עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ehud101,

שלום. לפני כחודש החלה בעיה בלפטופ שלי. אני משתמש בWINDOWS 7 וכל בוקר באותה שעה המחשב נדלק מעצמו. יש לי תחושה שמדובר בהגדרה אבל אין לי מושג מה המקור שלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  2. היי,מאז שהתקנתי את ה-WIN10 אני מכבה את המחשב(ע"י לחיצה על ה-Shut Down) בהתחל כשהוא כבוי,אז מספיק ללחוץ על מקש במקלדת כדי להפעיל אותו איך אני מסדר זאת שידלק כמו לפני זה רק מלחצן ההפעלה במארז? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס אוטומטית לחשבון של ה ADMINISTRATOR. כדי לעבור למסך בחירת משתמשים אני עושה ביטול, המחשב טוען קצת ואז אני רואה מסך בחירת משתמשים כשה ADMIN נעלם ויש שם את החשבון שלי (הוא היחיד). איך אני עושה שהמחשב ידלק אוטומטית על החשבון שלי? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המחשב שלי נהיה איטי בפתיחת הרבה חלונות בזמן האחרון .. לפעמים הוא עושה freeze לכמה שניות .. זה לא היה ככה. אני משחק במשחק רשת ושאני פותח בו כמה חלונות זה גם ככה נתקע ואיטי. המפרט - מעבד :Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 כונן קשיח : Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון:Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe צורב : LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק: NZXT Apollo ספק כח: OCZ STEALTHXSTREAM 600W מה אפשר לעשות ? בדקתי וירוסים הכל ... עשיתי Boot scan עם avast הכי מעודכן ולא מצא כלום . יש לי sp3 עם כל העדכונים .. עדכונים לכל הדרייברים הכי מעודכנים . לשנות את הvirtutal memory יעזור ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי מחשב AMD 2.2GHZ וזיכרון 2GB, מחשב מינימלי ביותר מותקנת עליו ויסטה 64 ביט בזמן האחרון הוא נהיה איטי בצורה מטורפת אפילו כשפועל רק מסנג'ר ואקספלורר 8 נכנסתי לTASK MANAGER ואני רואה שתי תהליכים שצורכים די הרבה משאבים: SVCHOST שיש כמה ממנו, וTrustedInstaller, כל אחד מהם תופס איזה 300MB הקטע שבגרפים אני רואה שהCPU בכלל לא מנוצל עד הסוף, הוא מגיע רק ל40 אחוז גג והזיכרון תפוס על 1.3 מתוך 2 מה הבעיה פה? ולמה המחשב כזה איטי?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי דיסק קשיח חדש ופירמטתי את כל האחרים. כרגע יש לי 3 דיסקים מחוברים. המחשב נהיה ממש כבד ובקושי זז. אשמח אם מישהו יעזור לי לפטור את הבעיה. איפה להתחיל?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. WIn XP Pro. מפרט בצד המחשב התחיל להיות איטי בצורה דרסטית בזמן האחרון, אני פותח את המחשב שלי, הוא טוען שעה ואז נתקע, כנ''ל לגבי תיקיות אחרות עשיתי סריקה עם קספרסקי ואין וירוסיםן, עשיתי סריקת רוגלות עם Spy Sweeper וכל מה שהיה נמחק. אז מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אני מנקה וירוסים במחשב של לקוח, שככל הנראה מקבל את המחשב העמוס ביותר (בוירוסים) שאי פעם טיפלתי בו. הספקתי לנקות משהו כמו 10 טורויאנים ואז אחרי ריסטרט הוא פתאום מגיע לי למסך Log In (המסך שצריכים לבחור משתמש, מה שלא היה קודם בכלל) וכשאני לוחץ על ה-Admin (שזו האופציה היחידה) הוא כאילו לשניה מתחבר ואז מתנתק שוב ומגיע לי לאותו מסך. ניסיתי להכנס ב-Safe Mode ואותו הדבר קורה. רעיונות?

• 11 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by dids22,

תראו בזמן האחרון המחשב שלי ניהיה איטי לוקח לו יותר זמן להיכנס למשחקים להפעיל תוכנות וכאלה בערך לפני חודש פרמטתי אז אני לא מתכון לפרמט סרקתי ווירוססים בעזרת קספרסקי ולא נמצאו ווירוסים עכשיו אני חושב שאולי יש לי בעיה עם ספיורים השתמשתי ב Ad-Aware SE Personal הרצתי סריקה והוא כזה מתקע באמצע (וזה לא מראה לי את הקובץ שעליו הוא נתקע) אז יכול להיות שזה בגלל זה מה נראה לכם?

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  10. אני על VISTA ובלילה אני משאיר את המחשב דלוק והוא ניכנס לבד ולמצב שינה וככה הכל ההורדות מופסקות לי {בביטלורד} בביטלורד בהגדרות הגדרה-אל תיתן למחשב להיכנס למצב שינה-לחצתי עליה לא עוזר...! מא אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. ->מצרף תמונה זה ניתקע על השנייה ולא זז ולא מגיב לכלום. אם אני לוחץ על מקש כלשהו בספירה זה נותן לי להמשיך הלאה... איך אני סוגר את הסריקה שהיא לא תופיע שוב או מתקן את הבעיה? נ.ב מערכת הפעלה WIN7 64BIT [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by creative,

המחשב שלי נכבה כל 30 דקות בערך ליתר דיוק עושה RESTART מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה??

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  13. Started by PCguy,

מה לעשות? המחשב נכבה תכף אחרי שהווינדוס עולה מה הבעיה? איך לפתור זאת?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב הוא פשוט נכבה לבד מתי שבא לו החלפתי הארד דיסק במחשב חדש 160 גיגה יש לי עוד הארד דיסק 40 גיגה סלייב החלפתי ספק חדש וונידואס מקורי מותקן! אין וירוסים ספייס או כל דבר אחר שיכול להזיק המחשב מתוחזק כראוי מצורף ההודעה לאחר ההדלקה המחודשת מצורף קובץ מינידאמפ!!! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  15. שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק' ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שמתי לב שאחרי כמה שעות המחשב על דעת עצמו נכנס למצב המתנה, או שבעצם אני לא בטוח שזה מצב המתנה. אחרי כמה זמן יתכן שהמחשב מאתחל את עצמו ואז אני רואה את מסך הלוגין. למשל אתמול בלילה השתמשתי באזוראוס, קמתי בבוקר יש לי את מסך הלוגין אני לוחץ על שם המשתמש שלי ואין זכר לאזוראוס, כאילו המחשב עשה ריסטרט והוא טוען את כל התוכניות מחדש כמו בהפעלה רגילה. מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by WarNet,

היי,יש לי WIN7 וכל פעם שאני משאיר את המחשב שלי דולק למשך כמה זמן,אז הוא נכנס למצב שינה. בעצם המחשב נכבה אבל ברגע שלוחצים על כפתור ההפעלה שבמארז אז הוא עולה ישירות למסך של הסיסמא. וזה קורה גם אם אני מוריד משהו דרך הדפדפן... אבל אם אני מפעיל שיר בנגן ומפעיל repeat אז המחשב לא עובר למצב שינה. איך אני מבטל את המעבר למצב שינה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. מה אפשר לעשות כדי להיכנס למחשב או לבטל תסיסמא וזה במחשב זה בכניסה לווינדוס ? אצל ידידה שלי היא עשתה סיסמא והיא לא זוכרת אותו הרבה זמן לא נגעה במחשב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. רקע:טוב המחשב בבית אכל וירוס כלשהו וזה פגע בו (קריסה של האקספלורר, שגיאות מוזרות בSVCHOST, אי אפשר לגלוש באינטרנט בצורה נורמאלית. קיים חשש לפגיעה בקבצי הAUTORUN. כמו כן הוירוס הזה הדביק לי בהצלחה את הDOK (הנוד של המחשב נייד זיהה בעיה בAUTORUN שלו) הרצה של NOD טוענת שהיא ניקתה את כל הוירוסים, ואם סורקים שוב אז הכל בסדר, אבל עדיין הבעיות נוצרות, שחזור מערכת ושטיות רגילות לא עובד, והמחשב כבר איזה 2-3 שנים בלי פרמוט אז הגיע הזמן בתלכס: יש לי C וD. נניח ששניהם נגועים בוירוס. אני נכנס למצב בטוח, מעביר את כל הקבצים החשובים לC. מפרמט את D בתוך המצב בטוח (או שעדיף דרך הדיסק של הוינדוס?). מעביר את כל הקבצים החשובים לD, שוב הכל במצב בטוח. ואז מפרמט את C. ככה הוירוס לא יגיע ל…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by Alex89,

אחרי זמן רנדומלי המחשב שלי נתקע לחלוטין כלום לא מגיב. ניסיתי לעשות סריקות עם spybot search & destroy CCleaner ויש לי אנטיוירוס NOD32 גרסה 4 פעם ראשונה זה קרה לי אחרי התקנתי tuneup utilities 2012 אחרי זה קראתי שהוא גורם לבעיות ומחקתי אותו מהמחשב הכל היה בסדר ואז אחרי כמה ימים הכל חזר. מדובר על WIN7. לפי דעתי הבעיה היא תוכנתית מכיוון שב Safe Mode המחשב לא נתקע. הצעות לתיקון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by bariko,

שלום רב, יש לי מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP HOME לאחרונה, כשאני מפעיל את המחשב הוא נתקע, אחרי שווינדוס עולה. אני מצליח לצאת מהמצב הזה רק באמצעות RESET ביצעתי איחוי של כל הכוננים, הרצתי AD-AWARE 2007 ו-CCLEANER גם הסרתי מהאתחול מספר תוכנות (שידעתי בבטחה מה הם). כל זה, לא עזר כלום! בקיצור, מה יכול לגרום לבעיה, ועוד יותר חשוב- איך יוצאים מהברוך הזה? תודה רבה!

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by gator_play12,

http://img472.imageshack.us/img472/4364/tttnl2.jpg הקובץ MSSRSERV32 גודל עד שהוא תופס את כל הזיכרון ואי אפשר לעשות כלום במחשב

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  23. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי תוירוס הזה ששם לי את המעבד על 100% כל הזמן, ואין לי מושג מה לעשות. זה תמיד קורה לי כשאני סוגר את הפייר וול או שאני פותח יותר מידי פורטים. יש למישהו מושג מה עושים נגד זה כי זה ממש ממש מאט לי את המחשב. תודה מראש למי שעוזר אתם תעשו להרבה אנשים את החיים יותר קלים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ohadbx,

לפעמים אחרי 5 שניות, לפעמים אחרי 3 דקות (בד"כ לא נתקע במהלך הצגת סרטונים אלא רק כשיש חלק פעיל- למשל תפריט או המשחק עצמו). התקנתי מחדש דרייבר לכרטיס קול, לכרטיס מסך (GF4 Ti 4200, ניסיתי גם דרייבר מוקדם יותר), דיירקט איקס, ואפילו התקנה מחדש של ווינדוס (XP). שום דבר לא עוזר. הטמפ' של המחשב נמצאות בתחום ה 30+, ככה שלא נראה לי שזו הסיבה לתקיעה. יש עיצות?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by Raistelyn,

אני מנסה להתקין Windows XP PRO, וההתקנה נתקעת ב34 דקות האחרונות. ^כלומר הוא מגיע לי למסך של הגדרת השפות והאזור, אח"כ הוא מגיע לי לקבוע את הרשת, ואז נותרות לו 16 דקות, ובהן הוא נתקע. ^הדיסק שאני מתקין ממנו הוא דיסק מקורי ולא שרוט. בעיה ממש מוזרה, אני מודה מראש לכל עוזר, ואשמח לכל עזרה שתינתן. Raistelyn88. *אם נדרשים עוד פרטים על מנת לאבחן את הבעיה, אנא אימרו. **ניסתי לעשות כמו שכתוב ב-"שאלות נפוצות" , לא הצלחתי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.