Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
חברים אני צריך עזרה לא מזמן התקנתי ויסטה ULTIMATE ויש לי בעיה לראות סרטים בAC3 יש לי מגבר המחובר למחשב דרך ה SPDIF ב XP הכל עבד חלק היה לי חבילת מקודדים של ה K-LITE דרך AC3FILTER הכל עבד פיקס הייתי שומע דולבי דיגיטל או DTS חלק היום בויסטה כלום כל מה שניסיתי לא עוזר עדנתי את הדרייבר לויסטה ניסיתי דרך כמה תוכנות דרך BSPLAYER דרך MV2PLYER דרך המדיה פליר הרגיל. נסיתי לראות DVD אורגינל דרך ה POWERDVD וכלום לא עוזר!!! מה אני מפספס פה???
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
תפריט קליק ימני הוא אחד השימושיים ביותר שישנם בווינדוס. ניתן לשפר אותו כך שיעזור לנו להעתיק ולהעביר קבצים בצורה הרבה יותר מהירה! מדריך זה מראה איך להוסיף את האופציות "Copy To" וגם "Move To" לתפריט קליק ימניcontext menu) . http://hofshi.blogspot.com/2007/09/blog-post_04.html
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
עם הפעלת המחשב מראה כאילו הותקנו 2 מערכות הפעלה. נראה לי שכתואה מכך שה-XP הותקן תחילה בדיסק (מחיצה) D ורק אח"כ בדיסק C. בכל אופן פירמטתי את D ועדיין באתחול המחשב מופיעה לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות XP איך ניתן לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה למי שעקב. עלתה לי הודעה באאוט לוק אקספרס (6) אם ארצה לכווץ המסמכים. הקשתי לכווץ. ב"סנט אייטמס"כווצו כל המיילים ונעלמו כל המיילים של שנת 2007. נשארו מיילים של 2006 ומטה. ניסיתי לחפש ארכיון או משהו דומה-לאן נעלמו המסמכים. גיליתי שב"פח זבל" ישנם קבצים מסוג bak. שמופיעים בשם סנט אייטמס, אינבוקס וכו'-לאחר שראיתי את המשקל אני משער שלשם כווצו כל המיילים. השאלה הנשאלת כיצד אני מחזיר את המסמכים שבתוך הקובץ הלא ידוע הזה חזרה לכל מסמכי ה"סנט אייטמס" שלי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קספרסקי 6, שכמעט כל דבר מפריע לו והוא נותן הודעה שזה וירוס כמו torjan, כאלה דברים... לא נראה לי הגיוני שבתוך ה-mp יש לי וירוס (הוא כל הזמן אומר את זה, אני לוחץ skip עד שהוא שותק... טוב זה לא הבעיה, יש לי בעיה אחרת... בmp שלי יש קובץ בשם copy.exe שהוא מתלונן עליו כמו שאמרתי, ויש לי בעיה שמזכירה את השם שלו.. אז אולי הוא קשור אני בא להתקין turbo pascal בתמימות, הקספרסקי פתאום מתקיף אותי בצעקה שלו (מי שמשתמש בתוכנה יודע למה אני מתכוון), אני לוחץ delete שוב ושוב עד שזה נגמר. אחרי זה אני בא לפתוח ממש במקרה את כונן C, הוא רושם לי בהתחלה הודעה access is denied, משהו כזה... חשבתי שזה בגלל שאני באמצע ההתקנה של הפסקל שגם ככה לא עובדת לי, אז פשוט סגרתי אותה, ואני עדיין …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי אפשר לוותר על הפעולה הזאת? יש לציין שאני לא מחליף את הדיסק קשיח שעליו מותקן הווינדווס. לעזרתכם אודה
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Hello everybody! I have a PC with dual-boot of XP and Vista. Usually, I run my games on XP, and I also use XP most of the time for almost everything else. However, some new games will have directx 10, and Halo 2 will only run on Vista! So, I want to optimize Vista for maximum game performance. I dont care about disabling Aero or doing everything I can to maximize performance, even if Vista will look bad. What are your tips to push the most out of vista? Thanks! P.S. I wanted to post this message on the "Windows" forum, but I don't want to double-post. So if any of you is a regular participant in the windows forum, thanks!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חדרה לי תוכנה פרזיטית למחשב. התוכנה מציירת מלבן נקודות שחורות צמוד לעכבר. ניסיתי לגלות אותה עם norton 360 ללא הצלחה. התקנתי את התוכנה של adaware וסרקתי איתה, גם ללא הצלחה. ב- safe mode הבעייה לא מופיעה. יש למישהוא רעיון לפיתרון? מישהוא ניתקל בבעייה דומה?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קפצה לי הודעה לשם כיווץ המיילים באאוטלוק אקספרס. לחצתי אוקיי. לאחר הכיווץ גיליתי להפתעתי כי כל המייילים של 2007 בsent items נעלמו. ניסיתי לחפש ארכיוו או משהו דומה אך לשווא-אני לא מוצא. אני ממש חייב שיהיו לי את כל המיילים ששלחתי. מה שמצחיק זה שנשמרו כל המיילים של השנים הקודמות למעט 2007. בעמודה משמאל בה רשום sent items inbox לא מופיע שום סעיף המעיד על משהו הדומה לארכיון..כבר כמעט התייאישתי. ולמה רק בsent items נעלמו לי המסמכים ולא בשאר
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי! כאשר מופיע שולחן עבודה לאחר עליית המחשב מופיעה שגיאה העונה לשם TEMP.exe ולאחר כ-20 שניות מתנתק המחשב ומאתחל את עצמו. אבקש את עזרתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות. 1)הפאנל של הכרטיס מסך שלי שונה מהפאנלים הישנים והפשוטים שהיו פעם. עכשיו יש לי פאנל כזה. http://i17.tinypic.com/4u0776o.jpg והבעיה [כמו בתמונה] שפשוט לא משנה מה אני לוחץ החלון ריק. אין הגדרות אין כלום? זאת בכלל בעיה או עניין של הגדרת התוכנה? 2)יש אפשרות להחזיר את זה לפאנל כמו הישנים? תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית כל אני רוצה לציין, שאני כותב בשם חבר לעבודה, מאחר שהוא לא יכול לכתוב בעברית במחשב שלו, וזו בעצם הבעיה שאני מתכוון להציג: מדובר במחשב עם מערכת הפעלה Windows XP. במחשב לא מעולם לא היתה בעיה של שפות. בשבוע האחרון החלה תופעה מוזרה ללא כל אזהרה מוקדמת: לא ניתן להקליד בעברית באתרי אינטרנט בלבד. במקום עברית מופיעות כל מיני צורות מוזרות. בדקתי בעצמי את המחשב שלו, והרי לפניכם העובדות: 1. נכנסתי ל"שפות" בלוח הבקרה וראיתי, שהתמיכה בעברית אכן מותקנת. 2. בתוכנות כמו Word למשל ניתן להקלד בעברית. 3. ניתן לכתוב בעברית גם בשורת כתובת האינטרנט, ובנוסף ניתן להעתיק את הכיתוב בעברית משורת הכתובת ולהדביק באתר מסוים באותו מקום, שלא ניתן לכתוב בו בעברית. 4. גם ניסיונות ה- Enc…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני נכנסתי להגדרת השפה בלשונית מתקדם שאני מנסה לבחור שם את העברית הוא רושם לי setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator מישהו יודע מה הבעיה מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם אחי נימצא בחול יש לו מחשב שמותקן הווינדוס ללא החבילה העברית כך שאיין ביכולתו ליכתוב בעברית ואין לו את הדיסק המקורי של הווינדוס יש אפשרות לעשות משהו בכדי שהוא יוכל לכתוב פשוט בשפות לא מופיע לו האפשרות בעברית? זה הווינדוס שיש לו windows xp professional version 2002 service pack 2 תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום המסך חדש ( מהקנייה הקבוצתית ) כאשר אני מחבר את כבל ה-USB מהמסך למחשב ה- XP מזהה התקן חומרה חדש אבל לא מצליח למצוא לו דרייבר מתאים. כרגע הוא מסומן כ- USB Device בצהוב עם סימן קריאה. ניסיתי להפעיל את המחשב עם המסך ובלי המסך ורק אחר כך לחבר אותו, לא הצליח. ניסיתי גם להתקין ידנית מנהל התקנים של USB HUB אבל לאחר ההתקנה ה-XP לא זיהה התקני USB מהמסך. יש רעיונות ? איזה DRIVER מותקן אצל בעלי המסכים הזההים ? תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ישנה אפשרות לשתול ב slidebar של הויסטה gadget שיעזור לי לראות האם מחכה לי דואר ואו כמה פרטי דואר ב yahoo?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הלכתי לישון בשעה 1 בלילה והשארתי תמחשב דלוק ושאני קם אני רואה תמחשב שהוא הפעיל תעצמו מחדש ורק כרגיל אני לוחץ אישור והמחשב עולה... המחשב עולה כרגיל שומעים תרעש הזה שהוא עולה.. אבל לא רואים תשולחן עבודה ולא התחל לא כלום אז אני עשיתי מנהל משימות ואז משימה חדשה ורק הצלחתי לעלות תאינטרנט שלי... בבקשה זה דחוף מה עושים אני לא רואה כלום??? כלום.... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני קונה מחשב ניד אני יכול להתקין עליו WIN XP שיש לי(רגיל)? פשוט שמעתי פעם שיש חברות שאי אפשר להתקין עליהם את הWIN תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי התקנתי 2003 ואני רוצה לשחק בו warcraft3 מה אפשר לעשות? ב NVIDIA יש רק 64 ביט, ולי יש 32 ביט אז זה לא יעבוד וניסיתי את הדרייבר של XP וגם הוא לא עובד - אומר שזה לא מתאים יש לי כרטיס מסך 7100GS יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא איכפת לי להעיף ת 7100GS ולהשתמש בו - אבל גם בשבילו אין דרייברים... זה לוח 915G
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך יוצרים בוט בדיסק און קי בווינדוס אקס פי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קלטו את הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3443805,00.html הם כותבים שמייקרוסופט אישרו אתמול שהחבילת שירות תצא רק בחצי הראשון של 2008
-
- 10 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1.יש לי LOGITECH QUICK CAM ZOOM. אין דרייברים לVISTA וניסיתי בעבר את העזרה של הפורום ונתנו לי קישורים לפורומים אחרים שבהם אנשים הצליחו אך אני לא הצלחתי בכלל. עובד לי רק המיקרופון המובנה אך המצלמה עדיין לא מזוהה ע"י ה VISTA. אולי כי זה 64BIT? 2. מודם שיש לי(לא לאינטרנט המהיר, הוא משמש כFAX) הוא של INTEL והוא נקרא V92 56 INTEL HAM DATA FAX VOICE MODEM. גם WINXP לא זיהה אותו בעבר אך מצאתי דרייבר שמתאים וזה עבד ב XP. מה עושים בVISTA? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, יש לי ויסטה וה- SIDEBAR (הסרגל עם הגדג'טים) לוקח לי הרבה מאוד משאבי מערכת. לשם השוואה: אצל חבר שלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 8,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 5,000K. אצלי, שמסתכלים במנהל משימות רואים שה-SIDEBAR לוקח לו 50,000K ויש עוד SIDEBAR שלוקח 20,000K. להבהרה המחשב שלי יותר חזק משל חבר שלי בלא מעט ויש אותם גאדג'טים...(יש מפרט למטה) אני ממש מקווה שמישהו יודע למה אבל אין לי מושג ואפילו כיוון למה זה קורה!!!! תודה רבה רבה!!!! נ.ב המפרט שלי (מחשב חדש): INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.40GHZ 8MB 1066MHZ LEADTEK 8800GTS 640MB PCI-E GIGABYTE GA-965P-DS3 OCZ DDR2 2048 (1024MBx2) 800MHz CL4 WD 250AAKS 250GB SATA ENERMAX LIBERTY 400W
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום חברים אינ חושב שזהו נושא שחשוב לפתוח עליו דיון מכיוון שזהו נושא לא סגור... לכל מערכת יש את היתרונות ואת החסרונות שלה ... אני מקווה שכל אחד יציג פה את דעתו וביחד נגיע למסקנה סופית... לויסטה יש היתרון בתחום כרטיסי המסך החדש שהDX10 רץ בנתיים רק בה ועוד לא הוציא את הגירסא לXP *האם מישהו יודע מתי תצע הגרסא לXP עם בכלל? מקווה לדיון פתוח ליאור,
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-