עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Bone-Breaker,

יש לי ווינדוס 2000 וכל ושאני מוריד דברים בעברית וכל מיני דברים כאלה אז הוא כותב הכל בג'יבריש. יש דרך לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  2. Started by sarkise,

שלום, ברשותי מחשב AMD X2, בו כרטיס מסך 8600GTS של ג'יגהבייט עם 256MB זכרון. התקנתי ווינדוס 7, וכאשר נכנסים לווינדוס המסך נכבה, בדומה למצב שינה. (נכנס להשהייה). ניסיתי להתחבר עם מסך אחר בעל חיבור ישן יותר (הכחולים :-X) וזה עובד. להבנתי יש לשנות משהו בהגדרות, אך אינני יודע מה ואיך. מישהו יודע מה לעשות ? כרגע אני מדבר מסייף-מוד. (את ההפעלה הראשונה של הווינדוס ביצעתי עם מסך אחר). אגב, כאשר מגיעים לPOST כתוב באופן התצוגה, מה שזה לא יהיה : EGA\VGA. אם זה עוזר במשהו. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by DannyBoy1904,

כשאני מנסה למחוקת את התיקיה אני מקבל הודעה כזאת: "Cannot Delete File: Cannot Read From The Source File or Disk" נראה לי שהסיבה שהיא לא נמחקת זה בגלל שאיכשהו נוסף רווח לסוף השם של התיקיה! איך אני אמור להעיף את התיקיה הזאת?

4. Started by alienboo,

hello folks, any1 of u guys have a win xp or win xp sp1 ? if so, i need help and i need it now. please goto your windows\system32 folder and find a file "sfc_os.dll" and email that file to me. my email is nirshoval1@bezeqint.net please use the subject : SFC_OS.DLL so i'll know not to delete the email thank you very much. Solvd the problem, thanks, dont send any files :ylsuper: .

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by zabal12,

מישהו יודע איך מבטלים את המצב שינה בווינדוס 7 ?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by yuvalkob,

אני יודע שזה קובץ של וירוס (לפי מה שמצאתי פה באתר) איך אני מוחק אותו?!! הנורטון אומר שהוא לא יכול תודה לעזורים

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by bluemail,

כי אני חושב לקנות 1

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by LORIANTA,

has been shut down to prevent damage וכו... רשום להסיר אנטי וירוס לעשות אפ דיט וינדוס אבל הכל טוב ויש אין אפשרות כניסה לוינדוס גם לא בSAFE MODE עצות?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by RayZ,

לא זוכר מאיזה ת'רד לקחתי את התמונה הזו. אבל הסקין של ה Windows קצת מוזר לי. אני רואה את זה אצל המון אנשים שעשו Print Screen. רציתי לשאול,מה זה?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by spacedye,

יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  11. שלום לכולם , התקנתי XP PRO SP3 על דיסק 80 גי'גה , על מחיצת ברירת מחדל C (ממהלך ההתקנה) עכשיו כשאני מנסה ליצור מחיצה נוספת בדיסק עם HIREN'S (בעלייה עם הדיסק בוט ..מאתר החברה) , מתקבלת הודעת שגיאה . ההודעה מופיעה לאחר בחירת כל אחת מתוכנות ה-PARTITION בדיסק , מתפריט הבחירה , ובעת טעינת הדרייברים . ההודעה : UNABLE TO FIND BOOTCD FILES ואז אוט' חוזר לשורת פקודה R: (הכונן שנוצר ע"י הדיסק) . מישהו מכיר את התקלה ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  12. ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי You must make the following changes before installing Windows This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. The compatibility report will be saved to the current Windows desktop. מישהו יודע מה זה אומר ומה אני צריך לעשות בשביל להתקין ווינדוס ויסטה?

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  13. Started by rino,

התקנתי WIN LONGHORN במחיצה E ואכשיו אני מעוניין להסירה ללא השארת עקבות וללא פירמות המחיצה כיוון שיש לי עליה מידע נוסף. אשמח לקבל הנחיות ! :

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  14. שלום רב. אני מחפש עבור משרד, בעל 4 מחשבים, מערכת ווינדוס חוקית. עדיף בעברית. וכמובן - כמה שיותר זול כמו כן, האם כדאי להמתין לווינדוס 8? אשמח לשמוע המלצתכם. וכמו תמיד - תודה מראש

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  15. אני לא יודע אם הכותרת יצאה טוב זה בכתב חרטומים ריבועים עשיתי ריסט וככה הווינדוס פתאום הופיע לא נגעתי בכלום אני לא יודע מה לעשות!!! אין לי שיחזור מערכת ולא מחקתי כלום לפני הנה תמונה נכנסתי לפי ההייאקון שאני זוכר של שפות וככה זה גם מופיע מה עושים!? בSAFE MODE זה אותו דבר!!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  16. Started by zohare62,

יש לי מחשב פנטיום 3 יש 2 בעיות בעיה ראשונה אני מנסה להיכנס לסיסטם ריסטור עולה המסך של התאריך ריסטור ללא שום תאריך מסך ריק לגמרי (במסך הקטן שיש בו תאריכים של ריסטור) בעיה שניה כשאני נכנס לאינטרנט מופיעה לי הודעת שגיאה internet explorer has encortered a problem and need to close כשאני פותח את ההודעה כתוב לי שתקיה בתקיות הזמניות כלולה בתקלה. מחקתי את כל התקיות והקבצים מהtemp .לא עוזר התקנתי את החלונות מחדש (התקנה ופירמוט מלא)לא עוזר. החלפתי זיכרון הרד דיסק כרטיס רשת כרטיס מסך לא עוזר . ניסיתי דפדפן אחר לא עוזר גם החדש נסגר אבל לוקח יותר זמן להיסגר. אני חושב שאולי הלוח אם הלך נראה לי שזה בעית חומרה כי את אותו דיסק xp שהתקנתי למחשב שלי התקנתי למחשב של אבא שלי שהוא הבעיתי (הפנ…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by imac,

כן כן למרות שחשבנו שאין כזה דבר יש בסופו של דבר הנה שתי מסמכים שמראים לנו מהי דרישות המערכת של LongHorn! מסמך 1 מסמך 2

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  18. האם אפשר להיות בטוח שבפרמוט WINDOWS XP PROFFESIOANL, רק דיסק קשיח אחד יפורמט? יש לי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם עכשיו אני מנקה וצורב דברים חשובים, והשני אני רוצה שישארו בו הקבצים כמו שהוא, יש לי שם המון קבצים חשובים שאני מאוד אשתגע אם הם ימחקו לי... אני רוצה לפרמט רק את הראשון © ואת E להשאיר כמו שהוא עם כל הדברים שבתוכו. (הווינדוס מותקן כרגע על C)

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. איך מחזירים הייתי בטוח ש SFC יעזור , אבל לא עזר עזרה...

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  20. שלום! היום שמתי לב שאיזה משהו מוזר נדבק אלי. כשאני מפעיל את המחשב, לפני הצגת שולחן העבודה יש לי הודעה שבה כתוב שאין לי רשיון ל Genuine. ככה נראה הסמל בשורה מלמעטה: אז ככה. 1. איך קוראים את זה בכלל? איך יותר נכון לאמר, גנויינה או גנויין? נשמע משהו רשע. 2. מה זה בכלל ואיך מעיפים את זה?? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  21. Started by אוריפ,

היי! היום הופיעו לי 3 מסכים כחולים בהבדלים של כמה דקות אחד מהשני עם הודעת כשל של TCPIP.SYS. מהרצה בגוגל ובאתר של מייקרוסופט זו בעיה של חיבורי הרשת או משהו כזה. למישהוא יש מושג איך פותרים זאת? תודה!

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה למי שלא יודע היום הושק אופיס 2007 וויסטה יחד מקור: http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1014970

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  23. Started by berner,

חבריה שלום רכשתי מחשב נייד ובו הושתל מערכת ויסטה הום בייסיק כשחפשתי בפורומים השונים מידע התברר שיש עוד מספר גירסאות לויסטה כמו כן שרציתי להוריד אי אילו קבצי נשאלתי האם להוריד ב32BIT או 64 איך אדע איזה סוג קובץ להוריד ??? אשמח לקבל סיוע והדרכה ואיפה אנ מוצא לויסטה שביד ימדריך כמובן בעברית המחשב שלי מסוג דל סדרה 1545 מעבדT6400 בברכה :s05:

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by IMT,

ל windows 2000 שלי אין תמיכה בעברית, אני מסוגל לתת לקבצים שמות בעברים ולראות עברית, אך אני לא יכול לדוגמא לכתוב ב WORDPAD בעברית. איך אני מוסיף תמיכה בעברית? יש לי דיסק והכל

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by snusmumriken,

שלום לכם, אני זקוק לעזרה בבעיה קיימת בתהליך פרמוט שגרתי, היה ברשותי ווינדוס אקספי (לא חוקי אם זה משנה) ועקב מספר בעיות החלטתי לפרמט. רכשתי בצורה מקוונת רשיון אקספי מקורי צרבתי לדיסק ולא נתקלתי בבעיות כלל, והחלטתי לפרמט ממש כמו במדריך הזה. על מנת לבדוק את הדיסק שצרבתי לפני שהתחלתי בתהליך הפרמוט הכנסתי אותו לכונן והוא עבד והכל היה בסדר. התחלתי לפרמט וכל שלב במדריך אכן היה גם לי והכל היה בסדר לחלוטין עד שהגעתי לשלב האחרון של האתחול וזה לחכות שהדיסק יעלה את ההתקנה של הווינדוס שכבר לא דרך המסך הכחול (המעבר מסיום תהליך האתחול לתהליך בו האקס פי עולה ואני נדרש להתקינו) אך במקום שההתקנה תעלה, המחשב מחזיר אותי שוב לכל תהליך הפרמוט מההתחלה ממש, ממש לתחילת המדריך למסך הכחול של הווינד…

• 2 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים