותר לאט- לוקח לו זמן לזוז, הוא תמיד פועל בדיליי כזה, ובקיצור זה לאט. עוד משהו מעניין ששמתי לב אליו ממש עכשיו זה שהביצועי מערכת עמדו על 65% (לעומת 80% כמו שהיה אחרי שהוא שינה הכל..) אבל אחרי שסגרתי את הוינאמפ זה עלה ל69%.... בקיצור, מישהו מכיר את התופעה הזאת? ואיך אני פותר אותה? (עדיף לא לפרמט)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי ווינדווס xp, ויש לי איתו בעיה מרגיזה שהוא פשוט מאתחל את עצמו, כשלפני זה הוא מודיע לי הודעה בה נאמר לעשות שמירה בכל תוכנה שהיא, ושהמחשב יסגר תוך דקה, ומופיע שם קאונטר של זמן. זה קרא לי לאחר שפירמתתי את המחשב... אני מודע לזה שהבעיה הזו אמורה להיפתר ע"י שידרוג winxp, אבל שידרגתי מהאתר של מיקרוסופט וזה עדיין קורה!

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by nehmia,

לוקח יל איזה 10 דקות להדליק אותו עד שהוינדוס עולה הוא עובד במהירות של פנטיום 0 חיפשתי הודעות בנושא ולא מצאתי... מה אני עושה?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שאני משנה הגדרות בmsconfig זה רושם לי שאני לא חשבון מנהל ( ואני כן ) למרות שהמחשב מקבל את השינויים שאני עושה. שהרצתי בדיקה של רוגלות בתוכנה cwshredder הוא מצא לי את התולעת cws.msconfig הוא מסיר אותה ואז אני מריץ שוב בדיקה והוא מוצא אותה שוב. ( הרצתי אותה גם בsafe mode לא פותר את הבעיה. נדמה לי שהשורה הזאת בעייתית - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto אני מוחק אותה והיא חוזרת לי כל פעם אחרי שאני מפעיל את msconfig... וגם שהתוכנה cwshredder "מסירה" לי את התולעת השורה הזאת שציינתי למעלה נעלמת.(כלומר,היא מחקה אותה כי היא מקור הבעיה). אך כצפוי שאני מפעיל את msconfig הכל שוב חוזר לקדמותו....(רשום לי שאין באפשרותי לבצע שינויים כי אני לא…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אוקי יש לי מחשב חדש פנטיום 4 3 ג'יגה 64 כולה חודש אצלי, וכל פעם שאני עובד איתו באינטרנט 3 שעות ומעלה ככה אז שאני בא לכבות אותו הוא נתקע בתהליך השמירת הנתונים" , שאלתי חברים שלי וזה גם קורה להם מישהוא יכול להסביר מה קורה פה? המחשב כולה אצלי חודש אני חייב עזרה אני לא רוצה להרוס אותו מלכבות אותו כל פעפ מהכפתור, תודה למי שעונה ומענין אם הפורום הזה כל כך מצוין כמו כל מי שאמר לי לבוא לשאול פה... :-[ :-[ :-[

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. לפעמים הייתי צריך לעשות רסט מהכפתור במחשב,השאלה היא האם מומלץ לפרמט בגלל כל מה שקרה? או שלא נגרם נזק? פעם אחת הוא כתב לי שהוא נכשל בטעינת הregistry והוא משתמש בregistry שנשמר בגיבוי מה זאת אומרת שחלק מהעדכונים של הוינדוס או משו כזה הלכו? יכול להיות שניזוקו קבצי מערכת או דרייברים?

23. Started by Y@el,

בימים האחרונים כשאני לוחצת על המחשב שלי לוקח לו דיי הרבה זמן עד שהוא נפתח לי, כמוהו גם שאר התיקיות שנמצאות על שולחן העבודה, הדבר קורה לי גם מתפריט ההתחלה. משום מה כשניתקתי את כבל הרשת הדבר הפסיק והכל עבד כרגיל ומהיר. מה יכולה להיות הבעייה אני משתגעת לחכות כמה שניות כל פעם למחשב שלי או למסמכים שלי שיפתחו. שמעתי עליכם רק טובות אז בבקשה עזרו לי !

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום ההודעה הזאת היא די דחופה אני ממש משתגע יש לי 48.8 ג'יגה בית קיבולת בכונן סי עכשיו אני רואה שהמחשב שלי בסכנה ואין לי מקום בכלל בכונן בקושי 11 מגה בית מחקתי את כל מה שאנילא צריך והעברתי לכונן אחר מחקתי היסטוריית גלישה וכל זה מחקתי תיקיית temp וזה כל הזמן גודל מחדש כל יום מישהו יודע מה אני יכול לעשות תעזרו לי בבקשה זה דחוףף!

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by rach75,

ערב טוב לכולם פונה שוב עם בעיה שנוצרה לי במחשב יש לי וינדוס XP אין לי אפשרות להזמין טכנאי כל ביקור שלו עולה לי ב 500 שח לפחות ואין לנו ...............\ זא רק אם לא תהיה ברירה נזמין אותו אבל מקווה להימנע מזה מה שקורה זה דבר כזה אני מדליקה את המחשב נפתחת התיבה הרגילה עם השם של היוזר שלנו אני מקליקה ומכניסה סיסמא שלי כמו שתמיד הייתי עושה המחשב מזהה את הסיסמא מקבל אותה (לא אומר לי שהסיסמא שגויה או משהו ) ואז נפתח לי לשניה אחת המסך של הדסק טופ עם התמונה שיש לי ברקע ובלי שום אייקונים ומיד זה (התמונה של הדסק טופ )נעלם והמחשב עושה LOG OF לבד בלי שביקשתי ממנו. ואז אני מקליקה שוב על היוזר מכניסה סיסמא ושוב חוזר חלילה מופיע לשנייה הדסק טופ ומיד נעלם וכותב לי LOGGED OF ושמתי לב שכשע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.