עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ^^rUsLaN^^,

אחרי שמתקינים את הדרייברים של כרטיס מסך (X1950PRO) ועושים רסטרט, האיכות של הצבע יורדת ל 4BIT ורזולוציה ל800X600. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים וחדשים, אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אהלן. יש לי מחשב חדש עם HD 250GB. אני רוצה לחלק לשתי מחיצות. כמה הייתם ממליצים להשאיר למערכת ההפעלה (XP PRO)?

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Tomerb1,

כל המחשב שלי השתגע! עשיתי סריקת ווירוסים עם קספרסקי 7 והוא לא מצא כלום! כל הסמלים השתנו, הוא נורא איטי ונתקע מידי פעם! http://i10.tinypic.com/63bksxc.jpg מה זה יכול להיות? תודה עדכון: הצלחתי לפתור את הבעיה בעזרת tuneup ושחזור מערכת. השחזור פתר את בעיית האיטיות [שחזור במצב safe mod] ועם tuneup פתרתי את הבעיה של הסמלים כאשר עשיתי שחזור סמלים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hofshi,

לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by Shiker,

שלום אני בעל ווינדוס XP חוקי כשאני בא לאתחל את המחשב ולהריץ את ההתקנה הוא מציג עבורי שגיאה וזה בעת בדיקת הקבצים בהתקנה השגיאה היא file acpi.sys error 32768 מה עושים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. מדובר במחשב שהובא מחו"ל. מתוקן עליו ויסטה פרימיום חוקי כמובן עם ממשק באנגלית. כמובן שאפשר לכתוב בעברית וכו' אבל רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעברית לגמרי את הוינדוס. אין לי את הדיסק התקנה ואפילו לא את הלייסנס. אשמח לעזרה. תודה

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  7. בכל פעם כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה לי הודעת שגיאה צירפתי תמונה שכולם יבינו... תודה! [attachment deleted by admin]

8. Started by Bios-Phere,

שלום לכולם, התקנתי במחשב חדש WINDOWS XP , דיסק קשיח של 250 GB, בהתקנה בחרתי PARTITION של 80 GB והשאר. לאחר ההתקנה מזוהה לי בסייר רק ה PARTION הקטן של ה 80 GB על C. בנוסף יש את D שזה הכונן DVD. משהו יכול לעזור למה שאר הדיסק לא מזוהה ע"י ה WINDOWS?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by DiXXOver_Yan,

פירמטתי את המחשב שלי, התקנתי ווינדוס חדש! עכשיו הכל פועל טוב ויפה, עד שאני מחבר את הכבל של האינטרנט, [דרך כרטיס רשת] אני גולש ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לי, העכבר זז אבל הכל תקוע לי. לאחר מכן, אם אני מפעיל את המחשב עם הכבל של האינטרנט בחוץ, הוא עדיין נתקע לי.. ואם לא הייתי מתחבר כלל לאינטרנט יכלתי להנות מהמחשב, עד להודעה חדשה.. [פירמטתי אותו כמה פעמים כדי לבדוק אם אכן החיבור לאינטרנט היא הבעיה] אני משתמש בווינדוס אקספי פרופשונל פיאס2.. ובפעם האחרונה התקנתי אנטיוירוס לפני החיבור לאינטרנט וזה עדיין לא עזר לי. חשבתי אולי יש איזו תולעת חדשה שמסתובבת באינטרנט, אשמח לדעת על זה ואם יש פאצ' שמתקן את זה. תודה מראש, זה ממש חשוב לי, אני לא יכול לעשות כלום בלי האינטרנט שלי.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by 1900GT,

נערך ע"י Decktor עקב תוכן לא חוקי. שלום, יש לקרוב משפחה שלי שנמצא בחו"ל בעיה במחשב. לפי מה שהוא אומר הוא כיבה את המחשב ויום למחרת והווינדוס לא עולה (VISTA). הבעיה שיש לו חומר מאוד חשוב על המחשב ולכן אסור לו לפרמט את המחשב. הוא מלא דברים ולא עזר אז חשבתי אולי להפעיל מערכת הפעלה חיצונית (על CD או USB) ולנסות דרכה להעביר את הקבצים. אני בעבר השתמשתי ERD COMMANDER 205 V 5.0 BOOT CD למשהו אחר נקראה לכם שהיא תוכל לעזור לו? זה די דחוף לו כי זה חומר של העבודה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by isotoper,

שלום יש לי בעיה מוזרה : התקנתי וינדוס ויסטה, הכל סבבה ואז התקנתי דרייבר לא טוב וקרסה לי המערכת. פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין שוב, אבל הוא מראה לי את המסך הראשון (השחור) שבו הוא מעתיק קבצים, כשהוא מסיים הוא מראה את ה scroll התקדמות הירוק שכתוב מתחתיו Microsoft Corpotation ואחריו הוא נתקע ! פשוט מסך שחור. ניסיתי דיסק אחר אבל אותה הבעיה שוב ! למה זה קורה ? ואיך זה שבפעם הראשונה הוא כן התקין בלי בעיות ?? חייב עזרה דחופה תודה !

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  12. שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  13. במחשב החדש שקניתי יש 250GB. אני רוצה לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולהתקין על מחיצה אחת xp pro ועל מחיצה אחרת Vista Ultimate. מה הגדול הממולץ לכל מחיצה? (בכל מחיצה יתקנו רק העדכונים\התוכנות של המערכת) כאשר אני אתקין את שתי מערכות ההפעלה תיהיה אפשרות לבחור בין 2 המערכות אוטומטית עם הפעלת המחשב או שצריך להגדיר הגדרה במחשב?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by Shlompy,

אהלן אנשים מה קורה? שמעו, פרמטי את הנייד שלי (HP DV6408), התקנתי ויסטה מחדש (חוקי ועשיתי כבר ACTIVATE בטלפון) הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של HP לויסטה, הכל עובד כמו שצריך. כרטיס מסך כרטיס קול USB מודם פקס כרטיס רשת + אלחוטי TOUCHPAD DVD קורא כרטיסים עכשיו, ב DEVICE MANAGER, תחת OTHER DEVICEC, יש לי UNKOWN DEVICE עם סימן קריאה. אין לי מושג איזה רכיב חומרה זה ואיזה דרייברים להתקין! איך אני יכול לדעת למה זה שייך?? המחשב עובד סבבה אבל זה די מטריד אותי. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avidan28,

שלום חברי פורום חלונות לפני יומיים חיפשתי סקינים למדייה פלייר 10 והיגעתי לאתר הזה.. http://theskinsfactory.com/skinsfactory/?page=portfolio_view&portfolio=3 האתר מרכז סקינים תלת מימדיים מדהימים.הורדתי את החבילה של Alienware וזה שינה לגמרי את המראה המשעמם של חלונות (חשוב לציין זה תומך רק XP ) הסקין נותן תחושה של מחשב אחר ואפילו מפעיל יותר בקלות את המערכת הפעלה.למדייה פלייר התקנתי סקין שהוא ניראה כמו חללית. http://theskinsfactory.com/skinsfactory/?page=view&portID=6&portPage=1 הנה התמונות העיגול הגדול שניראה כמו פקמן זה המדייה פלייר...... בהחלט מומלץ לכל מי שרוצה קצת קוסמטיקה למערכת הפעלה. :smile1: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  16. Started by tamir245,

שלום רב. רציתי לדעת האם יש הבדל בין גרסת חלונות XP שבאה בעברית מראש לבין גרסת חלונות XP באנגלית שחובר לה MUI בעברית,כלומר האם הממשק\תפריטים\שפה זהה בשניהם מבחינת העברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. Started by tamar,

שלום. רכשתי ויסטה אולטימייט גירסת שידרוג מהמבצע של הסתדרות המורים. כאשר אני מנסה לשדרג את ה XP PRO הנוכחי שלי לויסטה הנ"ל, אחרי 2-3 שלבים אני מקבלת את הודדעת השגיאה הבאה: מה עושים? אינני יכולה (או רוצה לשם הדיון) להתקין מערכת הפעלה מחדש וזה קצת לא שפוי שהוא לא מאפשר שידרוג רק בגלל הבדלי שפות (ה XP PRO באנגלית והויסטה סופקה לי בעיברית). יש דרך לעקוף את זה - כמובן ללא התקנה מחודשת של ה XP PRO? :-[

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  18. אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 2000 PRO SP4, אבל אני נתקל בבעיה שכל מחיצה או הארד דיסק אחר שפורמט ע"י XP פשוט לא מזוהה עם WINDOWS 2000... האם יש אפשרות לסדר את זה לפני או אחרי הפירומט וההתקה או שזה סרט ?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  19. Started by bezangeloo,

ולא דרך תוכנה. בדקתי בתראד שבסטיקי (ככה קוראים לזה?) וראיתי שם רק תוכנה. אשמח לקבל קישור או משהו למצביעים נחמדים \ יפים. ואולי מישהו יכול להעלות לי לפה את המצביעים של ויסטה? תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. קלטו את הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443805,00.html הם כותבים שמייקרוסופט אישרו אתמול שהחבילת שירות תצא רק בחצי הראשון של 2008

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  22. אני מתכוון לאותם תוכנות כמו שיש ל-XP שמשנה כל מיני ערכים ברגיסטרי וככה המערכת מהירה יותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. שלום חברים, המערכת שלי: Athlon 64 X2 4200+ @ 2400Mhz Gigabyte M55Plus-S3g 2 * 1GB SAMSUNG 667Mhz טמפרטורה: Core 0: 43 Core 1: 38 במאמץ: Core 0: 48 Core 1: 42 קירור: Tuniq Tower מערכת הפעלה Vista Ultimate x64 ומשום מה ה FF לוקח 15%-20% וה IE לוקח 20% והDWM לוקח 10% הcpu ב task manager עובד קבוע על 38% והזיכרון על 54% ---- עכשיו אני לדוגמא מפעיל ללילה אימיול ומשאיר את התכנות ברקע, וכשאני מתעורר אני רואה את ה Log-in של ויסטה. המערכת עשתה הפעלה מחדש... מה הסיבה לכך? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by igalch,

התקנתי VISTA ULTIMATE לפני שבוע והרגשתי כאילו חזרתי למחשב הישן שלי (פנטיום 3) עם הXP , הכל עובד בכבדות ועדישות כזאת. צרפתי תמונה של הזיכרון הפיזי, כי אני לא יודע אם זה צריך להיות ככה או שזה חריג. השאלה שלי אם זה צריך להיות ככה או שאפשר לעשות משהו בנידון. תודה מרוש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.