Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין ווינדוס ויסטה ואחריי שבחרתי ב32 ביט הוא רושם נא להמתין ןאחריי זה הוא רשם לי You must make the following changes before installing Windows This computer is not compliant with the Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) standard. Windows must be installed onto a computer that supports ACPI. Contact your computer manufacturer for a BIOS update or install Windows on an ACPI-compliant computer. The compatibility report will be saved to the current Windows desktop. מישהו יודע מה זה אומר ומה אני צריך לעשות בשביל להתקין ווינדוס ויסטה?
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
התקנתי לדודה WIN XPPRO SP2 תומך עברית,איך אני משנה את התפריטים לעברית?
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איך אני מוחק מחיקת אתרים בבאר איפה שרושמים את האתרים? בVISTA תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי ויסטה המותקנת על הנייד בעת ובזמן שאני רוצה לבצע עידכונים ב-windows update מתקבלת הודעת שגיאה 8000ffff . מה אני צריך לעשות כדי לא לקבל שגיאה זו ושאוכל להוריד עידכונים תודה
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התקנתי מחדש ווינדווס XP. גם ללא SP, גם בSP2 וגם בSP3 קיימים דיליים ותקיעות כשאני גורר את החלונת ברחבי המסך, איטיות בגרירה כמו שתתקינו XP על פנטיום 3 עם נחיל נמלים בפנים רק שחוץ מזה הביצועים נהדרים. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר לאחר התקנת SP2, אבל עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר. אני אשמח לתשובה כי לא פרמטתי בשביל איטיות. בתודה, רן
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לי דיסק און קי של 16 ג'יגה, אם אני אשתמש בו כרדי בוסט מה זה יעשה? יהיה שיפור בביצועים? שיפור במשהו? משחקים? יש לי מעבד 64 ו4גיגה זיכרון פנימי.
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
היי. זה קורה בכניסה למחשב ואחרי שהמחשב יוצא מהפסקה וחוזרים לעבוד בו. אני לא מצליח לבטל את זה בuser accounts. (המשתמש מוגדר כאדמיניסטרטור) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
חבריה שלום רכשתי מחשב נייד ובו הושתל מערכת ויסטה הום בייסיק כשחפשתי בפורומים השונים מידע התברר שיש עוד מספר גירסאות לויסטה כמו כן שרציתי להוריד אי אילו קבצי נשאלתי האם להוריד ב32BIT או 64 איך אדע איזה סוג קובץ להוריד ??? אשמח לקבל סיוע והדרכה ואיפה אנ מוצא לויסטה שביד ימדריך כמובן בעברית המחשב שלי מסוג דל סדרה 1545 מעבדT6400 בברכה :s05:
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם.. בזמן שאחי שיחק לו במחשב.. הוא מיזער את המשחק וגילה שכל המראה הפך שחור לבן...וגם המשחק. זה לא משתנה לי.. ואני לא ממש יודע איך לשנות זאת.. יש לי WIN 7 גירסאת RC 7100 מה אני עושה כדי להחזיר את זה?. בינתיים אני עם ה XP שיש לי על ה HDD השני שלי...
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין בחזרה את Directx 8.1 ואני לא מצליח אני הורדתי את זה, זה מתקין וזה לא משנה לי את הגרסא... (דר"כ זה עושה לי גם בעיות במשחק The Hulk) עם למישהו יש מושג איך מחזירים אז תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
איך אני יוצר דיסק שהסריאל כבר מופיע בו בעת ההתקנה? ראיתי אצל טכנאי בחנות כזה דבר והוא אמר לי משהו בתוך הדיסק של הווינודוס 98 אבל לא הבנתי. מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אז ככה אנשים גליתי שיש לי תיקיה עם מלא זבל שהווינדוס שומר (גם כן פרטיות) הקיצר זאת התיקיה ואני רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את מה שיש בה C:\Documents and Settings\ido\Local Settings\Temporary Internet Files בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם קבלו את הבעיה
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
השגיאה הזו מופיעה כל הזמן גם ברגע שווינדוס עולה גם כל דקה כשאני עובד על המחשב וגם כשאני לוחץ על המחשב שלי אני משתגע אני לא יודע מה לעשות ההודעה לא נעלמת וזה לא הבלאסטר כי זה לא נתן 60 שניות ומפעיל מחדש את המחשב פשוט ההודעה כל הזמן מופיע ותוקעת את המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP HOME EDITION וקניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64 bit,רציתי לדעת אם צריך להוריד משהו כדי שהווינדוס יתמוך בוא. אם יש קובץ,אז תתנו לי בבקשה לינק. תודה
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP עם SP2 מותקן. עכשיו זה באנגלית (אפשר לקרוא עברית ולכתוב עברית..וכו) ההתחל הוא בצד שמאל -- > Start. האם יש דרך כלשהי להפוך את זה לעיברית..שהוא יהיה רשום בצד ימין.."התחל". יש איזושהי אפשרות כזו? אם כן איך?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני עובד עם win xp pro רגיל (לא 64) מעודכן לפחות עם sp2 (אחר כך זה היה על עדכונים אוטומטים אז אני לא עוקב) אתמול תוך כדי עבודה המחשב "נתקע קצת" כלומר התחיל להיות איטי ועכבר האופטי נכבה ונעלם ממסך, חברתי אותו ל usb אחר והוא חזר , האיטיות המשיכה אז קיבלתי הודעה על עדכוני windows דרך שורת המשימות ואישרתי לעדכן אותם. במקביל חשדתי שיש איזשהו "מזיק" וביצעתי בדיקה של adware והוא לא העלה דבר פרט ל"עוגיות" הרגילות. בגלל שהיה מאוחר וסיימתי לעבוד אז כיביתי את מחשב. בבוקר כשפתחתי אותו הוינדוס הוא הראה את המסך השחור עם סמל של וינדוס אקס-פי, ואחריו נתן לי במקום רשימת משתמשים - תיבת הודעה עם הכותרת "unable to locate component" לגבי הקבצים הבאים זה אחר זה: winlogon.exe, lsass.exe, servic…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום וברכה ! יש לי בעיה במשלוח וקבלת פקסים . משתמש במערכת הפעלה XP הום בעברית . תוכנת אופיס 2003 . חיבור מהיר ADSL . הוספתי תוכנת הפקס המובנת ב-XP . יש לי גם מודם פקס מסוג HSP56 MicroModem במערכת שהוא תקין . ואני מצליח דרכו לשלוח פקסים דרך אופיס 2003 . אולם כשני רוצה לקבל ולשלוח פקס דרך התוכנה המובנת ב- XP תמיד יש הודעה שהקו תפוס ! הגדרתי נכון את התוכנה וכן המדפסת בכל זאת מקבל אותה הודעת שגיאה !! מה יכולה להיות הבעיה ????? אנא תשובה בהקדם !!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם ווינדווס 7 ואנ ישוקל לשדרג לווינדווס 10, יש לי מה להתלבט בכלל? ווינדווס 10 יכול איכשהו להוריד את חוויית הגיימינג? תודה!
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכם, אני זקוק לעזרה בבעיה קיימת בתהליך פרמוט שגרתי, היה ברשותי ווינדוס אקספי (לא חוקי אם זה משנה) ועקב מספר בעיות החלטתי לפרמט. רכשתי בצורה מקוונת רשיון אקספי מקורי צרבתי לדיסק ולא נתקלתי בבעיות כלל, והחלטתי לפרמט ממש כמו במדריך הזה. על מנת לבדוק את הדיסק שצרבתי לפני שהתחלתי בתהליך הפרמוט הכנסתי אותו לכונן והוא עבד והכל היה בסדר. התחלתי לפרמט וכל שלב במדריך אכן היה גם לי והכל היה בסדר לחלוטין עד שהגעתי לשלב האחרון של האתחול וזה לחכות שהדיסק יעלה את ההתקנה של הווינדוס שכבר לא דרך המסך הכחול (המעבר מסיום תהליך האתחול לתהליך בו האקס פי עולה ואני נדרש להתקינו) אך במקום שההתקנה תעלה, המחשב מחזיר אותי שוב לכל תהליך הפרמוט מההתחלה ממש, ממש לתחילת המדריך למסך הכחול של הווינד…
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הי זה אולי נשמע כמו שאלה מטומטמת אבל....טוב היא באמת מטומטמת אבל אני לא יודע אז אני שואל: אני רוצה win7 home באנגלית אבל עם תמיכה בשפה העברית. (אחרי התקנה או הגדרה מסוימת) כלומר שכל מערכת ההפעלה תהיה באנגלית, למשל יהיה לי "START" ולא "התחל" כשלוחצים על כפתור הוינדוס, אבל שאני אוכל לקרוא ולכתוב מסמכי WORD בעברית ולהקליד, לתת שמות לקבצים בעברית, לכתוב בפורומים בעברית וכ"ו. ולהיות מסוגל להחליף מהר בין השפות ע"י CTRL+SHIFT או כל צירוף מקשים אחר. כמו ב XP ובעצם כמו בכל מערכות ההפעלה של וינדוס. יש אפשרות כזאת? לגרסאת ה HOME של וינדוס 7 יש אופציה כזאת , נכון?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב Dell OptiPlex GX620 שהחלפתי חלק מחלקיו, וזהו המפרט שלו: Pentium D 930 3.0GHz Dual Core CPU nVidia 7600GS 3.0GB RAM WD 80GB SATA HDD אני לא משתמש במחשב למשחקים וכאלה, הדבר הכי כבד זה אולי גוגל ארת', אך בכל זאת הוא עובד לפעמים לאט ונתקע בצורה מציקה. פירמטתי והתקנתי WIN XP SP3 מעודכן לגמרי ונדמה כאילו יש שיפור קל מאוד- לא מה שציפיתי ממחשב מפורמט והתקנה נקיה. יכול להיות שזו בעית 'עייפות חומרה' או משהו בסגנון? לבסוף, הוצע לי להתקין WIN7 כי "זה ירוץ יותר חלק ומהר על המחשב", אשמח לשמוע את דעתכם בנושא כי אני לא בטוח שזה באמת יעבוד יותר טוב. האם המערכת שלי תתמוך בגירסת 64-ביט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אוקיי זה מוזר. אני מתנצל מראש אם ה-4 שורות ההבאות אינן מובנות לכולם, אך ברצוני לתאר בדיוק את שאירע: לאחרונה התחלתי להתעסק עם תכנות בסביבת ג'אווה. מכיוון ואני מנסה להיות כמה שפחות מפונק, אני משתמש בNOTEPAD++ לתכנות ומקמפל בעצמי את הקבצים. הבעיה הראשונה התחילה עם העובדה שהJAVAC סירב לעבוד בכל תוקף, מתוך טענה שאין לו גישה אל הקובץ שכן הCLASS לא מוגדר כPUBLIC [אע"פ שהוא כמובן כן מוגדר כך.. וזה הקלאס היחידי] אחרי ששיחקתי זמן מה עם הקובץ, עם הקוד ועם הגדרת ההרשאות של הקובץ, התייאשתי, והורדתי ECLIPSE ע"מ לבדוק מה הולך.. להפתעתי - גם ECLIPSE לא הצליח לקמפל שום קובץ ונתן רשימה ארוכה של ERRORS לא מובנים, הנוגעים להרשאות. החלטתי למחוק את הJDK [JAVA DEVELOPMENT KIT] והג'אווה עצמו…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-