Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש בעל 6GB של RAM ויש לי מס' תהיות לגבי זכרון וירטואלי: * האם ביטול הזכרון הוירטואלי ( ה PF) יביא לשיפור בביצועים? * האם 6GB מספיקים כדי לבטל אותו? (אם לא, כמה כן?) * האם מערכת ההפעלה (Window 7) תשתמש בזכרון הוירטואלי (ובמידה וקיים) גם כאשר יש עדיין מקום בRAM? נראה לי שזהו בינתיים, תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום העכבר שלי התחיל לזייף, סתם ככה פתאום. כשהווינדוס בפעילות (רגילה - גלישה באתרים) כל המערכות עובדות טוב אך העכבר משתתק לכמה שניות (אי אפשר להזיז אותו, החץ הימני והשמאלי לא עובדים) הווינדוס עצמו לא משתתק עם העכבר, רק הוא, וזה חוזר חלילה בפרקי זמן מאוד קצרים. פתרון הבעיה הוא 100% להחליף את העכבר ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה זה בדיוק ואיך אני יכול להיכנס אליו(אני סתם סקרן איך זה נראה)?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני רוצה לעבוד במחשב עם Windows 7 ו Windows XP ביחד מטעמי נוחות וחוסר תמיכה של 7 בחלק מהדברים. לכן ניסיתי להתקין את XP (על הארדיסק אחר) אבל הוא עולה קודם מ7, וכשאני מחליף בין המיקומים של הכוננים הוא עולה מ XP. השאלה שלי היא איך בעצם לאפשר מצב שיש מסך BOOT שמאפשר לי לבחור בכל הפעלה מאיזו מערכת לעלות. אשמח לתשובה, זה די חשוב לי כרגע כי אני נאלץ להתקע ב Windows XP. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה אבל הבעיה היא שיש לי מלא דברים חשובים על המחשב וגם מלא תוכנות ואין לי כוח להעביר הכל לדיסקים. יש איזשהי דרך להתקין את ויסטה על XP ושכל המידע ישאר? (אני לא רוצה 2 מערכות הפעלה, כלומר אני לא רוצה להתקין ויסטה על מחיצה אחרת). תודה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי מערכת חלונות 8. אני מחובר למשתמש שהוא אדמין לפחות לפי ה-User accounts בלוח בקרה. אך אין לי Full control על כונן C והתיקיות הנגזרות ממנו. אני לא מצליח להפוך את ההרשאות. מה ניתן לעשות? איך מסדרים זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה לפני הכניסה לחלונות XP אני צריך למסור את הסיסמא שלי , איך אני מבל לגמרי את האפשרות הזו ? תודה שי
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תראו שאני עושה מאפיינים לכונן C זה מראה לי שהשתמשתי ב115 ג'יגה ושאני נכנס לכונן סי מקיף את כל התיקיות ועושה מאפייינים זה אומר שזה תופס רק 59 ג'יגה יש הסבר מסויים או הסיבה שלא נגעתי במחשב משהו כמו שנתיים גרמה לי ליתר בורות? ועוד דבר שכרגע שמתי לב.. משום מה הווינדואס לא מזהה את הכונני הדיסקים שלי ושאני מנסה להתקין את הדרייבר מחדש הוא רושם לי שהדרייבר שקיים הוא הכי טוב שיש אבל בכל זאת הוא לא מראה לי את הכונן חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר בשביל הכונן שלי ..למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב ווינדוס 7 64BIT ULTIMATE בקובץ ISO. צרבתי את הקובץ לדיסק DVD כמו שצריך גם בנרו וגם דרך הווינדוס 7 אך כאשר אני מנסה להתקין את זה במחשב אני מקבל מסך שחור. סידרתי את הBOOT כמו שצריך ואני מקבל את ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DVD אך אחכ אני מקבל רק מסך שחור. מדוע זה קורה? אולי בגלל שזה גירסת 64BIT? יש לי במחשב 4 GB זיכרון וגירסת 32 BIT של ווינדוס 7 כרגע במחשב וכאשר אני מבצע התקנה דרך הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת WINDOWS שאתה מפעיל. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שאלה דיי פשוטה ,אשמח לעזרה כאן, Win xp dailer , Connect automatically מסומן אך אינו מתחבר אוטומטית מישהו מכיר את הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות את השפה בויסטה אבל כשאני בוחר תיקיה הוא אומר שהיא ריקה ויש בה את הקובץ IP.CAB
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מישהו זוכר בזמנו שיצא XP הייתה רק גירסה אנגלית ובאינטרנט הופץ PATCH שהופך אותו לעברית ,מישהו אולי יודע אם יש אחד כזה ל WIN 2K ואם כן איפה ניתן למצוא אותו ? ???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב נייד מתוצרת דל שאיתו קיבלתי גם דיסק וינדוס XP SP2 (מערכת ההפעלה הבאה מותקנת עם המחשב הנייד) השאלה שלי היא כזו: האם אני יכול להתקין עם הדיסק הזה את מערכת ההפעלה גם על מחשב נייח חדש?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מאז ששדרגתי לwindows 7 יש לי בעיות בכמה וכמה משחקים ישנים שאני רוצה להפעיל אותם ואני לא יכול מכיוון שהם דורשים windows xp בגללל שיש לי ultimute התקנתי xp mode אבל הבנתי שהוא לא כל כך טוב בהפעלת ישומים גרפים וכך קרה שניסיתי לשחק במשחק בxp mode ללא הצלחה מה גם שxp mode לא מזהה את הכרטיס מסך שלי. יש לכם איזשהו פתרון ? יכול להיות שזה בכלל לא הגיוני ורלוונטי ואני מדבר שטויות אבל חשבתי על האפשרות של ליצור שתי מערכות הפעלה דיסק קשיח אחד של windows 7 ודיסק קשיח שני שלי windows xp שבו יותקנו משחקים שמותאמים רק למערכת הפעלה הזאת אבל המשחקים יפעלו אם הדיסק הקשיח של windows 7 הוא יעלה ראשון בboot ? או שבכלל עדיף ליצור שתי מחיצות בדיסק קשיח אחד שעל כל אחת מהמחיצות יותקן מערכת ה…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה יש לי בעייה קטנה שמציקה לי מאוד. לאחר שאני יוצא ממשחק הסמלים במחשב ממשתנים ךפעמים המסלים משתנים לסמלים של תוכנות/משחקים אחרים ולפעמים אין סמלים. הנה כמה תמונות שימחישו תבעייה: במקרה הזה לא ניתן לראות סמלים ז"א זה כאילו הוא לא מוצא תמיקום של הסמל, אני חושד שזה בעייה בסייר... מה תמחושבים שצריך לעשות (ורק לא פירמוט כי כרגע אני לא יכול לפרמט תמחשב.. :-\): תמונה 1: תמונה 2: תמונה 3: אדה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור תבעייה המעצבנת הזאת
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט את הXP ולא מצליח. כיצד מפרמטים את כונן C ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לא יודע מה בדיוק גרם לזה אבל המצב הוא כזה ברגע שאני מנסה לפתוח את אחד ההרדיסקים מהחלון של my computer כוננים C: וD: הוא זורק אותי לחלון של Open with במקום להכנס עליהם. בבחירה אין שום אופציה לבחור את האופציה של ןwindows explorer או בכלל לבחור את האופציה של "always use the selected program to open those types of files" (מואפר) פתיחה ע"י IE תכניס אותי לכונן. או כתיבה ידנית של בC:\ או D:\ תעבוד גם כן. כל שאר התיקיות עובדות בצורה רגילה וכמו כן פתיחה של כוננים אחרים (CD או דיסק און קיי) XP SP3 מעודכן על gigabyte 566U
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה על חומת האש של חלונות xp. בלשונית "חריגים" בחומת האש של חלונות, אני יכול לקבוע איזה אפליקציות או פורטים יהיו פתוחות ולא חסומות עלידי חומת האש. השאלה שלי היא, כדי לאפשר לאפליקציה או פורט מסוים לא להיחסם על ידי חומת האש אני צריל לסמן אותו ב V, או להוריד את ה V? תמונה לדוגמה-
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
לחיצה על CTR?ALT-DEL מביאה אותי למסך הבחירה הרגיל של 7 (החלף משתמש צא מנהל המשימות). אין לי אפשרות נוספת מה עושים כמו כן אפשרות לכניסה במצב בטוח. אולי בעיית דרייבר כרטיס מסך 1950XT
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
Hi! Sorry for writing in English, but that's the problem... I Bought a new PC with original Windows XP Pro (The men in the store already installed the win for me) but I can't write in hebrew - the Shit+Alt do nothing, if there is hebrew somewhere I see it in Gibrish, and folders with a hebrew name are seen from left to right. If I go the Control Panel->Regional and Language Options, Hebrew eveb doesn't show there! There is Hungarian but no Hebrew! BTW, office is still not installed on my PC, maybe that's the prob... How can I solve this? Thanks.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה הזאת אם לא החיים שלי היו מאוד קשים בלשון המעטה . לא מזמן החלטתי להביא מחשב חדש במחשב הישן שלי יש כונן תומך SATA 2 בגודל 500 ג'יגה בייטס . ובתוכו יש מלא פרוייקטים ותוכונות חשובות החלטתי להעביר את הכונן למחשב החדש . כשחברתי את הכונן הכול פעל קשורה המחשב הראה שהוא מזהה אותו כל מה שנותר היה לי לעשות הוא ללכת לכלי הניהול ולהוסיף אותו דרך הווינדוס . אך כשניסיתי לעשות את זה המחשב כתב לי הודעה שאני צריך לפרמט את הכונן בכדי להוסיף אותו . השאלה לי היא האם יש דרך לעקוף את ההודעה הזאת ולהוסיף את הכונן מבלי לאבד את המידע . תודה מראש אנשים
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של XP ודיסק שדרוג(Upgrade) של 7. רציתי לדעת מספר דברים: האם להתקין את XP לוקח הרבה זמן? והאם ההתקנה מסובכת? הדיסק בא אם חבילת השירות הראשונה(service pack 1) ורציתי לדעת האם צריך לעדכן לגרסה חדשה לפני השדרוג? אפשר שבשדרוג זה יפרמט(כי בדרך כלל זה שומר Windows.old) את הכל? יש הבדל בין שדרוג לבין התקנה של המערכת הפעלה ישירות מהכונן DVD(התקנה רגילה, ללא צורך במערכת הפעלה לפני השדרוג)? האם צריכה להיות בעיית תאימות, של ה-XP(אני מזכיר שהואservice pack 1) לחומרה עדכנית של היום? ודבר אחרון. יכולה להיות בעיה עם שדרוג לאומת התקנה רגילה(יכולות להיות בעיות כל שהם)? אשמח לתשובות. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מספר מערכות הפעלה xp ו98 ואני רוצה שישר הxp יעלה לי בלי אפשרות לבחור איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בהתחלה הורדתי על 30..... אחרי זה הורדתי פירוואל ות- 20% האלו שמיכרוסופט משתמשת ואני מוריד על 120..... במקום על 185 ואף 200 שהגעתי ב- sp2 כל זה בלי תוכנת הורדות כמו FlashGET שאיתה אני מגיע ל- 200 בכלל לא יציב עם ירידות ועליות. אחותי מחוברת ברשת ובדקתי איך היא מורידה מאותו אתר עם SP1 בלי שום תוכנה , זה היה על 183-185 יציב! אני לא יודע מה לעשות יותר!, בלי קשר יש לי בפינגים במשחקים...... ממש גבוהים ולא יודע למה. יש דרך לשפר תמהירות???????? כי אני רוצה להחזיר ל- sp1 . ה- sp2 הזה רק עושה לי בעיות וחוסם לי כל אתר עם פרסומת באינטרנט.... וכל פעם אני צריך לאשר לתמיד לאותו אתר...... בכלל יותר מדי מאובטח...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-