Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני עושה צ'ק ניים בהודעה חדשה והמערכת לא מוצאת את השם קופץ חלון של האדרס בוק עם השמות הפוטנציאלים . בתיבה הזו יש לי תופעה מוזרה כל שם שמופיעה שם מוכפל !!!!!!!! אנא אם מישהו יודע \מכיר את התופעה אשמח לקבל עזרה . תודה
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להעתיק קובץ (על קובץ שקיים כבר) לשרת הקבצים שלי הוא נותן לי הודאת שגיאה כאשר אני מנסה למחוק את אותו קובץ הוא לא נותן לי ואומר שיכול להיות שהוא בשימוש נכון שהקובץ בשימוש אצל אנשים אחרים אך כשאני מעתיק קובץ לשרת אחר (כאשר הקובץ פתוח ע"י משהו) הוא לא נותן לי שגיאה כנראה שזה בהגדרות של השרת או משהו כזה משהו יודע ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ווינדווס XP משנה לי כל הזמן את התפריט של ה-Arrange Icons By בספריות עם מפ3ים, סרטים, תמונות וכו'. במקום האופציות הרגילות: Name, Size, Type, Modified, הוא שם אופציות אחרות ומשונות (אורך, אמן, שנה וכו') כדי לתקן את זה, אני הולך לפולדר נורמלי ועושה באפשרויות Apply to all folders, ואז כל הספריות נהיות עם Name, Size, Type, Modified, אך תוך זמן קצר (לא ברור מה גורם לכך) הוא חוזר לאפשרויות המיוחדות! האם יש איזשהי אופציה \ Registry Tweak לבטל את השדות המיוחדים שהוא שם לקבצי מולטימדיה? ??? אני משתגע מזה! :AR15:
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות דבר כזה: [תמונה שמישהו שם בפורם לפני כמה ימים] והכוונה היא למראה של ה WINDOWS. אני עובד עם WINDOWS98. תודה! ;D
-
מישהו יכול להגיד לי מה קורה פה?? אני גולש לי בכיף באינטרנט פתאום המסך הזה עולה ואני חייב ללחוץ close אני אפילו לא יכול להוריד את החלון למטה ולהמשיך לגלוש כי זה תוקע לי את כל הIE ואני חייב ללחוץ close וזה סוגר לי את כל החלונות של IE זה תמיד קורה לי אני לא יודע מה לעשות האם זה וירוס? כי בדקתי לוירוסים עם נורטון אחרי הlive update וזה לא גילה מה לעשות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, כרגע יש ברשותי הארד דיסק של 500GB שמחולק ל3 כוננים אחד מהם הוא המערכת. השאלה היא כזאת. אני רוצה לשדרג מXP ל7 ואני רוצה לגבות בערך 200GB מההארד דיסק. הקבצים שאני רוצה לגבות נמצאים בשאר 2 הכוננים הנוספים. אז רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את כל הקבצים שאני רוצה לשמור כמו, מוזיקה, סרטים, סדרות, ISO's, והורדות. אם אני אשים את כל מה שאני רוצה לגבות על כונן אחד ואפרמט את ההארד דיסק, ל2 כוננים, אחד מערכת והשני מה ששמרתי, ולאחר ההתקנה של 7 אני אעביר את כל הקבצים לכונן של המערכת ואז אפרמט גם את השני. האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שהיה לי XP לפני זה הוא כן עבד לי עכשיו אני התקנתי אותו והוא מעלה לי תתמונה של המשחק ואז נתקע והמשחק לא עולה לי עדכנתי גם תדרייבירם של הכרטיס מסך של ATI X1800XT וזה עדיין עושה לי תבעיות האלה מה בעיה בדיוק?
-
- 11 תגובות
- 889 צפיות
-
-
media player ו IE לא עובדים... התקנתי SP2 שוב עובד חלק......ליומיים
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מצורף תמונה הקובץ האחרון pagefile.sys שוקל 2 גיגה , הוא הכרחי לפעולה תקינה של המערכת? מה זה ה System Volume Information אני אפילו לא יכול למחוק אותו. אני זוכר שפעם הוינדווס לא עלה לי בגלל שהקובץ ntldr היה חסר ובכלל מה זה כל הקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת LEADTEK, ובאתר שלהם יש דרייברים רק עבור ויסטה 32 ביט. כשהתקשרתי ליבואן, הוא אמר לי שהדרייברים של 32 ביט יעבדו גם על 64 ביט. זה הגיוני? יש טעם לנסות?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את המחשב של חבר שלי מופיעה הודעה כזו: LSASS.EXE-OPERATION FAILED the requested operation was unsuccesfull זה מה שזה אומר ישר בהתחלה של הטעינה של WINXP! מה הולך פה? זה מה ממש דחוף לי! תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אחרי פורמט של המחשב והתקנת SP2 על WINDOWS XP המחשב לא נותן לי לשנות הגדרות תיקייה. לדוגמא- אני עושה קובץ מוסתר הוא נעלם, אבל אחרי שאני עושה הצג קבצים מוסתרים הוא אינו מציג אותם.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זה קצת דחוף... אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה ועכשיו אני מעלה את המחשב והוא מראה לי בתהליך ההעליה שיש 2 מערכות הפעלה גירסאות windows home מותקן על כונן D ו Windows Pro מותקן על כונן C איך אני מבטל את המערכת הפעלה ה -PRO???? ???
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי. אני מנסה לשים קובץ מסוים בכונן C. ניסיתי לשים אותו ישר מתוך קובץ RAR לחלץ אותו לשם וגם ניסיתי להעתיק אותו מתיקיה אחרת או להעביר ושום דבר לא עוזר. הוא כל הזמן חוזר על אותו שגיאה: העניין הוא שהקובץ עצמו לא בשימוש והוא לא מוגן מפני כתיבה. ובקשר לכונן C - אם הוא מוגן איך אני מצליח להעביר קבצים אחרים? בתודה (דחוף מאוד אז תודה לעוזרים)
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד מנהל המחשב והשני משתמש מוגבל, משום מה כל כמה ימים חשבון המשתמש המוגבל מתאפס לי (כאשר אני מנסה להכנס לחשבון המשתמש קופץ לי חלון וכתוב בו שהפרופיל פגום ואחרי כמה שניות נכנס לפרופיל כאילו פתחתי אחד חדש...). זה לא בעיית וירוס כי זו התקנת Win חדשה, ויש אנטיוירוס מעודכן (מה שגם פרופיל המנהל אף פעם לא עשה בעיה), כל פעם בשביל להחזיר את הפרופיל המשתמש למצב הנורמלי אני עושה שחזור מערכת, אבל התהליך חוזר על עצמו כל מספר ימים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום האם ישנה אפשרות לשלוט על אופציות מסוימות בוינדוס 2000 ו- XP, ופשוט להפוך מספר שורות בתפריטים לאפורים? לדוגמא: אם אני רוצה לבטל את השורה :automaticly detect setting בתפריט internet options תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מלפניי כמה ימים אני לא יכול לראותתמונות מסויימות כנראה לפי סוג הטכנולוגייה שלהם למשל העמוד פתיחה של הצאטים של תפוז מופיע לי כריבוע ריק עם איקס ותמונות בטכנולוגיית פייר בול גם כן אני אשמח לקבל הצעות לפיתרון כמו כן פירמתטי את המחשב היום וזה עדיין קיים
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב שלי כיומן ואני צריך גג'ט של לוח שנה שאפשר לסמן על תאריכים מסויימים מה יש בהם (כמו הפאלפונים) חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי שום דבר ... אם אפשר עזרה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית מידי פעם. הסיבה שיש לי צורך להשתמש בו ספציפית היא שמותקנת עליו גירסה ישנה של מדיה פלייר כאשר נעשה למחשב "DRM Individualization", עם IBX ישן. בקצרה זה אומר שאני יכול להוריד DRM מקבצים מוגנים דבר שהוא לא אפשרי עם IBX בגירסה חדשה. אני לא מעוניין להחזיק את המחשב הישן יותר אבל לא רוצה לוותר עליו בגלל הסיבה הנ"ל. האם יש אפשרות ליצור image של כונן c במחשב הישן ולהפעיל אותו כמערכת הפעלה נוספת במחשב החדש ע"י שימוש ב"מכונה וירטואלית"? אני מניח שיהיו בעיות של תאימות חומרה וכדומה, אך האם יש דרך להתגבר על הבעיות ולגרום לזה לעבוד? במחשב הישן מותקן ווינדוס xp. במידה וכן, איך ובעזרת איזה כלים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון אני מתעסק הרבה עם המחשב,ונופל על שטויות. נכנס לי איזה וירוס, קטן, מעצבן, לא משו רציני, נכנסתי למצב בטוח, סרקתי הכל עם מקאפי, ותוכנה נגד רוגלות. מצאו דברים דבר או שתיים, ניקו הכל. חזרתי לוינדוס, הרצתי תוכנת תיקון לרג'יסטרי, סבבה... :-\ ומאז, קורה דבר מוזר: :s05: כשאני מטייל בתיקיות שלי, במחשב, לפעמים, בלי שום חוקיות כלשהיא, בעת מעבר בין תיקיות, מופיעה לי הודעת שגיאה, כזאת עם עיגול אדום וX באמצע. היא ריקה, אין לה כותרת, אין לה תוכן, ויש שתי אפשרויות ללחוץ, YES או NO, לא משנה מה מהם אני לוחץ, ההודעה נעלמת והכל ממשיך כרגיל. ההודעה מופיעה כל 3~4 מעברי תיקיות. כרגע אין לי תמונה של השגיאה, אני יעלה אותה עוד כמה שעות. או מחר. בכל אופן, איך אני מ…
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש דרך לקבל את לשונית השיתוף במאפיני תקיה כמו בווינדוס עם דומיין גם שהוא לא מחובר לדומיין? לדוגמה בתמונה שצרפתי XP לא בדומיין 2003 הוא ה DC (אז מן הסתם הוא דומיין) האם אפשר לעשות את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי השאלה היא איך אפשר לראות תקיות ניסתרות.. רוני
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מסייר בתיקיות המחשב פתאום צצה לי השגיאה הזאת: http://img185.imageshack.us/img185/337/57741632wt3.png שסוגרת את EXPLORER.EXE.. לאחר שאני בוחר באפשרות "אל תשלח" כרגע זה קרה שוב ואני לא יכול בכלל לגשת לתפריט ה''התחל'' או לחלונות פתוחים גם לא בALT TAB...
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-