Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
השעון של הMCE מכוון לשעה יותר מהמערכת הפעלה...איך אני יכול לשנות את זה?
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כשאני מריץ NETSTAT בחלונות אני מקבל תמיד (לא משנה מה אני עושה או מריץ ברשת) את שתי השורות הבאות שלא מוצאות חן בעייני Proto Local Address Foreign Address State PID TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:epmap 123spywar.com:0 LISTENING 1008 TCP x-xxxxxxxxxxxxxxx:microsoft-ds 123spywar.com:0 LISTENING 4 החלפתי את הכתובת שלי בXXX איך אני יכול להפטר מזה? ידוע לי ש123spywar.com הוא לא דבר טוב, העניין הוא שאף שהרצתי תוכנות אנטי וירוס כמו NOD32 וכו' וגם תוכנות SPYWARE כמו ADWARE וכו' עדיין לא מצליח להפטר מן השורות האלו יש למישהו רעיון? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום אנשים, החלטתי שאני קונה ויסטה חוקי, עזבו למה כמה ולשכנע אותי לרדת מזה אבל החלטתי על ויסטה. עכשיו השאלה... 32 או 64 ביט? יש לי מעבד CORE 2 DUO שתומך ב 64 ביט ואמור לעבוד איתו בצורה מעולה מה גם שיש לי 2 ג'יגה זכרון והויסטה תרוץ טוב. השאלה שלי היא לגבי התמיכה ב 64 ביט של דרייברים ותוכנות. זה שמשהו לא תומך ב 64 ביט זה אומר שפשוט הוא לא יודע לנצל את האיכויות שלו? או שיש דרייברים ותוכנות שפשוט לא יעבדו לי על המחשב לאחר שאני אתקין את הגירסא של ה 64 ביט? בעצם השאלה אם התוכנות שתומכות רק ב 32 ביט עדיין יוכלו לעבוד בצורה תקינה כ 32 ביט על המערכת של ה 64 ביט? או שאני יכול לשכוח מהן? תודה אנשים! זה מאוד חשוב לי. עופר
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק ההתקנה של XP או של ויסטה ואז משם לפרמט את הכונן שעליו נמצא XP, אבל זה עלול ליצור בעיות אחר כך עם ההפעלה של ויסטה. האם מישהו עשה פעם תהליך כזה ויכול להמליץ לי איך לעשות זאת ? תודה מראש, ליאור.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שאני מעלה את המחשב במטרה לבצע התקנה של מערכת ההפעלה Windows XP כאשר ה BOOT הוא הסידירום ובו מערכת ההפעלה Windows XP קצת אחרי הטעינה ההתחלתית אני מקבל את ההודעה הבאה: .An unexpected error (804585536) occurd at line 1768 in d:\xpsp1\base\boot\setup\arcdisp.c press any key to continue וכאשר אני לוחץ פשוט מתבצע איתחול למחשב והכל חוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב כמה USERS לווינדוס (אחד שלי ועוד שניים של אחי ואבא שלי) האם זה גורם לאיטיות ככל שאני מוסיף יוזרים? או בלי קשר אלה שקיימים גורמים לאיזשהו השפעה על המחשב תודה לעונים מראש
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה לא מובנת כל כך אבל אני אנסה לפרט: באינטרנט אני לא מצליח ליראות מפות אונליין כג' וואלה מפות וכד' (גוגל מפה כן רואה) אני לא מצליח ליראות תמיד PDF זה רושם לי בוצע ואני לא רואה כלום כאשר בנייד אני כן רואה כשאני מחפש מידע דרך אתר אניטרנט לדוגמא מחפש משהו שממלאים פרטים ואז הדף חושב וצריך להציג מידע אז כנל רושם לי בוצע ואין כלום . ניסתי גם עם מוזילה וזה אותו הדבר אני מקווה שהבנתם ותעזרו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
למי שעוד לא מכיר, האתר הבא מרכז מידע וקישורים על כל תוכנה התומכת ב-64 ביט כולל עדכוני דרייברים: http://www.start64.com/index.php דרך אגב, מהאתר הזה הוקפצתי להורדת דרייברים חדשים של NVIDIA שיצא בזמן האחרון ויש שיפור מרשים ביציבות, למעשה עוד לא ראיתי כחול בעיניים (נוקש בעץ) תוך משחק ממושך.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ויש לי בעייה בלבצע את הההפעלה שלה ( אין לי רשיון חוקי ) מישהו יכול לעזור לי בפרטי לתת לי לינק או משהו לפריצה שעובדת אני אשמח maorlbr@walla.com
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט בטכניון ומתחבר לאינטרנט שם דרך הרשת הטכניונית. כחלק מגזרות חדשות של מרכז המחשבים בטכניון הוחלט השמת אפלט מרגל (של חברת forescout) לכל המחשבים של משתמשי המעונות (גם אם זה מחשבים פרטיים). האפלט בודק עדכונים של מערכת הפעלה ואם קיים אנטי וירוס מעודכן (נותנים לנו אפשרות להריץ רק 4 סוגים גרועים כמו נורטון מקפי, אך קספרסקי ונוד לא מותרים). אני לא רוצה להסיר את הנוד שברשותי. לא יהיה ניתן לגשת לרשת ללא התקנת האפלט והוא מותקן רק על מחשבים מבוססי חלונות. עכשיו נאמר לנו שמשתמשי לינוקס לא ידרשו להתקין אותו והפרוצדורה הזו לא קיימת עבורם. האם יש דרך להשתמש בפיירפוקס דרך חלונות והאפלט יחשוב שהמערכת הפעלה היא לינוקס כדי לעקוף את האפלט? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום מקניתי מחשב ניד חדש כאשר מותן עליו WIN VISA אך ברצוני לפרמט אותו ולהחליף לXP אך לא קיבלתי דרייבים(יכול ליות שדודה שלי פספסה דיסק שהביא אותו מחול) ורציתי לדעת איזה מהדרייבים שפה אני צריך להוריד/ שיש דרייבר גלובלי שמתקין את כולם....(אם אלה לא הדרייברים אז בבקשה תביאו לי אותם) http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5100.html תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה לאופיס 2007 ואם זה כן עולה כסף אז איך מיקרוסופט גובים אותו?...
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. לאחר המעבר משעון קיץ לשעון חורף (הויסטא מעבירה אוטומטית) המדיה סנטר ממשיך להוסיף שעה לשעון של הוינדוס. (ניסיתי לשנות את השעה ולהחזיר ולבטל את השעון קיץ האוטומטי) 2. בבוט של הויסטא מופיע לי כל מיני פקודות אוטומטיות בדוס לפני הבוט איך אני מסתיר את זה חזרה. (לדעתי הפקודות הם כדי לטעון את הBOOT של הויסטא)
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי ויסטה כרגע ואני רוצה להתקין שוב. אבל כשאני בוחר לעשות FORMAT בהתחנת הויסטה ומתקין, עדיין אני רואה שיש שאריות. בקיצור, איך עושים FORMAT מלא לא דרך התקנת ויסטה? האם יש תוכנה או משהו שאני יכול לעלות מDOK ולעשות FORMAT ל C? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
רציתי לשאול את השאלה המתבקשת, שאני בטוח ששאלו אותה פה אך פשוט לא מצאתי אותה, מה עדיף?? אני שמעתי הרבה דברים על כך שהויסטה עם באגים ולי כרגע יש XP ואני שוקל לעבור לויסטה.. אני מעוניים מאוד לשמוע דעתכם.. למנהלים, מצטער על השאלה אני חדש בתחום ואני פשוט חייב לדעת ולהבין מה עדיף פעם אחת ולתמיד ולמה??! תודה לעונים...
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם מקלדת מולטימדיה של מייקרוסופט. בפורום אחר (שלכם) אמרו לי שהבעיה היא כביכול בהגדרות של ה"חלונות" הבעיה היא בעצם שאיני יכול להעביר שפה דרך המקלדת כאשר אני נמצא באינטרנט אקספלורר ואילו באופיס אני יכול איך אוכל לפתור בעיה זו??????
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ניסיתי לקרוא לאחרונה כמה כרטיסי SD שונים, כולם מעל 2GB, בחלק מהמיקרים וינדוס ויסטה ניתקע ולא מגיב עד שמוציאים את הכרטיס, בחלק אחר הוא מזהה 969 מגה ולא 2גיגה. מדובר בשלושה קוראי כרטיסים שונים - 2 יואסבי ואחד מובנה בנייד. בוינדוס אקספי הוא מזוהה כמו שצריך. התקנתי את כל הפטצ'ים של מיקרוסופט לנושא, בעיקר 936825, עדיין אותה בעיה. דיברתי עם התמיכה של MS ואמרו לי שם שהבעיה במחשב שלי (למרות שזה קורה לי גם על נייח עם ULTIMATE וגם על נייד עם PREMUIME) דיברתי עם התמיכה של SANDISK שאמרו לי שהכרטיס תקול למרות שהוא עובד נהדבר באקספי.. למישהוא יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
איך אני מראה את סוף הנתיב של קובץ בשורת המשימות ולא את ההתחלה, כלומר שבמקום D:\C\FUCKU\.. זה יראה ...\FUCKU\XXX\silvia.mpg תודה זה דחוף אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שולחני ללא מסך. עקב ריבוי מחשבים במקום בו אני עובד (חדר עבודה בבית) אני לא רוצה לחבר לו מסך אלא להתחבר אליו עם הנייד שלי. האם זה אפשרי? אני מכיר את remote desktop connection של windows אך האם יש שיטה יותר נחמדה? אופיר
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יצרתי איזה קובץ באיזה תיקיה, עבדתי איתו ונצבר בו מידע. לאחר כמה זמן סיימתי תעבודה שלי איתו ועברתי לדברים אחרים. איכשהו הגעתי למצב שלחצתי CTRL+Z במקלדת כשהEXPLORER פתוח בתיקיה שיצרתי את הקובץ והקובץ נמחק(או יותר נכון נעלם). מה אני יכול לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הכיבוי של המחשב לוקח יותר מ 5 דקות... מדובר במחשב נייד חדש (ווינדוס XP) שמותקנות עליו רק תוכנות בסיסיות (ווינאמפ, אנטיוירוס וכו') לפעמים פעולת הכיבוי מתבצעת ממש מהר, ולפעמים היא לוקחת משהו כמו 5 דקות!!!! מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כמשתמש ב-Q6600 (קירור אוויר) תמיד ליבה 0 מגיעה לטמפ' מקסימלית ולכן גם משפיעה על האחרות מין הסתם. האם יש דרך להגדיר בוויסטה להשאיר את ליבה 0 לעצמה בלבד? זה יכול להיות מועיל ומוסיף לאמינות של המחשב וגם אם יש למע' ההפעלה סדרי עדיפות לגבי תהליכים, עדיין נראה לי יעיל להשאיר ליבה פנויה במיוחד כשהיא רגישה לעומסים. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אבל 15GB יצאו משימוש כאשר חילקתי את המחיצות במחשב (ויסטה), לא תכננתי נכון וטעיתי בחלוקת הגודל, כאשר רציתי לשנות את החלוקה (להעביר מכונן E 15GB לכונן D) לחצתי מקש ימני על המחשב שלי => MANAGE => גDISK MANAGMENT = > מקש ימני על כונן E ו SHRINK VOLUME, ישבתי שלאחר שהקצבתי 15GB המחשב ישאל לאן אני רוצה להקצות אותם, אבל פשוט עכשיו במסך הזה רואים את הכוננים שלי, את כונן E שקטן ב15 ג'יגה, וכונן UNALLOCATED בגודל של 15 ג'יגה.. (רואים אותו רק במסך הזה, לא במחשב שלי) אשמח לעזרה ולהסבר מה לעשות.. תודה ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע הייתי מנוי של 012 ב-ADSL ואת קיצור הדך לחייגן שמתי בתיקיית STARTUP והגדרתי לו חיוג אוטומטי וככה בכל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הוא כבר היה מחובר. עכשיו אני מנוי של בזק בינ"ל (שאגב הרבה יותר מהיר!) ושמתי את הקיצור של החייגן שלהם בתיקייה הנ"ל אבל ה-WIN פשוא לא מריץ את החייגן לאחר איתחול,אם מפעילים אותו ידנית הכול תקין.... מה לפי דעתכם יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הכול התחיל אחרי שהסרתי התקנה של כמה תוכניות אנטיוירוס ופירוול, וניסיון לעשות שחזור למקום שבו המחשב היה בסדר, לפני כמה בעיות אחרות שהיו לי. בהתחלה שחזרתי לנקודה קרובה, ואחר כך ניסיתי לשחזר לנקודה של לפני חודש בערך, והשחזור לא הצליח. הבעיה הופיעה אחרי כמה זמן אחרי כל הבלגן הזה. בכל מקרה עד אז כבר היו לי בעיות עם החיבור, שהוא התנתק לי לפעמים. לפני שאני אקנה מודם חדש אני רוצה לבדוק איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאתי. כשאני מתחיל מחדש את המחשב ומתחבר לאינטרנט, האינטרנט עובד למשך כמה דקות, ואחר כך אני לא יכול לגלוש, לא עם פיירפוקס ולא עם אינטרנט אקספלורר. מה שמוזר זה שהמודם עצמו לא מראה בעיה (כמה שהוא יכול להראות, עם נורה מהבהבת בצד של ה ADSL), ושלפי האיקונים ליד השעון אני מחובר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-