Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני עוברמ-XP32 לויסטה 64X המלצות לגיבוי דריברים ומידע קשורים לתוכנות ומידע יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני נכנס ל-SAFE MODE וכלום לא מופיע ב-DESKTOP רק מנהל המשימות יכול לעלות
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. במחשב שלי מותקנת ויסטה - גרסת 32 ביט, מעודכנת בכל העדכונים, הבעיה העיקרית שלי היא כאשר אני נכנס לתיקיה עם סרטים לוקח זמן עד שאני יכול לפעול בתיקיה הזאת: יש את שורת מיקום התיקיה למעלה בסייר אש נצבעת כל פעם שמבצעים עדכון בספריה - מחיקה, העברה העתקה וכו'. האם יש דרך להאיץ את התהליך או למנוע את הפעולה הזאת. ובנוסף העתקת או העברת קבצים היא די איטית יחסית ל XP האם יש דרך לפתור גם את הבעיה הזאת? יש לציין שמותקנים לי שני העדכונים מתוך ה SP2 - עדכון ביצועים ועדכון תאימות.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע במחשב מותקן ווינדווס ויסטה על כונן d כונן c ריק ואני רוצה להתקין שם אקס פי מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את האקס פי בשביל שאני יוכל להמשיך לעבוד גם עם הויסטה במקביל תודה מראש,עידן.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כ-שבוע קניתי מחשב חדש: Intel q6600 geforce 8800 ultra 4gb ram עכשיו לאחר כמה ימים שכבר התקנתי עליו כמה דברים המחשב ניהיה קצת איטי ולא מהיר כמו שהיה בהתחלה... ניסיתי לעשות איחוי, שחזור מעי אבל זה לא עזר... הדבר גם מתבטא בירידה של FPS במשחקים כבדים שאני משחק... אני משתמש במע' הפעלה: Windows Vista Ultimate 64bit חשבתי לעשות REPAIR ל windows או משהו אבל אם יש למשהו רעיון אחר אני אשמח לשמוע עריכה: עשיתי בדיקה ב 3dmark 2006 ויצא לי 9360.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי המון בעיות עם הפירוואל כנראה או עם הפורטים אני לא ממש יודע אני יכול להתחבר למסנג'ר רק כשאני נכנס למחשב שזה מתחבר אוטומטית אחרי זה אם אני מתנתק אני לא יכול להתחבר מחדש אני לא יכול לשלוח הודעות נגיד אפילו פה הדף נטען הרבה זמן ובסוף אני פשוט מקבל הודעה הדף לא נמצא זה ככה גם עם ה-EXPLORER וגם עם הפירפוקס עכשיו אני משתמש במחשב השני שיש לי בו SP1 ורק ככה אני יכול לשלוח הודעות פה בקשר לשליחת הודעות אני גם לא יכול לעשות חיפוש באתרים אחרים וכו' אז אני מקבל את אותה שגיאה מה אני יכול לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה... נעלמה לי מהתפריט new בווינדוס xp האפשרות לעשות קובץ טקסט חדש.... (ניראה לי שזה קרה אחרי שהיתקנתי ומחקתי פוטושופ CS3) ניסיתי גם דרך regedit גם דרך tweakXP ולא הצלחתי להחזיר... מישו יודע איך אני יכול להחזיר את האפשרות? זה ממש מציק לפעמים שאני צריך לפתוח מהר קובץ חדש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח לעשות את זה.!. אני מתקין ואני שאני מוציא את הדיסק של ההתקנה הוא אומר לי שאין דיסק מערכת.! (כמובן שאני מוציא את הדיסק אחרי ההתקנה)
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנדפק לו לוח האם. לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שכנראה שהתקלה גם שיבשה את מערכת ההפעלה (Windows XP). על ההארד דיסק יש לי חומר חשוב שאין לו גיבוי והוא נמצא בספריית My Documents. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק כדיסק נוסף למחשב אחר, אבל אני לא יכול להיכנס לסיפריה בגלל שהווינדוס היה מוגן בסיסמא. בגלל שאני לא יכול לדעת אם מערכת תעבוד אחרי שהמחשב יתוקן, רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את ההגנה על הסיפריה כדי שאני אוכל לגבות את החומר שנמצא על ההארד דיסק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות בIE7 שאני ילחץ זה יעשה .co.il? במקום ה.com שהוא עושה?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי ויסטה עם מדיה סנטר על המחשב והשאלה שלי היא האם אפשר להתאים בין המדיה סנטר לבין השלט של יס? כלומר לשלוט אם השלט של יס על המדיה סנטר.. יש מצב כזה? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בכניסה לתיקייה System Volume Information במערכת הקבצים NTFS מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני צריך למחוק משם קובץ דחוף
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD (AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box) כתוב בשם המעבד 64. זה אומר תמיכה של וינדוס X64? ואם כדאי להתקין ויסטה 32 או 64? ומה התמיכה ב-64 נותנת שאין ב-32? תודה וסליחה על הבורות והשאלה המטומטמת .
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך להתקין ויסטה על מחיצה של 9.6GB אם אני לא מתכוון להתקין על המחיצה הזאת שום דבר אלא רק בשביל משחקים DX10?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
ללא התוכנה? אני בטוח שראיתי אפשרות דומה בפאוור פוינט. אני זוכר נכון?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בעיה מוזרה במחשב אני מסתיר דברים במחשב ועכשיו שאני מנסה לראות איפה הם זה לא מראה לי כיאלו אני נכנס לתיקיה לוחץ על כלים ולא מופיע לי אפשרויות תיקיה אני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הי, יש לי בעיה חמורה: כאשר אני מחובר לאינטרנט, המחשב שלי עושה reboot מעצמו בערך 5-10 דקות אחרי שהתחברתי. כשהמחשב עולה מחדש עם הודעה מסוג winlogon.exe has encountered a problem. ביטלתי את הreboot האוטומטי כאשר יש בעיה, ועכשיו אני מקבל את המסך הכחול (blue screen of death) שמודיע לי על בעיה ב winlogon.exe. כאשר אני לא מחובר לאינטרנט זה לא קורה. (למשל עכשיו, אם הייתי מחובר לא הייתי מסוגל לכתוב את ההודעה הזו במלואה.) עוד פרט שעלול להיות חשוב זה שלפני שבוע המצב היה קצת יותר טוב: הייתי מתחבר לאינטרנט ואחרי זמן מסוים, שעה בערך, דפים לא היו עולים, כאילו שהחיבור לאינטרנט מנותק. אם הייתי מנתק ומחבר שוב, זה לא היה עוזר. זה היה נשאר מנותק. עכשיו זה לא קורה כי המחשב עושה reboot הרבה לפ…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
תקשיבו יש תמיד את הגלריות של התמונות שהם בפורמט פלאש ולא ניתן לעשות להם שמירה בשם ולהעביר אותם למחשב כי הם בקובץ פלאש... מישהו מכיר דרך שניתן להוציא את התמונות ולהעביר אותם למחשב באיזשהי דרך... תודה מראשש!!! ואני לא ידעתי אם הנושא הזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי מקום יותר טוב לשים אותו... אם הוא לא מתאים תעבירו...
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אין לי מושג למה זה.. הקבצים פשוט לא עובדים דרך התוכנה הזאת של הווינדוס כשמדליקים את התוכנות.. היא מראה לי את כל סוגי התמונות אפילו סרטים היא גם מראה.. אבל קיבצי גיף היא לא...
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי VISTA HOME PREMIUM 64BIT שלא מזהה את המשתמש שלי כADMIN למרות שהוא מוגדר ככה ב USER ACCOUNTS.... מישהו יכול לעזור? :s05:
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 2 כוננים אחד קורא DVD והשני צורב DVD...הבעיה בפעם האחרונה היתקנתי תוכנה והיא הוסיפה לי כונן ויראטואלי DVD...ואני מנסה לצרוב דיסק בצורב DVD ולא מצליח לצרוב. אני הבנתי שהכונן ויראטואלי מונע ממני לצרוב. והצורב לא קורא דיסק ריק צריבה, בדרך כלל XP מזהה אותו דיסק ריק ואז אוטומטי ניפתח חלון קטן שבו בוחרים תוכנות למשל נרו או תיקייה וכו'.... בתוכנה נרו לא מצליח לראות צורב DVD. אני היסרתי נרו והתקנתי שוב ולא מצליח.ולא מזהה צורב DVD. אני נסיתי בתוכנה שהיתקנתי אותה ובדקתי בהגדרות לבטל כונן DVD ויראטואלי. ולא מצאתי כלום לבטל. אני בדקתי בכל מקום בהגדרות ולא נמצא אופציה לבטל אותה. בסוף היסרתי תוכנה. אני חסר אונים זקוק לעזרה מימכם. שימו לב בצורף תמונה רואים דרך חומרה מחשב …
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי Norton Ghost 12 בפורמט bin / cue... יש דרך מומלצת לצרוב ב CD שיהיה Bootable למקרה הצורך?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS VISTA, כשאני מנסה להכנס לאתר של מכללת ספיר אני נתקל בבעיה, עמוד הבית נטען מהר ואין איתו בעיה, כשאני מנסה להכנס לחלון "מידע ברשת" או "למידה ברשת" - במסכים אלה נמצא חומר הלימוד והודעות לסטודנטים, האתר עולה ממש לאט (יותר מ - 3 דקות זמן טעינה), כשדיברתי עם התמיכה של ספיר הם אמרו שהאתר לא תומך ב - IE7, ניסיתי להתקין גם FIREFOX וזה לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר דפדפן שיכול לעבוד עם האתר או דרך כלשהי להתקין IE6 על VISTA, או כל פתרון אחר? אני מאוד מרוצה מה - VISTA ויהיה חבל לי לחזור ל - XP. בתודה מראש לעוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן אני יושב קרוב לחודש ומחפש מדריכים ברשת איך פותחים פורט מסכן בWindows Server. כראה שאני לא חכם מספיק כדי ללכת ולבקש עזרה ;D בכל מקרה, אני אחראי על השרת בבצפר שלי (Xeon 3.0GHZ עם 4 ג'יגה ראם, בן שנתיים וחצי) {יעני לא מבחינת חומרה והכל, סתם התנדבתי חחח} ואני מנסה קרוב לחודש לפתוח פורט אבל ללא הצלחה. אני רוצה לפתוח את פורט 80 ואת פורט 7171, פורט 80 יהיה בשימוש לXampp ו7171 יהיה בשימוש לתוכנה כלשהי. זה לא ראוטר, אין פיירוואל חומרתי על השרת. אלה ההגדרות שהשתמשתי בהם: (פתחתי Xampp1 וXampp2, שתיהם פורט 80 והראשון הוא TCP, השני הוא UDP. כנ"ל בTibia1 ו2. פורט 7171 בTCP ובשני UDP. גם הEXE של הcontrol panel של קסמפ נוסף לתוכניות. CTF זה הEXE של הפורט 7171) כמובן שהכל הת…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש נורא חזק ואני רוצה ויסטה בישביל המשחקים החדשים של DX 10 אבל הבנתי שהרבה תוכנות לא תומכות בויסטה והוא מסורבל אז אני רוצה להביא גם אקס-פי באותו מחשב שהויסטה יהיה רק למשחקים והאקספי יהיה מערכת ההפעלה הראשית.. מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-