Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי רכיבים חדשים למחשב וזה כולל לוח אם . בפעם הקודמת החלפתי לוח אם (נשרף רכיב בלוח ) והלוחות היו מערכות שבבים שונות אבל שניהם תמכו באותו מעבד אז הוינדוס לא עלה אז התקנתי אותו מבלי לפרמט וזה תיקן את הבעיה . השאלה הנשאלת היא . אם אני יכול לעשות אותו דבר במעבר מP4 לPD820 ללא בעיות באותו שיטה ???
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. על מחשב יחסית ישן שמחובר לטלויזיית CRT בסלון ע"י כבל S-video התקנתי WIN7 ULTIMATE. לאחר כל העידכונים של ווינדווס( לא עדכנתי בנפרד את הדרייבר של כרטיס המסך כי וידוווס זיהה אותו-ומראה שהוא עובד בצורה תקינה), התמונה על המסך הפכה ללא ברורה ומרצדת בצורה נורא מעצבנת. הבנתי שכניראה זו בעיית רזולוציה והגדרה של התדר refresh rate וכשבאתי לשנות אותו אז הוא מופיע באפור שלא ניתן לשינוי ותקוע על 25Hz בלבד!!! גם ברשימת הדגמים כל שנתמכים מופיעים רק generic non-PnP monitor בתדר 25Hz? ניסיתי למצוא איך לחייב את המערכת לקצב ריפרוש דרך ה CMD אבל לא מצאתי עדיין כלום ברשת וגם איזה "תוכנת" צד שלישי שניסיתי Qres.exe לא פעלה. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה דרך ה CMD או שיש …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
למה שאני מתקין חלק מהתוכנות והדרייברים זה לא מראה לי כמה מגה תופסת כל תוכנה, דרייבר. וזה גם לא מראה את האייקון של אותו דרייבר אלה סתם אייקון רגיל של תוכנה תוכנה... למה זה ככה...? ואם אפשר לשנות את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי בעיה פתאום הדלקתי את המחשב והופיע לי הודעת שגיעה ntrld is missing ניסיתי להעתיק את הקסצים מהדיסק של הוינדוס והצלחתי אבל זה לא פתר לי את הבעיה יש מצב לפתור את הבעיה מבלי לפרמט כעיקרון שאני רוצה להציל את המועדפים שלי שנמצאים בכונן c אין לי בעיה לפרמט אם אני מציל את המועדפים אולי יש דרך מבלי לפרמט ניסיתי הכל ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שאחד מהם היה דלוק לא הצלחתי להתקין הוא נתן לי הודעת שגיאה באמצע ההתקנה למה השני צריך להיות מכובה?<
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמתי לב שבויסטה כשאני לא על המחשב אחרי כמה זמן המחשב מתכבה לבד, איך אני מבטל את זה?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP והוא הפסיק להעלות, הוא מגיע לטעינה ואז מראה מסך כחול לשנייה ומתחיל את עצמו מחדש. מצב בטוח עבד לי לפני כמה שעות ועכשיו הוא נתקע לי בטעינה שלו בשורת שכתוב בסוף openio.sys. מישהו יכול לעזור לי???
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אפשר להכין דיסק הפפעלה של 98 באקס פי? אני צריך להכין דיסק הפעלה שיוכל לזהות את הכונן סידי רום בדוס כך שאוכל להתקין וינדוס. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
אני ניכנס לאתר (http://www.colman.ac.il/) האתר עולה ואז קופץ הבעיה הזאת. "אירעה שגיאה ב-script בדף זה". מה עושים?! תודה
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ישנה תופעה חדשה ודיי מוזרה בווינדוס אקס פי (פרופסיונל בלבד) עדיין לא הבנתי אם זה וירוס,באג,או שזו סתם קריסה נפוצה. זה קרה כבר ל 5 ששמעתי מהם ואתמול תיקנתי מחשב של דוד שלי שבו היית התופעה. תיאור התופעה: * קבצי ווינדוס נעלמים לגמרי * הווינדוס XP פרופסיונל מחליף שפה (מאנגלית לעברית ולהפך מכך) * כתחילה,לפני שאתם רואים זאת,אתם מקבלים שגיאה מווינדוס שקבצים פגומים (וזו לא הבעיה,בדקתי. זה איזשהוא באג או וירוס או.. נחקור אחר כך.) ורק אחרי ריסט תוכלו ליראות את התוצאות. אז מצאתי פיתרון טוב, שיחזור מערכת. תוכלו ליקרוא עליו בת'רד הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=94337.0 בהצלחה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אשמח למידע על האפשרות windows to go (מ ווינדוס 8) כמה בדיוק צריך..?וכו.. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, מחפש אתר או מדריך לשיפור XP עם SP2. הכוונה למקום עם הוראות של איזה שרותים לכבות, איזה להשאיר וכו' בכדי שהמערכת תהיה מהירה ובטוחה. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חברים ברצוני שתוכנה אחת תעלה לפני הכל, איך אני עושה את זה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1.אני צריכה לבצע נקודת שחזור והמחשב שומר לי רק נקודות שחזור ליומיים האחרונים ,איך אני משנה את זה? 2.יש לי בעייה בהצגת תיקיות,אני עובדת הרבה עם חוברות תמונות ואלפי תיקיות,בווינדוס הקודם יכולתי לבקש"תמונות ממוזערות"אך כאן אני לא מצליחה,אני מצליחה רק בתמונות ובPDF לאחר שהתקנתי תוכנה מיוחדת,המצב מעיק על עבודתי מאוד 3.לגבי אופיס,הגדרתי 2 חשבונות ו-2 פרופילים ואחד מהם תקוע ומכפיל את עצמו,הסרתי מס' פעמים את אופיס 2007 והתקנתי שוב אך לא עוזר והבעייה חוזרת על עצמה מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם מתוך סקרנות. אני חושב שמאז ששידרגתי לSP3 התחילה מן בעיה כזאת שהמחשב נתקע לשתי שניות ברגע שאני עושה RESET לראוטר שלי. אם אני עושה איפוס תקשורת ל LOCAL Area Connection כלומר repair או disconnet/connect אז אין בעיה, אבל אם אני לוחץ על הRESET של הראוטר אז סוג של עצירה כזאת שבה המחשב לא מגיב וכל מה שרץ יעצר כאילו הזמן לא זז. אני כמעט בטוח שזה התחיל כששידרגתי ל SP3 אבל אני חושד בלוח האם. זה קרה לעוד מישהו?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי מלא אפליקציות ומשחקים שבאו ככה. יש דרך מהירה להסרה או שצריך להסיר אחד אחד? הבהרה: אנשים שואל גם בשביל אנשים שלא יודעים אנגלית ורוצים חלונות נקי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את המחשב יש לי מסך בחירה כזה שצריך לכתוב את השם של המשתמש ולהכניס סיסמא אני לא רוצה שזה יהיה ככה אני רוצה או שאני אצתרך ללחוץ על השם של המשתמש והוא יעלה אותו או שהוא יעלה אותו ישר לבד... איך אני מסדר את זה? אני יודע שזה אפשרי כי יש לאמא שלי מחשב אחד שאפשר ללחוץ על השם וזה עולה ולי יש מחשב אחד שעולה לבד... מערכת ההפעלה היא XP תודה.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הווינדוס 7 באנגלית, יש בו עברית, אני יכול לקרוא ולכתוב בערבית באינטרנט ובתוכנות מסרים. אבל תוכנות כמו לדוגמא וונטרילו וכאלה, כשאני כותב העברית אני רואה אותם בסימני שאלה ולא בעברית. חשבתי שזה אולי בעיה בווינדוס 7 שאין לו תמיכה מלאה בעברית או משהו כזה. למישהו יש בבקשה פתרון? תודה רבה!.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב (חוץ מכונן אחד שבו השארתי את כול הדברים שאני צריך) ורק מחקתי את הכונן עם הווינדוס עכשיו לאחר שאני עושה פורמט והופך אותו לNTFS והוא עושה את כולההתקנות במסך הכחול בBOOTABLE וכול זה הוא עושה ריסט מגיע לקטע שבו הוא אמור להפעיל את ההתקנה העיקרית שמסביר לך מה הוונדוס עושה וכול זה ולשים שפה וכול אלה זה מראה מסך שחור הרבה זמן ואז זה אומר שיש קובץ חסר או פגום שנקרא- hal.dll, עכשיו ניסיתי שוב ואז זה מראה שיש תיקיה שזה- נראה לי... system\configue משהו כזה עכשיו אני ממש לא יודע מה צריך לעשות ואני נואש (כרגע אני מדבר דרך המחשב של חבר שלי) אני חייב עזרה כול שהיא, ודרך אגב זה אומר לי שאני צריך לעשות REINSTALL לקובץ או משהו כזה... אולי אני צריך להעתיק אותו ממישהו ולשי…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס XP על מחשב שלפני זה היה מותקן 98 ועכשיו יש לי בעיה כשאני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל - כיבוי המסך של הכיבוי עולה אבל המחשב לא מתכבה מעצמו (ואי אפשר לכבות ידנית) אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס מה בדיוק צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
באחת התיקיות במחשב עם מערכת חלונות 98 (תיקייה שלא שייכת לחלונות) התגלתה תופעה מוזרה : חלק מהקבצים, מכל מיני סוגים, התכווצו לכדי 32 ק"ב בלבד. בדיקה מעלה שככל הנראה משהו חתך באכזריות קטע מסוף הקובץ והשאיר רק את ה-32 האמורים. החשד נופל כמובן על וירוס כלשהו אבל המערכת מוגנת. בסריקה לא נמצא וירוס כלשהו, לא נמצא שום קובץ אחר במחשב עם סירוס דומה וגם לא מצאתי בחיפוש ברשת וירוס עם תכונות כאלה. למישהו זה מצלצל מוכר העניין הזה? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היום עשיתי עידכון לווינדוס 10 ואני רוצה לדעת אך יכול לגבות את המערכת ולהתקין חדש יכול להיות שיחליף ארדיסק ויהיה צריך לעשות התקנה לוינדוס 10 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב עושה ריסט במקום לכבות את המחשב. אני זוכר שיש הגדרות שקשורות לחשמל...אבל אני לא זוכר איפה זה.... מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-