Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
http://imageshack.us/photo/my-images/16/23070384.jpg/
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יכוללהוריד רק שני קבצים יחד לא יותר רק אחרי שזה מסיים אז הוא נותן לי אפשרות לעשות שמירה בשם מלך מי שעוזר לי!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש דרך אחרת לראות את הסרגל כלים ללא הלחצן ?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי עולה מהר ויפה אבל כאשר אני רוצה לכבות אותו לוקח לו הרבה זמן הוא רושם שWINDOWS מכבה את המחשב וככה זה תקוע הרבה זמן אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע עליו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בטוח שזה קשור ל WMP אבל לא מצאתי שם אפשרות להוריד את זה. אני על WIN2K PRO SP4. what should i do to kick that annoying bar !?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
השירשור הכי מעודכן שמצאתי הייה מלפני שנה, אז החלטתי לפתוח עוד אחד... 1. האים באמת כדאי לעבור ל3 כשיש לי את 2? 2. האים 3 כולל את כל עידכוני האבטחה והתוכנה שהיו יוצאים כפאצ'ים אחרי 2? (לא עידכנתי את הווינדוס איזה שנה וחצי...) 3. ה3 זה עידכון ל2 או שאני יכול להתקין אותו על וינדוס "נקי" אחרי פירמוט? כל עזרה נוספת תתקבל בברכה תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, שאלה כזאת - נניח משתמש קנה מחשב חדש ובמקום להתקין מערכת הפעלה (נניח XP) מחדש, פשוט העביר את ההארד דיסק הישן שלו עם מערכת הפעלה של המחשב הישן. בהנחה ש XP זיהה את כל החומרה, האם צפויות בעיות? כמה מהלך כזה חכם בכלל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אני מחליף לוח אם מתושבת 476 ל775 ואמרו לי שצריך להתקין ווינדוס מחדש... (המחשב במעבדה כרגע) עכשיו אני יודע שאפשר להתקין מחדש בלי לפרמט את המחשב השאלה אם בגלל שהרג'יסטרי אבד אז חלק מהתוכנות לא יפעלו וכל זה... יש דרך להתמודד עם איבוד הרג'יסטרי וכל מה שיש ב My Documents
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בניהול הדיסקים הוא לא מציג לי את הכוננים הקשיחים וגם את הCD ולכן אני לא יכול ליצור מחיצות לשנות אותיות לכוננים מה לעשות כדי להחזיר את תצוגת הדיסקים ?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעיות איטיות ברשת ובכלל ניהול כללי של המחשב (על ידי מערכת ההפעלה) שגוי. העניין הוא שניסיתי לאתר את בעיית האיטיות בגלישה דרך ספק התשתית (כבלים) ודרך ספקית האינטרנט - ורק באחרונה התגלתה הבעיה של האיטיות, שלא נפתרה - כי הבעיה היא אצלי. הרצתי סריקת וירוסים מעודכנת וכו' וגם סריקת SpyBot וניקיתי וכו' והרצתי שוב - והמחשב נקי (מלבד העובדה שהוא גם הותקן רק לאחרונה מחדש בWin2k Sp4). ללא הFireWall עדיין הגלישה שלי איטית יחסית, וגם איתו הגלישה איטית... הeMule שלי משום-מה "מתחרפן" - לא רק שהוא שואב לי את כל הרשת (ואני מקצה לו 60% ואפילו פחות מרוחב פס הUpload האפשרי שלי - ופעם זה היה סבבה) אלא הוא גם לא מוריד בקצבים נורמליים (פעם היה מוריד ב20 ואפילו 30+, היום אפילו א…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
אני לומד באניברסיטה הפתוחה , ויש לי הרצאות וידאו סטרים מקוונות (כמו יוטיוב) . ומשום מה עם וינדוס xp אני רואה את הוידאו ללא קושי . ובמחשב שלי עם ויסטה אני מקבל שגיאה שאין לי קודק . התקנתי מלא קודקים חינמים ועדיין יש אותה הבעיה . איך אני משנמך למדיה פלייר 9 ? או הצעות לקודקים יתקבלו בברכה .
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה, והכל עבר חלק , אבל הדרייבר של הכרטיס קול לא מותאם לויסטה, אני לא יכול לשמוע כלום, ויש לי בסרגל של שורת ה"התחל" למטה סמל של רמקול עם X וכתוב " No Audio Output Device is installed." אין לי מושג מה לעושת, אני ממש לא יכול להיות במחשב בלי הסאונד. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שכל פעם שאני מדליק אותו הוא מעלה את המסך של הטעינה של הווינדוס ואחר כך הוא עובר למסך שחור ולא עושה כלום עד שאני עושה ריסט ואז הווינדוס עולה. יש פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום וחג שמח . כאשר אני כנס לאתר שיש בו פלאש או ג'אווה אני מקבל את התמונה הבאה (קובץ מצורף). רק אחרי לחציה על האזור הוא הופך להיות אקטיבי . העניין הוא שהתופעה החלה לאחר פירמוט של המחשב ולא משנה איזה פלייר של פלאש אני מוריד זה לא ניפתר מה אליי לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מי שיודע איך מעבירים קבצים דרך דוס על מחשב שמותקנים עליו גם אקספי וגם ווינדוס 98
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי ללמוד מחשבים ונתנו לי שאלה שאני לא יודע לענות על השאלה . מי שיוכל לעזור לי תודה רבה . איך אני יכול את הwin להתקין על דיסק און קי איזה קובץ אני צריך להעתיק מהדיסק של win בכדי שהיה לי מקום בדיסק און קי כי הגודל של הwin יותר גדול מנפח הדיסק און קי שלי ואיך אני יוכל לעשות שזה יפתח מהדיסק און קי מה אני צריך לשנות בbios בכדי שהדיסק און קי יעלה ראשון ולא ה hdd תודה לכל מי שעוזר ושליחה אם יש שיגאות כתיב
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בהארדיסק שמחיצה אחת שלו פגומה עם סקטורים הרוסים... כל פעם שאני מפעיל מחדש המחשב מנסה לעשות לו Scan disk שלוקח שעות וימים ואף פעם לא נגמר.. אז אני פשוט מדלג עליו... אבל נמאס לי שהוא מנסה כל פעם...! אז איך אני יכול לבטל את זה ? או לבטל את המחיצה כולה מבלי שהיהיו לי בעיות עם הראשונה ?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום אני צריך MUI לווינדוס מדיה סנטר בעברית או הקישורים לWXPMCE זה בישביל לקוח שהיתקנתי לו ויסטה והוא לא מרוצה ואמרתי לו שאפשר את זה הוא חייב MCE כי יש לו MC מפרט: e4400 2GB ram 945gc msi htpc media lab thermaltake dh101 pvr 150 happauge 160gb hitachi 500gb seagate harman/kardon lcd toshiba regza 37 5.1 450 ezcool חוץ מי זה הרמקולים מחוברים דרך כבל אחד לרסיבר ולא שומעים ב2 רמקים השמליים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המערכת תומכת WIFI נגיד עם דונגל אני רוצה לקנות לרכב מערכת ורובם באים עם ווינדוס CE 6.0 וראיתי רק דונגל אחד שרשום תומך CE והוא עולה יקר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administrator אני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה remove מדובר ב win2k pro sp4 מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?) תודה מראש, ערן
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קודם כל אני לא ידעתי איפה לשים את זה, ככה שאם זה לא שייך לפה תעבירו... עכשיו, המערכת שלי מותקנת על מערכת קבצים FAT32 ויש לי וינדוס XP ברצוני לדעת אם כדאי לשנות את זה ל NTFS ?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
תקשיבו הפעלתי את המחשב ופתאום זה עושה לי איקס כזה למטה בצד שהיא לא פועלת אני נכנס ללוח בקרה מנסה להפעיל אותה ואין זה עושה לי לא ניתן להפעיל את חומת האש של ווינדאוס עשיתי סריקת וירוסים ( norton antivirus) עשיתי סריקת מזיקים ( anti spywar) מה אני עושה איך אני מפעיל את החומת אש שוב בבקשה איך אני מפעיל את זה???????? ולמה זה עושה לי ככה? תודה רבה רבה לכל העוזר ???
-
שלום בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי גם שתהיה יציאה 9 פינים (לא חייב יש מתאם) האם יש מישהו שמכיר חנות שמוכרת?? הכוונה למעבד I5 ומעלה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-